radioaktywny 16.09.04, 15:35 Jeden z najpiekniejszych - obecnie produkowanych samochodow swiata... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ecik klupnij sie w glowe IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 20:11 najpiekniejszy to moze byc aston martin albo ferrari, chociaz moje ulubione autko to niesmiertelna 911. zaaaaazzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... Link Zgłoś
wahacz klupnij sie w glowe - wlasnie 21.09.04, 11:53 Gość portalu: ecik napisał(a): > najpiekniejszy to moze byc aston martin albo ferrari, chociaz moje ulubione > autko to niesmiertelna 911. > zaaaaazzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.... co do aston martin to sie zgadzam, ferrari rowniez ladne ale "porsze"??? debilnie trzymaja sie koncepcji silnika za tylnia osia z garbusa. Do tego auto brzydkie jak noc. Link Zgłoś
Gość: juras Re: PIERWSZA JAZDA: PEUGEOT 407 SW IP: 81.219.224.* 20.09.04, 19:33 Niewiarygodne ale wkońcu piękny koncept wszedł do produkcji.Brawo! Link Zgłoś
Gość: sylu co za bzdua IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 21:19 czytam i nadziwić sie nie mogę!!!! dlaczego silniki 2.0 i 1.6 mają pojemnosć 1560 cm????? poprawcie to Link Zgłoś
Gość: mangomel Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 21.09.04, 11:50 Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:08 307 jest brzydki jak czarna, gradowa noc listopadowa.... Link Zgłoś
Gość: Scream Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:20 307 jest owszem ładny (zwłaszcza w wersji cc) ale najladniejszym Peugeotem jest 407 i 407 sw Link Zgłoś
Gość: tom123 Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.04, 20:43 kur..a już dawno takiej kichy nie spotkałem - mam sentyment do tej marki jeżdziłem p 406 2,0 benzyna z 2000 r ale za tę kase nie kupie p 407 który z motorem 1,6 lub 1,8 jest spocony zanim sie ruszy z miejsca a za hdi 2,0 115 tys nie dam choćby złote klamki miał - za drogi o jakieś 20 tys zł Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:44 Tylko dlaczego on tak sie dziwi i ma taki dlugi zwis. Tyl w kombi ladny. A sedan ani sportowy, ani rodzinny (brak bagaznika). Link Zgłoś
Gość: 407 Obiegowe opinie.... IP: *.astral.lodz.pl 21.10.04, 22:20 Troche popolemizuje z przedmowca - otoz opinia o malym bagazniku jest cokolwiek przesadzona bo liczba 407 litrow moze nie wyglada imponujaca, zwlaszcza jeszcze z komentarzem jakiegos pozal sie Boze dziennikarza, ale za to bagaznik jest w kwadracie, nie ma doliczonych schowkach po obu stronach komory-co w innych autach jest skrzetnie liczone, poza tym zawiasy nie wnikaja do wnetrza. Kolejnym elementem, ktory sprzyja dluzszym wyjazdom jest spotykana w bardzo niewielu pojazdach tego segmentu plaska podloga po zlozeniu tylnych oparc, malo tego ....siedziska mozna jedna reka zdemontowac i wyjac dzieki czemu powstala powierzchnia za oparciami przednich foteli przypomina bagazowke. Ten samochod jest inny - stylistyka ponad praktycznosc szescianu jakich jest obecnie mnostwo na drogach. Ten samochod albo sie kocha, albo nie lubi - lecz na pewno nie mozna pozostac obojetnym. Dlatego bedzie to auto roku, a dla niechetnych pozostaje Passat albo Avensis. Link Zgłoś
nadal-jestem Re: Obiegowe opinie.... 22.10.04, 04:15 E tam z pedziow najladniejsze jest 406 a jeszcze lepsze jest w wersji coupe. Ale i tak pedzia bije wygladem alfa romeo. Link Zgłoś
Gość: mak Re: Obiegowe opinie.... IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 04:26 w swoim poprzednim poscie pomylilem nowe 407 z 307,407 SW Diesel to wg.mnie extra klasa. Link Zgłoś
Gość: Kaszana Re: Obiegowe opinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:27 Gość portalu: 407 napisał(a): Ten samochod albo sie kocha, albo nie lubi - lecz na pewno nie mozna pozostac obojetnym. Dlaczego? Ja i wielu mokch znajomych,którzy interesują się motoryzacją pozostajemy wobec tego auta "obojętni". Link Zgłoś
Gość: incognito Re: PIERWSZA JAZDA: PEUGEOT 407 SW IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.11.04, 13:26 CUDO :)))))))))))) nie jeden z najpiekniejszych, ale najpiekniejszy Link Zgłoś