Dodaj do ulubionych

Z deka przerazajace3

27.01.23, 16:51
m.youtube.com/watch?v=R6YLAP8OYxY
Zwroccie uwagę na opis.
Ja musiałem wrzucić to w translatora, żeby przebrnąć.

Ad rem. Koles taranuje samochód, po czym wrzuca film, będący dowodem, na YT i jak ostatnia pochwa placze jak go urządzili i co ma zrobić.

Przerażające jest to jacy idioci powoza takimi samochodami a bardziej to, że nie wiemy ilu takich mijamy codziennie.

Ja ciągle nie potrafię zrozumieć jak analfabeci są w stanie zdać egzamin na prawo jazdy, który podobno na tiry jest cięższy niż kat. B.

Prawda to co piszą w komentarzach o regresie?
Obserwuj wątek
    • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 16:52
      Sorki za '3' w tytule. Grzebany telefon nie nadanża za mnom.
    • qqbek Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 17:21
      Przecież ewidentnie ameba z X7 nie miała powodu hamować.
      Jak dla mnie 6 punktów i 1500 dla tego z TIR-a za spowodowanie kolizji (bo mógł hamować, ale sobie odpuścił) i wniosek do sądu i utrata kwitów dla tego z X7.
      • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 18:09
        qqbek napisał:

> Przecież ewidentnie ameba z X7 nie miała powodu hamować.
        > Jak dla mnie 6 punktów i 1500 dla tego z TIR-a za spowodowanie kolizji (bo mógł
        > hamować, ale sobie odpuścił) i wniosek do sądu i utrata kwitów dla tego z X7.
        >

Ha! Tak jak wiesz jaką mam opinię o dresowozach i ich kierownikach tak przyznaję, że dres zrobił to inteligentnie. On nie hamował (poza momentem zaraz po zjeździe na prawy pas, ale i to lekko). Zatem utrata kwitow za co? Za puszczenie nogi z gazu bo grzebał w radio?

Utrata kwitów i regres ubezpieczeniowy powinny być dla ogra z tira za realne stworzenie niebezpieczenstwa - taranowanie. Ewidentnie ameba myślała (Państwo wybaczą oksymoron), że wina będzie dresiarza z bmw.
        • qqbek Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 18:17
          My chyba dwa różne filmy widzieliśmy.
          Ja tam widzę świecące się w BMW światła STOP od 15-16 sekundy, aż do 18.
          • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 18:20
            qqbek napisał:

> My chyba dwa różne filmy widzieliśmy.
            > Ja tam widzę świecące się w BMW światła STOP od 15-16 sekundy, aż do 18.
            >

Napisałem byłem, że przyhamowal po zmianie pasa. Ale bardzo lekko. Zauważ, że nie spowodowało to istotnej. zmiany prędkości.
            • qqbek Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 18:41
              agios_pneumatos napisał:

> Napisałem byłem, że przyhamowal po zmianie pasa. Ale bardzo lekko. Zauważ, że n
              > ie spowodowało to istotnej. zmiany prędkości.

Tyle, że nie było żadnego racjonalnego powodu dla takiego hamowania.

Gość chciał się "zemścić" za to, że nie mógł przez chwilę zapierdalać, tylko musiał za ciężarówką się powlec.
              Czasami też mnie wkurwi taki w ciężarówce, bo nie zawsze patrzą się dobrze w lusterka przed podjęciem manewru i wymuszają, ale wtedy zakładam roztargnienie, a nie złą wolę.

Tutaj zaś była wyłącznie zła wola po stronie tego z BMW.
              • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 19:04
                qqbek napisał:

> agios_pneumatos napisał:
                >
                > > Napisałem byłem, że przyhamowal po zmianie pasa. Ale bardzo lekko. Zauważ
                > , że n
                > > ie spowodowało to istotnej. zmiany prędkości.
                >
                > Tyle, że nie było żadnego racjonalnego powodu dla takiego hamowania.
                >

Nie neguję tego.

> Gość chciał się "zemścić" za to, że nie mógł przez chwilę zapierdalać, tylko mu
                > siał za ciężarówką się powlec.

Mam nieodparte wrażenie, mogło chodzić o zajechanie drogi przez tirowca.

> Czasami też mnie wkurwi taki w ciężarówce, bo nie zawsze patrzą się dobrze w lu
                > sterka przed podjęciem manewru i wymuszają, ale wtedy zakładam roztargnienie, a
                > nie złą wolę.

Roztargnienie tirowca... Urocze.

>
                > Tutaj zaś była wyłącznie zła wola po stronie tego z BMW.
                >

A tirowiec go taranuje w geście dobrej woli...
                • qqbek Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 19:08
                  agios_pneumatos napisał:

> A tirowiec go taranuje w geście dobrej woli...

Może zlecenia na timocom szukał? ;-)
                  • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 21:30
                    qqbek napisał:

>
                    > > A tirowiec go taranuje w geście dobrej woli...
                    >
                    > Może zlecenia na timocom szukał? ;-)
                    >
                    >

Do tego czeba minimum czytania i pisania.
                    Przeczytaj sobie na YT opis zdarzenia (przez) tego 'pana Łukasza'.
    • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 19:50
      Ten z bmw swiadomie i celowo chcial, zeby tir mu przypier... ostro....

Kompletnie tego nie rizumiem i TO jest przerazajace....
      Nie wiem, jak sie hamujaa taka ciezarowka, ale na pewno nie jest to latwe, jak ktos co swoadomie i celowo podjezdza pod twoje ciezkei auto i prosi sie o wypadek....
      • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 20:06
        Dla mnie zachowanie tego kolesia z bmw to totalna abstrakcja...
        Mnie tez czasem wkurzaja kierowcy tirow, co 5 minut wyprzedzaja innego tira, ale jednak co innego prosic sie o to, zeby tir mi wjechal w d....
      • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 20:50
        Z linku wynika, ze gosc z bmw prowokowal wczesniej kierowce tira, obrazal go, po prostu swir, powinien trafic do psychiatryka....

A potem swiadomie i celowo mu wjechal pod maske i sprowokowal wypadek...

Powod byl taki, ze ten kierowca tora za dlugo wyprzedzal innego tira...
        TO jest naprawde dom wariatow...

• agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 20:58
          wislok1 napisał:

> Z linku wynika, ze gosc z bmw prowokowal wczesniej kierowce tira, obrazal go,
          > po prostu swir, powinien trafic do psychiatryka....
          >
          > A potem swiadomie i celowo mu wjechal pod maske i sprowokowal wypadek...
          >

Wiesz... Moja szefowa mówi, że jestem uprzedzony*, ale jak widzę dresowozy w rodzaju bmw czy sraudi to zachowuję szczególną ostrożność. W 90% przypadków są ku temu powody.

Rozumiesz....

*a potem wraca skądś tam i rzecze: jadę se i 'pan w audi' odyebal [tu wachlarz zachowań].
          • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 21:10
            Pelna racja, ...

Jak tírowiec widzial, ze to jest swir, to powinien odpuscic, trzymac dystans, hamowac, madry idiocie odpuszcza w takich sytuacjach....
            Szkoda kasy i nerwow w razie wypadku....

Pewan liczba kierowcow to urodzeni debile i swiry, jakis kilak procent, ale powoduje kilkadziesiat porcent wypadkow...
    • klemens1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 20:42
      Nie bardzo widzę tu problem. Bmwiarz prosił się o wjechanie w dupę, więc dostał to, czego chciał. Win-win.
      • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 20:52
        klemens1 napisał:

> Nie bardzo widzę tu problem. Bmwiarz prosił się o wjechanie w dupę, więc dostał
        > to, czego chciał. Win-win.

Kiedy jadę samochodem swoim i przede mnie wjedzie drechu w dresowozie to go zapne od tylca. W wiekszosci samochodow mam kamery.

Jak ja sie znajdę przed tirem bo cos tam to co w glowie maja te ameby, zeby nie hamowac? O tym jest bajka.

Sprobuj przeczytac opis na YT, dodaj do tego niehamowanie kolosem widzac przeszkode i pomysl ile takich poyebow jezdzi po drogach.

I watek poboczny alfa: jak analfabeci zdaja egzaminy na prawo jazdy?
        Watek beta: czy temu ogrowi z tira mozna dowaloc regres ubezpieczeniowy? Niech mi ktos powie, ze umyslna proba zabojstwa w rucju drogowym nie jest razacym naruszeniem przepisow, ktore moze skutkowac brakiem ochrony OC.
        • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 21:19
          Tirowiec byl sprowokowany obrazaniem przez tego z bmw,,,,,,
          TO wynika jasno z linku....

Czy mogl uniknac wypadku, to juz kwestia rzeczoznawcow od tego wypadku....

NA PEWNO trzeba w takich sytuacjach miec nerwy OK, nie dawac sie sprowokowac swirowi, ktory prowokuje niebezpieczne zachowania....
          Inaczej, to sie moze skonczyc jak z tym kierowca tira, teraz ma duzy problem...
        • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 21:25
          Ten gosciu z bmw pokazywal fucka, obrazal ewidentnie.....

Taki numer w DE to bylyby POWAZNE klopoty dla niego....

Odebranie prawka jazdy to bylby jego najmniejszy problem.....
          Zapewne bylaby rozprawa sadowa i pare tysiakow euro poszloby do skarbu panstwa...

NIE WOLNO dac sie sprowokowac swirom, to latwo sie pisze, ale tak to wlasnie jest....
        • klemens1 Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 22:43
          To tanga trzeba dwojga. Jeżeli TIR-owiec próbował bmwiarza zabić, to tamten najwyraźniej tego chciał. W końcu to bmwiarz aktywnie dążył do kolizji.
        • marekggg Re: Z deka przerazajace3 27.01.23, 23:57
          ten w tym tirze hamowal jak mogl, to widac po tym jak mu podskakuje kabina. ale zatrzymac 40 pare ton to nie lada gratka.
          i ten chuj z beemki - no coz, kawal chuja. mial szczescie, ze nie wpadl w poslizg i nie wyladowal na lewym pasie, albo ze go ten tir nie rozjechal.
          • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 06:46
            marekggg napisał:

> ten w tym tirze hamowal jak mogl, to widac po tym jak mu podskakuje kabina. ale
            > zatrzymac 40 pare ton to nie lada gratka.

Albo raczysz zartowac albo udaj sie do okulisty
            Zwroc proszę uwagę na pracę świateł w ciągniku przed kolizja.

> i ten chuj z beemki - no coz, kawal chuja. mial szczescie, ze nie wpadl w posli
            > zg i nie wyladowal na lewym pasie, albo ze go ten tir nie rozjechal.

Przeciez tirowiec mogl i chcial i probowal go rozjechac i de facto rozjechal.

Predkosc byla w okolicach 85 km/h, zatem tir nie mogl przyspieszyc. Tez mie hamowal. Tak po prostu wyglada uderzenie w drugie cialo poruszajace sie w tym samym kierunku z podobna predkoscia.
            • marekggg Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 07:04
              nikt normalny sie nie spodziewa ze jakis chuj mu sie wpierdzieli na 2 metry przed tira i zacznie gwaltownie hamowac. to pierwsz sprawa.
              druga a to juz techniczna - kamerka kamerka, ale ze swiatlami i ich rejestrowaniem to roznie bywa.

kierowca tira przyjal mandat i juz po sprawie. teraz juz nic nie wyskora. a dla policji to bylo najprostsze rozwiazanie, nie musza sie teraz bawic w jakies sledstwo. sprawa zamknieta.
              • duze_a_male_d_duze_m Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 07:58
                Ten z tira mógł spokojnie wyhamować, ten z x7 przyspieszyć. Kolesie stanęli do pojedynku kto ma większe jaja i duży wygrał. Niestety obaj nie pomyśleli co będzie dalej po zejściu z ringu.
                • marekggg Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 08:49
                  czy tir mogl wyhamowac? nie sadze. a ten chujek z x7 nie wiadomo dlaczego hamowal.
              • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 08:03
                marekggg napisał:

> nikt normalny sie nie spodziewa ze jakis chuj mu sie wpierdzieli na 2 metry prz
                > ed tira i zacznie gwaltownie hamowac. to pierwsz sprawa.

Akurat tirowcy są na to przygotowani. Zgadnij czemu.

> druga a to juz techniczna - kamerka kamerka, ale ze swiatlami i ich rejestrowan
                > iem to roznie bywa.

???

>
                > kierowca tira przyjal mandat i juz po sprawie. teraz juz nic nie wyskora. a dla
                > policji to bylo najprostsze rozwiazanie, nie musza sie teraz bawic w jakies sl
                > edstwo. sprawa zamknieta.

Ale żali się, że to nie jego wina (że w ogóle nie hamował).
                • marekggg Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 08:48
                  z punktu widzenia normalnego czlowieka, to nie jego wina. ale prawo nie zawsze bierze takie rzeczy pod uwage.
                  • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 08:53
                    marekggg napisał:

> z punktu widzenia normalnego czlowieka, to nie jego wina. ale prawo nie zawsze
                    > bierze takie rzeczy pod uwage.

Nie jego wina jest, ze widzac przeszkode nie hamuje???
                    To jest psychopata, ktory nie powinien miec prawa jazdy.

Cos jak 'wal w osobowke'.
                    • marekggg Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 10:01
                      a ten z beemki? to nie psychol? chyba sobie nie zdal sprawe z tego ze jak cos gorszego sie wydarzy to jest bez szans. jakby go obrocilo lewym bokiem do tira, to by tak zrobil w majtki, zeby juz chyba przez dlugi czas nie wsiadl do samochodu.
                    • klemens1 Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 15:43
                      agios_pneumatos napisał:

> marekggg napisał:
                      >
                      > > z punktu widzenia normalnego czlowieka, to nie jego wina. ale prawo nie zawsze
                      > > bierze takie rzeczy pod uwage.
                      >
                      > Nie jego wina jest, ze widzac przeszkode nie hamuje???
                      > To jest psychopata, ktory nie powinien miec prawa jazdy.
                      >
                      > Cos jak 'wal w osobowke'.

Różnica w tej fałszywej analogii polega na tym, że tu osobówka się prosiła.
                      Bmwiarz po prostu przelicytował, stawiając swoje bezpieczeństwo na szali.
                      Jak już pisałem - do tanga trzeba dwojga. Dlaczego winny ma być ten, kto jako ostatni opowiada się za danym rozwiązaniem?
                      • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 16:32
                        A ja myślę, ze naoglądał się filmików tego rodzaju i był przkonany, ze dziala w slusznej sprawie.

m.youtube.com/watch?v=BK3NC2X6XhA

Tutaj tez niemal każda ameba mogla wyhamować.
                        • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 19:33
                          Trudno orzec, cza dalby rade wyhamowac.....

TO juz sprawa dla rzeczoznawcow....

Ja na jego miejscu bym hamowal ostro, jak tylko ten swir w bmw by mi sie pod maske przywalil...

Jak mu pokazywal fucka, to juz swiadczylo, ze to prawdopodobnie wariat i psychopata w jednym...
                          A jak zaczal mu przed maska hamowac, to juz nie bylo watpliwosci co do tego...
                          • waga173 Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 19:58
                            Dalby rade wyhamowac z palcem w dupie bo wbrew pozorom drogi hamowania duzego i malego sa praktycznie takie same. Tylko ze on nie hamowal (za wyjatkiem na krociutko w 38 sekundzie) bo plan mial ze jak BMW zahamuje to mu wjade w dupe. A BMW mial plan ze tira nastraszy i "wygra" zmuszajac go do hamowania. No i nadzial sie na jeszcze glupszego od siebie.
                            Bodajze Marekggg wspomnial ze tir hamowal bo mu kabina przynurkowala. Nieprawda, ona przynurkowala w momencie kiedy niski zderzak tira stuknal w dupe BMW, nadajac BMW troche przyspieszenia co widac po uniesieniu przodu BMW. To widac lepiej jak sie pusci filmik powoli.
                        • klemens1 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 11:44
                          agios_pneumatos napisał:

> A ja myślę, ze naoglądał się filmików tego rodzaju i był przkonany, ze dziala w
                          > slusznej sprawie.
                          >
                          > m.youtube.com/watch?v=BK3NC2X6XhA
                          >
                          > Tutaj tez niemal każda ameba mogla wyhamować.

I zapewne były tam też ameby, które nie musiały zwalniać.

btw. fajnie ten film pokazuje, że rusek rozumie tylko, gdy mu przypierdolisz. I to tak solidnie - bo jak za lekko, to nie ustąpi
        • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 03:12
          agios_pneumatos napisał:

> Kiedy jadę samochodem swoim i przede mnie wjedzie drechu w dresowozie to go zap
          > ne od tylca. W wiekszosci samochodow mam kamery.

Ja na twoim miejscu cymbale bym nikomu nie pokazywal tych twoich nagran, bo to by bylo tak zwane samooskarzenie.
          Ni chuja nie kapujesz o co w tym wszystkim chodzi. Od dzis jak bede jechal zony BMW to bede ubrany w garnitur
          a ty moglbys z laski swojej przyczepic z tylu tabliczke "To jest moj samochod"?
          Gdzie sie takie cymbaly pneumatyczne lengnom?
          • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 07:45
            waga173 napisał:

>
            > > Kiedy jadę samochodem swoim i przede mnie wjedzie drechu w dresowozie to
            > go zap
            > > ne od tylca. W wiekszosci samochodow mam kamery.
            >
            > Ja na twoim miejscu cymbale bym nikomu nie pokazywal tych twoich nagran, bo to
            > by bylo tak zwane samooskarzenie.
            > Ni chuja nie kapujesz o co w tym wszystkim chodzi.

W sytuacji prawdziwej wyhamowania szansy brak, idioto.

Od dzis jak bede jechal zony
            > BMW to bede ubrany w garnitur

To musiałoby komicznie wyglądać.

> a ty moglbys z laski swojej przyczepic z tylu tabliczke "To jest moj samochod"?

Mam rybke i zielony listek. Razem. Zatem bądź czujny.

> Gdzie sie takie cymbaly pneumatyczne lengnom?

Po przeciwnej stronie uniwersum niż wybrakowane intelektualnie mazowszanskie grubasy.

Gott sei dank. Ament.
    • waga173 Re: Z deka przerazajace3 28.01.23, 17:10
      Jestem jak najbardziej za powszechnym dostepem do broni. Najpierw podobni idioci powystrzelaja sie wzajemnie na drogach, a ci madrzejsi co zostana nie beda nikomu podskakiwac.
      • marekggg Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 02:40
        a w jaki sposob chcesz odroznic tych, ktorzy te bron beda uzywac zgodnie z prawem a tych ktorzy nie?

bo jakos tam w tym kraju engina, to juz w tym roku zginelo pare(nascie) osob, bo strzelal swir.

jak by popatrzyc, co za ludzie jezdza po polskich, i nie tylko, drogach to ja nie jestem pewien czy by to nie wygladalo tak jak w pierwszej czesci Mad Max.

zamiast pokazac fucka, to by odrazu walil z dubeltowki pewnie.
        • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 02:57
          A tam dubeltowka. Najgorzej jak przyjedzie policja i walnie z granatnika. Strach wzywac.

"a w jaki sposob chcesz odroznic tych, ktorzy te bron beda uzywac zgodnie z prawem a tych ktorzy nie?"

Po legitymacji partyjnej? Z jakim prawem do kurwy nedzy??? Prawem dzungli centralnoeuropejskiej?
          Nalezaloby moze zawezic definicje broni do broni palnej, bo istnieja inne. W kraju Engina zaatakowanie kogos samochodem podpada pod paragraf zaatakowanie "deadly weapon", wcale nie musi byc to dubeltowka, hehe, chyba z muzeum, wystarczy mlotek czy siekiera, ale po co takich uzywac i jak na autostradzie jak mozna przyjebac calym tirem.
          • marekggg Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 03:42
            mozna rowniez przyjebac w pieszego rowerem.
            • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 04:10
              marekggg napisał:

> mozna rowniez przyjebac w pieszego rowerem.

Alez oczywiscie ze rowerem mozna przyjebac w pieszego i to mialo miejsce wiele razy. Ale czy jak pieszy wejdzie przed rower i stanie, to czy TRZEBA w niego przyjebac?
              • marekggg Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 05:21
                bys sie zdziwil. pieszy maja w dupie szciezki rowerowe i ich oznakowanie.
                jak ci pieszy wskoczy przed rower, to jestesz w gorszej sytuacji niz ten tir
                • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 05:27
                  Dlatego w swoich rowerach mam kamerki. A w sluzbowych nie:) O powod zapytaj dyzurnego Greka.
                  • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 07:51
                    waga173 napisał:

> Dlatego w swoich rowerach mam kamerki. A w sluzbowych nie:) O powod zapytaj dyz
                    > urnego Greka.

Dobrze, że nie masz firmy. Bo bys się zapętlił w tym.
                    • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 08:55
                      W pierwszym wpisie nadales tekst:

"Ad rem. Koles taranuje samochód, po czym wrzuca film, będący dowodem, na YT i jak ostatnia pochwa placze jak go urządzili i co ma zrobić."

A potem wrzucasz tekst:

> Kiedy jadę samochodem swoim i przede mnie wjedzie drechu w dresowozie to
                      > go zapne od tylca. W wiekszosci samochodow mam kamery.

No to adios nie zgadza sie z kondonikos i kto tu sie zapetlil i pierdoli jak pojebany?
                      • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 09:14
                        waga173 napisał:

> W pierwszym wpisie nadales tekst:
                        >
                        > "Ad rem. Koles taranuje samochód, po czym wrzuca film, będący dowodem, na YT i
                        > jak ostatnia pochwa placze jak go urządzili i co ma zrobić."
                        >
                        > A potem wrzucasz tekst:
                        >
                        > > Kiedy jadę samochodem swoim i przede mnie wjedzie drechu w dresowozie to
                        > > go zapne od tylca. W wiekszosci samochodow mam kamery.
                        >
                        > No to adios nie zgadza sie z kondonikos i kto tu sie zapetlil i pierdoli jak po
                        > jebany?

Z reguły nie tłumacze debilom dwa razy, ale zrobię wyjatek z uwagi na twoj wiek, wage i pochodzenie, ktore razem i rozlacznie niewatpliwie rzutują na rozumienie swiata otaczajacego:

W sytuacji prawdziwej wyhamowania szansy brak, idioto

• waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 09:23
                          agios_pneumatos napisał:

> W sytuacji prawdziwej wyhamowania szansy brak, idioto

Dzieki Bogu ze sa sytuacje nieprawdziwe.
                          • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 09:33
                            waga173 napisał:

>
                            > > W sytuacji prawdziwej wyhamowania szansy brak, idioto
                            >
                            > Dzieki Bogu ze sa sytuacje nieprawdziwe.

Racja. Troche niegramatycznie.

W sytuacji prawdziwego szansy wyhamowania braku.

Idioto.
                            • waga173 Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 09:49
                              agios_pneumatos napisał:

> W sytuacji prawdziwego szansy wyhamowania braku.

Dzieki Bogu istnieje prawdziwy szansa i dzieki Bogu ktos wyhamowuje braki. Czy robi to ten prawdziwy szansa?
                              • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 29.01.23, 11:50
                                waga173 napisał:

> Dzieki Bogu istnieje prawdziwy szansa i dzieki Bogu ktos wyhamowuje braki. Czy
                                > robi to ten prawdziwy szansa?

Cieszy mnie, że poukładalas klocki.

Czasami nie-idioto.
    • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 01.02.23, 13:34
      Drzems Drzojs, 'Ulysses':

Przypięty przez twórcę STOP CHAM
      STOP CHAM
      2 dni temu
      Od autora: "Witam wszystkich serdecznie nie sądziłem że mój nieszczęsny przypadek rozpęta tutaj taką burzę i zainteresowanie chciałbym dodać że w ciągu tych 18 lat pracy zawodowej miałem tylko 2 kolizje z mojej winy ponieważ samochód schował się w martwym punkcie tutaj było inaczej czego teraz bardzo żałuję że to się w ogóle wydarzyło a cieszę się że nikomu nic się nie stało ponieważ celowo opóźniłem hamowanie aby nie doszło do najechania na mnie przez ciężarówkę którą wyprzedzałem bo przy takim niespodziewanym hamowaniu przeze mnie mógł by zginąć niewinny człowiek wracający do domu a nawet karambolu gdyż przy takich niespodziewanych hamowaniach na autostradzie najczęściej dochodzi ciekawe czy wtedy byście pisali wystraszył się beemki i zrobił karambol na autostradzie oprócz nas jechało tam też dużo innych samochodów może rodzin wracających z ferii czy też wyjeżdżających na nie i czy przez jednego "Pana szeryfa z BMW" musieli by ucierpieć niewinni niczemu ludzie? Moim zdaniem zachowałem się jak najbardziej w porządku co do innych uczestników ruchu a co do bmw pomyślałem że przywolni aby mnie postraszyć i szybko odjedzie nie przyszło by chyba nikomu z nas wszystkich do głowy że ktoś by miał mieć taki samochód z zagniecionym tyłkiem no chyba że już miał zagnieciony i zrobił to celowo aby złapać kogoś kto naprawi mu bmw ze swojego OC i dlatego nie hamował hamulcem nożnym tylko skrzynią biegów przewidując że kierowca ma kamerkę i będzie widać światła stop i to bardzo możliwe bo w chwili gdy wyskoczył ze swojej beemki to mnie obrażał że ja Ci pokaże itd. Mam na to świadka który powie to samo nawet przed sądem powiedziałem też do Pana z bmw że mam kamerkę i wszystko nagrała w tedy ciekawy był bardzo czy widać było że hamował, no na nieszczęście moje kamerka którą posiadam nie nagrywała 😕.
      Jeżeli chodzi o kontrolę ITD nie bałem się że samochód mój jest nie sprawny ponieważ jeżdżę po całej Europie i nie miałem nigdy kłopotów przy żadnej kontroli najbardziej szkoda było mi cennego czasu gdyż w takiej sytuacji dzwoniący po nich panowie z policji powiedzieli by tak "przyjedźcie i dowalcie mu tak żeby zapamiętał tą kontrolę na długo bo się stawia" nieliczni czytający wiedzą co mam na myśli. Jeden z panów policjantów z drugiego radiowozu powiedział że mandat zacznie się od 6 tysiecy wtedy szybko to przemyślałem i wolałem 2tys zł. Bo powiedział wyraźnie że wypiszę wniosek do sądu ponieważ o taki prosiłem ale kontrola będzie dla mnie bolesna i czy przyjmuję czy robimy kontrolę. Nie mam sobie nic do zarzucenia i niech może sam się wypowie tutaj jak ma odwagę i zaprzeczy, wiem że gdyby to było kłamstwo mógł bym zostać za to ukarany i jest to prawdą. Dodam jeszcze że zakazu tam nie było a przed rozpoczęciem wyprzedzania zawsze upewniam się dwa razy czy komuś nie wyjadę bo sam tego nie na widzę nawet w dalekiej oddali nikogo nie było a że Pan z bmw leciał może że 200 albo i więcej to szybko nadjechał a potem zechciał pokazać jak mu się śpieszyło.
      Ja sam wracałem do domu do rodzinki, dzieciaczków i też mi się śpieszyło a straciłem tam później 3,5 godziny a od tamtej pory strasznie męczy mnie sumienie że w ogóle to miało miejsce, mandat, punkty i cała ta sytuacja wpłynęła ogromnie na moją psychikę bardzo negatywnie.
      Szanujmy się wszyscy w życiu i na drodze a nie będzie takich niepotrzebnych sytuacji pozdrawiam Łukasz."

Jesli dobrze zrozumialem wycinki z tego belkotu to 'pan Łukasz' po 4 dniach zmienia zeznania.

Curva jaka papkę ci tirowcy maja we lbie. Ale najwazniejsze, jak pisze 'pan Łukasz', ze sa krysztalowo czyści i dbaja o bezpieczenstwo.
      • marekggg Re: Z deka przerazajace3 01.02.23, 14:54
        tirowcy sie jakos specjalnie niczym nie roznia od reszty spoleczenstwa.
      • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 01.02.23, 18:01
        Przyznal sie, ze opoznil hamowanie...
        Wyjasnil, ze nie wierzyl w to, ze debil z bmw pojdzie na wypadek, myslal, ze kilka sekund postraszy i potem doda gazu......
        Moim zdaniem to brzmi logicznie ...

Tyle tylko, ze w ruchu drogowym NIE MOZNA zakladac, ze drugi kierowca jest zawsze normalny, skoro JUZ WCZESNIEJ go ten debil z bmw obrazal, to to normalny nie byl na 100%, to byl swir...

I wtedy tirowiec popelnil blad, mial po prostu hamowac, jak tem mu zajechal droge....
        • waga173 Re: Z deka przerazajace3 01.02.23, 20:59
          Czyli ja odgadlem prawidlowo co ktory mial we lbie. "Wyjasnil, ze nie wierzyl w to, ze debil z bmw pojdzie na wypadek, myslal, ze kilka sekund postraszy i potem doda gazu......" a ja napisalem ze BMW trafil na jeszcze glupszego niz on sam.
          Pytanie zasadnicze, co bylo celem zachowania tego z BMW? On chyba sam do dzisiaj nie wie. Bo jezeli jego celem bylo wkurwienie tirowca a samemu wyjsc bez "szwanku" to powinien byl zrobic tak: spokojnie wyprzedzic, spokojnie zjechac na przwy pas, poczekac a troche pozniej zdjac noge z gazu i tak jechac i jechac, az do 20 na godzine po czym dac awaryjne i stanac. Zmusic tira do staniecia. Jeszcze odmowic ze dwie zdrowaski, po czym zgasic awaryjne i z piskiem opon odjechac w pizdu, bron boze nie pokazujac tirowcowi zadnego faka czy cos, bo tirowiec moze miec kamerke. Jezeli juz, to dac jakis gest przepraszajacy:)
        • klemens1 Re: Z deka przerazajace3 02.02.23, 21:41
          wislok1 napisał:

> Tyle tylko, ze w ruchu drogowym NIE MOZNA zakladac, ze drugi kierowca jest zaws
          > ze normalny, skoro JUZ WCZESNIEJ go ten debil z bmw obrazal, to to normalny nie
          > byl na 100%, to byl swir...

Tylko jeszcze trzeba wziąć pod uwagę, kto w razie sytuacji kolizyjnej bardziej ryzykuje.

• donvito52 Re: Z deka przerazajace3 02.02.23, 21:54
            Pierwsze primo; kierowcy TIRów mają badania psychotechniczne. Z naciskiem na psycho ...
            Kierowcy BMW - Banditen Motor Werke z zasady takich badań nie miewają.
            Generalnie, większa większość filmów z agresją drogową w internecie w roli głównej pokazuje kierowników BMW.
            • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 02.02.23, 22:04
              donvito52 napisał:

> Pierwsze primo; kierowcy TIRów mają badania psychotechniczne. Z naciskiem na ps
              > ycho ...
              > Kierowcy BMW - Banditen Motor Werke z zasady takich badań nie miewają.
              > Generalnie, większa większość filmów z agresją drogową w internecie w roli głów
              > nej pokazuje kierowników BMW.
              >

Nieśmiało nadmienie, że druga duża duzosc to sraudi.
              Aczkolwiek skodziarze nie lubią odstawac (sytuacja z dzis: jade se do skrzyzowania z pierwszenstwem lamanym. Jestem podporządkowany. Po mojej lewicy wyjezdza mi skodziarz, tez podporzadkowany. Jakims tam suvem qqryq. Trabie. Jade. Ten chyba byl w szoku. Bo dopiero jak przejechalem zaczal trabic na mnie. Co chwile. Pulsacyjnie i orgiastycznie. Tak byl w tym dobry, ze na nastepnym skrzyzowaniu ustawil sie do lewej krawedzi blokujac mozliwosc wjazdu pojazdom 'we wlot'. Chyba, ze reka go sciagla do lewej od klaksonowania.)

Generalnie: bmw, sraudi, woldzwagen i skoda - należy zachować szczególną ostrożność.
            • wislok1 Re: Z deka przerazajace3 03.02.23, 18:10
              No, w PL jest taka specyfika z BMW, w DE, BMW to kazde auto jak inne....
              Nigdy tu si espotkalem z opiniami, ze jedzdza BMW jacys niebezpieczni...

No, jest kierowcow BMW WIELOKROTNIE wiecej niz w PL
              Bardzo wielokrotnie...
              BARDZO

• agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 03.02.23, 21:34
                Oni nie są niebezpieczni. To po prostu idioci i 3,14zdy. Ameby, pantofelki i wymoczki z małym fiutkiem. To te nowe.

Stare bmw to dresiarze.

Nowe bmw to dresiarze starsze.

Kiedyś miałem spine z takim 'gangsterem'. Dobrze, ze go żonka jadąca na prawym wybroniła.
    • tbernard Re: Z deka przerazajace3 01.02.23, 17:18
      Oboje działali celowo stwarzając śmiertelne zagrożenie na drodze. Jeden celowo chamował (to nie jest błąd ortograficzny, bo takie hamowanie chamskie określam jednym słowem 'chamowanie'). Drugi nawet odrobinę nie zmniejszył prędkości aby uniknąć uderzenia. Oboje więc powinni prawko stracić i prawo do ponownego kursu powinni odzyskać po potwierdzeniu przejścia solidnej terapii psychiatrycznej oraz zaświadczeniem od kilku niezależnych specjalistów, że mózgi już mają wyleczone.
    • agios_pneumatos Re: Z deka przerazajace3 04.02.23, 00:35
      Pan w skodzie.

www.brd24.pl/filmy/nie-mogl-zniesc-ciezarowki-na-lewym-pasie-i-postanowil-dac-kare/

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka