Dodaj do ulubionych

rysy na szybie

IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 10.11.04, 16:09
Pytanko: jak zlikwiedować rysy na przedniej szybie powstałe od wycieraczek?
Zawiniło chyba błoto.
Z góry thx:)
Obserwuj wątek
    • Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 20:20
      Wejdz w posiadanie pasty polerskiej, wiertary z misiem, i jechane!
      • Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 20:32
        rysunek na szkle tylko rysunek usuniesz rys nigdy,moze zrobiles je skrobaczka?
    • Gość: kuff Re: rysy na szybie IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 10.11.04, 20:43
      nie skrobaczką.To od starych piór wycieraczek i błota:(
      • Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 20:49
        naprawde nie da rady,jesli nowy i bardzo Tobie przeszkadza to tylko wymiana
        szyby,moze ubezpieczalnia?pokombinuj
    • Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 20:53
      Nie sluchaj mongolow, w pol minuty spolerujesz polerka elektryczna.
      • Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 21:15
        daj znac mongolom na forum czy misiu pomogl?
        "TO JA" nikt ciebie nie obraza!!!mongolow szukaj wsrud bliskich.PA
        • Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 21:28
          Kiedys spolerowalem ryse na przedniej szybie Jaguara E, ktorym poprzedni
          wlasciciel jezdzil przez lata bez piora wycieraczki po stronie pasazera, tylko
          metalowa lapka tarla po szybie i wyciela rowniutki luk.
          Najwyzej mozna zaczac od grubszej pasty, ale nie doradzaj ludziom zeby
          wymienili szybe.
          • Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 21:31
            tak a co z zalamaniem swiatla moze lepiej tego nie ruszac?
            • Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 21:37
              Jakim zalamaniem swiatla? Nie poleruje sie samej rysy tylko duzy obszar szyby
              tak zeby ryse wmieszac. Rysy po gumowym piorze i blocie bym nie ruszal az do
              czasu sprzedawania samochodu (wyglada mi to na rysy widoczne tylko dla
              wlasciciela).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka