Dodaj do ulubionych

PIERWSZA JAZDA: PEUGEOT 407 SW

16.09.04, 15:35
Jeden z najpiekniejszych - obecnie produkowanych samochodow swiata...
Obserwuj wątek
    • Gość: ecik klupnij sie w glowe IP: *.dyn.optonline.net 16.09.04, 20:11
      najpiekniejszy to moze byc aston martin albo ferrari, chociaz moje ulubione
      autko to niesmiertelna 911.
      zaaaaazzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
      • wahacz klupnij sie w glowe - wlasnie 21.09.04, 11:53
        Gość portalu: ecik napisał(a):
        > najpiekniejszy to moze byc aston martin albo ferrari, chociaz moje ulubione
        > autko to niesmiertelna 911.
        > zaaaaazzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....

co do aston martin to sie zgadzam, ferrari rowniez ladne ale "porsze"???
        debilnie trzymaja sie koncepcji silnika za tylnia osia z garbusa. Do tego auto
        brzydkie jak noc.
    • Gość: juras Re: PIERWSZA JAZDA: PEUGEOT 407 SW IP: 81.219.224.* 20.09.04, 19:33
      Niewiarygodne ale wkońcu piękny koncept wszedł do produkcji.Brawo!
    • Gość: sylu co za bzdua IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.04, 21:19
      czytam i nadziwić sie nie mogę!!!! dlaczego silniki 2.0 i 1.6 mają pojemnosć
      1560 cm????? poprawcie to
    • Gość: mangomel Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307! IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 21.09.04, 11:50
      • Gość: Amigo Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:08
        307 jest brzydki jak czarna, gradowa noc listopadowa....
      • Gość: Scream Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:20
        307 jest owszem ładny (zwłaszcza w wersji cc) ale najladniejszym Peugeotem jest
        407 i 407 sw
        • Gość: tom123 Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.10.04, 20:43
          kur..a już dawno takiej kichy nie spotkałem - mam sentyment do tej marki
          jeżdziłem p 406 2,0 benzyna z 2000 r ale za tę kase nie kupie p 407 który z
          motorem 1,6 lub 1,8 jest spocony zanim sie ruszy z miejsca a za hdi 2,0 115
          tys nie dam choćby złote klamki miał - za drogi o jakieś 20 tys zł
        • Gość: DJ Re: Najładniejszy to jest owszem Peugeot, ale 307 IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:44
          Tylko dlaczego on tak sie dziwi i ma taki dlugi zwis. Tyl w kombi ladny. A
          sedan ani sportowy, ani rodzinny (brak bagaznika).
          • Gość: 407 Obiegowe opinie.... IP: *.astral.lodz.pl 21.10.04, 22:20
            Troche popolemizuje z przedmowca - otoz opinia o malym bagazniku jest cokolwiek
            przesadzona bo liczba 407 litrow moze nie wyglada imponujaca, zwlaszcza jeszcze
            z komentarzem jakiegos pozal sie Boze dziennikarza, ale za to bagaznik jest w
            kwadracie, nie ma doliczonych schowkach po obu stronach komory-co w innych
            autach jest skrzetnie liczone, poza tym zawiasy nie wnikaja do wnetrza.
            Kolejnym elementem, ktory sprzyja dluzszym wyjazdom jest spotykana w bardzo
            niewielu pojazdach tego segmentu plaska podloga po zlozeniu tylnych oparc, malo
            tego ....siedziska mozna jedna reka zdemontowac i wyjac dzieki czemu powstala
            powierzchnia za oparciami przednich foteli przypomina bagazowke.
            Ten samochod jest inny - stylistyka ponad praktycznosc szescianu jakich jest
            obecnie mnostwo na drogach. Ten samochod albo sie kocha, albo nie lubi - lecz
            na pewno nie mozna pozostac obojetnym.
            Dlatego bedzie to auto roku, a dla niechetnych pozostaje Passat albo Avensis.
            • nadal-jestem Re: Obiegowe opinie.... 22.10.04, 04:15
              E tam z pedziow najladniejsze jest 406 a jeszcze lepsze jest w wersji coupe.
              Ale i tak pedzia bije wygladem alfa romeo.
              • Gość: mak Re: Obiegowe opinie.... IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 04:26
                w swoim poprzednim poscie pomylilem nowe 407 z 307,407 SW Diesel to wg.mnie
                extra klasa.
            • Gość: Kaszana Re: Obiegowe opinie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 08:27
              Gość portalu: 407 napisał(a):

Ten samochod albo sie kocha, albo nie lubi - lecz na pewno nie mozna pozostac
              obojetnym.

Dlaczego? Ja i wielu mokch znajomych,którzy interesują się motoryzacją
              pozostajemy wobec tego auta "obojętni".
    • Gość: incognito Re: PIERWSZA JAZDA: PEUGEOT 407 SW IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 08.11.04, 13:26
      CUDO :)))))))))))) nie jeden z najpiekniejszych, ale najpiekniejszy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka