Gość: ghost IP: 2.3.STABLE* / 10.0.0.* 12.04.02, 13:28 witajcie od niedawna jestem posiadaczem 3D (poprzednia buda) i nie moge doczytac sie w instrukcji ile wchodzi w nim do baku? 45 l? pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niknejm Re: Civic 3D IP: *.pg.com 12.04.02, 13:53 Gość portalu: ghost napisał(a): > witajcie > > od niedawna jestem posiadaczem 3D (poprzednia buda) i nie moge doczytac sie w > instrukcji ile wchodzi w nim do baku? 45 l? 45L. Jeśli masz wątpliwości, co do swojej Hondzi, zawsze możesz sprawdzić na www.hondapl.org. Załączam zresztą link do danych technicznych www.hondapl.org/civic/danetech/3D96-98.html Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Civic 3D IP: 2.3.STABLE* / 10.0.0.* 12.04.02, 14:05 > 45L. > Jeśli masz wątpliwości, co do swojej Hondzi, zawsze możesz sprawdzić na > www.hondapl.org. znam ta stronke b. dobrze, sadze ze jest jedna z najlepszych w pl:))) generalnie jak teraz ujezdzam swoje autko to wiem dlaczego ludziska tak szaleja za hondami, jestem b zadowolony z zakupu, prowadzenie rewelacja, spalanie tez ok jazda mieszana wychodzi mi ok 6,5:))) z czego jestem podwojnie happy (duzo jezdze) dzieki za info pozdrawiam rowniez D Link Zgłoś
Gość: dar Re: Civic 3D IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 12.04.02, 14:47 Gość portalu: ghost napisał(a): > znam ta stronke b. dobrze, sadze ze jest jedna z najlepszych w pl:))) > > generalnie jak teraz ujezdzam swoje autko to wiem dlaczego ludziska tak szaleja > > za hondami, jestem b zadowolony z zakupu, prowadzenie rewelacja, spalanie tez o > k > jazda mieszana wychodzi mi ok 6,5:))) z czego jestem podwojnie happy (duzo jezd > ze) > > dzieki za info > > pozdrawiam rowniez > > D > Mam ten sam model co Ty. Spalanie 6.5 l/100 km?Ale to chyba tylko na trasie. Pzdr Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Civic 3D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 17:21 > Mam ten sam model co Ty. > > Spalanie 6.5 l/100 km?Ale to chyba tylko na trasie. > > Pzdr wszystko zalezy od techniki jazdy, a ja staram sie nie szarzowac, okres szarzowania mam juz dawno za soba:))) pzdr Link Zgłoś
Gość: marlesz Re: Civic 3D IP: 192.168.4.* 14.04.02, 22:14 Gość portalu: ghost napisał(a): > wszystko zalezy od techniki jazdy, a ja staram sie nie szarzowac, okres > szarzowania mam juz dawno za soba:))) > pzdr jak sam nick na to wskazuje ;) pozdr Link Zgłoś
Gość: Enzo Honda Civic 1.5 VTEC-E - mam taką IP: *.siemens.pl 15.04.02, 08:56 Spalanie: BENZYNA cykl mieszany z przewagą miejskiego (80%) - 6,3l/100km (max 6,9l/100km) trasa 90km/h 5 bieg - 4,5l/100km GAZ cykl mieszany z przewagą miejskiego (80%) - 8,5l/100km trasa - jeszcze brak danych. Wiem o czym mówię bo taką jezdze - BAJKA PANOWIE BAJKA. Pozdrawiam Enzo Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Civic 3D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 22:43 dzisiaj wlalem do baku 43,5 L:))) jak sadze nie dziala mi kontrolka rezerwy, sprawdzalem w instrukji takowa istnieje i powinna "mrugac" do mnie... a co na to posiadacze z dluzszym stazem??? pzdr D Link Zgłoś
Gość: bObO Re: Civic 3D IP: *.chello.pl 16.04.02, 23:23 Jasne, że powinna (na pomarańczowo oczywiście), włącza się wcześniej podczas gwałtownego przyspieszania. Miałeś szczęście z tym tankowaniem. Jeszcze 20km i Civic by ci stanął, a to przecież Hondzie nie uchodzi. ;-) Link Zgłoś
Gość: Niknejm Re: Civic 3D IP: *.pg.com 17.04.02, 10:31 Gość portalu: bObO napisał(a): > Jasne, że powinna (na pomarańczowo oczywiście), włącza się wcześniej podczas > gwałtownego przyspieszania. Miałeś szczęście z tym tankowaniem. Jeszcze 20km i > Civic by ci stanął, a to przecież Hondzie nie uchodzi. ;-) Nie wszystkie Cify 3D mają takową lampkę. A instrukcja jest uniwersalna. Można z niej wywnioskować, że masz zarówno manualną, jak i automatyczną skrzynię biegów - naraz. ;-) Sportshift jakiś? ;-)) Pozdrawiam, Niknejm Link Zgłoś
Gość: ghost Re: Civic 3D IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.02, 20:22 > > Jasne, że powinna (na pomarańczowo oczywiście), włącza się wcześniej podcz > as > > gwałtownego przyspieszania. Miałeś szczęście z tym tankowaniem. Jeszcze 20 > km i > > Civic by ci stanął, a to przecież Hondzie nie uchodzi. ;-) > > Nie wszystkie Cify 3D mają takową lampkę. A instrukcja jest uniwersalna. Można > z > niej wywnioskować, że masz zarówno manualną, jak i automatyczną skrzynię biegów > - > naraz. ;-) Sportshift jakiś? ;-)) > > Pozdrawiam, > Niknejm > Thanx chlopaki ale dalej wiem ze nic nie wiem:)))))) hondzia nie ma prawa sie popsuc wiec przyjmuje wersje ze moja nie ma kontrolki;-) a w baku mialem naprawde pusto poniewaz przy rozruchu mi wrecz przygasala (musialem podgazowac), oczywiscie po zatankowaniu wszystkie obiawy minely... pzdr D Link Zgłoś