Gość: kuff IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 10.11.04, 16:09 Pytanko: jak zlikwiedować rysy na przedniej szybie powstałe od wycieraczek? Zawiniło chyba błoto. Z góry thx:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 20:20 Wejdz w posiadanie pasty polerskiej, wiertary z misiem, i jechane! Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 20:32 rysunek na szkle tylko rysunek usuniesz rys nigdy,moze zrobiles je skrobaczka? Link Zgłoś
Gość: kuff Re: rysy na szybie IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 10.11.04, 20:43 nie skrobaczką.To od starych piór wycieraczek i błota:( Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 20:49 naprawde nie da rady,jesli nowy i bardzo Tobie przeszkadza to tylko wymiana szyby,moze ubezpieczalnia?pokombinuj Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 20:53 Nie sluchaj mongolow, w pol minuty spolerujesz polerka elektryczna. Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 21:15 daj znac mongolom na forum czy misiu pomogl? "TO JA" nikt ciebie nie obraza!!!mongolow szukaj wsrud bliskich.PA Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 21:28 Kiedys spolerowalem ryse na przedniej szybie Jaguara E, ktorym poprzedni wlasciciel jezdzil przez lata bez piora wycieraczki po stronie pasazera, tylko metalowa lapka tarla po szybie i wyciela rowniutki luk. Najwyzej mozna zaczac od grubszej pasty, ale nie doradzaj ludziom zeby wymienili szybe. Link Zgłoś
Gość: Instruktor Re: rysy na szybie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.11.04, 21:31 tak a co z zalamaniem swiatla moze lepiej tego nie ruszac? Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: rysy na szybie IP: *.honeywell.com 10.11.04, 21:37 Jakim zalamaniem swiatla? Nie poleruje sie samej rysy tylko duzy obszar szyby tak zeby ryse wmieszac. Rysy po gumowym piorze i blocie bym nie ruszal az do czasu sprzedawania samochodu (wyglada mi to na rysy widoczne tylko dla wlasciciela). Link Zgłoś