Dodaj do ulubionych

Filmiki z Samochodami

13.07.17, 14:15
Filmiki nie są czystym gameplayem, gdyż sporo edytowałem i montowałem, aby fajnie się oglądało bez ziewania nad ekranem smile Trzy ostatnie filmiki są najświeższe i w tym kierunku mam zamiar iść wink

Na początek zmontowany filmik z Lambo Murcielago w GTAV:

Palenie gumy musclecarem prosto z mafii3 w gtav:

Podpity kierowca w Merolu S600 z pakietem AMG:

Jeden z lepszych filmików z Subaru Imprezą WRX STI:

Filmik pod tytułem "Ni mom pojęcia co robię" w roli głównej Ford GT w najnowszym wcieleniu:

Mazda 6 co lubi zaliczyć dachowanie:

Filmik p.t. "Początki driftu".
Krótki filmik przedstawiający zabawę w kanionie Toyotą Corollą Levin AE86. Pierwszy raz używałem Rockstar Editor, zapraszam do oglądania i oceniania wink

Na wieczór prawdziwa bestia czyli Lamborghini Huracan Performante, szybki koń nie wybaczający błędów. Drugi raz bawiłem się w Rockstar Editor, ale cały czas się uczę:

"Mały ale wariat" - trzecie podejście do Edytora Rockstar. W sumie jestem zadowolony początkowe ujęcia niczym z trybu foto w Gran Turismo. Drugi kawałek przypomina mi czasy pierwszych części Gran Turismo, gdzie podobna muzyczka leciała w tle. Miłego oglądania wink

Zapraszam do komentowania smile
Obserwuj wątek
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 18.07.17, 13:50
      Wreszcie film ma właściwe proporcje Jadąc przed sobą spotkałem cztery Ferrari F40 pod czyjąś willą, widać jedno nie wystarczyło. Za to każde jest w innym kolorze
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 24.07.17, 14:16
      Nocna zmiana z BMW M4. Od 2:22 rozpoczęcie nocnej zmiany z muzyką Bad Karma i tzw special stage z rajdowych odcinków:
      www.youtube.com/watch?v=UsHySRz3_ZU
      • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 24.07.17, 14:16
        Nocna zmiana z BMW M4. Od 2:22 rozpoczęcie nocnej zmiany z muzyką Bad Karma i tzw special stage z rajdowych odcinków:
    • mamtonagrane1959 Re: Filmiki z Samochodami 24.07.17, 16:18
      Świetne, Oby tak dalej kolego wink
      • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 26.07.17, 14:47
        dzięki wink staram się ulepszać filmiki wink
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 26.07.17, 14:46
      Lexus IS-F w komplecie. Filmik edytowany w Rockstar Editor i zgrany z muzyką.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 28.07.17, 15:16
      dzięki i pozdrawiam mamtonagrane1959 wink

Misja "Wyprowadzka" z kategorii Przypadkowych zdarzeń:
      Kobieta wyrzuca z balkonu rzeczy swojego męża, oskarżając go o zdradę. Naszym zadaniem jest podwiezienie niewiernego męża do klubu golfowego.

AMC Pacer − kompaktowy samochód osobowy produkowany przez amerykańską firmę American Motors Corporation (AMC) w latach 1975-1980. Dostępny jako 3-drzwiowy hatchback lub 3-drzwiowe kombi. Do napędu używano dwóch silników R6 oraz jednego V8. Moc przenoszona była na oś tylną poprzez 3-biegową automatyczną bądź 3- lub 4-biegową manualną skrzynię biegów.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 31.07.17, 17:15
      Dodge Challenger 2015 GTA V Movie Rockstar Editor
      Jak za starych czasów latający muscle car uciekający przed policją. Film miał być czymś w rodzaju ucieczki z pościgiem policji, jednak ta zgubiła trop niemal od razu. Prawdziwa bestia smile
      Muzyka może średnio pasować, ale strasznie spodobał mi się ten kawałek i próbowałem go wpasować ze skutkiem musicie ocenić sami.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 03.08.17, 15:47
      Za inspirację posłużył mi film Szybcy i Wściekli Tokio Drift. Film w żadnym razie nie miał być kopią powyższego filmu tylko i wyłącznie luźną inspiracją przy której świetnie się bawiłem jeżdżąc bokiem Mustangiem z odsłoniętym silnikiem, który daje bajeczny dźwięk na wydech pomimo pozostawienia oryginalnych dźwięków z Grand Theft Auto V.

Wersja z samą muzyką:
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 11.08.17, 14:17
      Ciekawie wyglądająca przeróbka Ferrari 488 spider na Ferrari 488 Speedster wzorowana prawdopodobnie na Lamborghini Gallardo Speedster, które aż tak ładnie nie wygląda. Przód dzięki tej modyfikacji wygląda bardzo drapieżnie z kolei tył jest seksowny do granic samochodowych możliwości. Jest to moja pierwsza próba zgrania materiału wideo z muzyką. Oczywiście nie jest to zrobione w 100%, żeby nie zrobić z tego teledysku.

Wersja z samą muzyką:
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 15.08.17, 18:12
      Aston Martin Vulcan w Grand Theft Auto V. Są ładne widoki, laski i szybki samochód. Kolorystyka samochodu nie wszystkim przypadnie do gustu, ale jest wzorowana na Gulf wyścigowym malowaniu Aston Martina i Porsche. W miarę możliwości starałem się zgrać obraz z dźwiękiem.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 15.08.17, 18:12
      Wstępnie filmik miał być tylko z Mitsubishi Lancerem Evo X, ale szybko narodził się lepszy pomysł z kilkoma japońskimi furami w akcji. W skrócie zobaczycie między innymi drift, palenie gumy, neony i strzelanie z rury. Przyznam że spędziłem sporo czasu na spasowaniu materiału z muzyką. W akcji zobaczymy Mistubishi Lancer Evo X, Honda Civic Type R, Honda NSX i Subaru Impreza WRX STI.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 15.08.17, 18:13
      Jeden z moich ulubionych samochodów w akcji. No może z tym w akcji przesadziłem, ale jest palenie gumy. Noc, dżaga, neony i Subaru po mocnym tuningu. To chyba pierwsze Subaru WRX STI, które żegna się z nazwą Impreza. Subaru od początku miało być lekko przesadzone. Miejscówkę znalazłem przypadkiem i okazała się bardzo dobrym miejscem do klipu z samochodem.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 22.08.17, 15:25
      Nissan Stagea 260RS prawdopodobnie najlepszy i tym samym najszybsze kombi z Gran Turismo 2 teraz w Grand Theft Auto V. Cztery koła napęd i ponad 270 koni z 2,5 litrowego silnika RB26DETT.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 22.08.17, 15:25
      Maserati Ghibli ponętna włoszka zapakowana do kontenera wybiera się na wolność ledwie rozgrzewając ogumienie. Luksusowy sedan więc bez szaleństw i delikatnie z gazem. Cztery koła napęd i 410KM z 3.0 V6. Filmik zachowany w spokojnym klimacie w zgodzie z muzyką. Szpanowanie furą nocą smile
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 29.08.17, 18:24
      Pojedynek włoskiego byka z włoskim ogierem. Ferrari F430 Scuderia staje w szranki z Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera. Kto wygrał? Tu chyba nie ma wygranych ani przegranych. Obie maszyny są świetne.

Mało znane Lamborghini świeżo odrestaurowane przez Tommiego Vercettiego. Przód wozu można spokojnie pomylić z Ferrari. Silnik V8 z tyłu i napęd na tylne koła. Klasyczne Lamborghini. Nazwa Jalpa pochodzi od słynnej rasy walczących byków. Ferrucio Lamborghini lubował się w walkach byków, był również zodiakalnym bykiem, dlatego większość nazw modeli Lamborghini pochodzi od walczących byków. W nocnym plenerze lewe przednie koło postanowiło sobie poskakać smile

Ciemność nadchodzi BMW M5 E60 GTA V

• hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 06.09.17, 17:18
      Tym razem małą rakieta od Renault. Renault Twin'Run to pocisk na kółkach. Między osiami Twin'Run znajduje się 3,5-litrowy motor V6, który występuje w torowej wersji Renault Megane Trophy. Osiągnięcie pierwszej setki zajmuje autu 4,5 sekundy dzięki mocy 320 KM. Jednostka dysponuje momentem obrotowym dochodzącym do 380 Nm przenoszonym na koła tylne z pomocą 6-biegowej skrzyni biegów. Samochód waży zaledwie 950 kg.
    • hitmaniak17 Re: Filmiki z Samochodami 18.09.17, 16:52
      Rock'n'Roll czyli Ameryka, Muscle car i Rockowa muzyka. Bumblebee w trochę innym wydaniu podbija góry. Camaro potrafi jechać nie tylko po prostej. Gaz w podłogę, kłęby dymu i bokiem przez zakręty z rykiem silnika V8.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka