Dodaj do ulubionych

Tym razem o samochodach

02.03.25, 23:29
A ogólnie co sądzicie że Audi Q7?
Obserwuj wątek
    • waga173 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 02:53
      Ja ogolnie sadze ze Audi Q7 jest ciekawe co sadzimy o Bywalcu.
      • dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 09:09
        waga173 napisał:

> Ja ogolnie sadze ze Audi Q7 jest ciekawe co sadzimy o Bywalcu.

Myślę że będzie 10 głosów za i 10 przeciw.
        Języczkiem u wagi, 21.glosem będzie glos wagi.
    • kreinto Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 06:54
      bywalec.hoteli napisał:

> A ogólnie co sądzicie że Audi Q7?
      Nie sądzę.
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 09:35
      Sądzę, to samochód osobowy typu SUV klasy wyższej produkowany pod niemiecką marką Audi od 2005 roku. Od 2015 roku produkowana jest druga generacja modelu. Zapraszam do dalszej dyskusji.
      • qqbek Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 11:35
        duze_a_male_d_duze_m napisał:

> Sądzę, to samochód osobowy typu SUV klasy wyższej produkowany pod niemiecką mar
        > ką Audi od 2005 roku. Od 2015 roku produkowana jest druga generacja modelu. Zap
        > raszam do dalszej dyskusji.
        >

🤣
        Żeby cię tylko nie pozwał sześćdziesiona za tak dobre naśladowanie jego stylu (tj. zerżnięcie tekstu z Wikipedii i wklejenie jako własnego).

A co do samego Q7 sądzę, że jak ktoś ma problemy z samooceną, to auto jest dla niego.
        Największe buraki na drodze właśnie w Q7 i Q8 spotkałem.

Dodatkowo, przynajmniej z relacji znajomego, który eksploatuje bliźniaczego Touarega III, wynika, że można to potrzymać dokładnie tyle, co nowe BMW - leasing dopasować tak, żeby kończył się wraz z gwarancją/przed upływem gwarancji, bo potem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów, jeżeli chodzi o koszt napraw (jakiś trójniczek płynu chłodniczego już dwa razy mu na gwarancji wymieniali - sama część kilkadziesiąt złotych, ale muszą rozebrać przedni pas i zdjąć osprzęt, żeby się do niego dostać).
        • bywalec.hoteli Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:07
          chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek!
          • hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:54
            bywalec.hoteli napisał:

> chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek!
            Największe buraki na drodze właśnie w Q7 i Q8 spotkałem. Faktycznie merytoryczna.
          • qqbek Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 09:36
            bywalec.hoteli napisał:

> chociaż jedna merytoryczna odpowiedź, dzięki Qqbek!

Życie potwierdza moje obserwacje.

Facet ma rejestrację X7 BOSS - jeżu kolczasty, jakie trzeba mieć kompleksy, żeby sobie taką rejestrację wyrobić i jeszcze tysiąc złotych za to dać? :P
            • trypel Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:13
              Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samoocena
              • dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:24
                trypel napisał:

> Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samooce
                > na
                >
                Oj tam :)
                Masz traumę bo za jakąś gruba Asia jechałeś która chyba się wlokła:)
              • qqbek Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:25
                trypel napisał:

> Dla mnie kazdy kto placi za indywidualne numery musi mieć coś nie tak z samooce
                > na
                >

Ten to już zupełny świr.
                Dojechali już gościa na Wykopie i wychodzi, że:
                Sołtys Kątów Rybackich, kuzyn wójta gminy.
                Z partii "uniwersalnych koalicjantów".
                Wywalono go dopiero co z roboty w bosmanacie portu w Gdyni za "inne zasługi".
                Jak typowy Polak-katolik zostawił żonę z dziećmi dla młodszej (ale patrząc po "tygrysku" to w ZSL norma).
                Dodatkowo kwatery i taxi.
                • only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:34
                  No i to pokazuje, że facet ma nierówno pod sufitem, prowadzisz, biznesy, jesteś na lokalnym świeczniku i prowokujesz taką sytuację wiedząc że jesteś nagrywany. Ale po tym co krąży po necie to widać, że typ z kompleksami i jakoś musi podbijać swoje ego.
        • only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:12
          qqbek napisał:

>

> Dodatkowo, przynajmniej z relacji znajomego, który eksploatuje bliźniaczego Tou
          > arega III, wynika, że można to potrzymać dokładnie tyle, co nowe BMW - leasing
          > dopasować tak, żeby kończył się wraz z gwarancją/przed upływem gwarancji, bo po
          > tem będzie tylko płacz i zgrzytanie zębów, jeżeli chodzi o koszt napraw (jakiś
          > trójniczek płynu chłodniczego już dwa razy mu na gwarancji wymieniali - sama cz
          > ęść kilkadziesiąt złotych, ale muszą rozebrać przedni pas i zdjąć osprzęt, żeby
          > się do niego dostać).

Jak to kiedyś powiedział znajomy pracujący w salonie AUDI, kupujesz produkt premium, to musisz się poczuć premium, koszty utrzymania nie mogą być jak w jakimś Fiacie czy innym Renault.
    • hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 10:42
      Visa Platinum- karta bankowa i dlaczego nie. Na taki samochód już można laski wyrywać. Dzieki bywalec, bo ile można gadać o Trumpie.
    • bywalec.hoteli Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 11:30
      Nikt nie jeździł?
      • only_the_godfather Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:09
        Zawsze możesz zapytać tutaj :
        klubaudi.pl/forum/50-audi-q7/
        www.facebook.com/groups/q7polska/
        www.facebook.com/groups/725083164338329/
        • hrasier_2 Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:00
          only_the_godfather napisał:

> Zawsze możesz zapytać tutaj :
          > klubaudi.pl/forum/50-audi-q7/
          > www.facebook.com/groups/q7polska/
          > www.facebook.com/groups/725083164338329/
          Co bywalca obchodzą linki z Fejsa. Tu zagaił temat. Czym starsze to cena spada. Ale i tak jak na rocznik 2010 to cena przyzwoita.
    • toreon Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:30
      Tak, sądzę że jest "krowiasty"
    • carnivore69x Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 12:54
      Były narzeczony sąsiadki miał takiego. Taki 5-10 letni (bo nowy uzywany przez mamuśki do odwożenia dzieci do szkoły to inna para kaloszy) i jeszcze trochę przytuningowany dość dobrze ociera się o klimaty gangsta (albo przysłowiowe albańskie).
      • dodekanezowiec Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:11
        carnivore69x napisał(a):

> Były narzeczony sąsiadki miał takiego. Taki 5-10 letni
        Ten narzeczony taki mlody? A, samochod!
        Byly narzeczony sąsiadki, powiadasz. No to Panie Kolego - pan pierwszy w kręgu podejrzen czemu "byly" :)
        • carnivore69x Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:38
          > Byly narzeczony sąsiadki, powiadasz. No to Panie Kolego - pan pierwszy w kręgu
          > podejrzen czemu "byly" :)

E, chyba nie. Sąsiadka chyba lubi takiech bardziej w stylu gangsta, a ten tylko taki miał sampochód.
    • skitenis Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 13:55
      Myślę, że pojazd pasuje do wschodniosłowiańskich sutenerów.
      Ale, u mnie na wsi kilkunastoletni 3,.0 tdi ,jest używany jako pojazd reprezentacyjny przez grabarza (dorobił się na kowidzie)
      • trypel Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:06
        skitenis napisał(a):

> Myślę, że pojazd pasuje do wschodniosłowiańskich sutenerów.
        > Ale, u mnie na wsi kilkunastoletni 3,.0 tdi ,jest używany jako pojazd reprezent
        > acyjny przez grabarza (dorobił się na kowidzie)

Trumna wchodzi?
        • skitenis Re: Tym razem o samochodach 03.03.25, 14:12
          Na dach.
    • vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 10:39
      > A ogólnie co sądzicie że Audi Q7...

... jest chujowe? ... stanowi przerost formy nad treścią? ... służy do leczenia kompleksów? ... powinno być zakazane?

Nie dokończyłeś pytania.
      • bywalec.hoteli Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 11:42
        to twoja opinia?
        ja mam podejście neutralne: auto spore, choć nie wygląda na duże
        • vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 04.03.25, 12:39
          > to twoja opinia?

Nie, to przykładowe próby dokończenia twojego niedokończonego pytania.
    • bolo2002 Re: Tym razem o samochodach 06.03.25, 08:23
      M5 Touring i 727 KM oraz 1000 Nm. I 700 tys zł minimum. Ale dla kogo toto? Kowalski i tak wybierze Dację- Nieudację.
      • vogon.jeltz Re: Tym razem o samochodach 06.03.25, 08:29
        Brandzlowanie się liczbą koni i niutonometrow świadczy o poważnych deficytach w różnych sferach życia. A Kowalski to wybierze pełnoletnią Ceratę-Szmatę, bo na nową Dacie nie stać go tak samo jak na M5.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka