Dodaj do ulubionych

AA/nawigacja

04.06.22, 10:19
Może ktoś będzie wiedział. Używam najczęściej TomTom Go. Przy podłączeniu telefonu do samochodu i włączeniu nawigacji z poziomu menu ekranowego wyświetla mi się tylko pięć pierwszych pozycji Moje Miejsca, poza tym brak paska trasy po prawej stronie ekranu.

Problemu nie ma kiedy podlaczam telefon do samochodu i odpalam nawigację klasycznie z ekranu telefonu, wyszukując cel w Moich Miejscach w telefonie, które tam wyświetlają się wszystkie, No i wtedy mam pasek trasy na ekranie samochodu.
Obserwuj wątek
    • duze_a_male_d_duze_m Re: AA/nawigacja 04.06.22, 11:22
      AA ma dużo ograniczeń, żebyś się podczas jazdy nie bawił. Zapewne tak ma być
      • stavros2002 Re: AA/nawigacja 04.06.22, 11:37
        Tu nie chodzi o bawienie się podczas jazdy, tylko niemożność wybrania zapisanego celu podróży z menu na ekranie samochodu i brak paska trasy pokazującego nabliższe stacje benzynowe, korki itd. Problemu nie ma, jeśli robię to z poziomu telefonu.
    • bguslawko_1 Re: AA/nawigacja 04.06.22, 11:55
      Nieszczęsny troolliku z ematki i innych .Mój fanie i bywalca , zabierający polskie piwo do Chorwacji .Na cholerę ci to .Wyszukiwanie adresów: z google znacznie lepiej wypada .Na co ci ta aplikacja .
      • stavros2002 Re: AA/nawigacja 04.06.22, 12:12
        Do budy, taniusza :D

forum.gazeta.pl/forum/w,567,173314447,173314447,Patrzcie_co_znalazlam_na_mailu_D.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka