kzrk1238 24.12.21, 22:13 Cena nie gra roli interesuje mnie Rzeszów i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga170 Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 00:39 Kup Polo od misia za milion zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 06:50 polskie komisy sa pekne zabytkowych samochodow. Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 09:17 Skoro cena nie gra roli... To poczekaj chwilkę zaraz coś znajdę i będzie do odbioru w Głogowie Małopolskim... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 12:47 Kup najnowszą BM-kę i odczekaj 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 16:47 Proszę www.otomoto.pl/oferta/ford-mustang-kompletnie-odrestaurowany-zlocenia-i-chromy-v8-ID6DufMH.html? Odpowiedz Link Zgłoś
gzesiolek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 18:15 Cena jak za egzemplarz w pełni oryginalny i to wyjątkowy, a reflektory Xenon i LED i jakieś zabawy... Nie jest wart nawet połowy tej sumy... Wśród zabytkowych to taki wiejski tuning... Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 25.12.21, 18:28 elektroniczny zaplon w samochodzie i ledowe lampy - oldtajmer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 10:59 no to po co mowisz ze chcesz samochod zabytkowy. to odrazu mozesz kupic jakiegos grata typu 125P, malucha, czy to poloneza. i potem szpachlowac Odpowiedz Link Zgłoś
kzrk1238 Re: Chcę kupić auto zabytkowe 27.12.21, 01:23 Napisałem o mustangu .Masz problem z dedukcją tematu? Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 27.12.21, 02:51 jezeli chcesz miec taki z wiejskim tuningiem, to zapewne, natomiast to nie jest auto zabytkowe, to tylka kupa pospawanego szrotu. zabytkowy samochod to koszt kolo miliona zlotych. i ten potme nie traci na wartosci a zyskuje. ale nie mozna go uszkodzic jazda po polskich dziurawych drogach podkarpacia. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 27.12.21, 03:27 z dedukcja tematu - no mam problem, bo tylko raz napisalesz w odpowiedzi na propozycje mustanga po wies-tuningu - "si tansze egzemplarze" wiec bez jaj - chcesz kupic smochod, ktory ma "klasyczna bude nmustanga" czy rzeczywiscie "zabytkowego" mustanga. bo to sa dwa bardzo rozne samochody - jezeli chodzi o cene i wyglad i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 11:04 kzrk1238 napisała: > Są tańsze egzemplarze . I co z tego, skoro napisałeś "Cena nie gra roli"???? A skoro są tańsze, to co dupe zawracasz, kup te tańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 11:10 nie kapujesz- gosciu sie doczytal, albo widzial w telewizorni, ze stare samochody zyskuja na wartosci po kilkanascie procent rocznie. no ale nie doczytal, ze to sa samochody zadbane, z oryginalnych czesci, ktore po restauracji kosztuja okolo 1 milion pln. w tym sek. bo seba ma tak 40-50 tysiakow zaskorniakow Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 18:36 marekggg napisał: > w tym sek. bo seba ma tak 40-50 tysiakow zaskorniakow No to akurat na dwa maluchy z końca produkcji, po 20-25 tysięcy sztuka 😆 (serio, widziałem, że ktoś kaszlaka ELX za tyle wystawił - i to jeszcze mocno sfatygowanego i nadgnitego) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 18:57 Pacz na to www.otomoto.pl/oferta/lada-2109-11-tys-km-nowa-ID6EeXpg.html Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 20:33 trypel napisał: > Pacz na to > www.otomoto.pl/oferta/lada-2109-11-tys-km-nowa-ID6EeXpg.html No zawsze mogą wymienić na dwa Trabanty po 15 tysięcy sztuka, jak chętnego nie znajdą: Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 20:36 I to z moich okolic te trabanty Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 20:45 Na Otoszroto jest nawet jeden za 30, ale są zdjęcia podwozia i widać, że ktoś sobie sporo trudu zadał, żeby ramę do porządku doprowadzić, więc może i 15 byłby taki wart. W tym za 15 nikt zdjęć podwozia nie załączył, więc może być "jak z każdym innym Trabantem" - duroplast z Zwickau wytrzyma choćby wybuch atomowy, gówniana stal z radzieckich hut (w ramach RWPG Niemcy, Polska, a przede wszystkim Czechosłowacja wysyłały do ZSRR stal wysokogatunkową, w zamian za to otrzymując z ZSRR stal gównolitową) zaś potrafiła zgnić w dekadę. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:02 Zwickau - fajne saksońskie tradycje samochodowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:14 ...narodziło się tam Audi :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:22 frequenter.light napisał: > Zwickau - fajne saksońskie tradycje samochodowe :) Jak wolisz po polsku, to będzie Ćwików. Co do tradycji - Horch a dopiero potem Audi. W DDR zakłady Horcha budowały luksusowego (jak na warunki demoludów) P240 (rzędowa szóstka, grubo ponad 4,5 metra długości). Audi zajęło się "dekawkami", a potem "mydelniczkami". Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:58 Tak, tylko że Horch zaczęło się w Kolonii zanim przeniosło się do Ćwikowa. Tam się Horch pożarł z ekipą i założył w 1909 własnego Horcha, którego musiał zmienić nazwę i sprytnie zmienił na łacińskie Audi w 1910. Dopiero później połączyły się Horch, Audi, DKW i Wanderer ale nie w Audi tylko Auto Union. Audi powróciło do nazwy firmy później w latach 60-tych po przejęciu przez VW i połączeniu z NSU w Neckarsulm. Ciekawe czy Kamienica Saska coś tam dla nich robiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 12:14 Może Adam Klimek z TVN Turbo sprzeda taniej, odrestaurowanego ostatnio mustanga. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 22:38 Kup marka stawrosa R. z Urzędu Marszałkowskiego w Rzeszowie - zabytkowe pudło z niego Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:02 Ty to jesteś normalnie Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:11 trypel napisał: > Ty to jesteś normalnie Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty > Teraz powinien napisać "spierdalaj", ale nie da rady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:23 frequenter.light napisał: > Dlaczego? :D Nie dałeś rady :) Wujek Staszek, Mistrz Ciętej Riposty puentuje zawsze "spierdalaj"... nie wiedzieć tego, to jak w Polsce nie mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Chcę kupić auto zabytkowe 26.12.21, 23:39 Nie kojarzę Wujka Staszka XD Odpowiedz Link Zgłoś
kzrk1238 Re: Chcę kupić auto zabytkowe 27.12.21, 01:24 Chcesz zrobić tu bagno z tego wątku to próbuj. Odpowiedz Link Zgłoś