galtomone 09.08.26, 16:23 Wygląda na to, że są wszystkie odcinki, wszystkie sezony + specials Https://app.primevideo.com/detail?gti=amzn1.dv.gti.fcb95c4f-875c-802c-9035-c7f5d724ed88&ref_=atv_dp_share_seas&r=web Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: Top Gear na Prime Video 09.08.26, 19:11 Se pooglądam po powrocie z urlopu 👍 Mam nadzieję, że mowa o wszystkich sezonach (w tym z tych lat 80-tych, gdzie trwałość Poloneza Clarkson porównuje do trwałości erekcji u emeryta) - bo sam się właśnie pakuję, więc nie chce mi się Amazona puszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
at.attin Re: Top Gear na Prime Video 10.08.26, 00:59 Porównanie o Polonezie nie pochodzi z lat 80tych z sezonu programu Top Gear, lecz z wydanego na kasetach VHS w 1997 roku filmu Clarksona Apocalypse Clarkson. Powtórzone po latach w 2012 w odcinku specjalnym Top Gear the Worst Car in the History of the World. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: Top Gear na Prime Video 10.08.26, 06:27 qqbek napisał: > Se pooglądam po powrocie z urlopu 👍 > Mam nadzieję, że mowa o wszystkich sezonach (w tym z tych lat 80-tych, gdzie tr > wałość Poloneza Clarkson porównuje do trwałości erekcji u emeryta) - bo sam się > właśnie pakuję, więc nie chce mi się Amazona puszczać? > Nie, tych przed era trio nie ma. Ale tamten TG byl nudny. Polonez to smaczek. Moj mlody sie ucieszyl, bo nie doczekal sie TG na zywo, wiec od wczoraj ogladamy... na razie sezon pierwszy i pierwsze 4 epizody. Jeszcze nie ma z nimi "Capatian Slow" i poki co widac/czuc , ze to sie dopiero rozreca.. Odpowiedz Link Zgłoś