Dodaj do ulubionych

Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:40
www.germancarfans.com/tuners.cfm/tunerid/7041004.002/mercedes/1.html
Taki sam silnik i dodatki prosto od Kleemana .
Obserwuj wątek
    • szymizalogowany Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:42
      juz dawalem ten link tutaj ze 2 miesiace temu

odjedz swoja fabia w dieslu i nie klam wiecej na forum

• Gość: Anty szymi Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:44
        szymizalogowany napisał:
        > odjedz swoja fabia w dieslu i nie klam wiecej na forum

I kto to pisze,glupi chuj z najbujniejsza wyobraznia na forum w starym
        szpachlowozie Xedos 6 buahahahaha
    • deserzalogowany Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:44
      A my na to: lecz się, bracie. Przynajmniej ja.
    • pan.chuligan Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 17:45
      A komu odbierasz? I co ta osoba (prawna lub fizyczna) na to?

:-)
    • Gość: Kara Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:53
      Opisze taki dziwny zbieg okolicznosci. Moja siostra byla zima we Wloszech na
      nartach swoim rocznym mercedesem, tam spotkala znajomych Niemcow ze Stuttgartu
      i drugich z Berlina, ktorzy przyjechali kilkumiesiecznymi, wypasionymi
      mercami..W jednym z nich zepsuly sie drzwi kierowcy, musial wsiadac od strony
      pasazera, co wygladalo dosc osobliwie. Drugi "opadal" i nie podnosilo mu sie
      zawieszenie, a u mojej siostry ostatniego dnia pobytu zapalila sie deska
      rozdzielcza. Przypadek?
      • Gość: zbyszko Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:02
        Po twojej opowieści zrezygnowałem i zamieniam mój wybór na Skodę Fabię RS +
        cip .
        • Gość: Fojtek Kara=Zbyszko IP: *.net.pulawy.pl 22.10.04, 18:08
          Przeciez to podpucha---kara i zbyszko to ta sama osóbka:)
          • Gość: Kara Re: Kara to nie Zbyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 18:15
            Opisalam autentyczna sprawe. Nie wiem jak dalej potoczyly sie losy samochodow
            niemieckich przyjaciol, natomiast moja siostra miala wymieniane auto.
            Ta marka jezdzi od 14 lat, jest to jej 4 samochod i twierdzi, ze jakosc jest
            znacznie gorsza, a marka ciagnie na prestizu sprzed lat.
            pozdrawiam
    • Gość: TO JA Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie IP: *.honeywell.com 22.10.04, 18:07
      Ja mojego odebralem wczoraj. Pokazali mi Twojego- kolorek do dupy!
      • zandra zbyszko 22.10.04, 19:07
        Ktoś już napisał ,że jesteś burak(przepraszam biedną roślinkę pastewną)---mega
        burak.
        Szkoda ci 15 zł.więc tym bardziej napiszę----JESTEŚ BURAK !!!
        • Gość: zbyszko Re: zbyszko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:19
          Z przykrością muszę stwierdzić że masz rację . Jestem burakiem gdyż urodziłem
          się Polakiem ,a tak bardzo chciałbym byc Japończykiem .
          • pan.chuligan Re: zbyszko 22.10.04, 19:29
            To jedz ryz. Oczy Ci sie moze skosne nie zrobia, ale zatwardzenie powinno
            przejsc :-)
    • nadal-jestem Re: Jutro odbieram ten samochodzik !! Co myślicie 22.10.04, 19:26
      Dobre dla snoba , juz wolalbym BMW , ale jest w czym wybierac , wiec nie wybralbym
      niemieckiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka