Gość: zbyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:40 www.germancarfans.com/tuners.cfm/tunerid/7041004.002/mercedes/1.html Taki sam silnik i dodatki prosto od Kleemana . Link Zgłoś Obserwuj wątek
szymizalogowany Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:42 juz dawalem ten link tutaj ze 2 miesiace temu odjedz swoja fabia w dieslu i nie klam wiecej na forum ___________________________________________________ Xedos6 2.0 V6 - moje motto "kapitalizm albo smierc" Link Zgłoś
Gość: Anty szymi Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:44 szymizalogowany napisał: > odjedz swoja fabia w dieslu i nie klam wiecej na forum I kto to pisze,glupi chuj z najbujniejsza wyobraznia na forum w starym szpachlowozie Xedos 6 buahahahaha Link Zgłoś
deserzalogowany Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:44 A my na to: lecz się, bracie. Przynajmniej ja. Link Zgłoś
pan.chuligan Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:45 A komu odbierasz? I co ta osoba (prawna lub fizyczna) na to? :-) Link Zgłoś
Gość: Kara Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:53 Opisze taki dziwny zbieg okolicznosci. Moja siostra byla zima we Wloszech na nartach swoim rocznym mercedesem, tam spotkala znajomych Niemcow ze Stuttgartu i drugich z Berlina, ktorzy przyjechali kilkumiesiecznymi, wypasionymi mercami..W jednym z nich zepsuly sie drzwi kierowcy, musial wsiadac od strony pasazera, co wygladalo dosc osobliwie. Drugi "opadal" i nie podnosilo mu sie zawieszenie, a u mojej siostry ostatniego dnia pobytu zapalila sie deska rozdzielcza. Przypadek? Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:02 Po twojej opowieści zrezygnowałem i zamieniam mój wybór na Skodę Fabię RS + cip . Link Zgłoś
Gość: Fojtek Kara=Zbyszko IP: *.net.pulawy.pl 22.10.04, 18:08 Przeciez to podpucha---kara i zbyszko to ta sama osóbka:) Link Zgłoś
Gość: Kara Re: Kara to nie Zbyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:15 Opisalam autentyczna sprawe. Nie wiem jak dalej potoczyly sie losy samochodow niemieckich przyjaciol, natomiast moja siostra miala wymieniane auto. Ta marka jezdzi od 14 lat, jest to jej 4 samochod i twierdzi, ze jakosc jest znacznie gorsza, a marka ciagnie na prestizu sprzed lat. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.honeywell.com 22.10.04, 18:07 Ja mojego odebralem wczoraj. Pokazali mi Twojego- kolorek do dupy! Link Zgłoś
zandra zbyszko 22.10.04, 19:07 Ktoś już napisał ,że jesteś burak(przepraszam biedną roślinkę pastewną)---mega burak. Szkoda ci 15 zł.więc tym bardziej napiszę----JESTEŚ BURAK !!! Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: zbyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:19 Z przykrością muszę stwierdzić że masz rację . Jestem burakiem gdyż urodziłem się Polakiem ,a tak bardzo chciałbym byc Japończykiem . Link Zgłoś
pan.chuligan Re: zbyszko 22.10.04, 19:29 To jedz ryz. Oczy Ci sie moze skosne nie zrobia, ale zatwardzenie powinno przejsc :-) Link Zgłoś
nadal-jestem Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 19:26 Dobre dla snoba , juz wolalbym BMW , ale jest w czym wybierac , wiec nie wybralbym niemieckiego. Link Zgłoś