wybitniemondry 24.10.25, 14:47 Mnie się podoba taka. Ciekawe dlaczego nie produkowali ich więcej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: Terenowe limuzyny 24.10.25, 22:30 Pewnemu Adolfowi też się podobał, podobno przedpola Warszawy w takim W31 wizytował. Wyszło jednak podwładnym, że za drogie, za ciężkie i ogólnie to jak chce się mieć tanią armię, to nieopłacalne. Dużo popularniejszy był G5, którego masowo kupowano na prezenty dla zaprzyjaźnionych krajów. Goering kupił takiego Prezydentowi Mościckiemu nawet! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Terenowe limuzyny 24.10.25, 22:45 qqbek napisał: > Wyszło jednak podwładnym, że za drogie, za ciężkie i ogólnie to jak chce się mi > eć tanią armię, to nieopłacalne. E tam. Gdyby było fajne, to by produkowali. Widocznie było mało fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Terenowe limuzyny 25.10.25, 05:22 Przypomniało mi się, że Adolf jeździł kabrioletem. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Terenowe limuzyny 25.10.25, 08:39 U mnie pod blokiem ostatni prakuje Rav4 AWD-i z +/- takiem bieznikiem na oponach. Troche nie kumam połączenia i sensu..... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Terenowe limuzyny 25.10.25, 10:23 galtomone napisał: > U mnie pod blokiem ostatni prakuje Rav4 AWD-i z +/- takiem bieznikiem na oponac > h. > > Troche nie kumam połączenia i sensu..... Ani to limuzyna ani terenowa. Też nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś