x49xx 24.09.21, 14:20 Tu możemy pogadać na każdy temat. Nie chcę zaśmiecać wątków samochodowych. Pozdrawiam życząc udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
engine8 Re: Pogaduchy 24.09.21, 17:16 Ok.. Wypierd na babskie forum z twoimi "pogaduchami" Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Pogaduchy 24.09.21, 17:27 Nie zdawałem sobie sprawy, że nasze forum to zbiór tak ciekawych osobowości, zanim to nudziarstwo typu januszek i x49xx się tutaj nie przeniosło. Przy nich misiaczek to ciekawa postać. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Pogaduchy 24.09.21, 20:35 Sam jesteś ciekawą osobowością. Hardly akceptowalną, ale ciekawą. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Pogaduchy 24.09.21, 21:25 vogon.jeltz napisał: > Sam jesteś ciekawą osobowością. Hardly akceptowalną, ale ciekawą. Ty też mnie intrygujesz, jelcyneczku <3 Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pogaduchy 24.09.21, 21:46 schweppes1 napisał: > Ty też mnie intrygujesz, jelcyneczku <3 Nie no, chłopaki! Dość miziania się po jajeczkach, wymyślcie coś, co pozwoli wam kontynuować debatę nad wyższością dzikiego kapitalizmu nad społeczną gospodarką rynkową, bo zaraz tu się nudno zacznie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
schweppes1 Re: Pogaduchy 24.09.21, 22:50 qqbek napisał: > schweppes1 napisał: > > > Ty też mnie intrygujesz, jelcyneczku <3 > > Nie no, chłopaki! > Dość miziania się po jajeczkach, wymyślcie coś, co pozwoli wam kontynuować deba > tę nad wyższością dzikiego kapitalizmu nad społeczną gospodarką rynkową, bo zar > az tu się nudno zacznie robić. Mam 33 lata i coś we mnie pękło. Nie chce mi się już walczyć z wiatrakami. Ludzie są tępi i chcą, aby im zabierano 700 zł, a następnie oddano 500 i nic z tą głupotą nie da się zrobić. Polacy uwielbiają być ruchani w dupę. Szkoda mojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pogaduchy 24.09.21, 23:07 Mam 42 lata i też coś we mnie pękło. Mam dość tłumaczenia, że polityka społeczna (o ile jest racjonalna, bo co do mojego stosunku do 500+ to też jest sceptyczny) działa. Co do tego, ile rząd mi zabiera, bym mógł dostać z powrotem 1000 na dwójkę z "500+" też nie chce mi się dyskutować, ale zazwyczaj jest to powyżej 1400 w samej zaliczce na PIT, innych danin nie licząc. Mnie to "500+" zwisa i powiewa, jestem odpowiedzialny i nie płodziłem dzieci po to, by potem wyciągać ręce po jałmużnę - dałbym sobie radę i bez tego. Ale - jest sporo rodzin, które nie są dysfunkcyjne, a które naprawdę korzystają z tego programu. Jesteśmy krajem ludzi biednych, promowanie rodzicielstwa i posiadania dzieci leży w naszym istotnym interesie. Zgodzę się z tobą z jednym - lepszy byłby powszechny dostęp do żłobków i przedszkoli, powszechna pomoc dla pracujących matek, niż to durne 500+ (i jeszcze durniejsze rozdawnictwo w postaci emerytury państwowej dla częstoródek). To pierwsze promuje bowiem rodzicielstwo odpowiedzialne, to drugie "dopieszcza" elektorat tej komunistycznej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pogaduchy 24.09.21, 18:38 x49xx napisała: > Tu możemy pogadać na każdy temat. Taki napis byl nad lawka przed kosciolem i drugi po drugiej stronie ulicy na lawce przed monopolowym. Na pierwszej siedzialy baby i gadaly o swoich chlopach pijakach, a na drugiej chlopy i gadali o samochodach. I byl porzadek i spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pogaduchy 24.09.21, 19:27 waga170 napisała: > Taki napis byl nad lawka przed kosciolem i drugi po drugiej stronie ulicy na la > wce przed monopolowym. Na pierwszej siedzialy baby i gadaly o swoich chlopach p > ijakach, a na drugiej chlopy i gadali o samochodach. I byl porzadek i spokoj. Pierwszy rozsądny argument uzasadniający niewydawanie koncesji na sprzedaż alkoholu w pobliżu kościołów i innych miejsc kultu 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Pogaduchy 24.09.21, 19:43 To sobie pogadajmy. Jakie jest Twoje zdanie na temat implantów antykoncepcyjnych, masz może jakieś doświadczenie w tej metodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pogaduchy 24.09.21, 19:58 Zalacz zdjecie - zobaczymy czy i jak to sie da uzyc w garazu? Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Pogaduchy 24.09.21, 20:10 Masz narzędzie, znajdź zastosowanie w garażu...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pogaduchy 24.09.21, 20:20 W takiej formie i ksztalcie oraz materialach - Ja nie widze zadnego zastosowania. Moze ktos inny znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: Pogaduchy 24.09.21, 20:59 > Tu możemy pogadać na każdy temat. Nie chcę zaśmiecać wątków samochodowych. To po chuj tworzysz taki wątek na forum Auto-Moto? Zrób to sama. W sensie załóż forum o nazwie „Pogaduchy” i tam sobie pogaduchuj z chętnymi do rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pogaduchy 24.09.21, 21:23 Ona jakas ciezko kumata. Jak Klemens zwrocil jej uwage ze nie wiemy komu i na co odpowiada jezeli nie uzywa opcji cytuj, to zamiast podziekowac powiedziala "Nie lubie cytowac". To tak jakby powiedziec lubie jak nie wiecie komu i na co odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Pogaduchy 24.09.21, 21:47 Ale jak baby chca to mozemy o wibratorach np pogadac - bo kto wie czy taki nie moglby sie np przydac to mieszania farby czy moze polerowania lakieru czy tez wyczyszczenie rury wydechowej w srodku? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Pogaduchy 24.09.21, 21:51 engine8 napisał(a): > tez w > yczyszczenie rury wydechowej w srodku? A ten jak zwykle o czyszczeniu rury wydechowej w środku 😈 Jesteś engine jak światełko w tunelu. Przywracasz nadzieję na powrót tego forum do normalności. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pogaduchy 24.09.21, 22:06 Ten post "Nie lubie cytowac" zwrocil moja uwage. To bylo te pierwsze wrazenie, ktore jak pierwszy siwy wlos trudno zapomniec. A teraz dajesz nastepny popis gramotnosci. Caly swiat zapraszasz do rozmow na wszystkie tematy gdzie? Ano w jednym z miliona watkow na forum Auto-Moto. No to se pogadalas. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Pogaduchy 25.09.21, 07:24 Drugiego człowieka poznaje się poprzez rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 [...] 25.09.21, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Pogaduchy 25.09.21, 18:50 x49xx napisała: > Możesz rozwinąć ostatnie słowo? Pozdrawiam Nie, bo wtedy ono nie byloby moim ostatnim slowem. Ten gosciu samochodziarz niezle napierdala: www.youtube.com/watch?v=uBKTGqRGx3Y Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: Pogaduchy 24.09.21, 22:08 Jak myślisz, co jest poza granicami wszechświata? Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Pogaduchy 25.09.21, 10:43 toreon napisał: > Jak myślisz, co jest poza granicami wszechświata? Podobno jest tam brama i tunel do wszechświata równoległego. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Pogaduchy 25.09.21, 15:06 toreon napisał: > Jak myślisz, co jest poza granicami wszechświata? Nie oglądałeś Kapitana Bomby? Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Pogaduchy 25.09.21, 07:21 Potwierdzam, Ty ' tego" tu nie sprowadziłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
pixma59 Re: Pogaduchy 25.09.21, 13:44 Wlazło i się mizdrzy do płci przeciwnej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Pogaduchy 26.09.21, 21:56 Mam przykre wspomnienia z dzieciństwa, pijanych sąsiadów, którzy pod sklepem pili piwo i gorszyli swoimi tekstami małe dzieci, które przyszły kupić sobie lizaka i oranżadę w proszku. Te słowa, które piszecie na forum słyszałam już mając zaledwie kilka lat i chodząc do sklepu ze starszym rodzeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pogaduchy 26.09.21, 22:18 x49xx napisała: > Mam przykre wspomnienia z dzieciństwa, pijanych sąsiadów, którzy pod sklepem pi > li piwo i gorszyli swoimi tekstami małe dzieci, które przyszły kupić sobie liza > ka i oranżadę w proszku. Te słowa, które piszecie na forum słyszałam już mając > zaledwie kilka lat i chodząc do sklepu ze starszym rodzeństwem. Ja też ma takie wspomnienia albo i gorsze a wyrosłem na porządnego człowieka. Tobie się nie udało ? Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Pogaduchy 26.09.21, 22:23 Piszesz pod jednym nickiem? Jesteś uczciwy? Jeśli piszesz pod kilkoma, to mnie oszukujesz. Jeśli mnie oszukujesz, to nie jesteś porządnym człowiekiem. Dla mnie porządny człowiek, to uczciwy człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
januszekxxl Re: Pogaduchy 26.09.21, 22:30 x49xx napisała: > Piszesz pod jednym nickiem? Tak. Jesteś uczciwy? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
x49xx Re: Pogaduchy 27.09.21, 14:26 Już dziś przydałaby mi się kamerka. Tir jadący z naprzeciwka zajechał mi drogę. Wyprzedzał pieszego, który prowadził kosiarkę moim lewym pasem jezdni. Musiałam mu częściowo zjechać na pobocze, bo przecież tirowi nie podskoczę. Prawie że otarliśmy się o siebie. Mógł wcześniej wyhamować, skoro miał zajęty pas, ale po co? Ja musiałam hamować i zjechać, nie ma sprawiedliwości na tym bożym świecie. Ile kosztuje kamerka do auta, jaką polecacie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś