Gość: Marek IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 15.04.02, 01:13 Ciekawe rzeczy jakie widzialem: - motocykl z NO2 - burnouts (palenie opon) - motocykle najroznieszych marek i masci Postaram sie zdjecia niedlugo zamiescic. Link Zgłoś Obserwuj wątek
antares777 Re: Bylem dzis na zlocie motocyklow 15.04.02, 01:45 Gdzie to było? Podaj jakieś szczegóły! pzdr Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Bylem dzis na zlocie motocyklow IP: 172.18.118.* 15.04.02, 13:09 Trafilem przypadkiem. Wracalem z corka z urodzin jej kolezanki. Nagle widze bar a przed nim kilkadziesiat motocykli i cale stado Hummer'ow. Zakret w lewo z piskiem i juz jestem na parkingu. Mialem akurat aparat (bo wracalem z urodzin). Okazalo sie ze to jakis zjazd milosnikow "tuningowania" motocykli i Hummer'ow (ciekawe dlaczego jedni z drugimi sie skumali...). Motocykle byly zdumiewajace - niektore byly tak glosne ze stajac 10 metrow od i zatykajac uszy z calej sily nadal nie dawalo sie wytrzymac. Burnouts wykonywane byly za knajpa - przed Policja nie pozwolila. Dziewczyny na motorach byly takie ze mi szczena opadala do ziemi i musialem ja wycierac z kurzu. Poza tym jest cos podniecajacego w blondynce z silikonem zasiadajacej na wielki, czerwony motocykl i ruszajacej z nieprawdopodobnym przyspieszeniem. Najciekawszy byl motorek z wielka butla NO2 na boku. Niestety nie widzialem go w akcji - tylko mu zdjecie zrobilem. Hummery byly nudnym dodatkiem do tych motorow, choc jeden gosc sie chwalil ze ma silnik od Viper'a pod maska. Link Zgłoś
antares777 Re: Bylem dzis na zlocie motocyklow 16.04.02, 19:14 Wielkie dzięki! Wspaniałe! Pozwoliłem sobie na pooglądanie innych Twoich zdjęć. Masz u mnie punkt! Stary zgred Link Zgłoś
Gość: Marek Obiecane zdjecia IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 16.04.02, 02:26 Na: briefcase.yahoo.com/marek_cyzio Folder: Zjazd Motocykli Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Obiecane zdjecia IP: 172.18.118.* 16.04.02, 13:23 I jak Wam se podoba ta zabawka z NO2? Ciekawe jakie uczucie musi byc przy ruszaniu... Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Obiecane zdjecia IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 16.04.02, 13:56 ta zabawka z NO2 może i fajna ale myślałem że motocykle o których wspominałeś to "przecinaki" a nie takie chopery i harley'o podobne :) pokraczne wyglądał ten hammer...tragedia mówiłeś że masz Pontiaca z silnikiem 3.8L - oczywiście wiem który... natomiast wspominałes kiedyś że drugie, słabsze autko ma skrzynię trzy biegową i ogólnie straszna krowa...to ten czarny czy ten biały co sprzedałeś?? pozdrawiam P.S. mówisz że Chevy Cavalier jest "mały" owszem trochę mniejszy od Pontiaca ale moim zdaniem tylko trochę i nazywanie go małym to lekka przesada...odbieram to tak jak byś mówiąc mały miał na myśli "to jeździdełko z którym się właściwie nie identyfikuję" :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Obiecane zdjecia IP: 172.18.118.* 16.04.02, 14:02 Gość portalu: szatan napisał(a): > ta zabawka z NO2 może i fajna ale myślałem że motocykle o których wspominałeś > to "przecinaki" a nie takie chopery i harley'o podobne :) Byly tez "przecinaki" - niestety mi sie chopery i harley'e bardziej podobaja - odpowiadaja mojemu marzeniu o motocyklu jako o urzadzeniu do spokojnego poruszania sie po bezkresnych rowninach :) "Przecinak" sluzy do zachwycania sie predkoscia, a ja na dwoch kolkach predkosci sie boje... > pokraczne wyglądał ten hammer...tragedia Tak. > natomiast wspominałes kiedyś że drugie, słabsze autko ma skrzynię trzy biegową > i ogólnie straszna krowa...to ten czarny czy ten biały co sprzedałeś?? To ten czarny Chevy Cavalier ktorym nadal jezdze. Ma 2.2L silnik, 115 KM i trzybiegowa skrzynie. Bialy mial 3.1 L V6 i zbieral sie zupelnie O.K. > P.S. mówisz że Chevy Cavalier jest "mały" owszem trochę mniejszy od Pontiaca > ale moim zdaniem tylko trochę i nazywanie go małym to lekka przesada...odbieram > to tak jak byś mówiąc mały miał na myśli "to jeździdełko z którym się > właściwie nie identyfikuję" :) Cavalier jest mniej-wiecej rozmiarow Opla Astry starego (gdzies mi sie wyczytalo ze dziela plyte podlogowa). We wnetrzu miejsca jest sporo, ale tak jak zauwazyles uwazam go za narzedzie dojazdu do pracy + samochod awaryjny. Link Zgłoś
Gość: szatan Re: Obiecane zdjecia IP: *.acn.pl / 10.133.131.* 16.04.02, 16:45 Gość portalu: Marek napisał(a): >> Cavalier jest mniej-wiecej rozmiarow Opla Astry starego (gdzies mi sie wyczytalo ze dziela plyte podlogowa). We wnetrzu miejsca jest sporo, ale tak jak zauwazyles uwazam go za narzedzie dojazdu do pracy + samochod awaryjny. >> widać to jest kwestia szkryni...bo Astrą o mocy 115KM można nieźle pochulać gdyby nie ten Pontiac to na twoim miejscu zmieniłbym skrzynię w Cavalierze i czerpał przyjemność z jazdy.... pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Obiecane zdjecia IP: 172.18.118.* 16.04.02, 16:52 Gość portalu: szatan napisał(a): > widać to jest kwestia szkryni...bo Astrą o mocy 115KM można nieźle pochulać > gdyby nie ten Pontiac to na twoim miejscu zmieniłbym skrzynię w Cavalierze > i czerpał przyjemność z jazdy.... Nie w kraju w ktorym wszyscy maja conajmniej 200 koni pod noga... Wg. danych Cavalier ma okolo 12 sekund do setki, ale to chyba jak klima jest wylaczona. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Obiecane zdjecia IP: 172.18.118.* 16.04.02, 16:54 Swoja droga to mam zamiar teo Cavlier'a sprzedac w najblizszym czasie. Zgadnij ile dostane za niego (model 97, 130 tys. km przebiegu, samochod w idealnym stanie)? $2500 jak dobrze pojdzie, $2000 jak sie nie bede targowal. Link Zgłoś