Dodaj do ulubionych

Zakopianka

28.07.18, 17:26
pytanie do tych co jezdza - w jakim stanie jest zakopianka? czytam w prasie ze duzo robot drogowych, natomiast ile tak naprawde jedzie sie z Krakowa do Chyznego (o ile nie ma wypadkow oczywiscie.
dzieki
Obserwuj wątek
    • jeepwdyzlu Re: Zakopianka 28.07.18, 18:27
      Jedź naokoło. Inaczej 100 km będziesz jechał 5h
    • trypel Re: Zakopianka 28.07.18, 19:43
      Zależy od dnia
      Nie jeździ sie w sobotę i w niedziele. I w piątek po południu.
      W tygodniu jedzie sie w miarę normalnie. Ja jeżdzę do Bukowiny wiec odbijam w Nowym Targu. Jeszcze ńigdy nie jechałem dłużej niż 2 h
      • marekggg Re: Zakopianka 29.07.18, 03:03
        no wlasnie - wychodzi mi sobota 18 sierpnia, Musze przejechac zpod Bialej Podlaskiej do Orawic. Czyli Zakopianka musze dojechac do Rabki i potem na zachod w kierunku Chyznego.
        • trypel Re: Zakopianka 29.07.18, 08:08
          Wtedy to jakby sam pchasz sie w kłopoty. W sobotę sie tamtędy nie jeździ bo już od wczesnego rana Kraków potrafi wyjechać i korki sie robią.
          • marekggg Re: Zakopianka 29.07.18, 08:14
            wiem ze to klopoty, i rozwazam inne trasy rowniez - w Brzesku pojechac w kierunku Nowego Sacza, potem w kierunku Rabki i Chyznego. trace paredziesiat km na A4, ale moze zyskuje troche czasu.
            • trypel Re: Zakopianka 29.07.18, 08:50
              Z zakopianka w sobotę nie ma normy. Teoretycznie do Rabki jest spokój ale jeden wypadek i jestes w dupie.
              Jak Ty rano wystartujesz to o której bedziesz w Krakowie? Bo jak późnym popołudniem to powinno byc lepiej
              • jeepwdyzlu Re: Zakopianka 29.07.18, 13:13
                Granicę przekrocz w Chochołowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka