galtomone 17.04.18, 14:01 www.spidersweb.pl/2018/04/apple-maps-asystent-pasa-ruchu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8 Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 17:38 A ze w Polsce tych pasow ruchu macie tak duzo to rzeczywiscie pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 17:49 Tez nie korzystam ale znam dwa miejsca które sa zbudowane nieintuicyjnie, A2 w Warszawie w kierunku na wschód czyli węzeł Konotopa - z prawego w lewo, z lewego w prawo. No i węzeł w Katowicach. Nawet z nawigacja zdarza sie ze sie pomylę. Ale to fatum śląska. Zawsze tu błądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 22:57 trypel napisał: > No i węzeł w Katowicach. Nawet z nawigacja zdarza sie ze sie pomylę. Ale to fat > um śląska. Zawsze tu błądzę. Sorry. My to projektowali dla dobrych kierowcow, ze Slusnka a nie Goroli. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
4slash Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:14 Ale Kolega Trypel jest ze Slunska tylko tego gorszego Nieder. A tam oprócz niewydobywanego wyngla jest miedź. Zawsze jak na Śląsku mówię, że z Wrocławia to jest odpowiedź eee to ten Dolny. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:40 Jak bylem maly to ni cholery nie moglem zrozumieć logiki nazw Gorny Sl i Dolny Sl.... z mapy jasno wynikało który jest ktory.... Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:34 Hipsometrycznej owszem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:50 Jak bylem maly to ni cholery nie moglem zrozumieć logiki nazw Gorny Sl i Dolny Sl.... z mapy jasno wynikało który jest ktory.... --- Już nie jestem mały, a też uważam, ze powinno być odwrotnie 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:53 no i jako gorol z dolnego slunska kompletnie sobie nie radzę w Twoich regionach. Próbuje co jakiś czas pociągiem ale co się zdecyduje to ten się spóźnia a spacer przez Katowice po 22 z dworca do hotelu jest dosc niemiłym przeżyciem. Coś jak strefa Gazy albo inny Pakistan Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:54 Dawno nie byłeś w Pakistanie. Ani w strefie Gazy... Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 15:03 Nigdy nawet. Zakładam ze media choć częściowo mówią prawdę :) Do Syrii nie mogę porównać bo byłem i jest tam bardzo miło i gościnie. Nie to co po 22 w Katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
liczbynieklamia Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 21:03 Będąc ostatnio w USA zacząłem korzystać z map Apple'a i stwierdziłem, że w wielu aspektach są lepsze niż mapy Google. Po powrocie do Polski widać było jednak przepaść na korzyść map Google'a i nie sądzę, by wprowadzenie asystenta pasa ruchu tak naprawdę cokolwiek zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 12:42 To za mało. Oprócz map, asystenta,wariantów tras, korkach, przebudowach konieczne jest ostrzeganie o radarach, wpadkach, gliniarzach z suszarkami. A to ma naviexpert i automapa. Tom tom ma korki i radary, ale suszarek już nie. Podobnie Sygic czy Here. Google do jazdy w ogóle się nie nadaje - używam ale nie jako nawigacji.... Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:12 Ja korzystam z połaczenia Sygic + Yanosik. Sygic ma radary, wypadki, itd... ale w PL jest mniej popularny niz Yanosik... za granica odwrotnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 15:04 A ja tylko google maps. To są wszystkie informacje jakich potrzebuje. Chyba za wolno jeżdżę alle jakoś radarów nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś