Dodaj do ulubionych

Mercedes Vision B i Vision R

IP: *.rwt.pl 17.09.04, 12:14
Ten krótszy wygląda jak Fiat Brava, a dłuższy to wypisz wymaluj Alfa 156
Sportwagon
Obserwuj wątek
    • Gość: Funky Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:43
      > Ten krótszy wygląda jak Fiat Brava, a dłuższy to wypisz wymaluj Alfa 156
      > Sportwagon

Tylko dlatego, ze oba maja po 4 kolka i 1 kierownice ?
    • Gość: AT Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: 80.48.245.* 24.09.04, 20:26
      Chyba coś ci się na wzrok rzuciło, albo nie widziałeś fiata i alfy, o których piszesz....
    • Gość: Poll Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:48
      Ten krótszy będzie mój za 3 lata.
      • Gość: Kuimichino Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.g.pppool.de 25.09.04, 00:36
        Chcesz kupic przedluzana A-Klasse za 25 tys. Euro???
        Autobild testowal ostatnio nowa A-Klasse (Autobild jest wrecz szowinistyczny,
        jezeli chodzi o auta Mercedesa) i wypadla ona gorzej od Opla Meriwy i
        nieznacznie lepiej od Hondy Jazz.
        • Gość: Poll Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 11:17
          Tak chce kupić jeśli będzie tak wyglądała jak na obrazku. Przed
          nabyciem "starej" A -klasy oglądałem również Merive (uwielbiam Ople) ale Meriva
          odpadła na samym początku. NIe sadze żeby nowa A -klasa była gorsza od starej
          więc rachunek jest prosty. Nie obchodzą mnie dziennikarskie testy tylko moje
          subiektywne wrażenia.
          • Gość: Kuimichino Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.g.pppool.de 26.09.04, 12:52
            Owszem, bedzie wygladala bardzo podobnie, beda troszeczke inne swiatla z tylu
            ale generalnie bedzie prawie identyczna. Nie wiedzialem , ze jestes wlascicielem
            A-Klassy i nie chcialem Cie urazic ale uwazam, ze stosunek ceny do jakosci
            dyskwalifikuje to auto. Ale to juz Twoja sprawa, jak Ci sie podoba to kupuj i
            obys byl zadowolony.
    • Gość: pałer łiwju Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 00:55
      Jak podobne, kiedy nie podobne. Ale załóżmy, że tak się umawiamy. To dobrze czy
      źle, że są podobne?
      P.S.
      Nadmieniam, że nie widziałem najnowszych modeli bravy, ani alfy. Gdzie można
      obejrzeć te podobne do mesia? Masz jakiś tajny link do fiata?
    • szymizalogowany Re: Mercedes Vision B i Vision R 26.09.04, 12:57
      hmm nic nadzwyczajnego szczegolnie ten B

widocznie duzo pieniedzy mozna zarobic produkujac pojazdy nizszych klas

tylko czy mozna utrzymac renome i prestiz marki z jednej strony oferujac 500
      konne limuzyny z turbinami a zdrugiej pokraczne "jajka na kolach" z malymi
      dieslekami?

z czym sie bedzie kojarzyl mercedes za 5 -10 lat ???
    • Gość: Kamilos Re: Mercedes Vision B i Vision R IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 20.11.04, 12:33
      Ja was nie rozumiem.Merce są najleprze, a szczególnie Vision R i CLS oras S
      klasa na 2005 rok.Jak chcecie ją zobaczyć wejdźcie na google i wpiszcie "s
      class on 2005" i pojawią się wam super fotki.
      • Gość: Kazimirz Czekam na pralkem automatyczna z gwiazda. IP: *.ipt.aol.com 20.11.04, 20:36
        Ona terz bedzie najleprza na swiecie, poniewarz wszystko co nazywa sie Mercedes
        jest najleprze.
        Zwlaszcza takie modele: A-klasa, Viano, Vito i C-Klasa.
        Oni sa tak dobrzi,rze Daimler Chrysler juz zaczal zbierac piniondze na wymiany
        ukladow sterujacyh i ewentualne wymiany silnikuw dyzla (tez najleprzyh na
        swiecie).
        A najwiekszym cudem tehniki na cztereh kulkah jest produkt zwany Smartem.Co
        prawda nie posiada gwiazdy, ale kazdy czuje, ze taka wysoka jakosc morze
        firmowac jedynie Daimler-Chrysler.
        Slawa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka