Dodaj do ulubionych

Dzis 01.04? To jakis zart?

19.01.26, 14:53
wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198012,32538475,media-trump-zaprosil-nawrockiego-do-rady-pokoju.html#s=BoxPWD

"Onet poinformował, że Donald Trump zaprosił Karola Nawrockiego do Rady Pokoju. Portal potwierdził tę informację w dwóch niezależnych źródłach. Rada Pokoju ma nadzorować sytuację na Bliskim Wschodzie. Amerykański prezydent zaprosił do niej również m.in. Władimira Putina i Alaksandra Łukaszenkę."

Jesli to prawda to nie wiem w jakich kategoriach to komentować...
Obserwuj wątek
    • carnivore69x Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 15:25
      W Stanach dziś 01.19.
    • nousecomplaining Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 16:53
      Patrząc na ich dokonania, to trójka Trump-Putin-Łukaszenka faktycznie pasują do jakiejś wspólnej "rady", ale "Rada Pokoju" to już kabaret 🤣
    • kreinto Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 18:06
      galtomone napisał:

>Amerykański prezydent zaprosił do ni
      > ej również m.in. Władimira Putina i Alaksandra Łukaszenkę."
      Zacne towarzystwo. Chyba nikt nie będzie miał już wątpliwości kto pociąga za sznurki?
      • trypel Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 18:20
        Przeciez to zaproszenie poszlo do ponad 60 przywodcow ale oczywiscie clickbajtowo trzeba napisac o 3.
        • vogon.jeltz Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 18:34
          Bo zaproszenie tych dwóch typków dyskwalifikuje cały pomysł na starcie.
          • trypel Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 18:50
            Przeciez to wyglada jak psztyczek w ONZ a tam jest i jeden i drugi. Jakos nikt ich nie wywala
            • vogon.jeltz Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 20.01.26, 12:22
              > Przeciez to wyglada jak psztyczek w ONZ

Bez jaj, prztyczek w ONZ jest jak zabranie kredek przedszkolakowi. Z drugiej strony - to jest w sumie poziom pomarańczowego.

> a tam jest i jeden i drugi. Jakos nikt ich nie wywala

Procedury ONZ chyba nie przewidują wywalenia kogokolwiek.
              • trypel Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 20.01.26, 18:19
                Jednak tak
                Art. 6:
                Państwo, które uporczywie narusza zasady Karty, może zostać wykluczone z Organizacji Narodów Zjednoczonych.

A jakoś nikt ani Białorusi ani Rosji nie wyrzuca.
                • vogon.jeltz Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 20.01.26, 18:52
                  A to nie wiedziałem. Kolejny przepis martwy jak cała ONZ.
    • wislok1 Beda w 1 pokoju 19.01.26, 18:25
      trampek zamknie fiutina, lukaszenke i rocky do 1 pokoju i beda tworzyc rade pokojowa...

rocky bedzie sie boksowal, fiutin probowal judo, a lukaszenka polewal gorzale, tramkowi tez, jak tylko zajrzy do pokoju,

trampek i 3 jego wielkich sojusznikow
      • engine8t Re: Beda w 1 pokoju 19.01.26, 18:35
        wislok1 napisał:

> trampek zamknie fiutina, lukaszenke i rocky do 1 pokoju i beda tworzyc rade pok
        > ojowa...
        >
        > rocky bedzie sie boksowal, fiutin probowal judo, a lukaszenka polewal gorzale,
        > tramkowi tez, jak tylko zajrzy do pokoju,
        >
        > trampek i 3 jego wielkich sojusznikow

Ja na Twoim miejscu bym sie cieszyl ze oni to chca robic w Gazie a nie w Europie chociaz jedno nie wyklucza drugiego i jak tak dalej pojdzie to kto wi jak oni sie ta europa podziela - zwlaszcza kiedy EU bedzie sie buntowac i nie bedzie rady tylko ich podzielic .
        • boggi_dan Re: Beda w 1 pokoju 19.01.26, 20:10
          engine8t napisał:

> wislok1 napisał:
          >
          > > trampek zamknie fiutina, lukaszenke i rocky do 1 pokoju i beda tworzyc ra
          > de pok
          > > ojowa...
          > >
          > > rocky bedzie sie boksowal, fiutin probowal judo, a lukaszenka polewal gor
          > zale,
          > > tramkowi tez, jak tylko zajrzy do pokoju,
          > >
          > > trampek i 3 jego wielkich sojusznikow
          >
          > Ja na Twoim miejscu bym sie cieszyl ze oni to chca robic w Gazie a nie w Europ
          > ie chociaz jedno nie wyklucza drugiego i jak tak dalej pojdzie to kto wi jak on
          > i sie ta europa podziela - zwlaszcza kiedy EU bedzie sie buntowac i nie bedzie
          > rady tylko ich podzielic .
          Wislok wiecznie niezadowolony. To niech coś jego rząd niemiecki coś zaproponuje. Zżera mnie ciekawość dlaczego lewactwo tak zażarcie broni Grenlandii jakby była częścią Polski a jednocześnie akceptuje uzależnianie kraju od Niemców w czym główną rolę odgrywa Tusk.
          • wislok1 Re: Beda w 1 pokoju 20.01.26, 17:45
            Ja pie.....

Co ty bredzisz ?

trampke chce sprzedac Ukraine i Europe fiutinowi, rozwalic NATO, a ty caly czas widzisz wroga w Niemcach....

Jakby trampek kazal ci wyskoczyc z okna i sie zabic, to bys to zrobil...
    • marecky81 Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 19:10
      Lepsze jest to, obrażony chłopczyk w piaskownicy.

wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198013,32538919,trump-zada-grenlandii-bo-nie-dostal-nagrody-nobla-ujawniono.html#s=BoxPWD
    • boggi_dan Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 19.01.26, 19:25
      Lepsze to niż ONZ. Nawrocki się lubi boksować. Kto mu tam podskoczy🤪
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 20.01.26, 07:30
      Rozumiem, że dziwisz się, że będą decydować w czwórkę?
    • galtomone I kolejny żart? 20.01.26, 11:04
      next.gazeta.pl/next/7,151003,32540066,trump-grozi-francji-drastycznymi-clami-bo-macron-nie-chce-do.html#s=BoxPWD

Nie strasz, nie strasz bo się zesrasz...

• nousecomplaining Re: I kolejny żart? 20.01.26, 16:43
        To jest dopiero kabaret, ale to już przestaje być śmieszne, gdy człowiek sobie uświadomi, że teraz tak może wyglądać polityka na poziomie światowym. Biorę, co chcę, bo jestem silniejszy, tak po prostu, jak bezkarki kibol na dzielni. I nie interesują mnie żadne umowy, zasady i inne takie, które mi się nie podobają. Nie bo nie, i bez dyskusji. Qrwa.
        • wislok1 Re: I kolejny żart? 20.01.26, 17:46
          Wlasnie tak to jest

Qrwa

Rocky do trampka, fiutina i lukaszeniki idealnie pasuje
    • kreinto Re: Dzis 01.04? To jakis zart? 21.01.26, 19:35
      Rada pokoju dla obłąkanych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka