Dodaj do ulubionych

Bibimota :P

07.04.21, 00:14
youtu.be/f708GtL6tns
Obserwuj wątek
    • hukers Re: Bibimota :P 08.04.21, 15:19
      Obejrzałem ten Twój filmik Bimota bo jestem dzisiaj "czasowy" i trzeba przyznać, że z gościa jest niezły herbatnik. Jednakowoż gdybym dysponował taką ilością czasu wolnego jak on, to wybrał bym jakieś podróże po świecie czy cuś zamiast majsterkowania w garażu. No ale każdemu wg potrzeb...
      • bimota Re: Bibimota :P 09.04.21, 09:49
        No baranki tylko wypic, zakasic, no i w zaleznosci na co akurat moda...
        • hukers Re: Bibimota :P 09.04.21, 10:29
          Ja pisałem o podróżach, ale jeżeli wolisz w wolnym czasie wypić i zakąsić, to też nie widzę przeciwwskazań. Każdemu wg potrzeb.
          • bimota Re: Bibimota :P 10.04.21, 16:48
            Nie wole. wole cos tworzyc niz zrec, chlac i szlajac sie bez celu...
    • oixio Re: Bibimota :P 08.04.21, 17:59
      Zauważyłem, że na dziurach wszystko mocno skacze - przyczyna to brak naturalnej amortyzacji człowieka siedzącego normalnie na jednośladzie (ciało podparte jest w 5 miejscach a nie tylko w jednym).
      Brak możliwości balansu środkiem ciężkości oraz ręce na kierownicy blisko osi pojazdu w nienaturalnej pozycji dopełnia reszty.
      Ten wytwór stanowi zagrożenie bezpieczeństwa ruchu drogowego - moim zdaniem - i mam nadzieję, że nie uzyska homologacji.
      Wolę obserwować naturę. Np. ptak w locie jest głową do przodu a przy zatrzymywaniu nogami do przodu :):)
      • bimota Re: Bibimota :P 09.04.21, 09:52
        W aucie tez amortyzujesz ? A kierownica w skuterku daje naturalna pozycje ? Siedzenie na siodle to naturalna pozycja ? Czy ty wogole jezdziles motorem ?
        • oixio Re: Bibimota :P 09.04.21, 10:32
          bimota napisał:

> W aucie tez amortyzujesz ?
          Dziura pod jednym z czterech kół to nie to samo co pod jednym z dwóch.

>A kierownica w skuterku daje naturalna pozycje ?
          Siądź przy stole i połóż ręce swobodnie na nim. To naturalna pozycja chwytu.

>Siedzenie na siodle to naturalna pozycja ? Czy ty wogole jezdziles motorem ?
          >
          Tak - to naturalna pozycja dla jednośladu. Daje możliwość balansu ciałem i nogami a dodatkowo masuje prostatę :)

• bimota Re: Bibimota :P 09.04.21, 10:56
            Czyli nie jezdziles...
            • oixio Re: Bibimota :P 09.04.21, 11:15
              bimota napisał:

> Czyli nie jezdziles...
              >
              Uznałem odpowiadanie za stratę czasu.
              Dla Twojej ciekawości przygodę z kółkami zaczynałem na dużym męskim rowerze jazdą na jednym pedale, potem "popod ramą". Potem były rowery, motorowery, motocykle jednośladowe, trzyśladowe ...
              • bimota Re: Bibimota :P 09.04.21, 13:38
                Tak czy siak - klepiesz bzdury...
          • bwv1080 Re: Bibimota :P 09.04.21, 15:50
            oixio napisał:
            > dodatkowo masuje prostatę :)

Z literatury znane są nierzadkie problemy osób uprawiających intensywnie kolarstwo z potencją - z powodu nacisku na perineum i naczynia oraz nerwy przez owo perineum wiodące.

Stad od pewnego czasu popularne są siodełka męskie z zagłębieniem pod perineum.
            • hukers Re: Bibimota :P 09.04.21, 16:40
              Perineum? Co to za cudo, bo nie słyszałem?
              • bwv1080 Re: Bibimota :P 09.04.21, 17:13
                hukers napisał:
                > Perineum? Co to za cudo, bo nie słyszałem?

(Przekierowano z Perineum)

Krocze (łac. perineum) - region położony pośrodkowo pomiędzy obszarem genitalnym a odbytem u obu płci.

pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Perineum&redirect=no
                • hukers Re: Bibimota :P 09.04.21, 17:37
                  bwv1080 napisała:

> hukers napisał:
                  > > Perineum? Co to za cudo, bo nie słyszałem?
                  >
                  > (Przekierowano z Perineum)
                  >
                  > Krocze (łac. perineum) - region położony pośrodkowo pomiędzy obszarem genitalny
                  > m a odbytem u obu płci.

Krocze-perineum. Dobrze wiedzieć. Może błysnę kiedyś w towarzystwie.
                  • jestklawo Re: Bibimota :P 14.04.21, 11:48
                    > Może błysnę kiedyś w towarzystwie.

znajomością terminologii okołogenitalnej? Chcesz uchodzić za eksperta od odbytów?
                    Jak cranmer? emotikon: <szok>, <zdziwienie>
            • bimota Re: Bibimota :P 09.04.21, 18:22
              Otwory sa po to by uzasadnic wyciaganie kasy od barankow. Oczywiscie nic nie daja...
              • trypel Re: Bibimota :P 09.04.21, 18:27
                Porozmawiamy jak dobijesz do dorosłości
    • marekggg Re: Bibimota :P 09.04.21, 10:12
      w belgii wszystko mozliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka