Dodaj do ulubionych

Watek zniknal?

24.03.21, 12:34
W rozmowach o egrazynie napisalem odpowiedz a nie widze jej ANI CALEGO WATKU. Slepy jestem?
Obserwuj wątek
    • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:43
      Misiu... jak nie chcesz zniknąć zaraz ty, to mydełko w pyszczek i szorujemy.
      • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:41
        Białemka, i Ty przeciwko nam? Nie nadużywasz mocy programisty Agory?
        • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:48
          Tu wystarczy moc mojego działu administrującego forum. Nawet palcem nie tknę programisty. Wystarczy pokazać paluszkiem, że trzeba posprzątać.
          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:50
            zona mi to Ty?
            • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:05
              Nope. Marrant, ale miło, że tak wysoko cenisz zonę:)
              Jest sobie szef działu społeczności i ten szef działu społeczności ma u siebie szefa moderacji, pocztę, forum itd. Jest sobie product owner społeczności i wzorców portalowych i on pracuje z programistami nad rozwojem produktów typu forum, artykuły, strony indexowe, przyspieszanie serwisów, nowe serwisy itd i oni obaj są marrantem.
              • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:12
                Białemka, czyli Marrant to Ty i zarazem jestes szefem działu społeczności i product ownerem społeczności?
                • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:14
                  Mówiłam, że robię na kilka etatów:P
          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:20
            To super, ze masz taka pozycje. Ale dobra rada: nie wprowadzajcie tu cenzury bo rozpieprzycie jedno z ostatnich żyjących forów gazety.
            • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:24
              To trzymajcie liczbę curv na wodzy. Serio to robi na szkodę, bo google wycina z reklam i wyników wyszukiwania.
              • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:32
                ale my mało przeklinamy :)
                byłaś kiedyś w warsztacie samochodowym przy rozmontowywaniu silnika albo obserwowałaś remont domu? XD
                • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:35
                  Bywam nawet przy własnym komputerze jak odpalam pocztę w pn rano przebijając najbardziej doświadczonego mechanika, ale to idzie w moje najbliższe otoczenie (przyzwyczajone), a nie w eter.
                  • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:54
                    ja to staram sie wykropkowywac czesciowo brzydkie slowa :D
                    a zdradzisz ile michnikowych serwerowni zajmuja te wszystkie watki i fora? :D
                    • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:57
                      bywalec.hoteli napisał:

> ja to staram sie wykropkowywac czesciowo brzydkie slowa :D
                      > a zdradzisz ile michnikowych serwerowni zajmuja te wszystkie watki i fora? :D

Zakładam, że działa outsourcing i większość rzeczy jest "w chmurze".
                      Po co marnować moc obliczeniową serwerów na Gazetę i forum w nocy, jak mało kto zagląda - teraz można płacić tylko za tą moc, z której rzeczywiście się korzysta, nie przepłacając za niewykorzystane "moce przerobowe".
                      • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:16
                        Takie rzeczy to Białemka już wie. Poczta na gazecie jest chyba w gmailu a więc w chmurze a czy forum?
                        • vogon.jeltz Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:19
                          > Poczta na gazecie jest chyba w gmailu

Była kiedyś dawno temu, ale już od dawna nie jest.
                        • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:26
                          Poczta od 2015 nie jest na gmailu, ale jest poza "michnikowymi serwerowniami".
                    • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:24
                      Nie pamiętam dokładnie ile jest instancji forumowych, a nie będę kłamała. Okolice 10.
                      W każdym razie nie jakoś dużo.
                      Nie wiem tylko na co ci ta wiedza. Mnie jest potrzebna tylko jak się któraś psuje.
                      • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:35
                        Forum jest w 10 serwerowniach?
                        • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 16:40
                          Na 10 serwerach. W serwerowni jednej. Być może backup jest w drugiej. Takimi rzeczami zajmuje się infrastruktura IT. Osobny dział
                          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:52
                            a to małe :)
                            • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:56
                              Forum nie przeprowadza wyborów, nie ogłasza katastrof, nie ma peaków ruchu. To jest duża, dobrze zsynchronizowana baza danych z 90% ruchem z googla. Nie musi zajmować jakiejś tony miejsca.
                              • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 18:26
                                wiem ale te miliony czy tam miliardy wpisów od lat nie pamiętam jakich coś tam pewnie zajmują :)
                                • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 18:56
                                  200 000 000 wpisów.
                                  Niech każdy ma 512 znaków (większość ma mniej), czyli pół kilobajta.
                                  100 milionów kilobajtów to niecałe 100 gigabajtów... mniej niż pojemność karty microSD w moim rejestratorze.
                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 19:04
                                    Yap. Więcej miejsca i maszyn jest potrzebne głównie do rozłożenia ruchu i aplikacji okołoforumowych, logów itd.
                                    • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:44
                                      bialeem napisał:

> Yap. Więcej miejsca i maszyn jest potrzebne głównie do rozłożenia ruchu i aplik
                                      > acji okołoforumowych, logów itd.

Ludzie nie zdają sobie sprawy z tego, jak wiele danych mieści się na obecnych nośnikach.
                                      Ktoś, kto nie wklepywał listingów w BASIC-u z Bajtka w latach 80-tych nie wie, ile to jest 1 kB :) A kilobajt to więcej niż pół strony standaryzowanego maszynopisu.
                                      Biblia, niezmiernie nudna (no może poza opisami typu "gore" w Starym Testamencie), rozwlekła i niespójna książka ma trochę ponad 3,2 miliona znaków (albo mniej niż 1800 stron maszynopisu - czyli ~3,5 MB). Typowe, duże monografie, z którymi czasami zdarza mi się pracować, mają po 500-600 stron (mniej niż 1,2 MB).
                                      • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:50
                                        Ludzie nie, ale ja jestem tylko zwykłą egrażyną:)
                                        • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:52
                                          egrażyna wszystko przecież wie :)
                                          tylko są egrażyny w porządku jak Białemka i są różne odpały
                                          • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:54
                                            Trzęsę tym forum, to się musisz podlizać, ale grażynie to trochę wstyd:>
                                            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:14
                                              etam, nie boję się, najpierw wlazłaś tu jak taran, znokautowałaś starego i biednego wagę, to potem łagodzisz to wejście :)
                                              • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:35
                                                bywalec.hoteli napisał:

> etam, nie boję się, najpierw wlazłaś tu jak taran, znokautowałaś starego i bied
                                                > nego wagę, to potem łagodzisz to wejście :)

Waga wyjdzie z szoku, odchudzi się i wejdzie tu zaraz jako "160" miast "170" - lubię gościa i wiem, że mu chwilowy urlop od forum nie zaszkodzi.
                                                Bez wagi to forum byłoby nudniejsze i ciężej strawne, więc mu kibicuję.

A ta twoja ultra-grażyna też sympatyczna, wbrew "first impression" :D
                                                • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:52
                                                  qqbek napisał:

> A ta twoja ultra-grażyna też sympatyczna, wbrew "first impression" :D

Jedna z niewielu egrażyn, która lubi Bywalca. I którą Bywalec lubi.
                                        • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:11
                                          bialeem napisał:

> Ludzie nie, ale ja jestem tylko zwykłą egrażyną:)

Myślę, że ten prefiks "e" w "egrażyna" jest tutaj czynnikiem decydującym :)
                                          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:16
                                            qqbek napisał:

> Myślę, że ten prefiks "e" w "egrażyna" jest tutaj czynnikiem decydującym :)

Białemka jest ultra.egrażyną, bo ma admina
                                            • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:25
                                              bywalec.hoteli napisał:

> Białemka jest ultra.egrażyną, bo ma admina

Wiesz, tak jakoś się domyśliłem.
                                              A miło by było zagadać z taką adminką, co by tutaj jakiś porządek w końcu zaprowadzili (nawet kosztem wypierdolenia mnie stąd za mój "zespół Touretta" ;) ), bo żal tego forum.
                                              Odkąd Przemek (tiges) rzucił moderowanie społeczne i zagląda tu tylko czasami, odtąd dzieją się tu rzeczy wcześniej niespotykane.
                                              • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:33
                                                ona twierdzi, że nie jest informatyczką, ale ja jak mam jakiś problem informatyczny, to się jej pytam.
                                                • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:43
                                                  bywalec.hoteli napisał:

> ona twierdzi, że nie jest informatyczką, ale ja jak mam jakiś problem informaty
                                                  > czny, to się jej pytam.

Ja też twierdzę, że informatykiem nie jestem (bo przecież nie jestem), ale połowie rodziny robię za "pogotowie IT".
                                                  A ja humanista przecież jestem (taki po mat.-fiz. w liceum) ;)
                                                  Taki "lajf".
                                                  Jak się na czymś znasz, choć trochę, to zaraz przybiegnie sporo osób, które nijak się nie znają.
                                                  Mamę (rocznik 52) uczę ostatnio, co do niej nie zajrzę, skanowania na urządzeniu wielofunkcyjnym Brothera, które ma od lat.
                                                  Bez powodzenia.
                                                  A w biurze miała skaner (taki zwykły, Canona, stołowy), który obsługiwała (od lat) bez najmniejszych problemów.
                                                  I weź bądź tu mądry.
                                                  • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:48
                                                    akurat ty to qqbek jesteś człowiekiem renesansu o wielu talentach jak leo da vinci (tylko na mniejszą skalę)
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:00
                                                    bywalec.hoteli napisał:

> akurat ty to qqbek jesteś człowiekiem renesansu o wielu talentach jak leo da vi
                                                    > nci (tylko na mniejszą skalę)

Sugerujesz, że mam zaprojektować helikopter ;)
                                                    Hmm... coś w tym jest ;)
                                                    (i pewnie rżysz, jak to przeczytałeś)
                                              • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:39
                                                Trzeba to naprawić. Jest kilka opcji innych niż admin społeczny, bo zakładam, że takiego dobrego jak tiges raczej się nie znajdzie (ale może się mylę). Na razie poprosiłam o mocniejsze czyszczenie, więc zgłaszanie powinno działać lepiej. Pomyślę w wolnej chwili nad jakimś długoterminowym rozwiązaniem.
                                                • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:50
                                                  bialeem napisał:

> Trzeba to naprawić. Jest kilka opcji innych niż admin społeczny, bo zakładam, ż
                                                  > e takiego dobrego jak tiges raczej się nie znajdzie (ale może się mylę).

Oj nie.
                                                  Tiges był jeden, jedyny.
                                                  Nawet się raz przejechałem kawałek na tylnej kanapie jego legendarnej Nubiry :)
                                                  Takiego gościa, z takim doświadczeniem, taką pasją i takim poświęceniem to Gazeta już nie znajdzie.

> Na raz
                                                  > ie poprosiłam o mocniejsze czyszczenie, więc zgłaszanie powinno działać lepiej.
                                                  > Pomyślę w wolnej chwili nad jakimś długoterminowym rozwiązaniem.

Podziękował :-)
                                                • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:50
                                                  Białemka, zamiast nad cenzurą Auto Moto to pomyśl może:
                                                  1. jak wyeliminować indywidua o 100 nickach, typu kolpik albo misiaczek?
                                                  2. żeby linki się dało w końcu bezpośrednio otwierać, bez dodatkowej strony "gazeta" pl

A admina społecznego można dać qqbkowi. On będzie trzymał tu fason ale bez tak strasznej cenzury jak na egrażynie.
                                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:58
                                                    ad 1 - nigdy nie da się wyeliminować upartego osobnika do końca, ale można być równie upartym jak on. Nie wiem kim jest misiu. Nie śledziłam waszych niesnasek aż tak pilnie. Jeżeli trafiłam w pierwszym poście tego wątku, to z racji tego, że osobniki mnie irytujące czasem pieszczotliwie nazywam misiami:P
                                                    ad 2 - mówiłam do czego to służy. Mogę zebrać szerszą whitelistę, ale to furtka dla spamerów.

ad 3 - wbrew pozorom na emamie wycina się maksymalnie kilka postów dziennie. Większość dziewczyn zachowuje pewien poziom same z siebie.
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:05
                                                    bialeem napisał:

> ad 3 - wbrew pozorom na emamie wycina się maksymalnie kilka postów dziennie. Wi
                                                    > ększość dziewczyn zachowuje pewien poziom same z siebie.

Administruję (do soboty, bo się wyprowadzam) grupą dzielnicową na twarzoksiążce (ponad 7k użyszkodników) i nie chce mi się wierzyć :)
                                                    Wywalam czasami po kilkanaście dziennie, przy czym mam "próg tolerancji" daleko wyżej ustawiony, niż administracja forum (inna sprawa, że wywalam zawsze wszystkie reklamy) i nie chce mi się wierzyć, że to tylko "kilka postów dziennie".
                                                    No chyba, że oglądalność emamy jest niższa... "u nas na wsi" każdy post to 2-3k wyświetleń.
                                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:18
                                                    FB działa inaczej. Na forum 1-2% pisze, 10-15% czyta stale, a reszta przychodzi z googla. Piszący, to zwykle relatywnie mała i dość hermetyczna wbrew pozorom grupa. Sami forumowicze korygują zachowanie innych. Szczerze mówiąc sama jestem pod wrażeniem tego, co na FB ludzie wypisują pod własnymi nazwiskami. Na forum takie osoby są pojedyncze, zgłaszane wyżej i zwykle izolowane.
                                                    W komentarzach pod artykułami jest gorzej. Tam jest polityczna sieczka wyglądająca trochę jak walki kogutów. To właśnie bardziej przypomina fejsa i tym (moim zdaniem) się różni społeczność od internetowego tłumu.

Chyba zacznę spisywać pomysły na tematy dyplomówek dla jakiegoś kierunku socjologicznego ;)
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:27
                                                    bialeem napisał:

> Chyba zacznę spisywać pomysły na tematy dyplomówek dla jakiegoś kierunku socjol
                                                    > ogicznego ;)

Hehe - można.
                                                    Ja mam "mgr" właśnie z socjologii... ale po tym, jak mi się promotor zmył (a właściwie to wypierpapierpierdolili go z uczelni za machloje) to zrezygnowałem z doktoratu - i może i lepiej, klepał bym teraz biedę na jakimś dziwnym stanowisku, trzęsąc portkami o wyniki procesu habilitacyjnego... jak wielu spośród moich dobrych znajomych.
                                                    Ostatnio mi znajoma, wicedyrektor Instytutu, klarowała, że przecież to "normalne zarobki" (nie do końca się chwalę wśród znajomych ile zarabiam) i krygowała się, że przecież "tak wszyscy". Zdechłbym jak zabiedzony pies pod budą, gdybym miał tyle co ona, z małżonkiem "urzędnikiem lekko ponad minimalną" na utrzymaniu.
                                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:36
                                                    Moi znajomi socjologowie, którzy się nie bali liczb poszli w bycie badaczami UX i nie narzekają:)
                                                    Niestety socjologia jest wrzucona do jednego wora z kulturoznawstwem i produkuje ostatnio ludzi, którzy przespali metodologię jakimś cudem. Takim rzeczywiście może być trudno na rynku. Non-stop trafiam na jakieś zagadnienie o którego zbadanie bym poprosiła dobrego socjologa.
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:49
                                                    Ech, nie tylko ty.
                                                    A co do statystyk - czy Wybiórcza oferuje tak szczegółowe jak obywatel Zandberg?
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 00:52
                                                    qqbek napisał:

> Ech, nie tylko ty.
                                                    > A co do statystyk - czy Wybiórcza oferuje tak szczegółowe jak obywatel Zandberg
                                                    > ?

Miało być "Zuckerbeg" ... freudowska pomyłka autokorekty :D
                                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 25.03.21, 01:03
                                                    Nie wiem. Nie interesuję się GW. Jesteśmy na forum Gazeta.pl, która to jest osobnym pionem spółki i będę to powtarzać póki wszyscy sobie tego nie wbiją do głowy. Różnice w tych bytach są znaczne i znaczące.
                                                    Tego typu staty, to już mój poziom zaawansowania. Moderator widzi niewiele więcej od użytkownika. Dokładne są niestety tajemnicą, ale są... spore.
                                                  • bialeem Re: Watek zniknal? 25.03.21, 01:03
                                                    & mnie by telefon poprawił na Zoidberg;)
                                                  • qqbek Re: Watek zniknal? 25.03.21, 07:30
                                                    bialeem napisał:

> & mnie by telefon poprawił na Zoidberg;)

Jak pomyślę, że Futurama ma już ponad 20 lat, to mi się smutno robi, bo czuję się staro :(
                                                  • vogon.jeltz Re: Watek zniknal? 25.03.21, 08:19
                                                    > Moi znajomi socjologowie, którzy się nie bali liczb poszli w bycie badaczami UX

Ach, i już robi się jasne, dlaczego wytwory owego UX to taka zaraza...
                                  • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 21:37
                                    to ile Ty masz tej karty? pół tera?
                                    • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:29
                                      bywalec.hoteli napisał:

> to ile Ty masz tej karty? pół tera?

128 GB w rejestratorze, większą (ćwierć Tera) mam w telefonie.
                                      • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 22:51
                                        serio takie duże? szok bo ja myślałem że do 60 giga są
                                        • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 23:14
                                          bywalec.hoteli napisał:

> serio takie duże? szok bo ja myślałem że do 60 giga są

Mój telefon (konstrukcja sprzed prawie 2 lat) obsługuje do 512 GB.
                                          Inna sprawa, że zdjęcia lądują w chmurze i właściwie to nie wykorzystuję chyba nawet 1/5 pojemności karty (telefon ma 128 GB własnej pamięci masowej), ale w handlu dostępne są już karty MicroSD o pojemności 1 TB.
              • vogon.jeltz Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:56
                > Serio to robi na szkodę, bo google wycina z reklam i wyników wyszukiwania.

Co wycina? Forum? Przecież nikt tego nie wyszukuje.
    • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:43
      Najwyraźniej - cały wątek jest i twoje pierniczenie tamże również.
      • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:46
        Gdzie?
        • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:55
          W chuja cię robię.
          Po prostu przypomniał mi się kawał, jak kolesie chlali, zgasili światło i zachowywali się jak gdyby nigdy nic.
          Ten niewtajemniczony mało się nie posrał, bo myślał że metylaka zażył.
          • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:01
            He He He
            • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:02
              forum.gazeta.pl/forum/w,396,171457123,171457123,Brawo_Engin_.html#p171459232
              • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:06
                Jednak nie ma tam mojego ostatniego wpisu, tlumaczacego skad mi sie wzielo Zachary zamiast Makary i kiedy pierwszy raz w zyciu uslyszalem wyrazenie To to ja moge zagrac z palcem w dupie.
                • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:07
                  Owszem, jest. "Pamiec zawodzi, to nie byl Zachary tylko Makary, i nie "pies" a "bies" bo zem wygooglowal.
                  W polowie ogolniaka przyszedl do naszej klasy jeden taki ze Srodmiescia, nazwisko mial litewskie Za....wt, wiec go nazwalismy Zachary. Po lekcjach zostawal w szkole i cwiczyl na pianinie w swietlicy. To on owa piosenke kiedys zaspiewal, wlasnie jako Zachary i tak zapamietalem. Byl szkolny zespol bigbitowy, wyczaili Zacharego i zapytali czy umialby zagrac Zielone Cebule
                  (pewnie znasz, Green Onions by Booker T). Bylem akurat swiadkiem jak Zachary odpowiedzial ze Zielone Cebule to on moze zagrac z palcem w dupie. Wtedy pierwszy raz uslyszalem te wyrazenie i natychmiast przeszlo na wieki do mojego "zasobu slow"."
                  • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:14
                    No to jeszcze dodaj ze to bylo odpowiedzia na wpis @qqbek. Taka tam moja januszowa dykteryjka z dupy.
                    • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:16
                      A jednak...
                      • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:28
                        A jednak co, bo wielokropek to ma wiele kropek. A jdnak tak czy A jednak nie, zapytam niesmniao...
                        • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:54
                          Zabolalo
    • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:46
      Nie zdazylam w tamtym watku, to skonstatuję tu: zastanawiam sie co gorsze, rzewne pierdolenie grazyn o kaszlacych dzieciach i przetworach, czy januszowe dykteryjki z dupy...
      • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:57
        1matka-polka napisała:

> Nie zdazylam w tamtym watku, to skonstatuję tu: zastanawiam sie co gorsze, rzew
        > ne pierdolenie grazyn o kaszlacych dzieciach i przetworach, czy januszowe dykte
        > ryjki z dupy...
        >

To zależy, czy nasze jaja są większe niż wasze cycki.
        • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:58
          No, nie sądzę...
          • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:29
            Tutaj trudno nam być na wygranej pozycji - powinnaś to zrozumieć ...
            • naszastruga Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:00
              To facet.
              • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:01
                😹
              • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:18
                naszastruga napisał(a):

> To facet.

No tak - "męski cyc" od pewnego wieku nie jest już pojęciem abstrakcyjnym.
        • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:35
          klemens1 napisał:

> To zależy, czy nasze jaja są większe niż wasze cycki.

A tak podejrzewałem, że to twoje czepianie się słówek i ogólny brak umiejętności wyluzowania to skutek tzw. syndromu "blue balls".
          • klemens1 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:50
            qqbek napisał:

> > To zależy, czy nasze jaja są większe niż wasze cycki.
            >
            > A tak podejrzewałem, że to twoje czepianie się słówek i ogólny brak umiejętnośc
            > i wyluzowania to skutek tzw. syndromu "blue balls".
            >

Po prostu próbuję COKOLWIEK uzgodnić merytorycznie. Ale już wiem, że tu nie chodzi o konkrety, lecz o to by pokazać, kto jest bardziej wyluzowany.
    • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 12:51
      O kurwa, wsadzilem kij w gowno?
      • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:17
        waga170 napisała:

> O kurwa, wsadzilem kij w gowno?

Na to wygląda 🤣

Było e-szerszeniom w cycki nie zaglądać.
        • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:24
          A kto do nich trzeci po bywalcu i enginie zajrzal?
          Bardzo podejrzane, watek jest, watku niema, ale na wzmianke o moj ostatni wpis nagle jest watek bez wpisu a potem sam wpis tez jest. Celowo uzylem slowa wpis a nie post.
          • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:35
            Że niby ja?
            • waga170 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:42
              Albo mam skleroze, albo swoj wpis o zebach przednich zamiesciles na forum Madagas
              kar. To wszystko na chuj (jak powiedzial dyrektor fabryki kondonow) ale ostatnio bardzo dziwne rzeczy sie tu dzieja, jakies niewidzialne reki cenzury? Chociazby historia tego watku. A wpisu misia brak...
              • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:49
                Misio jest mizoginistą, tam gdzie e-madki zaglądają, tam się on zajrzeć brzydzi.
                • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:54
                  Jak mnie jeszcze któryś zmusi do przelogowania, to wam tu zrobię z forum jesień kamienia łupanego i nie wstaniecie.
                  • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:56
                    A czy to przypadkiem nie działanie na szkodę Gazety i jej forum by było?
                    Nasza samcza jaskinia na auto-moto to chyba jedno z najdynamiczniejszych forów tematycznych.
                    Grożenie jego zaoraniem to tak średnio fajne jest, zwłaszcza, że odkąd nam się zmył moderator społeczny możemy do znudzenia kliknąć "zgłoś" przy niektórych postach (na przykład postach wspomnianego powyżej mizoginisty, który pisze tu pod kilkudziesięcioma nickami), a i tak nie dzieje się nic.
                    • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:03
                      Za wulgaryzmy wujek google wycina strony z serwowania reklam więc - nie. Mogę zacieśnić pętelkę filtrów, ale wychodzę z założenia, że dorosły człowiek umie operować panienką obyczajów lekkich i smutnym zwisem męskim w umiarze. Jak ktoś nie umie korzystać ze swoich wolności, to je traci.

Wysyła się maila na forum@agora.pl. Widać mało zgłosiów zgłaszacie i trzeba tu rzucić własnym okiem (kiedyś nie trzeba było). Przekażę komu trzeba, to posprząta.
                      • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:12
                        Czy powyższa sugestia dotyczy tego, że mamy zupełnie wyrzec się wulgaryzmów?
                        Jeśli tak, to chyba się sami zaoramy, bo to forum dyskusyjne było (jest?), a nie pensja dla grzecznych panienek.
                        Jeżeli zaś dotyczy ostrożniejszego dobierania łaciny podwórkowej, tak by przeszła ona przez niezbyt gęstą sieć filtrów wujka G., to to jest jeszcze do przeżycia.
                        • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:22
                          Przecież napisałam, że z umiarem. Inaczej sama możliwość by była zablokowana, a tak z tego co widzę wystarczy zablokować ze 2 chojraków.
                          No nic. Ja tu jestem aktualnie prywatnie. Przekażę komu trzeba, że moto trzeba posprzątać.
                          • engine8 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:16
                            Masz tu jedno z najaktywniejszych forum i je chcesz wylaczyc?
                        • stavros2002 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:32
                          qqbek napisał:

> Czy powyższa sugestia dotyczy tego, że mamy zupełnie wyrzec się wulgaryzmów?
                          >

Rzeczywiście rzucanie ch...mi i k...wami to dowód niezaprzeczalnej męskości i zayyyebistości :D
                    • stavros2002 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:31
                      Nie ma jak to mieć dobre mniemanie o sobie. Forum z udziałem 2-3 stałych dyżurantów taśmowo produkujących wątki + kilku innych użytkowników, gdzie 3/4 wątków to OT, rzeczywiście poraża dynamiką, ilością tematów i forumowiczów w porównaniu z emamą :D

Znajmy proporcje mocium panie...

qqbek napisał:

> A czy to przypadkiem nie działanie na szkodę Gazety i jej forum by było?
                      > Nasza samcza jaskinia na auto-moto to chyba jedno z najdynamiczniejszych forów
                      > tematycznych.
                      >
                      • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:33
                        stavros2002 napisał:

> Nie ma jak to mieć dobre mniemanie o sobie. Forum z udziałem 2-3 stałych dyżura
                        > ntów taśmowo produkujących wątki + kilku innych użytkowników, gdzie 3/4 wątków
                        > to OT

Smerf Maruda się odezwał!
                        • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:44
                          to durny Marek z Rzeszowa o 100 nickach. stawros, klopik, wtopek, papalaya itp
                          • stavros2002 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 14:46
                            a ty emeryt Szymek z Ryk z 2 żonami i szóstką dzieci :D
                          • qqbek Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:27
                            bywalec.hoteli napisał:

> to durny Marek z Rzeszowa o 100 nickach. stawros, klopik, wtopek, papalaya itp

Wiem.
                            Już się tutaj czepiał tego czy owego.

Co do frekwencji tu i na e-madce, to z tego co widzę ilość nie przechodzi w jakość 🤣
                            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:30
                              ma więcej wcieleń i celuje w czepianiu się właśnie, wyzywa od szymków i innych imion.
                              złośliwy troll
                              • stavros2002 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 15:36
                                Szymuś, znalazłeś sojusznika? Top uczelnia, a drewniane zagajenia jak z garwolińskiej zawodówki? :D
                              • bywalec.hoteli Klony Stavrosa? 31.03.21, 17:03
                                Uważam, że poniższe nicki to jedna osoba. Czy Białemka możesz sprawdzić IP i zablokować nadmiarowe?
                                stavros2002
                                kolpik124
                                alaveda
                                alavedah
                                wtop.ek
                                bobbiedraper
                                satur9
                                paradist
                                bywalczyni.hosteli
                                lisa_elmqvist
                                forumprzeprasza
                                padalec.pierdzieli
                                pooryorick
                                niemaznaczenia
                                hotelowy.boom
                                alicia033
                                • stavros2002 brawo, Szymuś :D 31.03.21, 19:15
                                  www.youtube.com/watch?v=ZL4s85oNLHM&ab_channel=TVPVOD

bywalec.hoteli napisał:

> Uważam, że poniższe nicki to jedna osoba. Czy Białemka możesz sprawdzić IP i za
                                  > blokować nadmiarowe?
                                  > stavros2002
                                  > kolpik124
                                  > alaveda
                                  > alavedah
                                  > wtop.ek
                                  > bobbiedraper
                                  > satur9
                                  > paradist
                                  > bywalczyni.hosteli
                                  > lisa_elmqvist
                                  > forumprzeprasza
                                  > padalec.pierdzieli
                                  > pooryorick
                                  > niemaznaczenia
                                  > hotelowy.boom
                                  > alicia033
                                • bywalec.hoteli Re: Klony Stavrosa? 04.04.21, 22:43
                                  > Uważam, że poniższe nicki to jedna osoba. Czy Białemka, czy możesz sprawdzić IP i za
                                  > blokować nadmiarowe?
                                  > stavros2002
                                  > kolpik124
                                  > alaveda
                                  > alavedah
                                  > wtop.ek
                                  > bobbiedraper
                                  > satur9
                                  > bywalczyni.hosteli
                                  > lisa_elmqvist
                                  > forumprzeprasza
                                  > padalec.pierdzieli
                                  > pooryorick
                                  > niemaznaczenia
                                  > hotelowy.boom
                                  > alicia033

Co z tym, Białemka?
                                  • dodekanezowiec Re: Klony Stavrosa? 04.04.21, 23:30
                                    Oni mają to kompletnie w doopie. Poza Auto Moto i kilkoma innymi wyjątkami fora leżą i kwiczą.
                        • engine8 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:17
                          To jeden z tych co liza dupy egrazynom
                          • stavros2002 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 19:13
                            Napisz więcej o swoich praktykach, erotycznych, wąsaty :)
      • bialeem Re: Watek zniknal? 24.03.21, 13:48
        papa
        • engine8 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:18
          See ya
    • engine8 Re: Watek zniknal? 24.03.21, 17:34
      hehehehhehee

Co to znaczy jak dopisujesz do watku a ten zamiast sie pokazywac na gorze spada coraz nizej?
      Tna i pozostaj wpisy z wczoraj?
    • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 26.03.21, 23:37
      waga tez chwilowo „zniknął” z forum?
      • qqbek Re: Watek zniknal? 26.03.21, 23:50
        bywalec.hoteli napisał:

> waga tez chwilowo „zniknął” z forum?

Twoja ultra-grażyna go "zniknęła".
        • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 27.03.21, 00:06
          ze z waga?
        • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 00:13
          ale, że czyja?
          • qqbek Re: Watek zniknal? 27.03.21, 00:39
            bialeem napisał:

> ale, że czyja?

Skrót myślowy.
            Wybacz, o nasza "non plus ultra", ten skrót myślowy 😜
            Bywalec podziałał tutaj, jak pomost pomiędzy emamą i auto-moto, skutkiem czego Wagę, którego niewyparzony język jest tutaj elementem miejscowego "folkloru", nam wypierpapierolono stąd (choć jeszcze maila do mnie nie napisał z prośbą, żebym wszystkim innym na forum przekazał, że jeszcze żyje - tak więc pewnie wszystko OK - po prostu musiał trochę ochłonąć).
      • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 00:18
        przecież go uczciwie ostrzegałam. To nie mord, to było samobójstwo. Człowiek nic na samobójstwa nie poradzi...
        • qqbek Re: Watek zniknal? 27.03.21, 00:39
          bialeem napisał:

> przecież go uczciwie ostrzegałam. To nie mord, to było samobójstwo. Człowiek ni
          > c na samobójstwa nie poradzi...

To była "jego natura"... jak w tej durnej przypowieści o skorpionie i żabie...
          • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 01:04
            Sugerujesz, że jak się nad nim admin zlituje, to oboje utoną?
            • qqbek Re: Watek zniknal? 27.03.21, 08:26
              bialeem napisał:

> Sugerujesz, że jak się nad nim admin zlituje, to oboje utoną?

Coś w ten deseń.
              Zresztą - on nie pierwszy raz ma wakacje od forum, więc jest, poniekąd, oswojony z sytuacją :)
            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 27.03.21, 09:22
              Białemka, odblokuj wagę.
              to nasz lokalny koloryt. Taki jakby praski element. Ale i dużo wie o życiu jak i auto moto.
              nie włazi na grażynę.
              • vogon.jeltz Re: Watek zniknal? 27.03.21, 12:11
                Podpisuję się pod petycją
        • klemens1 Re: Watek zniknal? 27.03.21, 11:46
          bialeem napisał:

> przecież go uczciwie ostrzegałam. To nie mord, to było samobójstwo. Człowiek ni
          > c na samobójstwa nie poradzi...

Już chyba ktoś pisał o futrzastym trollu, który co chwila pojawia się pod nowym nickiem? Na mojej liście ignorowanych są 44 jego wcielenia.
          Bo takiego bezbronnego wagę, który ma swój styl ale jest lubiany, to zbanować łatwo. A z prawdziwym trollem poradzisz sobie?

Oby moje obawy, że moderacja jest jak polska policja, która idzie na łatwiznę i mandatuje tych, co najmniej zagrażają, się nie potwierdziły.

• vogon.jeltz Re: Watek zniknal? 27.03.21, 12:13
            No właśnie. Taki klemens, na ten przykład, bluzga dużo więcej, częściej i gorzej niż waga, ubliża innym od debili i niedorozwojów - a jakoś wciąż nie został zbanowany.
          • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 12:24
            Zgłoś te wcielenia na forum@agora.pl, opisz co robi, daj kilka linków do postów naruszających regulamin. Jak tego nie zrobiłeś, to nie bardzo jest na co narzekać. Policja też nie jest duchem świętym.
            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 27.03.21, 12:37
              Popieram, żeby zablokować wszystkie dodatkowe wcielenia misiaczka a zostawić mu jedno i odblokować wagę.
              On czasami przeklnie, ale też broni słabszych, np. bronił gejów na forum. Blokując Wagę podpadasz siłom LGBT i gazeta.pl trafi na czarną listę.
            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 27.03.21, 13:02
              Białemka, a jeszcze jedno. Na egrażynie regularnie co niektóre egrażyny wołały do mnie "wypierdalaj" i nikt ani nie usuwał postów ani nie blokował egrażyn klnących. Trochę nie w porządku uczepić się starego wagi. To człowiek, który znał Stanisława Grzesiuka i zna kawał historii powojennej Polski.
              • qqbek Re: Watek zniknal? 27.03.21, 21:37
                Co ty się taki delikutaśny zrobiłeś?
                Nie poznaję kolegi...
                Wulgaryzmy są pięknym kawałkiem naszego ojczystego języka. Przynajmniej tak długo, jak nie ograniczamy się do 3-4 "najpopularniejszych" zwrotów, które pełnią nie tyle role wulgaryzmów, co "przecinków" w zdaniu, które pozwalają autorowi wypowiedzi zebrać niezbyt lotne myśli.
                • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 23:08
                  Zakładam, że chodzi o jakiegoś typu negocjacje o wolność wagi, więc w grę zaczyna wchodzić różnoraka argumentacja mająca mi przemówić do sumienia.

Kobity mogły sobie na protestach i forum krzyczeć do władzy wulgaryzmy, to taki zasłużony forumek też powinien móc w ramach jakiegoś orderu... Dlatego moderują ludzie, a nie algorytmy (próbowałam z algorytmami i słabo im szło). Kontekst jest ważny.

Odwołania od decyzji tego typu pisze się na forum@ podany wyżej jakby co. Któryś admin popatrzy na historię postów i zadecyduje czy ev skrócić blokadę.
                  • qqbek Re: Watek zniknal? 27.03.21, 23:14
                    On już skwierczy w tym forumowym Hadesie, przypalany ogniem przez Erynie.
                    Odwołań nie zamierzam smerfować, bo ja wiem, że on znów będzie swoje :)

Ale poruszono tu kwestię misiaczka, odpowiedziano nam, że się opierdalamy, zamiast pisać.
                    forum.gazeta.pl/forum/w,299,170056319,170056319,Multikonto_na_forum_Auto_Moto.html?p=170056319
                    I kto tu się, ten teges, opieprza?
                    Ja pisałem to w czerwcu ubiegłego roku, kiedy miał 5 wcieleń.
                    Dziś przekroczył 40.
                    • bialeem Re: Watek zniknal? 27.03.21, 23:20
                      O. Dobrze, że linkujesz. Ktoś się rzeczywiście opindalał. To ciut bardziej skomplikowane, ale to też muszę wyprostować. Za dużo rzeczy na głowie:)
                      • stavros2002 Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:00
                        Argument Grzesiuka rozwala :D Cham pozostaje chamem. Właśnie za te 3-4 popularne zwroty. Myśli, że dodadje mu to forumowej zayyebistości, czy też tak rzuca mięsem w realu na co dzień?
                        • qqbek Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:12
                          A ty zaglądasz tutaj tylko po to, żeby swoją egzystencjalną marność imputować nam, członkom może i nie tak popularnego forum, jak to dla e-Grażyn, ale jednak zajefajnego jak żadne inne.

Ma człowiek potrzebę rzucenia kurwą od czasu do czasu?
                          Ma!
                          Czy ja go bronię?
                          Tak, bo go lubię, nie za te wszystkie joby, a za to co "poza nimi".

Gdybym miał wybrać z kim idę na wódkę, to pewnie ty nie zmieściłbyś się w pierwszych 30 milionach... Waga były "mocno" w pierwszej setce.
                          • stavros2002 Re: Watek zniknal? 28.03.21, 11:27
                            Naturalne, że moja egzystencja jest marna, natomiast twoja zajefajna, czego dowodzą codzienne dyżury na forum.
                            Jeśli "od czasu do czasu" oznacza dla ciebie zastępowanie przez tego dziadka wszelkich możliwych przecinków i kropek mięsem, to jego "potrzeby" mieszczą się w kategorii problemu psychiatrycznego w postaci menelni, która mu imponuje.
                          • nousecomplaining Re: Watek zniknal? 28.03.21, 18:59
                            > Gdybym miał wybrać z kim idę na wódkę, to pewnie ty nie zmieściłbyś się w pierwszych 30 milionach... Waga były "mocno" w pierwszej setce.
                            O qrwa, waga pewnie się zaraz zesra ze szczęścia. To naprawdę zaszczyt musi być.
                            • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 28.03.21, 20:42
                              możliwe :)
                          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 29.03.21, 22:40
                            qqbek napisał:

> A ty zaglądasz tutaj tylko po to, żeby swoją egzystencjalną marność imputować n
                            > am, członkom może i nie tak popularnego forum, jak to dla e-Grażyn, ale jednak
                            > Gdybym miał wybrać z kim idę na wódkę, to pewnie ty nie zmieściłbyś się w pierw
                            > szych 30 milionach... Waga były "mocno" w pierwszej setce.

Stavros na eGrażynie ostatnio podaje się za kobietę :)
                            Taki przebieraniec.
                  • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:27
                    Białemka, daj spokoj, odblokuj Wagę, to stary niegroźny poczcciwina. Zablokowalas to odblokuj.
                    Tyle w temacie.
                    • bialeem Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:32
                      Jest niedziela. Mam wolne. Mogę pisać o chodzeniu na wódkę (której nie lubię). Niech ja w końcu czasem mam wolne.
                      Mówiłam czemu urwy za przecinki są groźne. No są. Regulamin jest. Sama pisałam. Ok - prawnik pomagał. Jestę tu prywatnie i tylko napominam o swojej robocie w ramach dygresji.
                      • qqbek Re: Watek zniknal? 28.03.21, 11:19
                        bialeem napisał:

> Jest niedziela. Mam wolne. Mogę pisać o chodzeniu na wódkę (której nie lubię).
                        > Niech ja w końcu czasem mam wolne.

To jak już znów będzie poniedziałek, służę ściągawką (kompilował marekgg - ja chyba kilku z tych wcieleń nawet nie usunąłem):
                        sazasca
                        2menaley
                        qubek112
                        misio3
                        reuter
                        misiek101
                        millord
                        misio125
                        mordkas
                        kaczkadziwaczka
                        xmen3
                        czajkowski2
                        czajkowski1
                        zenekzewsi
                        misiak997
                        kawassaki
                        pluszowy
                        oliwia80
                        misiaq009
                        gonzalos
                        margotofacet
                        steward01 U
                        onemoretime
                        driver5
                        futrzasty
                        klm747 (tu mam wątpliwości)
                        uszatek531
                        misiaczek12813
                        misiaczek1281
                        czajkasra
                        pooryorick
                        politycznie.niepoprawna
                        przepyszny_jagielnik
                        misiok212
                        cebulakos
                        misiek123411
                        flisakowy
                        gonzo4
                        cebulak

i najnowsza mutacja - leopard2pl
                        • qqbek Re: Watek zniknal? 04.04.21, 20:34
                          Odpowiadam sam sobie - sami widzicie - futrzasta p*zda to jednak płatny troll Gazety.
                          Obiecali coś zrobić, przyjrzeć się.
                          I co?
                          I tydzień właśnie minął, nic nie zrobili.

A wy (co poniektórzy) mu jeszcze odpowiadacie.
                          • klemens1 Re: Watek zniknal? 04.04.21, 20:46
                            qqbek napisał:

> Odpowiadam sam sobie - sami widzicie - futrzasta p*zda to jednak płatny troll G
                            > azety.
                            > Obiecali coś zrobić, przyjrzeć się.
                            > I co?
                            > I tydzień właśnie minął, nic nie zrobili.

Bo nie mają pojęcia, jak sobie z nim poradzić albo wymaga to tyle zachodu, że zlali temat.
                            Najprościej kogoś zbanować za kilka wulgaryzmów nie znając kontekstu sytuacji.

> A wy (co poniektórzy) mu jeszcze odpowiadacie.

I to jest najbardziej żałosne. Prosta metoda na futrzaka, która MUSI zadziałać - w ogóle mu nie odpowiadać. Nawet w formie "od teraz ci nie odpowiadam". Niby inteligentni ludzie, a czegoś tak prostego nie potrafią skumać.

• qqbek Re: Watek zniknal? 07.04.21, 09:18
                          qqbek napisał:

> i najnowsza mutacja - leopard2pl
                          >

Aktualizacja: etylina95

Ale łatwiej było wypierdolić wagę, niż porządek z tym śmierdzącym trollem zrobić.
                          • 1matka-polka Re: Watek zniknal? 07.04.21, 09:28
                            "Ale łatwiej było wypierdolić wagę, niż porządek z tym śmierdzącym trollem zrobić."

Tak dziala ematkowa moderacja, na wieki wiekow amen😌
                          • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 07.04.21, 16:02
                            jeszcze jeden klon misia?
                      • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 28.03.21, 16:50
                        Białemka, sama widzisz ile osób broni Wagi, jak chcesz zrobić cos dobrego dla forum to zajmij się wcieleniami misiaczka a nie biednym wagą
                • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:25
                  wiem, ale chodzi mi o podwójne standardy moderacji
                  • qqbek Re: Watek zniknal? 28.03.21, 00:33
                    bywalec.hoteli napisał:

> wiem, ale chodzi mi o podwójne standardy moderacji

Te chyba, ponad wszelką wątpliwość, udowodniłem trochę poniżej :)
                    Brak reakcji na misia, za to kolejna przesadna reakcja na "jadącego po bandzie" Wagę :)
                    Z tym, że Wagi nikt tu nie blokuje, jest elementem tego forum, a misia blokuje kilku/kilkunastu użytkowników w każdym jego wcieleniu.
                    No to co jest lepsze dla tego forum?
                    Ja sobie mogę nadal blokować kolejne futrzaste pi(autocenzura), ale to nie o to chodzi.
                    Są jakieś zasady - i wychodzi na to, że te zasady są dla jednego "bardziej", a dla takiego misia "mniej".

Ale tego nie muszę przecież Tobie tłumaczyć.
                    Uciąłem sobie miłą rozmowę mailem z Wagą i poznaliśmy się chyba tak samo, jak z Tobą (a on mnie nawet lepiej).
                    To nie jest gość, który chce tutaj wprowadzać chaos, zniszczenie, odmóżdżenie...

O tej drugiej osobie tego powiedzieć nie mogę.
            • klemens1 Re: Watek zniknal? 29.03.21, 11:07
              bialeem napisał:

> Zgłoś te wcielenia na forum@agora.pl, opisz co robi, daj kilka linków do postów
              > naruszających regulamin. Jak tego nie zrobiłeś, to nie bardzo jest na co narze
              > kać. Policja też nie jest duchem świętym.

Czyli tak, jak myślałem.
              "Dzwoń do CBŚ, my łapiemy tylko tych, co na zapomnianym ograniczeniu do 30 na długiej prostej śmią jechać szybciej".

• qqbek Re: Watek zniknal? 29.03.21, 11:53
                klemens1 napisał:

> Czyli tak, jak myślałem.
                > "Dzwoń do CBŚ, my łapiemy tylko tych, co na zapomnianym ograniczeniu do 30 na d
                > ługiej prostej śmią jechać szybciej".

Nie wspomniano tylko, że drugim, też oficjalnym kanałem do zgłoszenia naruszeń regulaminu jest forum "o forum".
                Może dlatego, że już 9 miesięcy temu tam futrzastego zgłosiłem, jeszcze zanim ten gremlin wpadł do basenu?
                Może futrzasty rzeczywiście jest tutaj nietykalny?
                • klemens1 Re: Watek zniknal? 29.03.21, 13:20
                  Po prostu admini idą na ilość "mandatowania" jak nasza policja - udając, że dbają o porządek.
                  Nawet zauważ, że bialeem napisała, iżbym dał linki do tego, jak futrzasty trolluje - jak by sam fakt, że zakłada dziesiątki kont, jeszcze nie wystarczał.
    • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 28.03.21, 22:13
      A Engina też zbanowali??
    • hukers Re: Watek zniknal? 30.03.21, 19:55
      Uwolnić Wagę, do kurwy nędzy, bo wieje nudą na forum tzn. brakuje pieprzu.
      • carnivore69 Re: Watek zniknal? 31.03.21, 17:22
        hukers napisał:

> Uwolnić Wagę, do kurwy nędzy, bo wieje nudą na forum tzn. brakuje pieprzu.

Yeap!

Pzdr.
        • stavros2002 Re: Watek zniknal? 31.03.21, 19:16
          Pieprzu? Chyba zleżałego zbuka :D
    • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 05.04.21, 11:27
      engina tez zarabali?
    • bywalec.hoteli Re: Watek zniknal? 06.04.21, 17:36
      kiedy koledzy będą mogli się zalogować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka