Dodaj do ulubionych

trochę psychologii

02.01.17, 22:01
zauważyłem ze tu na forum każda sroczka swój ogonek chwali a wręcz przekonuje innych do swoich wyborów. przykład opon ubezpieczalni i w końcu najważniejsze - modelu samochodu. jak to jest? bo przecież polak z natury jest zawistny i nie w smak mu gdy sąsiad go malpuje kupując to samo. a tu jednak każdy zachwala swój wehikuł zamiast odradzac w stylu paaaanieee ten mercedes to niewygodny i ciągle się psuje...
Obserwuj wątek
    • ari Re: trochę psychologii 03.01.17, 00:08
      Cieszmy się. To oznacza, że użytkownicy forum wierzą w siebie i swoją wartość.
      Jeżeli nasza samoocena jest pozytywna wykazujemy skłonność do utwierdzenia siebie co do słuszności podjętej decyzji. Natomiast ludzie o niskiej samoocenie często żałują, że nie dokonały innego wyboru niż już podjęty.
    • aron2004 Re: trochę psychologii 03.01.17, 04:56
      To jest syndrom sztokholmski. Najpierw kupuję BMW 2.5 litra a potem narzekam że benzyna droga.
      • do.ki Re: trochę psychologii 03.01.17, 06:37
        Nic dziwnego, że narzeka. Paliwo lać trzeba, a 2,5 litra to trochę mało...
        • aron2004 Re: trochę psychologii 03.01.17, 07:00
          No właśnie. Im mniejszy penis tym więcej KM pod maską potrzebne.
          • bemeta Re: trochę psychologii 03.01.17, 08:30
            Nie mierz wszystkich swoją miarką.
            Krociuteńka zapewne. Według tej wspaniałej teorii to do takiego toczydelka jak srolo właściciel nie mógłby wsiąść bo by mię miał gdzie swojego pytonga zmieścić
            Zawsze mnie ciekawiło skąd się bierze ta cała nienawiść do kierowców BMW?
            Niespełnione marzenia?
            • aron2004 Re: trochę psychologii 03.01.17, 09:25
              Chodzi o to że najpierw kupujecie paliwożerne BMW a potem płaczecie że benzyna droga.
              Rozumiałbym was gdybyście mówili - OK kupiłem BMW z dużym silnikiem i jestem w stanie płacić za przyjemność wyprzedzania TIRów.
              • bemeta Re: trochę psychologii 03.01.17, 16:33
                Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej "placzecie" to jeden z symptomów braku argumentów lub tez trollowania. Poszukaj na forum i wklej pare postów "placzacych" wlascicieli bmw. Wiem ze sie nie doczekam ale posmiac sie z ciebie biedny trollu moge. Zachowujesz sie jak dziecko przyklejajace nos do szyby w cukierni, no ale jednak na obiad beda ziemniaki i kaszanka.
                Tak widze tych wszystkich trolli co sie brandzluja bmw. Paliwozerne to jest srolo biorac pod uwage rozmiar bezgranicznego cierpienia ludzi skazanych na to badziewie. Lejesz benzyne i dostajesz gowno w zamian, ja leje troche wiecej i mam radosc z jazdy. No ale kazdy ma swój gust picha floja.
                • aron2004 Re: trochę psychologii 03.01.17, 18:14
                  qqbek płakał że gaz drożeje
          • wtop.ek Re: trochę psychologii 03.01.17, 08:30
            znaczy się, w lubelskich sprinterach komunikacji ludowej-masowej, co jeden to Ron Jeremy :D

aron2004 napisał:

> No właśnie. Im mniejszy penis tym więcej KM pod maską potrzebne.
            >
            • aron2004 Re: trochę psychologii 03.01.17, 09:25
              prawdziwy meżczyzna udowadnia swoją męskość w łóżku a nie na drodze
              • mykonid Re: trochę psychologii 03.01.17, 09:42
                Kiedy ostatnio jakiś mężczyzna ci to udowodnił?:D Ostatnio ciągle jęczysz o małych penisach kierowców BMW, zacznij się może spotykać z innymi?:D
              • wtop.ek Re: trochę psychologii 03.01.17, 09:56
                hmmm....ty to napisałeś, a jeśli tak to po co? :D

"No właśnie. Im mniejszy penis tym więcej KM pod maską potrzebne".
    • chris62 Re: trochę psychologii 03.01.17, 09:54
      Polak jest zawistny ale Polak jest też zyczliwy - nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora jak to było na pewnym filmi to jest pijak - i to jest złodziej bo kazdy pijak to złodziej!
      Porady forumowe bywajką wiec też zyczliwe aczkolwiek nie oszukujmy się jak na kazdym forum działają PRowcy i będą wmawiać ż eopony wielosezonowe to gó..o, ze tylko Honda się nie psuje a inne to w ogóle bez lawety ani rusz itd. itp.
    • galtomone Re: trochę psychologii 03.01.17, 10:07
      tdf-888 napisał:

> a tu jednak każdy zachwala swój
      > wehikuł zamiast odradzac w stylu paaaanieee ten mercedes to niewygodny i ciągl
      > e się psuje...

A chcesz to swoje auto sprzedać potem za 2 czy za 15? ;-)
      Kazdy buduje legende marki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka