Dodaj do ulubionych

Szczyt obciachu... OT

01.10.20, 19:16
Nazywanie discopolo muzyka jest obraza dla muzyki ...
Skrzeczaca zaba Zenek, jego tak samo madra inaczeej malzonka i synek narkoman..........
Wzorowa rodzina ....

www.plotek.pl/plotek/7,154063,26359487,danuta-martyniuk-przyjela.html#s=BoxOpImg10

Jak PL mogla tak nisko upasc, ze panstwowa TV na sile lansuje cos, co jest totalnym upadkiem kultury, najbardziej prymitywna rozrywka, a do tego lansowany i jego rodzina to szczyt obciachu ???
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 19:19
      Wyglada mi to na dyskusje na babskim forum.... Chyba ze oddala Porsche
      • wtop.ek Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 20:15
        A mi na dyskusję na polonijnym forum.
    • nousecomplaining Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 20:38
      A po jaki chuj żeś tego linka klikał? Nie wiedziałeś, co przeczytasz?
      • wislok1 Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 20:54
        Link jest po to, zeby ktos nie powiedzial, ze sie czepiam bogobojnej rodziny z Podlasia bez powodu ...

Na serio mi szczeka opadla, jak przeczytalem ten artykul...

Moze za dlugo nie mieszkam w PL i taka siara mi sie nie miesci w glowie....
        • galtomone Re: Szczyt obciachu... OT 02.10.20, 07:48
          Ja nie do konca kojarze kto to ten Zenek... Jakis film widzialem byl kiedys z nim reklamowany... To jakis aktor?
    • bigzaganiacz Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 23:02
      Bylo italo disco , eurodance , na balkanach tez maja cos podobnego takze ja bym sie jakos nie biczowal za disco polo, jak cos daje radosc ludziom to niech sobie bedzie

Zonka zenona raczej prosta a synus lekko uposledzony a sam zenon robi kase

A jesli chodzi o tvp i knurskiego i suterena ktory to oglada to faktycznie brak slow ale to z wielu innych powodow niz tylko disco polo
      • wislok1 Re: Szczyt obciachu... OT 02.10.20, 19:03
        <niech sobie ludzie sluchaja, jak ich to bawi, ale lansowanie na chama discopolo w mediach PUBLICZNYCH jest prowokacja...

Takie badanie, co ciemny lud zaakceptuje....
        Prezes tv z prezesem z kotem uznali, ze ciemny lud kupi najgorsze g... i jeszcze bedzie zadowolony....
    • hukers Re: Szczyt obciachu... OT 01.10.20, 23:22
      Wislok, szczyt obciachu to jest czytanie "Plotka", a już linkowanie tego gówna to jest obciach do potęgi
      • toreon Re: Szczyt obciachu... OT 02.10.20, 20:46
        Chciałbym nieśmiało zauważyć, że na portalu gazeta.pl dział "plotek" jest wyżej niż "moto"
    • marekggg Re: Szczyt obciachu... OT 03.10.20, 16:57
      w niemczech maja szlagiery, tez niczego sobie.

Ale Helene Fischer to inna klasa. (urodzona na Syberii)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka