Dodaj do ulubionych

Posiadacze iPhone'a - radujcie sie

17.04.18, 14:01
www.spidersweb.pl/2018/04/apple-maps-asystent-pasa-ruchu.html
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 17:38
      A ze w Polsce tych pasow ruchu macie tak duzo to rzeczywiscie pomoc...
      • trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 17:49
        Tez nie korzystam ale znam dwa miejsca które sa zbudowane nieintuicyjnie, A2 w Warszawie w kierunku na wschód czyli węzeł Konotopa - z prawego w lewo, z lewego w prawo.
        No i węzeł w Katowicach. Nawet z nawigacja zdarza sie ze sie pomylę. Ale to fatum śląska. Zawsze tu błądzę.
        • galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 22:57
          trypel napisał:

> No i węzeł w Katowicach. Nawet z nawigacja zdarza sie ze sie pomylę. Ale to fat
          > um śląska. Zawsze tu błądzę.

Sorry. My to projektowali dla dobrych kierowcow, ze Slusnka a nie Goroli. ;-)
          • 4slash Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:14
            Ale Kolega Trypel jest ze Slunska tylko tego gorszego Nieder. A tam oprócz niewydobywanego wyngla jest miedź. Zawsze jak na Śląsku mówię, że z Wrocławia to jest odpowiedź eee to ten Dolny.
            • galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:40
              Jak bylem maly to ni cholery nie moglem zrozumieć logiki nazw Gorny Sl i Dolny Sl.... z mapy jasno wynikało który jest ktory....
              • carnivore69 Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:34
                Hipsometrycznej owszem.

Pzdr.
              • jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:50
                Jak bylem maly to ni cholery nie moglem zrozumieć logiki nazw Gorny Sl i Dolny Sl.... z mapy jasno wynikało który jest ktory....
                ---
                Już nie jestem mały, a też uważam, ze powinno być odwrotnie 😀
          • trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:53
            no i jako gorol z dolnego slunska kompletnie sobie nie radzę w Twoich regionach. Próbuje co jakiś czas pociągiem ale co się zdecyduje to ten się spóźnia a spacer przez Katowice po 22 z dworca do hotelu jest dosc niemiłym przeżyciem. Coś jak strefa Gazy albo inny Pakistan
            • jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 14:54
              Dawno nie byłeś w Pakistanie.
              Ani w strefie Gazy...
              • trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 15:03
                Nigdy nawet. Zakładam ze media choć częściowo mówią prawdę :)
                Do Syrii nie mogę porównać bo byłem i jest tam bardzo miło i gościnie. Nie to co po 22 w Katowicach
    • liczbynieklamia Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 17.04.18, 21:03
      Będąc ostatnio w USA zacząłem korzystać z map Apple'a i stwierdziłem, że w wielu aspektach są lepsze niż mapy Google. Po powrocie do Polski widać było jednak przepaść na korzyść map Google'a i nie sądzę, by wprowadzenie asystenta pasa ruchu tak naprawdę cokolwiek zmieniło.
    • jeepwdyzlu Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 12:42
      To za mało.
      Oprócz map, asystenta,wariantów tras, korkach, przebudowach
      konieczne jest ostrzeganie o radarach, wpadkach, gliniarzach z suszarkami.
      A to ma naviexpert i automapa.
      Tom tom ma korki i radary, ale suszarek już nie. Podobnie Sygic czy Here.
      Google do jazdy w ogóle się nie nadaje - używam ale nie jako nawigacji....
      • galtomone Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 13:12
        Ja korzystam z połaczenia Sygic + Yanosik. Sygic ma radary, wypadki, itd... ale w PL jest mniej popularny niz Yanosik... za granica odwrotnie :-)
        • trypel Re: Posiadacze iPhone'a - radujcie sie 18.04.18, 15:04
          A ja tylko google maps. To są wszystkie informacje jakich potrzebuje. Chyba za wolno jeżdżę alle jakoś radarów nie widzę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka