bywalec.hoteli 06.02.21, 22:49 ...nie chlej tyle stary... Stanisława Celińska i Muniek Staszczyk - Wielka słota (official video) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 07.02.21, 02:05 Stacha sie popisala na starosc. Niech ja rozboli ostatni zab. A ta klatka schodowa z konca filmu jest w ktoryms budynku na Marszalkowskiej, ale moge sie mylic. Wiem bo kiedys zem szukal miejsca na samobojstwo i widzialem podobna, ale dozorca mnie pogonil. Ale za troske dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 16:30 DLACZEGO KLATKE UWAZASZ ZA DOBRE MIEJSCE NA SAMOBOJSTWO ? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 18:53 Bo latwiej sie zdecydowac kiedy czujesz sie jak w klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 20:53 serio?? i postanowiłeś jednak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:04 Dobrego miejsca na samobojstwo szukalem dla znajomej:) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:22 I tu pojawia się znak zapytania co to znaczy dobre miejsce na samobójstwo? 1. Tak beznadziejne ze odechciewa sie zyc ( jak sosnowiec) 2 tak piękne ze milo umierać w takich okolicznościach Co znajoma wolala? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 21:58 Znajoma zawracala dupe bez przerwy straszac ze sie zabije. No to jej wytlumaczylem rozne sposoby trucia, podcinania zyl, topienia, skakania z wysokich obiektow itd, az jej powoli przeszlo bo zauwazyla ze to nie robi na mnie wrazenia. Potem znalazla sobie nastepna ofiare, ale o ile mi wiadomo zyje do dzis. A dobre miejsce to takie ktore gwarantuje calkowity a nie czesciowy skutek. Tamta klatka schodowa na Marszalkowskie, znana jako klatka samobojcow, widocznie przypadla do gustu niejednemu. Jest wysoka, przestrzenna (o nic nie zawadzasz co mogloby spowolnic lot) i na dole twarda wylozona kafelkami. No i architektura tez prima sort. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 22:02 Nie zainstalowali w środku ochronnej siatki? Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Piosenka dedykowana Wadze 08.02.21, 22:13 www.polskiekrajobrazy.pl/Galerie/258:Warszawa_i_okolice/86231:Warszawska_kamienica._Klatka_schodowa.html To chyba klatka z filmiku. Zabytkow nie mozna oszpecac siatkami. Odpowiedz Link Zgłoś