Dodaj do ulubionych

Radio 357 wystartowało

05.01.21, 10:07
antyweb.pl/radio-357-juz-nadaje-jak-sluchac-nowej-stacji-radiowej/
To co wybrać

Pr. III - jednak? (taki żart)
Nowy Świat - ?
Radio 357 - ?
Obserwuj wątek
    • tbernard Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 13:30
      Ale to będzie tylko przez internet, czy też na falach?
      • galtomone Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 13:45
        Net only.
        Fale FM kosztuja baaaardzo duzo piniazka i nie sadze by panstwo chetnie zlym dziennikarzom sprzedalo koncesje.
    • stavros2002 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 13:32
      Nie ma jeszcze opcji streamingu chromecastem.
      • duze_a_male_d_duze_m Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 14:35
        Nowy Świat jest na TuneIn, więc powinien działać.
    • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 13:35
      Misiak ci odpowie ze tylko 3. Że trzeba dać szansę Kubie żeby odbudował radio... A nie czekaj.
      A co do radia to rnś średnio mi odpowiada. 357 dam szansę. I jest Marcel.
      • galtomone Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 13:44
        Mnie RNS tez jakos nie podszedl...
        Ale moze za bardzo sie do tok.fm przyzwyczailem...
        W kazdym razie Niedziwedzia sie fajnie dzis sluchalo, muza spoko - potem nie mialem czasu na radio
        • nousecomplaining Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 18:11
          > Mnie RNS tez jakos nie podszedl... Ale moze za bardzo sie do tok.fm przyzwyczailem...
          No sorry, ale to są dwa zupełnie inne programy radiowe. tok jest typowo informacyjny. W RNS jest muzyka, jest mydło i powidło, i dobrze, czegoś takiego oczekiwałem.
          • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 19:12
            tok to owszem jest informacyjny , z tym że jest też bardzo mocno polityczny wręcz napastliwy politycznie antyrządowy propaganda na całego aż w oczy szczypie panie ! :)
          • galtomone Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 07:17
            Pelna zgoda, ze sa rozne.
            Jednak po pradu dniach z RNS i z 357 to drugie chyba bardziej mi pasuje...
      • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 14:35
        samspade ci powie co misiak powie. Wróżbita Maciej przepowie ci przyszłość.
        • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 14:39
          nie słuchałem...ciekawe czy też tak PERFIDNIE ATAKUJĄ PIS JAK TŁOK efem CZY NIE?
          • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 14:46
            Odpowiedz sobie sam jak perfidnie atakował pis chwalony przez ciebie Kuba Strzyczkowski? Jak atakował ich Marcel, Stelka czy Niedźwiedź. Powiedział bym że było w druga stronę. To pisowskie typy atakowały ich.
      • bruner4 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 16:50
        samspade napisał:

> Misiak ci odpowie ze tylko 3. Że trzeba dać szansę Kubie żeby odbudował radio..
        > . A nie czekaj.
        > A co do radia to rnś średnio mi odpowiada. 357 dam szansę. I jest Marcel.

Kuba już w sierpniu został odwołany, bo nie udało mu się radia odbudować.
        • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 17:01
          oł ryli?
    • marekggg Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 16:02
      to ile tych stacji jeszcze maja zamiar zakladac? i Niedzwiecki bedzie przechodil co 4 miesiace do innej?
      • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 16:48
        Na razie Niedźwiedź przeszedł z 3 do 357.
      • nousecomplaining Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 18:06
        A masz z tym jakiś problem? Nie zakładają i sto, niech będzie wybór.
        • marekggg Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 19:04
          tylko kto to zaplaci... Niedzwiecki tez ma jakies koszty zycia, tak samo jak reszta wspolpracownikow. i crowfunding w polsce tez nie jest nieskonczony.
          • nousecomplaining Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 20:16
            No i? Podejrzewasz, że ktoś Cię okradnie, żeby finansować swoje radio? Bo nie bardzo kumam, o co Ci chodzi. Nie wyjdzie, nie starczy kasy, to radio upadnie. I tyle. Każdemu wolno próbować.
            • marekggg Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 20:44
              nie, tylko po co tyle szumu dla czegos co jakos samo padnie jak izera.
              • galtomone Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 10:55
                Szumu?
                W lodowce tez Cie 357 atakuje?

Ja widzialem klika artykułów, ze ruszyli i tyle. Nie nazwalbym tego jakims wielkim szumem.
          • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 20:57
            Na chwilę obecną płacą ludzie.
            • marekggg Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 14:45
              no wiem ze nie kaczki.
            • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:56
              ja słucham trójki i nic nie płacę
              • stavros2002 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 22:13
                Nie płacisz obowiązkowego abonamentu, mendo?
                • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 08.01.21, 11:27
                  stavros2002 napisał:

> Nie płacisz obowiązkowego abonamentu, mendo?
                  >

płacę...dlatego na patronite mi już brakuje:)
    • nousecomplaining Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 17:54
      Nowy Świat u mnie na duży plus. Widać, że się przygotowali. Jest profesjonalnie. Oprócz muzyki jest publicystyka, jest kultura, jest polityka (bez polityków zapraszanych!). Są autorskie muzyczne audycje. Jest dużo miejsca dla bardzo młodych prowadzących, nie ma skostnienia. Trochę mnie zdziwiło na początku zatrudnienie Orłosia jako prowadzącego dopołudniową audycję, ale IMHO sprawdza się bardzo dobrze.
      Radio 357 za wcześnie oceniać. Ale jak ma to polegać tylko na skalkowanych z trujki audycjach Niedźwiedzkiego, Stelmacha, czy Strzyczkowskiego, to dla mnie za mało stanowczo. Moim zdaniem trochę się spóźnili. Ale fajne jest to, że jest wybór. I nie jest to wybór jedyny słuszny, polecony do wybrania przez skurwieli niszczących wszystko. Thanks God for the Internet : )
      • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 19:18
        nadal nikt mi nie odpowiedział na jeno proste pytanie: Czy te dwa radia mają zabarwienie polityczne antypisowskie jak tok fm czy są pozbawione treści politycznych ? Pytam bo nie słuchałem tych nowych stacji...słuchałem tylko kilka razy tok fm ale propaganda polityczna tam antypiswska że mi uszy puchną od słuchania :) Czy te nowe stacje mają ciekawe audycje kulturoznawcze, muzyczne , sportowe, motoryzacyjne bez polityki w której opowiadają się po którejś stronie sporu politycznego? .... jeśli tak to jestem za :)
        • samspade Re: Radio 357 wystartowało 05.01.21, 20:09
          Odpowiedzialem ci. Ale ty nie będziesz za żadnym z tych tworów. W końcu założone są przez ludzi wyrzuconych z trójki przez obecną władzę.
        • samspade Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 11:21
          misiaq009 napisał:

> nadal nikt mi nie odpowiedział na jeno proste pytanie: Czy te dwa radia mają z
          > abarwienie polityczne antypisowskie

Dzisiaj słuchałem Marcela. Jest tak samo antypisowski jak był w poprzednim radiu.
          Możesz więc się nie fatygować i wypierdalać do wPotylicę dorzeszy i innych. Jest jeszcze vnet.
          • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 12:13
            samspade dlaczego mnie obrażasz skoro ja Cię nie obraziłem, a tylko grzecznie zapytałem o profil radia?
            a nie pomyślałeś że może ja jako niezdecydowany chciałem poznać ,posłuchać by wyrobić sobie zdanie a może nawet częściowo się nawrócić i polubić choć wybrane audycje niekoniecznie polityczne ale choćby tylko muzyczne? Dlaczego odbierasz mi tą szansę ?
            Swoim wpisem zniechęcasz każąc wypierdalać .... myślałem że to wyższa kultura
            • samspade Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 12:20
              misiaq009 napisał:

> samspade dlaczego mnie obrażasz skoro ja Cię nie obraziłem, a tylko grzecznie z
              > apytałem o profil radia?

A ja ci odpowiedziałem. Doradzam ci stanowcze udanie się do wPotylicę doRzeszy vnet i innych w tyle republik/
              To jest odpowiedni profil dla ciebie. lepiej?
              A teraz wypierdalaj.
              • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 12:30
                Odpowiedziałeś i obraziłeś bo nie potrafisz odpowiedzieć bez obrażania.
                Na szczęście nadal wierzę że w większości słuchacze to ludzie kulturalni a ty nie jesteś reprezentatywny - jakiś margines powiedzmy 0,005% bo większość słuchaczy ma jednak nieco kultury i nie używa słów typu wypierdalaj.
                Sam wypierdalaj !
                • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 12:31
                  Ps. a nie dopuszczasz możliwości że jednak jakimś cudem ktoś mógłby się nawrócić i posłuchać czegoś nowego?
                  nie...co pokazuje tylko twoje ideologiczne zacietrzewienie:)
                  • samspade Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 13:09
                    Nie obraziłem cię. Ciebie nie można obrazić. Jesteś gnojem. Trucicielem. Bydlakiem. To jest stwierdzenie faktu.
                    A czy chcesz słuchać? W głębokim poważaniu to mam. Skoro musisz upewniać się co do antypisowskich audycji Marcela Stelki Niedźwiedzia Zozunia i innych to cóż...
                    Nie słuchałeś widać trójki. Zanim została rozpierdolona przez twój ulubiony pis.
                    • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 16:05
                      samspade napisał:

> Nie obraziłem cię. Ciebie nie można obrazić. Jesteś gnojem. Trucicielem. Bydlak
                      > iem. To jest stwierdzenie faktu.

nie możesz mnie obrazić...do tego trzeba mieć klasę i argument a ty ich nie masz....
                      Idąc tym tokiem myślenia każdy człowiek jest trucicielem bo ogrzewa dom paliwem kopalnym i to nie tylko w Polsce węglem palą na całym świecie, każdy jeździ samochodem, produkuje śmieci odpady plastikowe opakowania .... ale nie przesadzajmy....tak wygląda życie w XXI wieku nie da się nie ogrzewać domu, nie mieć samochodu , nie produkować śmieci w domu....ty też produkujesz śmieci zanieczyszczasz świat jadąc samochodem....normalka więc nie przyjmuję tego jako obrazy - współczesny świat i człowiek generuje śmieci i CO2 tak jest zbudowany. Nasz cywilizacja jest trucicielem. Zamieszkałeś w na bezludnej wyspie w buszu, bez samochodu, pieca , kosza na śmieci że nie trujesz?

> A czy chcesz słuchać? W głębokim poważaniu to mam. Skoro musisz upewniać się co
                      > do antypisowskich audycji Marcela Stelki Niedźwiedzia Zozunia i innych to cóż.
                      > ..
                      > Nie słuchałeś widać trójki. Zanim została rozpierdolona przez twój ulubiony pis
                      > .

nie rozumiesz jednej rzeczy że można popierać pis i słuchać dowolnego radia na świecie tylko i wyłącznie dla muzyki...muzyka nie ma barw politycznych
                      • samspade Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 16:12
                        Słuchem audycji Borowieckiej.
                        Tak samo antypisowska jak w czasach radia, które pis rozpierdolił.
                        A trucicielem skurwiela jesteś dlatego że chwaliłeś się paleniem w piecu drewnem z rozbiórki dachu.
                        I pierdolisz o trujących dieslach gdy sam trujesz o wiele wiele wiele bardziej.
                        • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 17:54
                          po pierwsze chwaliłem sie tym drewnem ale to było 2 lata temu a ty dalej to samo w kółko pierdzielisz , płyta gramofonowa ci się zacięła i dalej swoje gadasz bez końca za 20 lat też powiesz o tym drewnie hehe masz spóźniony zapłon a po drugie gadam o dieslach bo to forum motoryzacyjne więc gdzie mam o dieslach gadać ? na forum o samolotach? jeżdżę na LPG więc truję mniej niż Diesel :) to właściciele Diesla trują a nie ja hehe:)
                          • samspade Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 20:24
                            Choćby to twoje trucie sprzed dwóch lat dyskwalifikuje cie skurwielu z pisania o truciu. I jeszcze się głupia kurwo z tego cieszyłeś.
                            To ty pisowski skurwysynu durny trolu trujesz.
                            Z radiem też masz kurwo problem. Interesuje cię czy są antypisowscy.
                            Oznacza to głupiu trolu że nie słuchałeś wcześniej trójki. Trójki którą władza, którą tak popierasz rozwaliła. To kolejne twoje kłamstwo. Medialna prostytutko władzy.
                            Kończy się okres świętowania. Jutro wracamy do codzienności. I ty głupi chuju trafiasz na swoje miejsce.
                            Do wora.
                            A teraz wypierdalaj.
                            • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 10:50
                              samspade napisał:

> Choćby to twoje trucie sprzed dwóch lat dyskwalifikuje cie skurwielu z pisania
                              > o truciu. I jeszcze się głupia kurwo z tego cieszyłeś.
                              > To ty pisowski skurwysynu durny trolu trujesz.
                              > Z radiem też masz kurwo problem. Interesuje cię czy są antypisowscy.
                              > Oznacza to głupiu trolu że nie słuchałeś wcześniej trójki. Trójki którą władza,
                              > którą tak popierasz rozwaliła. To kolejne twoje kłamstwo. Medialna prostytutko
                              > władzy.
                              > Kończy się okres świętowania. Jutro wracamy do codzienności. I ty głupi chuju t
                              > rafiasz na swoje miejsce.
                              > Do wora.
                              > A teraz wypierdalaj.

nic mnie nie dyskwalifikuje bo dwa lata temu to było a ty dalej swoje pierdzielisz, od tamtego czasu zmądrzałem, zmieniłem się, teraz palę czystym drewnem a ty dalej swoje że palę że dyskwalifikuje zmień płytę, co było a nie jest nie pisze się w rejestr !!!
                              Słuchałem trójki od 20 lat , ale w kwestiach kultury i muzyki nie jestem fanatycznym wyznawcą religii antypisowskiej ani pro pisowskiej jestem kulturalnie apolityczny, po prostu chcę posmakować nowej muzyki, posłuchać ciekawych audycji radiowych, fajnego klimatu, zmienić nutę a może nawet tych nowych stacji też bym posłuchał ale ty mnie do tego zniechęcasz wyzywając mnie chamsko bo jeśli tacy jak ty mówią że słuchają nowych stacji i jednocześnie posługują się prostackim językiem i wyzywają ludzi takich jak ja którzy też by chcieli posłuchać to działa to zniechęcająco ! ja nie namawiam żeby tych stacji nie słuchać....to ty swoimi chamskimi wyzwiskami obelgami odstraszasz ludzi od słuchania tych stacji hehe :)
                            • bwv1080 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 21:27
                              samspade napisał:
                              > Do wora.

Obiecanki cacanki.
                        • only_the_godfather Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 07:31
                          Jest też trucicielem, bo czepia się dieseli a sam jeździ autem z niesprawnym układem oczyszczania spalin i źle zestrojoną instalacją lpg.
                          • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 10:52
                            only_the_godfather napisał:

> Jest też trucicielem, bo czepia się dieseli a sam jeździ autem z niesprawnym uk
                            > ładem oczyszczania spalin i źle zestrojoną instalacją lpg.

układ jest sprawny a instalacja zestrojona pprawnie bo byłem na przeglądzie instalacji miesiąc temu podpięli do komputera , wymienili filtry gazu więc nie wiesz a kłamiesz!
                            • only_the_godfather Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 11:17
                              Sam się kmiocie chwaliłeś, że świeci ci się check i masz nie działającą sondę lambda. Masz nie poprawnie zainstalowaną instalację, sam się chwaliłeś, że masz instalację lpg nie wpiętą do sondy lambda.
                              • galtomone Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 14:06
                                Ja ja durny jak sie zapalił check z powodu uszkodzonej sondy, to wymieniłem.
                                • only_the_godfather Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 14:11
                                  galtomone napisał:

> Ja ja durny jak sie zapalił check z powodu uszkodzonej sondy, to wymieniłem.
                                  >
                                  Patrz, ja też.
                                  • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:26

JA TEŻ !
                                    I TO BYŁO 2 LATA TEMU ! JUŻ NAPRAWIONE ZAPŁON TEŻ USTAWCIE BO MACIE SPÓŹNIONY O 2 LATA :)
                                    • only_the_godfather Re: Radio 357 wystartowało 08.01.21, 07:36
                                      Chwaliłeś się kmiocie, że nie wymieniasz, bo auto jeździ normalnie więc po co to robić. Teraz nie zmieniaj wersji.
                                      • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 08.01.21, 11:28
                                        only_the_godfather napisał:

> Chwaliłeś się kmiocie, że nie wymieniasz, bo auto jeździ normalnie więc po co t
                                        > o robić. Teraz nie zmieniaj wersji.

chwaliłem się 2 lata temu....od tamtego czasu wymieniłem
    • bruner4 Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 17:44
      Cholerna cenzura, doprowadziła do rozpadu lubianej stacji radiowej, -nawet komuna tego nie zrobiła (podobnie było z festiwalem w Jarocinie- zlikwidowała go nowa , prawicowa władza). Jeszcze mają czelność mówić tu o jakiejś kulturze (wypowiedzi, wypierdalaj im się nie spodobało) ustami swego trolla. Ale nie te czasy- jest internet, nie mogą zakazać tworzenia nowych stacji, których chcą słuchacze. Szkoda tylko że zgarniają nasze pieniądze z abonamentu i trzeba finansować nowe stacje. Złodzieje cholerni.
      • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:29
        bruner4 napisał:

> Cholerna cenzura, doprowadziła do rozpadu lubianej stacji radiowej, -nawet komu
        > na tego nie zrobiła (podobnie było z festiwalem w Jarocinie- zlikwidowała go no
        > wa , prawicowa władza). Jeszcze mają czelność mówić tu o jakiejś kulturze (wypo
        > wiedzi, wypierdalaj im się nie spodobało) ustami swego trolla. Ale nie te czasy
        > - jest internet, nie mogą zakazać tworzenia nowych stacji, których chcą słuchac
        > ze. Szkoda tylko że zgarniają nasze pieniądze z abonamentu i trzeba finansować
        > nowe stacje. Złodzieje cholerni.

TAKIE UROKI DEMOKRACJI...WYGRAJ WYBORY KTO CI BRONI?
        JAKIE PIENIĄDZE? TY PŁACISZ ABONAMENT?
        • bruner4 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 21:28
          misiaq009 napisał:

> TAKIE UROKI DEMOKRACJI...WYGRAJ WYBORY KTO CI BRONI?
          > JAKIE PIENIĄDZE? TY PŁACISZ ABONAMENT?
          To że ktoś wygrał wybory nie upoważnia go do łamania prawa, robienie prywatnego folwarku z państwa i nieuwzględniania tego że są w społeczeństwie są jeszcze inni ludzie niż ci, którzy głosowali na zwycięzców (pamiętam jak za rządów Tuska wrzaskliwe prawicowe tępaki darły się, że to nawet połowa nie głosowała za Tuskiem i nie został on wybrany wolą większości, dlatego nie może robić wszystkiego jak chce), teraz już zapomniała ta kupa prostaków co mówiła jak inni rządzili i zupełnie się do swych wcześniejszych gadek nie stosują. Jak pisałem wcześniej w niektórych sprawach prześcignęli już komunę. Abonament jest u nas trollu obowiązkowy, więc prawie wszyscy muszą go płacić (gdybyś nie wiedział)
          A teraz do wszystkich innych niż troll; wiecie co niedawno przypadkowo usłyszałem w trujce? Otóż robili tam zbiórkę pieniędzy na... dzieci naszych policjantów poległych na służbie. Z tego co mi wiadomo to ostatnio właśnie policjanci pozbawili życia kilka osób na komisariatach i na ulicy, przesłuchując ich albo interweniując w nie całkiem właściwy sposób. Ale wiadomo że po ostatnich protestach i działaniu policji trzeba propagandowo wzmocnić pozytywny wizerunek funkcjonariuszy ślepo posłusznych władzy, więc od czego propaganda. Jakoś od razu mi się to skojarzyło ze sprawą sierżanta Karosa.
          • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 08.01.21, 11:36
            ale jednak suweren ich wybrał...demokracja polega na większości....jakiego łamania prawa? przecież z trójki odeszli sami nie? radyjko sobie założyli i super niech sobie grają wolny kraj nikt nikogo nie zmusza do niczego nie prześladuje , nie zakazuje....a swoją drogą ostatnio sporo tych niezleżnych radyjek powstaje jak grzybków po deszczu :)....355 , nowy ład czy coś tam, tłok efem ...i Angora chciała radio cetke przejąć ale urząd im nie dał....za dużo by mieli tych radyjek .... więc panuje u nas wolność niezależne media istnieją i mogą mówić co chcą więc panuje wolność i demokracja....łamanie prawa to jest ale na Białorusi bo tam władza nie uznaje konkurencji a tu proszę konkurencja istnieje i ma się nieźle to dowód że Polska to wolny kraj jest panie kochany hehe :)
            • bruner4 Re: Radio 357 wystartowało 09.01.21, 13:01
              Ale zauważ trollu że na Białorusi wybrano Łukaszenkę też też w demokratycznych wyborach, co prawda ostatnie sfałszował , ale poczekajmy- u nas też za ponad dwa lata następne wybory, zobaczymy jak będzie- tym bardziej że są już paragrafy by tych rządzących już posadzić w pierdlu za ich przekręty i bicie przez cywilnych prowokatorów demonstrantów, a ci z pewnością tego nie będą chcieli podobnie jak odebrania im władzy ..tu mogą się różne scenariusze jeszcze wydarzyć.
              Piszesz tu bez przerwy o zlikwidowaniu mafii vat-owskich i wielkich dobrodziejstwach 500+ , a milczysz gdy ta władza po cichu- w nocy lub w szczycie pandemii wprowadza ustawy, których większość nie chce, wprowadza cenzurę i propagandę w państwowych mediach na podobieństwo komuny, to czym to się różni od działań Łukaszenki? Tych "radyjek" jak to określasz nie może zlikwidować, bo mamy takie czasy, ale gdyby mogła to zrobić to dawno by już ich nie było, masz co do tego jakieś wątpliwości?
              • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 09.01.21, 15:39
                Owszem, władza wprowadza cenzurę, ale ten sam zarzut mogę podnieść w odniesieniu do tzw. liberalnych mediów one też wprowadzają cenzurę bo nie mówią o tym co robi rząd dobrego lecz tylko o tym co złego... powiedz mi co można w liberalnych mediach usłyszeć? cenzurę i propagandę antypisowską czyli to samo robi władza ale w drugą stronę...i to jest najlepszy dowód na to że mamy wolne niezależne media bo mogą tworzyć nowe stacje radiowe i puszczać co chcą i nikt ich nie prześladuje, nie zamyka jak w Rosji czy na Białorusi czyli demokracja i wolność słowa istnieje w Polsce te stacyjki są na to dowodem! Liberalne media wściekle atakują władzę , są mocno zaangażowane w spór polityczny więc nie gadaj mi że są całkowicie apolityczni i nieskalani walką polityczną jak najświętsza panienka ! Właśnie takiej stacji szukałem wśród tych rzekomo wolnych i niezależnych od rządu - takiej która nie walczy, nie jest po żadnej stronie, jest całkowicie niezależna i apolityczna gra sobie muzykę , robi audycje na wysokim poziomie kulturalnym...pokaż mi taką stację bo ja takiej nie znalazłem....może głupi jestem i szukać nie potrafię...może ty mi pokażesz no śmiało pokaż mi stację która jest prawdziwie wolna od polityki i jednej z dwóch opcji politycznych....potrafisz? czy takich nie ma? bo ja bym chętnie takiej posłuchał....a co do ustaw które wprowadza to skąd wiesz że większość ich nie chce? bo co? bo ty się uważasz za większość? nie ! ty jesteś mniejszością bo ty i twoja opcja polityczna przegraliście legalne nie sfałszowane wybory zarówno te do Sejmu jak i te na Prezydenta więc jaka ty jesteś większość? ty masz czelność uważać się za większość? chyba wśród kolegów z podwórka a nie wśród całego społeczeństwa hehe:)
                • bruner4 Re: Radio 357 wystartowało 09.01.21, 20:19
                  To co zrobił niby "dobrego" ten rząd można usłyszeć (aż nadto) w państwowych mediach, które w całości zawłaszczyli teraz rządzący (za poprzednich rządów tak nie było i w ogóle tak nie powinno być)- trąbią o tym przecież na okrągło, nie informując rzetelnie z czym wiążą się te "dobrocie" (np. że dzięki 500+ pogarsza się kondycja finansowa państwa i mniej jest chętnych do pracy, że "tarcza" dla przedsiębiorców jest taka, że demonstrują oni w Warszawie a milicja leje ich pałami itp.). Liberalne media mówią to co ukrywa ta władza a co ludzie chcą i powinni wiedzieć ( podobnie zresztą było jak za komuny pojawiły się niezależne media). To co mówisz o Białorusi i że stacyjki niezależne to dowód że jest wolność słowa to takie pieprzenie,- sprawdź sobie co to jest Biełsat i co nadaje jak nie wierzysz.
                  To nie media niezależne atakują wściekle władzę tylko ludzie- jak można było zobaczyć na niedawnych demonstracjach i jak jeszcze zapewne zobaczymy, media tylko informują- taka ich rola. Jak szukasz stacji niezależnej i obiektywnej to włącz Radio Nowy Świat- tam nikt nikogo nie atakuje a tylko podaje rzetelne informacje.
                  A co do ustaw...wiem że większość obywateli niektórych ustaw nie chce, bo to mówią niezależne sondaże, dlatego też nie robi się jak w innych krajach- referendum w sprawie tylko załatwia się to po swojemu- własnymi ludźmi, na siłę wepchniętymi na odpowiednie stołki- też podobnie jak za komuny.
                  Ale czekaj trollu, ta władza zawiodła już rolników- a oni na nią głosowali, teraz demonstrują na drogach i w Warszawie, podobnie z przedsiębiorcami, poczekaj jeszcze na nowe podatki Morawieckiego- zobaczysz jaka to będzie większość, która ich popiera, jak dobrze pójdzie to nie doczekają nawet do nowych wyborów na swoich stołkach i może być tak, że niedługo nie będziesz miał komu trollować.
    • grzek Re: Radio 357 wystartowało 06.01.21, 18:47
      Wydaje mi się, że 357 i NŚ będą się uzupełniały. Zawsze można przełączyć się na bardziej pasującą w danym momencie w zależności od audycji, czy prowadzącego.
      Zaletą obu jest to że:
      - brak reklam
      - nie ma pisowskiej agitacji i indoktrynacji
      - nie ma kościelnych głupot
      - bez durnych polityków rżnących głupa i robiących z siebie idiotów
      Docelowo przypuszczam, że ktoś z pieniędzmi kupi je i połączy.
      • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:30
        MAM WRAŻENIE ŻE W TŁOKU EFEM JEST INDOKTRYNACJA ANTYPISOWSKA CZYLI TO SAMO TYLKO W DRUGĄ STRONĘ HEHE :)
        • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:32
          ANTYPISOWSKA PROPAGANDA TO JAK CENZURA TYLKO WASZA NIE NASZA :)
          • grzek Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 21:06
            Cytowanie, czy pokazywanie przez media żenujących wypowiedzi Sasina, Suskiego, Terleckiego, Kempy, Pawłowicz, Kanthaka i wielu innych, nie pomijając wodza, można powiedzieć, że jest antypisowską propagandą ale oni sami się kompromitują, mówiąc głupoty. Nie trzeba się specjalnie starać ani nic więcej robić, tylko pokazać. Można powiedzieć, że sam pis jest antypisem.
            • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 08.01.21, 11:43
              grzek napisał:

> Cytowanie, czy pokazywanie przez media żenujących wypowiedzi Sasina, Suskiego,
              > Terleckiego, Kempy, Pawłowicz, Kanthaka i wielu innych, nie pomijając wodza, mo
              > żna powiedzieć, że jest antypisowską propagandą ale oni sami się kompromitują,
              > mówiąc głupoty. Nie trzeba się specjalnie starać ani nic więcej robić, tylko po
              > kazać. Można powiedzieć, że sam pis jest antypisem.

oczywiście że można krytykować władzę, cytować niefortunne wypowiedzi polityków, Polska to wolny kraj proszę bardzo....ale widzisz przyjacielu jest coś takiego jak obiektywizm dziennikarski i jeśli się przedstawia różne punkty widzenia to jest on zachowany zgoda....ale jeśli się mieli non stop 24 godziny na dobę tę samą papkę informacyjną i narrację że to pis jest zły, że to Trump jest zły , krytykuje się wszystko co związane z Polską , każdą decyzję rządu i pisu , z tego samego powodu narzeka się zamiast się cieszyć(np. że Polska dostała kasę z Unii - to osiągnięcie na plus a oni o tym nie mówią że to sukces lecz pitolą o jakiejś praworządności brednie i tyle ) to już nie jest ani obiektywne ani rzetelne dziennikarsko po prostu to zaczyna być propaganda antypisowska rozumiesz tą delikatną róznicę?
      • samspade Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:34
        Dzisiaj słuchałem 357. Cały dzień. Wreszcie mam radio którego mogę słuchać. Spotifaje odchodzą w zapomnienie.
        Będę słuchał dalej. Tym bardziej że kurwa pisowska z tego forum nie będzie go słuchać z uwagi na ich antypisowość.
        • misiaq009 Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 17:40
          no to radyjko ma elokwentnego słuchacza nie ma co poziom Himalajów kultury u ciebie hehe
        • nousecomplaining Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 20:50
          > Tym bardziej że kurwa pisowska z tego forum nie będzie go słuchać z uwagi na ich antypisowość.
          Dla tej kurwy wszystko, co nie jest propisowe, jest antypisowe. Się powtórzę - po chuj jeszcze mu odpowiadasz? Jak widzi, że kogoś wkurwi, to już dla niego pełnia szczęścia. A nie chcemy takich uszczęśliwiać, prawda?
          • samspade Re: Radio 357 wystartowało 07.01.21, 21:20
            Ależ dzień dobroci dla zwierząt się skończył. Ten gnojek jest w worku
    • samspade Re: Radio 357 wystartowało 09.01.21, 14:21
      www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/trojka-reportaz-radia-357/1tht4bn,79cfc278

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka