Dodaj do ulubionych

Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!!

IP: *.acn.waw.pl 29.08.01, 00:59
Panowie co za debila spotkałem wczoraj na E7!!!!! jechałem sobie do
Gdyni ,troche mi się śpieszyło więc poganiałem nieżle,niestety przed gdańskiem
pare kilosów patrze : zaaaajebisty korek!!!Niewiele myśląc cyk na prawe pobocze
i jadę dalej najpierw spokojnie 60 - 70km/h ,ale potem patrze ,ze jest luzik
więc but.Lecę sobie spokojnie obok wszystkich stojacych w korku baranów(bez
urazy jak ktoś z was tam stał)tak blisko 140km/h ,aż patrze a tu jakiś
skurwysyn mi pozazdrościł pomysłu i wlekąc się 5 km/h zjeżdża na pobocze i
blokuje mi drogę, dym z opon leciał niezły, klocki aż się zagrzały ,ale udało
mi się jakoś zatrzymać betke(he,he Schnitzer w końcu).Wyszedłem do gościa
trochę mu skopałem fure i chyba nawet wybiłem mu ząb ,mysle ,że sie nauczył.Ale
co by było jak bym nie wychamował??? Fure lakierowałem nie dawniej jak miesiąc
temu. Chyba zasłużył sobie frajer nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 212.160.165.* 29.08.01, 07:49
      Dobrze Ci tak.
    • Gość: olej Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 212.244.159.* 29.08.01, 07:55
      Szkoda że nie wpiepszyłeś w gościa może by ci poduch nie podziałały i miałbyś
      nauczkę. Jak jest korek to się w nim stoi a nie jedzie na sępa jak jeleń. A
      betka po lakierowaniu to w czasie wypadku składa się sama.
    • Gość: JO Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 212.244.170.* 29.08.01, 08:20
      Jaka betka? Jaka betka? Przecież jechałeś Laguną, no nie?
    • Gość: z Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.wan.pol.pl 29.08.01, 08:22
      .......przecież to podpucha ........
      • Gość: Heniek Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 29.08.01, 10:06
        Gość portalu: z napisał(a):

> .......przecież to podpucha ........

I to jaka !!! :-)))))))))))))))))
        • Gość: pa Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.08.01, 11:56
          jak bym cię spotkał to wysiadł bym ze swojego auta wsadziłbym cię do twojej
          odbajerzonej festyniarskiej betki oczywiście do bagażnika i siedziałbyś tam aż
          się odkorkuje

pozdrawiam
          • Gość: luki Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.mentor.torun.pl 29.08.01, 12:10
            Jasne, że to wolne żarty.
            Nipotrzebnie zajmujesz miejsce na forum idioto
            Pozdrawiam
    • Gość: S.G. Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 212.244.170.* 29.08.01, 14:32
      Gdybyś nie wyhamował to byś miał dwie "maski" porysowane (i to zdrowo). Żaden
      lakiernik by ci nie pomógł - dwa szroty w jedym. Ale głupi ma zawsze szczęście.
      Poza tym wyhamować pisze się przez "h" a nie przez "ch". Gdyby hamulce
      wiedziały, że z ciebie taki nieuk to by nie zadziałały.
      z pozd.
      • Gość: les Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 16:05
        Przez "ch" pisze się "chuj", a nie "chamulce", ty CHUJU!
        • Gość: Jarek Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 17:02
          Les!!!
          No co ty??? Ch.. to brzmi dumnie! A nie mozna po prostu - "ZLAMASIE". To juz
          nie brzmi dumnie. A jak sie upierasz przy slowie na "ch", to proponuje - "CHAM".
          • Gość: zenon.w Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 03.09.01, 01:51
            PANOWIE!!!!!!
            Przecież to zwykła lipa! Nie mogłem się powstrzymać aby nie napisać jakigoś
            debilnego tekstu a potem poczytac co ludzie o mnie myslą.Ot, taka mała
            zachcianka,ale reakcje jak najbardziej prawidłowe!!!!!!!!
            Tylko bardzo proszę spoko juz!!!!
            Gościa z beemki sam chętnie bym stukął(gdyby istniał),a Was proszę o wybaczenie
            i obiecuję ,że już więcej nie bendę.

pozdrawiam.

huggoo
            • Gość: Bysio Hugooo! Nie zartuj... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 08:21
              No co ty Hugoo? My w Tworkach caly czas czekamy na rajdy resorakami!!!
            • Gość: bObO Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 212.244.192.* 03.09.01, 10:17
              Brawo Zenek. Nic tak dobrze człowiekowi nie robi jak podniesiona na chwilkę
              adrenalinka. A sądząc z ilości odpowiedzi na twoją opowieść paru takich gostków
              się znalazło ;)
    • Gość: spot Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.pl 29.08.01, 17:16
      Dziwię się, dlaczego nie latasz samolotami.W powietrzu korki sie raczej nie
      zdarzają. Poza tym,zaoszczędziłbyś sobie nerwów!
    • Gość: Bysio Kielba! Nie badz slaby! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 29.08.01, 17:45
      Kielba! Nie badz slaby! Przeciez poboczem mozna ciac 205 km/h. Jakbys mu przy
      tej predkosci przyp... to od razu nie mialby zeba, a ty nie musialbys wysiadac
      z auta. Zaoszczedzilbys troche czasu, nie?
      • Gość: Bysio Re: Kielba! Nie badz slaby! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 29.08.01, 18:26
        Kielba! To jeszcze raz ja. Kurna se pomyslalem, ze ty moze scieme wstawiasz...
        Bo wiesz u nas w Tworkach to kumpel potrafi ze swojego Ferrari na parapecie
        okiennym 295 km/h wyciagnac. To ty naprawde slaby jestes! Wpadnij do nas to
        koles ci pokaze jak resorakami jezdzi. Czolgiem
        • Gość: Jarek Kielba! Kiedy wspadniesz.... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 30.08.01, 11:08
          Kielba! Kiedy wspadniesz do nas? Rzeklem chopakom, ze nas odwiedzisz w
          Tworkach, to nawet "Gruby Banio" wysiagnal swego resoraka i nasmarowal go
          maslem w czasie sniadania, zeby sie karoseria blyszczala. Czekamy wszystkie z
          naszymi resorakami, zebys sie z nami poscigal.
        • Gość: alla Re: Kielba! Nie badz slaby! IP: 10.10.41.* 31.08.01, 18:26
          Gość portalu: Bysio napisał(a):

> Kielba! To jeszcze raz ja. Kurna se pomyslalem, ze ty moze scieme wstawiasz...
          > Bo wiesz u nas w Tworkach to kumpel potrafi ze swojego Ferrari na parapecie
          > okiennym 295 km/h wyciagnac. To ty naprawde slaby jestes! Wpadnij do nas to
          > koles ci pokaze jak resorakami jezdzi. Czolgiem

GENIALNE!!!
    • Gość: Galas Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.balcab.unibas.ch 30.08.01, 00:22
      Gość portalu: kiełba napisał(a):

> Panowie co za debila spotkałem wczoraj na E7!!!!! jechałem sobie do
      > Gdyni ,troche mi się śpieszyło więc poganiałem nieżle,niestety przed gdańskiem
      > pare kilosów patrze : zaaaajebisty korek!!!Niewiele myśląc cyk na prawe pobocze
      >
      > i jadę dalej najpierw spokojnie 60 - 70km/h ,ale potem patrze ,ze jest luzik
      > więc but.Lecę sobie spokojnie obok wszystkich stojacych w korku baranów(bez
      > urazy jak ktoś z was tam stał)tak blisko 140km/h ,aż patrze a tu jakiś
      > skurwysyn mi pozazdrościł pomysłu i wlekąc się 5 km/h zjeżdża na pobocze i
      > blokuje mi drogę, dym z opon leciał niezły, klocki aż się zagrzały ,ale udało
      > mi się jakoś zatrzymać betke(he,he Schnitzer w końcu).Wyszedłem do gościa
      > trochę mu skopałem fure i chyba nawet wybiłem mu ząb ,mysle ,że sie nauczył.Ale
      >
      > co by było jak bym nie wychamował??? Fure lakierowałem nie dawniej jak miesiąc
      > temu. Chyba zasłużył sobie frajer nie?

Ty farmazonie, jedyne co warto by ci zrobic to wkisic wyfuk do DUPY.
      A jak za wolno jada poboczem to wpelznij do kanalow, moze cie fekalia ostudza.

• Gość: Doris Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: 216.104.228.* 30.08.01, 10:00
      Nie dajcie się prowokować do takich dyskusji. Tekst jest tendencyjnie
      nafaszerowany pogardą i nienawiścią do wszystkich użytkowników dróg, i myślę,
      że nie oddaje prawdziwe poglądy autora a jedynie miał rozpocząć dyskusję.
    • Gość: D Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.europolgaz.com.pl 30.08.01, 11:14
      Szkoda że nie trafiłeś na mnie.
      Chyba byś juz tego nie napisał gównozjadzie.
    • Gość: Emar Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 11:25

Ale ty jesteś DEBIL

> Panowie co za debila spotkałem wczoraj na E7!!!!! jechałem sobie do
      > Gdyni ,troche mi się śpieszyło więc poganiałem nieżle,niestety przed gdańskiem
      > pare kilosów patrze : zaaaajebisty korek!!!Niewiele myśląc cyk na prawe pobocze
      >
      > i jadę dalej najpierw spokojnie 60 - 70km/h ,ale potem patrze ,ze jest luzik
      > więc but.Lecę sobie spokojnie obok wszystkich stojacych w korku baranów(bez
      > urazy jak ktoś z was tam stał)tak blisko 140km/h ,aż patrze a tu jakiś
      > blokuje mi drogę, dym z opon leciał niezły, klocki aż się zagrzały ,ale udało
      > mi się jakoś zatrzymać betke(he,he Schnitzer w końcu).Wyszedłem do gościa
      > trochę mu skopałem fure i chyba nawet wybiłem mu ząb ,mysle ,że sie nauczył.Ale
      >
      > co by było jak bym nie wychamował??? Fure lakierowałem nie dawniej jak miesiąc
      > temu. Chyba zasłużył sobie frajer nie?
      >

• Gość: ffmarkus Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 03.09.01, 00:06

> Panowie co za debila spotkałem wczoraj na E7!!!!!
      Nie sądziłem, że teraz jeździ się z opuszczonymi lusterkami do makijażu w osłonach przeciwsłonecznych(a może
      zamiast szyby zamontowali tobie lustro?)

> jechałem sobie do Gdyni
      gówno mnie to obchodzi gdzie jechałeś

>,troche mi się śpieszyło więc poganiałem nieżle
      szkoda, że nie pogoniłeś jakiegoś 500-letniego dębu...

>,niestety przed gdańskiem pare kilosów patrze : zaaaajebisty korek!!!
      Oby spowodowany przez wypadek z udziałem twoim i przydrożnego drzewa!!!!!!!!!!!!!!!!!

>Niewiele myśląc cyk na prawe pobocze
      Nie ma to jak być dresem...

> i jadę dalej najpierw spokojnie 60 - 70km/h
      Od kiedy w korku się tak wolno jeździ???

>,ale potem patrze ,ze jest luzik
      skoro luzik to mmuuzzaa poszła chyba na maxa(disco musi być)

> więc but.
      chyba w twoja mordę

Lecę sobie spokojnie obok wszystkich stojacych w korku baranów(bez
      > urazy jak ktoś z was tam stał)
      i znowu jakieś lustro

>tak blisko 140km/h
      nie no, kaszel tyle nie pociągnie(nie mów, że Pioneer na tylnej szybie daje takiego speeda)

>,aż patrze a tu jakiś
      > blokuje mi drogę
      wreszcie jakieś sensowne zachowanie kierowcy

>, dym z opon leciał niezły, klocki aż się zagrzały ,ale udało
      > mi się jakoś zatrzymać betke(he,he Schnitzer w końcu).
      Oby na drzewie( wiem, powtarzam się)

>Wyszedłem do gościa
      No bo ty to na pewno jesteś niereformowalny i nikt tobie nie przemówi do rozsądku, aby takich gówien nie
      umieszczać na tym forum

> co by było jak bym nie wychamował???
      szkoda mi tego kierowcy( nie mówię o tobie bo nie zasługujesz na to określenie) ale mam nadzieję, że byś pożałował

Fure lakierowałem nie dawniej jak miesiąc
      > temu.
      I po cholerę się chwalisz tym swoim gównem, które trzeba lakierować co miesiąc

> Chyba zasłużył sobie frajer nie?
      I znowu o sobie...

P.S Nie pisz więcej takich debilnych textów, które mogły się narodzić tylko w twojej głowie

• Gość: ostrożny Re: Debil z Laguny na E7!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 02.11.01, 13:19
      zastnanawiałbym się kto tu jest debilem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka