Gość: Maciej IP: *.idea.pl 31.10.04, 16:37 Chciałbym kupić żonie auto. Głównie miejskie, na zakupy, do pracy no i w przyszłości, żeby zmieścił się wózek itp. Co proponujecie w rozsądnych granicach. Pozdrawiam Maciej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zenon Re: Jaki samochód dla młodej żony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 18:39 Polonez rocznik 2000 lub 2001. Gdybyś nie wiedział, to ma wspomaganie kierownicy. Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: Jaki samochód dla młodej żony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:00 Ale jesli ma sie zmiescic wozek to chyba polonez truck. Link Zgłoś
Gość: DJ Re: Jaki samochód dla młodej żony. IP: *.vspace.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 19:19 Peugeot Partner Renault Kangoo Citroen Berlingo Tylko tam zmiesci sie wozek bez skladania i zakupy Duzy, tani, siedzi sie wyzej jak w innych i bezpieczny dla kobiety Link Zgłoś
porucznik-borewicz Re: Jaki samochód dla młodej żony. 31.10.04, 19:32 kup jej cos maksymalnie ciasnego i malego zeby ci jej nikt obcy nie zerznal najlepeij smarta ! pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Zubek Re: Jaki samochód dla młodej żony. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 31.10.04, 19:55 Tu Zubek tu Zubek...Borewicz to idiota. Link Zgłoś
porucznik-borewicz Re: Jaki samochód dla młodej żony. 31.10.04, 20:27 zubek nie pyskujcie bo bedziecie miec dodatkowy duzur w swieta - zrozumieliscie ? - tak jest ! - wiec odmaszerowac ! Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: Klasa Panowie IP: *.idea.pl 31.10.04, 22:40 Dziękuję za rady, widać Panowie nie wiedzą co to takiego żona i dbałość o Nią. Link Zgłoś
Gość: basia Re: podpowiada cudza żona:) IP: *.info 01.11.04, 09:08 Kup żonie nowy samochód, nie używany- pamiętaj że ten samochód zawsze musi być sprawny, inaczej to ty będziesz chodził piechotą. Ja jeżdżę Aveo- zupełnie wystarczający, ma silnik Corsy. Nie kupuj Yariski- silnik mało elastyczny, żona ręce straci od zmieniania ciągłego biegów. Yariska kładzie się na zakrętach nawet przy małych prędkościach. Samochód dla żony musi mieć wspomaganie kierownicy i to wszystko.Nie sugeruj się wielkością bagażnika - z wózka każde dziecko wyrasta i to bardzo szybko! Link Zgłoś
Gość: Oli Re: podpowiada cudza żona:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 09:41 Przede wszystkim tani , będziesz miał mniejszą stratę. Link Zgłoś
kpt_stopczyk niknejm pisz bo tu pluja na yarisa ! 01.11.04, 13:41 nie pisz tak o yarisie bo cie niknejm skapiszonuje przeciez yaris to najgenialniejsze auto na naszym globie i nie ma zadnych wad przeciez zona niknejma tym jezdzi a tak naprawde mlody malzonku jak bedzie cie chciala zdradzic to nic na to nie poradzisz proponuje Suzuki Ignis za 39 900 albo Hyundai Getz juz od ok 32 000 Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: niknejm pisz bo tu pluja na yarisa ! IP: *.idea.pl 02.11.04, 11:31 Jak będzie mnie chciała zdradzić, to zdradzi rzeczywiście ale ja nie prosiłem o rady małżeńskie :) Link Zgłoś
pawel1960 Re: Jaki samochód dla młodej żony. 02.11.04, 15:47 Oczywiście renault laguna. Mam taki na sprzedanie, pawel1960@gazeta.pl Link Zgłoś