Dodaj do ulubionych

Piosenka dedykowana Wadze

• waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 07.02.21, 02:05
      Stacha sie popisala na starosc. Niech ja rozboli ostatni zab.
      A ta klatka schodowa z konca filmu jest w ktoryms budynku na Marszalkowskiej, ale moge sie mylic. Wiem bo kiedys zem szukal miejsca na samobojstwo i widzialem podobna, ale dozorca mnie pogonil. Ale za troske dziekuje:)
      • bimota Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 16:30
        DLACZEGO KLATKE UWAZASZ ZA DOBRE MIEJSCE NA SAMOBOJSTWO ?
        • waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 18:53
          Bo latwiej sie zdecydowac kiedy czujesz sie jak w klatce.
          • bywalec.hoteli Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 20:53
            serio?? i postanowiłeś jednak żyć?
            • waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:04
              Dobrego miejsca na samobojstwo szukalem dla znajomej:)
              • trypel Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:22
                I tu pojawia się znak zapytania co to znaczy dobre miejsce na samobójstwo?
                1. Tak beznadziejne ze odechciewa sie zyc ( jak sosnowiec)
                2 tak piękne ze milo umierać w takich okolicznościach
                Co znajoma wolala?
                • waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:58
                  Znajoma zawracala dupe bez przerwy straszac ze sie zabije. No to jej wytlumaczylem rozne sposoby trucia, podcinania zyl, topienia, skakania z wysokich obiektow itd, az jej powoli przeszlo bo zauwazyla ze to nie robi na mnie wrazenia. Potem znalazla sobie nastepna ofiare, ale o ile mi wiadomo zyje do dzis. A dobre miejsce to takie ktore gwarantuje calkowity a nie czesciowy skutek. Tamta klatka schodowa na Marszalkowskie, znana jako klatka samobojcow, widocznie przypadla do gustu niejednemu. Jest wysoka, przestrzenna (o nic nie zawadzasz co mogloby spowolnic lot) i na dole twarda wylozona kafelkami. No i architektura tez prima sort.
                  • bywalec.hoteli Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 22:02
                    Nie zainstalowali w środku ochronnej siatki?
                    • waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 22:13
                      www.polskiekrajobrazy.pl/Galerie/258:Warszawa_i_okolice/86231:Warszawska_kamienica._Klatka_schodowa.html

To chyba klatka z filmiku. Zabytkow nie mozna oszpecac siatkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka