bywalec.hoteli 02.03.25, 23:29 A ogólnie co sądzicie że Audi Q7? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga173 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 02:53 Ja ogolnie sadze ze Audi Q7 jest ciekawe co sadzimy o Bywalcu. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 09:09 waga173 napisał: > Ja ogolnie sadze ze Audi Q7 jest ciekawe co sadzimy o Bywalcu. Myślę że będzie 10 głosów za i 10 przeciw. Języczkiem u wagi, 21.glosem będzie glos wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
kreinto Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 06:54 bywalec.hoteli napisał: > A ogólnie co sądzicie że Audi Q7? Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 09:35 Sądzę, to samochód osobowy typu SUV klasy wyższej produkowany pod niemiecką marką Audi od 2005 roku. Od 2015 roku produkowana jest druga generacja modelu. Zapraszam do dalszej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 11:35 duze_a_male_d_duze_m napisał: > Sądzę, to samochód osobowy typu SUV klasy wyższej produkowany pod niemiecką mar > ką Audi od 2005 roku. Od 2015 roku produkowana jest druga generacja modelu. Zap > raszam do dalszej dyskusji. > 🤣 Żeby cię tylko nie pozwał sześćdziesiona za tak dobre naśladowanie jego stylu (tj. zerżnięcie tekstu z Wikipedii i wklejenie jako własnego). A co do samego Q7 sądzę, że jak ktoś ma problemy z samooceną, to auto jest dla niego. Największe buraki na drodze właśnie w Q7 i Q8 spotkałem. Dodatkowo, przynajmniej z relacji znajomego, który eksploatuje bliźniaczego Touarega III, wynika, że można to potrzymać dokładnie tyle, co nowe BMW - leasing dopasować tak, żeby kończył się wraz z gwarancją/przed upływem gwarancji, bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów, jeżeli chodzi o koszt napraw (jakiś trójniczek płynu chłodniczego już dwa razy mu na gwarancji wymieniali - sama część kilkadziesiąt złotych, ale muszą rozebrać przedni pas i zdjąć osprzęt, żeby się do niego dostać). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:07 chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek! Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:54 bywalec.hoteli napisał: > chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek! Największe buraki na drodze właśnie w Q7 i Q8 spotkałem. Faktycznie merytoryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 09:36 bywalec.hoteli napisał: > chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek! Życie potwierdza moje obserwacje. Facet ma rejestrację X7 BOSS - jeżu kolczasty, jakie trzeba mieć kompleksy, żeby sobie taką rejestrację wyrobić i jeszcze tysiąc złotych za to dać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:13 Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samoocena Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:24 trypel napisał: > Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samooce > na > Oj tam :) Masz traumę bo za jakąś gruba Asia jechałeś która chyba się wlokła:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:25 trypel napisał: > Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samooce > na > Ten to już zupełny świr. Dojechali już gościa na Wykopie i wychodzi, że: Sołtys Kątów Rybackich, kuzyn wójta gminy. Z partii "uniwersalnych koalicjantów". Wywalono go dopiero co z roboty w bosmanacie portu w Gdyni za "inne zasługi". Jak typowy Polak-katolik zostawił żonę z dziećmi dla młodszej (ale patrząc po "tygrysku" to w ZSL norma). Dodatkowo kwatery i taxi. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:34 No i to pokazuje, że facet ma nierówno pod sufitem, prowadzisz, biznesy, jesteś na lokalnym świeczniku i prowokujesz taką sytuację wiedząc że jesteś nagrywany. Ale po tym co krąży po necie to widać, że typ z kompleksami i jakoś musi podbijać swoje ego. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:12 qqbek napisał: > > Dodatkowo, przynajmniej z relacji znajomego, który eksploatuje bliźniaczego Tou > arega III, wynika, że można to potrzymać dokładnie tyle, co nowe BMW - leasing > dopasować tak, żeby kończył się wraz z gwarancją/przed upływem gwarancji, bo po > tem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów, jeżeli chodzi o koszt napraw (jakiś > trójniczek płynu chłodniczego już dwa razy mu na gwarancji wymieniali - sama cz > ęść kilkadziesiąt złotych, ale muszą rozebrać przedni pas i zdjąć osprzęt, żeby > się do niego dostać). Jak to kiedyś powiedział znajomy pracujący w salonie AUDI, kupujesz produkt premium, to musisz się poczuć premium, koszty utrzymania nie mogą być jak w jakimś Fiacie czy innym Renault. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 10:42 Visa Platinum- karta bankowa i dlaczego nie. Na taki samochód już można laski wyrywać. Dzieki bywalec, bo ile można gadać o Trumpie. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:09 Zawsze możesz zapytać tutaj : klubaudi.pl/forum/50-audi-q7/ www.facebook.com/groups/q7polska/ www.facebook.com/groups/725083164338329/ Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:00 only_the_godfather napisał: > Zawsze możesz zapytać tutaj : > klubaudi.pl/forum/50-audi-q7/ > www.facebook.com/groups/q7polska/ > www.facebook.com/groups/725083164338329/ Co bywalca obchodzą linki z Fejsa. Tu zagaił temat. Czym starsze to cena spada. Ale i tak jak na rocznik 2010 to cena przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:30 Tak, sądzę że jest "krowiasty" Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:54 Były narzeczony sąsiadki miał takiego. Taki 5-10 letni (bo nowy uzywany przez mamuśki do odwożenia dzieci do szkoły to inna para kaloszy) i jeszcze trochę przytuningowany dość dobrze ociera się o klimaty gangsta (albo przysłowiowe albańskie). Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:11 carnivore69x napisał(a): > Były narzeczony sąsiadki miał takiego. Taki 5-10 letni Ten narzeczony taki mlody? A, samochod! Byly narzeczony sąsiadki, powiadasz. No to Panie Kolego - pan pierwszy w kręgu podejrzen czemu "byly" :) Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:38 > Byly narzeczony sąsiadki, powiadasz. No to Panie Kolego - pan pierwszy w kręgu > podejrzen czemu "byly" :) E, chyba nie. Sąsiadka chyba lubi takiech bardziej w stylu gangsta, a ten tylko taki miał sampochód. Odpowiedz Link Zgłoś
skitenis Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:55 Myślę, że pojazd pasuje do wschodniosłowiańskich sutenerów. Ale, u mnie na wsi kilkunastoletni 3,.0 tdi ,jest używany jako pojazd reprezentacyjny przez grabarza (dorobił się na kowidzie) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:06 skitenis napisał(a): > Myślę, że pojazd pasuje do wschodniosłowiańskich sutenerów. > Ale, u mnie na wsi kilkunastoletni 3,.0 tdi ,jest używany jako pojazd reprezent > acyjny przez grabarza (dorobił się na kowidzie) Trumna wchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:39 > A ogólnie co sądzicie że Audi Q7... ... jest chujowe? ... stanowi przerost formy nad treścią? ... służy do leczenia kompleksów? ... powinno być zakazane? Nie dokończyłeś pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 11:42 to twoja opinia? ja mam podejście neutralne: auto spore, choć nie wygląda na duże Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 12:39 > to twoja opinia? Nie, to przykładowe próby dokończenia twojego niedokończonego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: Tym razem o samochodach 06.03.25, 08:23 M5 Touring i 727 KM oraz 1000 Nm. I 700 tys zł minimum. Ale dla kogo toto? Kowalski i tak wybierze Dację- Nieudację. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 06.03.25, 08:29 Brandzlowanie się liczbą koni i niutonometrow świadczy o poważnych deficytach w różnych sferach życia. A Kowalski to wybierze pełnoletnią Ceratę-Szmatę, bo na nową Dacie nie stać go tak samo jak na M5. Odpowiedz Link Zgłoś