Dodaj do ulubionych

Najbardziej buracka zmiana samochodu

09.10.04, 15:31
Jaka znacie najbardziej buracka zmiane samochodu? Jesli o mnie chodzi, bedzie
to chyba pzypadek sasiada, ktory Focusa zmienil na ... Fabie Sedan. Normalnie
szczena mi opadla. Jakie jeszcze burackie zmiany wchodza w gre? Np. Mercedes
na DU albo na Skode, ale to chyba sie nie zdarza, BMW na Thalie itp.
Zapraszam do podawania przykladow, ale z zycia wzietych, nie wymyslonych.
Obserwuj wątek
    • Gość: yo yo Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:04
      lexusa 300 czy cos takiego na forda mondeo
      • Gość: verte Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:07
        A może taka zmiana medelu przez producenta?Luźny przykład:ostatni lifting
        corolli.
        • pshamack Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 12.10.04, 15:33

A to co zrobili z Fiatem Punto, żeby oszczędzić na ksenonach? Brak mi słów.
          • Gość: AKF Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 18:03
            na jakich xenonach?????????
          • Gość: maku Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 80.51.176.* 14.10.04, 13:52
            a widziles kiedys xenony w punto? Jak tak to jestem pelen podziwu! :0
            moze slyszales kiedys o reflektorze soczewkowym? jak nie to punto 2 je mialo!
            jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj BEDZIE LEPIEJ
      • Gość: olo zmian czegokolwiek na bmw -to samochod dla burakow IP: *.238.84.170.adsl.inetia.pl 13.10.04, 08:27
      • Gość: Krzychu Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.10.04, 19:36
        Chciałem tylko powiedzieć, że chociaż sam lubię fajne auta to burackie jest
        takie pier.... głupot. Czasem sytuacja zmusza nas żeby zamienić zajeb.... Forda
        z cholernie drogim serwisem na buracką Fabię z tanim serwisem czy też lexusa na
        Forda bo do Lexusa potrzebna nam była prywatna stacja benzynowa. Pozdro i
        żebyście nigdy nie musieli zmienić auta na burackie, bo wasz sąsiad może o tym
        napisać na necie.
        • Gość: c_max Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 09:17
          Z tym serwisem to bylbym ostrozny. nie jestem przekonany czy serwisowanie
          focusa wychodzi tak bardzo drozej od fabii.
        • Gość: Tez Krzychu Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.equant.com 14.10.04, 14:24
          No i popieram Cie Krzychu... Z najbardziej burackich rzeczy jakie widzialem to
          sa wlasnie tego typu tematy:))) Czasami sytuacja w zyciu zmusza czlowieka zeby
          zmienic samochod na tanszy ale przypuszczam, ze dzieci ktore tu wypisuja te
          bzdury nigdy nie tego nie odczuly... Zyczac zebyscie nie odczuli, prosze o by
          nie rozpoczynac tematow z tak burackimi tytulami...
        • Gość: przypadek Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 15.10.04, 16:59
          masz calkowita racje!
    • Gość: mobile Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 09.10.04, 16:22
      Może napisz od ilu lat masz prawo jazdy.
      • Gość: Lekito Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.04, 16:35
        Z Polskiego Fiata 125p na Hyundaja Accenta. To dopiero buractwo - przesiadka z
        tylno napędówki na przedni napęd.
        • Gość: Facet Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:51
          Z fiata 125p do 126p.
          • Gość: Yellow Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:32
            No co ty? Przeciez 126 to najlepsze Polskie coupe. Silnik z tylu, chlodzony powietrzem, tylny naped,
            dwoje drzwi, malo miejsca na tylnej kanapie. Od prosiaka rozni sie podobno jednostka napedowa. No i
            ta strafa zgniotu - przy czolowce zatrzymuje sie na silniku.
            • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 09.10.04, 18:05
              Gość portalu: Yellow napisał(a):

> No co ty? Przeciez 126 to najlepsze Polskie coupe. Silnik z tylu, chlodzony
              > powietrzem

dla malo wymagajacych byly tez 126 Bis z chlodnica :-))
            • Gość: Black Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:36
              No i
              > ta strafa zgniotu - przy czolowce zatrzymuje sie na silniku
              E tam,na silniuku kończy sie do 60km?h,powyżej to na tylnym zderzaku. :)
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 22:51
        Od 15.
        A co?
        • Gość: mobile Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.10.04, 11:14
          Nic.Niepełnoletnie.
    • szymizalogowany Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 16:57
      Mazde Cronos 2.5 V6 na nowa Toyote Avensis - ale gosc ktory to zrobil przyznal
      ze ulegl namowom zony czy kogos tam z rodziny zeby zakupic nowy samochod i ze
      to byla jego najgorsza decyzja w zyciu - okreslal Avensisa jako samochod dla
      malo wymagajacych ze smiesznym silnikiem :)
    • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 09.10.04, 17:04
      the.bill napisał:

Jak sie nie wie ,jak uzasadnic swoje "twierdzenia" i wywody ,to uzywa sie
      takich ( pojemnych ) skrotow myslowych , jak "burackie" itp.
      Jak sam nie chcesz byc "burakiem" to nie za czesto zmieniaj samochody,bo
      dojdziesz wreszcie do momentu,ze trzeba bedzie kupic chyba samolot !!
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 22:58
        Gość portalu: zgryzliwy napisał(a):

> the.bill napisał:
        >
        > Jak sie nie wie ,jak uzasadnic swoje "twierdzenia" i wywody ,to uzywa sie
        > takich ( pojemnych ) skrotow myslowych , jak "burackie" itp.
        > Jak sam nie chcesz byc "burakiem" to nie za czesto zmieniaj samochody,bo
        > dojdziesz wreszcie do momentu,ze trzeba bedzie kupic chyba samolot !!

A ty wsiunie masz cos do mnie?
        Gdybym stracil juz kompletnie wiare w ludzi, to bym uznal, ze zmieniles Volvo na
        Skode.
        Ale nie mam racji, powiedz.
        • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 10.10.04, 00:06
          the.bill napisał:

> A ty wsiunie masz cos do mnie?

znowu to samo - co to znaczy "wsiun" ?

jak nie rozumiesz to juz tlumacze : chodzi o wyjasnienie co to znaczy "buracka"
          zmiana samochodu
          jak chcesz uzyskac odpowiedz na pytania to trzeba sie postarac ( chocby troche )
          by byly jasno postawione ,inaczej wychodzi na to ,ze Ty jestes "burak"
          • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 11.10.04, 09:52

> the.bill napisał:
            >
            > > A ty wsiunie masz cos do mnie?
            >
            > znowu to samo - co to znaczy "wsiun" ?

Wsiun to znaczy 'wsiok mentalny'. Ktos, kto ma umysl zula spod budki z piwem.
            Teraz jasne?

> jak nie rozumiesz to juz tlumacze : chodzi o wyjasnienie co to znaczy "buracka"
            >
            > zmiana samochodu

To oznacza taka zmiane, ktora oznacza degrengolade spoleczna zmieniajacego.
            • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 11.10.04, 13:43
              the.bill napisał:

> Wsiun to znaczy 'wsiok mentalny'. Ktos, kto ma umysl zula spod budki z piwem.
              > Teraz jasne?

Dla mnie jasne jest to ,ze kto nie potrafi wyrazac sie precyzyjnie to epatuje
              takimi ogolnymi - w sumie nic nie znaczacymi - pojeciami.
              Taki belkot "intelektualny".

> > jak nie rozumiesz to juz tlumacze : chodzi o wyjasnienie co to znaczy "bu
              > racka" zmiana samochodu
              >
              > To oznacza taka zmiane, ktora oznacza degrengolade spoleczna zmieniajacego.

To wyjasnij jeszcze ,czy ta " degrengolada spoleczna zmieniajacego " jest
              przyczyna czy skutkiem zmiany samochodu.
              • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 11.10.04, 14:47

> Dla mnie jasne jest to ,ze kto nie potrafi wyrazac sie precyzyjnie to epatuje
                > takimi ogolnymi - w sumie nic nie znaczacymi - pojeciami.
                > Taki belkot "intelektualny".

Ale przeciez zrozumiales o co chodzi. Wiec o co ci chodzi?

> To wyjasnij jeszcze ,czy ta " degrengolada spoleczna zmieniajacego " jest
                > przyczyna czy skutkiem zmiany samochodu.

To zalezy. Jesli ktos awansuje spolecznie ze sprzedawcy hotdogow na wlasciciela
                punktu ksero i kupuje Skode Octavie to degrengolada jest skutkiem zmiany samochodu.
                Natomiast jesli ktos traci prace i sprzedaje Lanosa kupujac 126p, to jest przyczyna.
                • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 11.10.04, 18:09
                  Odpowiadasz na :

the.bill napisał:

> To zalezy. Jesli ktos awansuje spolecznie ze sprzedawcy hotdogow na
                  > wlasciciela punktu ksero i kupuje Skode Octavie to degrengolada jest skutkiem
                  > zmiany samochodu.

"burak" z wyboru ?

> Natomiast jesli ktos traci prace i sprzedaje Lanosa kupujac 126p, to jest
                  > przyczyna.

"burak" z zyciowego przymusu ?
                  Ktory jest bardziej "buracki" ?

PS
                  dla mnie burakiem jest ten ,ktory tak jak Ty ocenia innych
                  • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 12.10.04, 08:53
                    Najgorzej jest byc burakiem z wyboru.
    • Gość: sąsiad Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 17:40
      ale z tego billa de bil. zmieniłem fokusa na s60, a fabie mam na zakupy do
      geanta. Ostatnio jak pojechałem do janek do jakis kolekcjoner antyków otwierał
      swojedo zabytkowego xedosa jak wrota od stodoły, puścił mu zawias i mi cały
      błotnik porysował. zanim dobiegłem wrzucił drzwi na tylne siedzenie i zwiał.
      Ale go znajdę bo to chyba jakiś przygłup, halogeny zamalowane na czerwono
      przymocował do tylnego zderzaka (chyba chciał zrobić LED-y :)) !!!!. ale
      jaja!!!. lexlook mówię wam, świeciły z kilometra na czerwono jak szperacze
      lotnicze.. ale był ubaw
      • Gość: Milos Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.crowley.pl 09.10.04, 19:10
        Gość portalu: sąsiad napisał(a):

> ale z tego billa de bil. zmieniłem fokusa na s60, a fabie mam na zakupy do
        > geanta. Ostatnio jak pojechałem do janek do jakis kolekcjoner antyków
        otwierał
        > swojedo zabytkowego xedosa jak wrota od stodoły, puścił mu zawias i mi cały
        > błotnik porysował. zanim dobiegłem wrzucił drzwi na tylne siedzenie i zwiał.
        > Ale go znajdę bo to chyba jakiś przygłup, halogeny zamalowane na czerwono
        > przymocował do tylnego zderzaka (chyba chciał zrobić LED-y :)) !!!!. ale
        > jaja!!!. lexlook mówię wam, świeciły z kilometra na czerwono jak szperacze
        > lotnicze.. ale był ubaw

Hłehłehłe Ale jaja ! To był Szymi, teraz wiadomo dlaczego go chciał pobić ten
        skodziarz-ubek za oślepianie :)))
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 23:00
        Tylko debil moze pomyslec, ze 'the' czyta sie 'de'.
        • Gość: mobile Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.10.04, 11:13
          > Tylko debil moze pomyslec, ze 'the' czyta sie 'de'.
          To tylko licentia poetica,jeśli zrozumiesz.
          • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 10.10.04, 22:33
            Wyrazaj sie!
            • Gość: mobile Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 10.10.04, 23:10
              the.bill napisał:

> Wyrazaj sie!

Staram się nie wyrażać.Ale to coraz trudniejsze.:)
        • Gość: Obiektyw Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 62.148.92.* 13.10.04, 17:42
          Ty pewnie czy "ze" ale "zi" ?
      • Gość: Greg Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.crowley.pl 14.10.04, 14:11
        Moge cos wtracic?:

Szperacze (a już tym bardziej lotnicze) swiecą o ileto mozliwe na biało (tylko
        mi tu nie pier... że nie na biało tylko jakiś tam odcień-chodzi o zasade)
    • Gość: zx Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.04, 19:09
      Z 10-letniej toyoty avalon na nową lagunę II.

Po pół roku facet jest zdecydowany wrócić do starego avalona.
      • Gość: gast Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:40
        Widać ze w Warszawce nie brakuje mądrych inaczej
    • Gość: Milos Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.crowley.pl 09.10.04, 19:18
      Zgłaszam się na kandydata ! Właśnie przesiadłem się z Toyoty Camry 3.0 '95 do
      nowej Hondy Civic 1.6. I jeździ się całkiem przyjemnie wbrew pozorom, brakuje
      mi najbardzie automatycznej skrzyni, ale już się przyzwyczaiłem. Podstawowa
      zaleta : mało pali i jest nowy. Ale w sumie to już teraz wiem że następnym
      autem (za jakieś 4-5 lat) będzie Camry ! Ale to nie znaczy że żałuję obecnego
      wyboru, fajnie jest pojeździć takim zwyczajnym, normalnym samochodem, dopiero
      wtedy docenia się komfort prawdziwej limuzyny, ktory po kilku latach
      eksploatacji takowej całkowicie powszednieje.

Pzdr
    • albert.flasz Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 19:58
      Mój sąsiad zmienił Rolls-Royce'a na BMW.
      • Gość: obserwator Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:04
        normalne, zakochał się w jakieś lasce i chciał się odmłodzić. Poza tym miało
        być o burackich zamianach, a nie o zachciankach bogatych
        • albert.flasz Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 20:17
          To był żart!
          • Gość: gość Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.class146.petrotel.pl 09.10.04, 21:09
            Z sypiącego się nieźle BMW 3 z 76 na nową Thalię. Bosh, zamienił typowo
            klasyczne sportowe auto śmigające każdego dyzla na taki plebejowóz dla plebsu…
            śmiać się chce
    • krakus.mp Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 21:30
      Zmiana zaj...favoritki na coś co nazywa się Lanos.:)))))))
      • Gość: DeMaro Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.pool.mediaWays.net 09.10.04, 22:06
        Ford gowno i Skoda gowno i ten temat tez gowno.
        Wszystko jest gownem oprocz moczu.
        • Gość: mistrzunio Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:46
          Chyba nowy Nobel sie szykuje
        • Gość: OK PRZYZNAL SIE IP: *.net / 80.51.175.* 10.10.04, 00:14
          Gość portalu: DeMaro napisał(a):

> Wszystko jest gownem oprocz moczu.

a ze sie juz wysikales to tylko gowno pozostalo
          • Gość: Jarek Re: PRZYZNAL SIE IP: 217.8.186.* 11.10.04, 10:04
            Gość portalu: OK napisał(a):

> Gość portalu: DeMaro napisał(a):
            >
            > > Wszystko jest gownem oprocz moczu.
            >
            > a ze sie juz wysikales to tylko gowno pozostalo

No cóż. Nie wszyscy muszą znać "klasyki" z Kroll'a.
    • Gość: stary Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:46
      A co powiecie na zamiane z Toyoty Celica na Fabie Combi?
      • Gość: pilot Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.238.67.26.adsl.inetia.pl 09.10.04, 23:14
        renault 19 na forda mondeo
        • Gość: stary Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:20
          Co w tym burackiego?
          • Gość: gast Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.04, 19:43
            No właśnie ta zmiana , to chyba oczywiste?:)))
            • Gość: nitroo Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.herby.kielce.pl / 217.153.141.* 13.10.04, 23:02
              niektorzy widac uwazaja, ze jazda francuskimi wozami to powod do dumy... :)
    • Gość: n/n Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.crowley.pl 09.10.04, 23:27
      moj znajomy, ech...

jaguar xj '92 -> W124 280 -> laguna 1.9 dci.......

powaznie.
      to sie nazywa degrengolada!
      • Gość: xxx Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:43
        Mój znajomy zamienił BMW 524td 90r na rocznego lanosa!
        • tasma_klejaca Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 09.10.04, 23:46
          Jakbym mial bmw z takim silnikiem, to nie wiem czy nie wolalbym laniora.
    • Gość: kanciak Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 10:04
      Zmiana z Astry II na Octawie I.
      I koles mowi, ze zmienil, bo potrzebowal wiekszego samochodu.
    • Gość: SS Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:27
      Syrenka na Lanosa ,a Lanos na Mondeo ,a Mondeo na Thalie ,a Thalie na BMW 3 l
      95' . Wiem to bo caly czas siedze w oknie i obserwuje sasiadów .
      • Gość: kanciak Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 10.10.04, 17:30
        A po drodze nie bylo Skody?
        Zdumiewajace!
    • Gość: Albercik Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 10.10.04, 18:56
      z twingo na 126 p
    • Gość: fffrrr Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:54
      zamiana syreny 105 na alfe romeo.... zamiana czegokolwiek na alfe romeo...
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 11.10.04, 11:18
        Skody tez?
        • Gość: fffffrrr Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 11:40
          niestety też...
          • Gość: Klemastyn Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.aster.pl 11.10.04, 20:02
            Lagune 2,2 Dci, na avensis...koles zalamany, zostalo mu jeszcze 6 miesiecy
            katorgi w ave i wraca do laguny, ale juz benzyny 2.0 T. Jego slowa:
            przereklamowany doopowoz, niepotrafiacy jezdzic z wylaczonym esp. W tojce to
            chyba vsc sie nazywa, ta cala kontrola trakcji.
    • logis_on_line Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 11.10.04, 11:01
      O gustach nie powinno się dyskutować, to po pierwsze.
      A każdy jeździ tym czym chce i nikomu nic do tego.
      Kupuję auto dla siebie a opinie osób niezadowolonych z mojego auta mnie nie
      obchodzą, jak chcą cieszyć wzrok widokiem ładnych aut to niech sobie sami to
      finansują.
      • Gość: F Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:45
        Ocho..niechybnie posiadacz skody.
        • Gość: logis_on_line Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.iung.pulawy.pl / *.iung.pulawy.pl 12.10.04, 08:18
          Pudło, zgaduj dalej.
    • Gość: BURAK Re: Burak Ma Wózek, IP: 57.66.193.* 11.10.04, 11:29
      jakieś pytania?
    • Gość: wredny Najbardziej buracki watek IP: .49.26.* / *.sanok.sdi.tpnet.pl 11.10.04, 13:49
      • the.bill Re: Najbardziej buracki watek 11.10.04, 14:21
        Widze, ze bardzo cie zabolala moja mala ankieta.
        Ale nie martw sie, jeszcze nadejda lepsze dni i dla ciebie!

ps. To jaka byla ta zmiana w twoim przypadku?
        • Gość: zzyzzio Re: Najbardziej buracki watek IP: 213.76.135.* 11.10.04, 14:40
          rowar trzymasz na balkonie czy w piwnicy?
          • the.bill Re: Najbardziej buracki watek 11.10.04, 15:07
            Jeden (ten bardziej cenny) w piwnicy (wlasnego domu), a drugi w garazu.
            Obydwa ubezpieczone.
        • Gość: wredny Re: Najbardziej buracki watek IP: 213.199.243.* 11.10.04, 18:25
          the.bill napisał:

> Widze, ze bardzo cie zabolala moja mala ankieta.
          ankieta he he he
          mam to w d...e !

> Ale nie martw sie, jeszcze nadejda lepsze dni i dla ciebie!
          wrozka czy ankieter ?

> ps. To jaka byla ta zmiana w twoim przypadku?

126P , 126P,CC ,Punto ,Toyota,Toyota,Toyota
          jak widzisz stanalem w miejscu bo nie wiem co dalej a strasznie sie boje popasc
          w buractwo
          moze cos doradzisz ?
          mogly sie zmienic w miedzyczasie kryteria buractwa a Ty jestes przeciez
          ekspertem
          • the.bill Re: Najbardziej buracki watek 12.10.04, 08:34
            Gość portalu: wredny napisał(a):

> ankieta he he he
            > mam to w d...e !

No i ch...!

> wrozka czy ankieter ?

Tez zle?

> 126P , 126P,CC ,Punto ,Toyota,Toyota,Toyota
            > jak widzisz stanalem w miejscu bo nie wiem co dalej a strasznie sie boje popasc
            >
            > w buractwo
            > moze cos doradzisz ?
            > mogly sie zmienic w miedzyczasie kryteria buractwa a Ty jestes przeciez
            > ekspertem

Zostan przy Toyocie. Wtedy jestes bezpieczny.
    • Gość: Fru fru Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.aster.pl 11.10.04, 19:56
      szwagier zmienil xsare Vts na leona tdi..qr.aaa to jakby zmienic cannondale
      scalpel team na makrokesza.
    • Gość: daras Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 02:03
      Skoda Fabia Sedan zamieniona na Forda Focusa. To kompletny obciach jeździć samochodem, któego nazwa zaczyna się na F i jeszcze się do tego przyznawać. największy obciach to jednak zadawanie takiego głupkowatego pytania. Skóra, fura i komóra to nie fszystko.
      • Gość: RF Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 57.66.193.* 12.10.04, 08:14
        Focus na F a Fabia? gdzie tu jest ten obciach??
      • Gość: lunama Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 62.233.246.* 15.10.04, 10:23
        zgadzam się. samochód powinien jeździć, nie psuć się i być "na miarę". mam 2
        dzieci i jeźdźę obciachową Fabią kombi z małym obciachowym silniczkiem 1,2 htp.
        I jest super. Zakupy wrzucam na pakę, dzieciory na tylne siedzenia, włączam
        klimę, muzę i zasuwam po miachu. Mało kto mnie wyprzedza, bo przyspieszenie to
        nie wszystko. Trzeba kombinować, wyczuwać rytm ulicy, żeby unikać ształów :)
        kocham moje auto bo je mam. i wcale się nie wstydzę, ze to skoda. jest super!
    • konrad.boryczko Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 12.10.04, 08:37
      Nie wiem czy to buractwo, ale sprobuje...
      Kiedys (kilka lat temu) rozmawialem z pewnym karkiem, ktory, kiedy zobaczyl, ze podjechalismy staaaara sierra, prawie zaplakal w mankiet. Z sentymentu. Przesiadl sie bowiem z 10 letniej sierry 2,0 do dwuletniego cc sporting. Twierdzil, ze gdyby choc raz sie tym cc przejechal, to by nigdy tego bledu nie popelnil. Ale tak to jest, gdy schodzi sie trzy klasy nizej...
      Pzdr.
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 12.10.04, 11:22
        Dres jest burakiem z zalozenia, wiec kazda zmiana bedzie u niego buracka.
    • myfirstalfa sportwagon 12.10.04, 08:40
      bede zmienial swamochod z alfy 156 sportwagon 2,4 jtd
      na prawdopodobnie vectre caravan 1,9 cdti (z filtrem)
      (jest jeszcze otwrta opcja na accorda kombi 2,2i-ctdi)

to dopiero buracka zmiana albo ??

chyba bede musial popelnic harakiri ze wstydu ;)))

pozdrawiam
      myfirstalfa
      • the.bill Re: sportwagon 12.10.04, 14:43
        E tam, to jeszce nie jest zaden wstyd. Wstyd to bylby, gdybys zamienil na Skode
        Super(B).
        • myfirstalfa superb 12.10.04, 18:21
          superb jest interesujaca oferta,
          ale niestety nie ma wersji kombi
          (szkoda, 2,5tdi z 163km jest powaznym atutem)

oj juz szukam wiezowca, nie moge zyc z taka hanba

pozdrawiam
          myfirstalfa
    • Gość: SCEPTYK Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 83.168.69.* 13.10.04, 01:15
      NAJBARDZIEJ BURACKI TO JEST TEMAT, KTÓRY PODJĄŁEŚ. A ZNASZ WSZYSTKIE
      OKOLICZNOŚCI TEJ ZMIANY?
      • the.bill Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu 13.10.04, 08:54
        Gość portalu: SCEPTYK napisał(a):

> NAJBARDZIEJ BURACKI TO JEST TEMAT, KTÓRY PODJĄŁEŚ. A ZNASZ WSZYSTKIE
        > OKOLICZNOŚCI TEJ ZMIANY?

Znam jedna. Sasiad uslyszal w radio reklame o promocji na czujnik parkowania i
        zapragnal go miec.
        • Gość: zgryzliwy Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 213.199.243.* 14.10.04, 00:41
          the.bill napisał:

> Znam jedna. Sasiad uslyszal w radio reklame o promocji na czujnik parkowania i
          > zapragnal go miec.

hej buraku ,Tobie reklama niepotrzebna bo urodziles sie z ta wiedza ?
    • Gość: Jarek Re: Najbardziej buracka zmiana samochodu IP: 217.8.186.* 13.10.04, 10:01
      Zmiana samonośnego zawieszenia na hydroactiv'ie na "sztywniaka" na ramie z
      tylnym napędem - mało tego to ciężarówka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka