Dodaj do ulubionych

czy nie denerwuje was reklama WV??????

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:42
Obserwuj wątek
    • Gość: art Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 195.205.246.* 30.08.01, 21:13
      nie
    • Gość: jurek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 21:17
      Denerwuje Cię to , że nie masz VW ?
      • Gość: Kali Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.net.autocom.pl 30.08.01, 22:10
        Gość portalu: jurek napisał(a):

> Denerwuje Cię to , że nie masz VW ?

Ty masz, ale nie bądż od razu taki HALO.
        Reklama jak reklama, ale jej aktorzy
        to jakieś pedały.
        • Gość: jurek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:13
          Słowo daję nie mam . Ale to pierwsze co przyszło mi do głowy czytając
          post "miala".
          pzdr
    • Gość: Tolek Trochę dwuznaczna... IP: 217.8.166.* 30.08.01, 21:26
      ... a przez to może być samobójcza. "Mam coś, czego wy nie macie" - mówi facet
      i pokazuje kluczyki od VW. A oni rzeczywiście nie mają volkswagena, bo jeden ma
      volvo, drugi saaba, a trzeci lexusa. Na przykład.
      • Gość: P. Re: Trochę dwuznaczna... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:05
        Mnie denerwowała już ta co ten koles jedzie i wszystkich widzi z góry, macha
        taki zadowolony - bo co? Lepszy jest bo VW? Rasa Panów? A ta jest troche taka,
        że wszyscy coś dostali w prezencie, a jemu diler powiedział masz tu VW i
        pocałuj mnie w dupe :). dlatego nie ma nic gratis!
        • Gość: Ptr Re: Trochę dwuznaczna... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 22:52
          On dostał to, tamten jeszcze coś innego, a dumny i blady właściciel VW
          przepłacił za jakiegoś golaska i myśli, że teraz to będzie siał szpan, bo go
          stać żeby przepłacić za szlachetną markę. A ci pozostali faceci w reklamie na
          widok kluczyków z logo VW robią taką minę, jakby zobaczyli Jezuska zstępującego
          na Ziemię. Ani to z biglem, ani odkrywcze, za to ciut aroganckie.
          • Gość: amsi21 Re: Trochę dwuznaczna... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 01:13
            Dokladnie.Jeszcze zeby to byla niewiadomo jaka bryka,ale niema to jak wbijac do
            glowy glupim polaczkom jaki to "niemiec" jest wspanialy,nie wazne ze silnik
            padaka,zero wyposazenia i wyglada jak toporem ciosany ale to
            przeciez "NIEMIECKI!!"
    • Gość: jurek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 23:38
      Denerwują mnie tylko reklamy telekomuny polskiej.
    • Gość: Grenade Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 23:43
      Mnie denerwuje, bo niby VW jest lepszy niż konkurencja?! W czym? A ci kolesie,
      którzy robią te głupie miny...dlaczego nie kupili sobie VW
    • Gość: Wojtek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 31.08.01, 01:15
      A przepraszam Was, jak sie ma VW reklamowac???

Ani to nie wyglada...
      Ani nie ma zadnego bajeru co klient amator szybko lyknie...
      Ani nie ma jakosci czy bezawaryjnosci...
      W bezpieczenstwie zawsze ktos sie znajdzie przed VW...
      Pod maska wciaz mozna znalezc antyki...
      Ani to komfortowe...
      Ani nowoczesne...
      Ani 5 gwiazdek...

Mozna tylko jechac na znaczku, a reklama IMO dobrze trafia w potencjalnych
      klientow. To wlasnie taki poziom mentalny. Bo VW i juz.

Moga go reklamowac jak w Niemczech: "jedz do Polski, Twoj samochod juz tam
      jest". ;-))))))))))

Albo: "Volkswagen - on wie co masz...miales". ;-))))))

Pozdrawiam Wolfsburg i Herr Ferdinanda
      • Gość: Gordi Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 217.11.134.* 31.08.01, 01:34
        Zgadzam się.Ta reklama jest nieco denerwująca ale nie to jest tu
        najważniejsze.Przez tą reklame widać,że koncern z Wolfsburga ma problemy ze
        sprzedażą samochodów(nie chodzi mi o istnienie samej reklamy ale o jej sens),a
        konkurencja robi się za mocna.VW jakby przypomina o "prestiżu" jaki niesie
        posiadanie tych cudownych aut.Przypomina bo tego prestiżu już dawno nie ma.Auta
        tej firmy już nie są tak bezawaryjne jak dawniej(szczególnie Golf IV,Sharan i
        Passat),poziom bezpieczeństwa nie odbiega od średniej,a podstawowe wersje aut
        mają słabe wyposażenie(...a może po prostu poziom konkurencji się
        podwyższył?).Nic nie mam do tej marki,samochody są przyjemne(jezdziłem kilkoma
        VW)ale na Boga-nie róbcie z tej marki Mercedesa bo patrząc na ceny Volkswagen
        zmierza własnie w tym kierunku.Pozdrawiam
        • Gość: Franek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.mannesmann.de 31.08.01, 17:57
          Troche sie nie zgodze z Toba, wlasnie takie byly zawsze vw tzn wyposazenie na poziomie cc young i
          tak im do dzisiaj zostalo.Jedynie ceny byly ciut nizsze, ale jak widac to juz historia. Inna sprawa ze vw
          nie ma problemow ze sprzedaza (wszedzie sprzedaje sie dobrze), w niemczech zupelnie inaczej
          lansuja ta marke a w polsce zrobili taka by trafiala do polakow (przyznam sie ze nie widzialem
          reklamy ale ktos wczesniej ja opisal). Jak widac z opini wlascicieli i tego co oni czuja calkiem dobrze
          oddaje ona odczucia pewnej grupy ludzi (po prostu dla wielu jeszcze osob w polsce jest to pewnien
          symbol i dlugo jeszcze pozostanie).
        • Gość: Kupej VW to nie Mercedes ;-(( IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.01, 11:22

ale na Boga-nie róbcie z tej marki Mercedesa

Cześć Gordi,

Mam dokładnie takie same odczucia... znam VW, znam Mercedesa i znam jeszcze parę
          marek aut i lepszych, i gorszych... a patrząc na reklamę VW czuję się, jakbym
          znał tylko te gorsze ;-(

VW zawsze będzie TYLKO średniakiem z masą plastiku w środku i pokazywanie
          kluczyków, podobnych do tych, które miałem kiedyś, gdy jeszcze byłem
          użytkownikiem Golfa I... nie wróży nic dobrego...

Reklama VW, zrobiona przecież przez specjalistów ds reklamy... mówi nam o
          poziomie świadomości naszego społeczeństwa... i to jest smutne ;-((

Pozdrawiam serdecznie, Kupej.
      • Gość: Piech Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 194.114.63.* 31.08.01, 09:39
        Danke schoen Wojtek!!!!!!!!!

Ich will, was habe ich / wiem co mam ;))))))
        • Gość: Jarek Herr Piech! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 17:10
          Gość portalu: Piech napisał(a):

> Danke schoen Wojtek!!!!!!!!!
          >
          > Ich will, was habe ich / wiem co mam ;))))))

Fur mich, es soll so geschrieben sein:
          "Ich weiss, was ich hab'' ",
          aber ich bin ein dunkle Pole...
          • Gość: Boss Re: Herr Piech! IP: *.pl 31.08.01, 20:33
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: Piech napisał(a):
            >
            > > Danke schoen Wojtek!!!!!!!!!
            > >
            > > Ich will, was habe ich / wiem co mam ;))))))
            >
            > Fur mich, es soll so geschrieben sein:
            > "Ich weiss, was ich hab'''' ",
            > aber ich bin ein dunkle Pole...

A zeby bylo calkiem dobrze, to powinno byc:
            Fur mich soll es so geschrieben sein:
            "Ich weiss, was ich hab`,
            aber ich bin ein _dunkler_ Pole..."
            PZDR
            • Gość: Wull Re: Herr Piech! IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:12
              Gość portalu: Boss napisał(a):

> Gość portalu: Jarek napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Piech napisał(a):
              > >
              > > > Danke schoen Wojtek!!!!!!!!!
              > > >
              > > > Ich will, was habe ich / wiem co mam ;))))))
              > >
              > > Fur mich, es soll so geschrieben sein:
              > > "Ich weiss, was ich hab'''''''' ",
              > > aber ich bin ein dunkle Pole...
              >
              > A zeby bylo calkiem dobrze, to powinno byc:
              > Fur mich soll es so geschrieben sein:
              > "Ich weiss, was ich hab`,
              > aber ich bin ein _dunkler_ Pole..."
              > PZDR
              ja woll
              :)))

• Gość: Jarek Re: Herr Piech! IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 11:20
                Gość portalu: Wull napisał(a):

> ja woll
                > :)))

Noch einmal schlecht - "Jawohl"
                ;-(

• Gość: FF Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.ols.bptnet.pl 01.09.01, 23:30
          Gość portalu: Piech napisał(a):

> Danke schoen Wojtek!!!!!!!!!
          >
          > Ich will, was habe ich / wiem co mam ;))))))

Ale nie wiesz co piszesz :(((((((
          • Gość: lol Re: Hasło VW prawidłowo brzmi... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 00:08

Wszyscy Panowie się mylicie. Orginalne hasło brzmi:; "DA WAISS MANN, WAS MANN
            HAT" czyli dokładnie po polsku "To wie się co się ma". W polskim nie ma zaimka
            obrotowego mann. A rzeklama rzeczywiście irytuje nawet mnie, który akurat używa
            tego produktu. Facet puszy się jakby latał pojazdem ko(s)micznym
    • Gość: ma Re: czy nie denerwuje was reklama VW?????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 31.08.01, 08:29
      Sam mialem zalozyc taki watek, kiedy uslyszalem ja wczoraj w radiu.
      Znalazlo sie Ueberauto. Mialem kiedys VW, jezdzilem kilkoma, osobiscie, poza
      niebieskim podswietleniem tablicy, nie widze w nich nic specjalnego.
      Natomiast to, co staraja sie wmowic ''tfurcy'' tego dziela to: "Inni moga sobie
      dawac rozne dodatki, premie itd. ale my damy Wam za te pieniadze wersje
      podstawowa, a wy, glupie Polaczki, cieszcie sie, bo to cud, klasa sama w sobie.
      Dodatki oplaccie sobie sami."
      To jest antyreklama, budzi negatywne emocje w stosunku do reklamowanego
      produktu. Tylko nie mowcie, ze niewazne jakie emocje, byle emocje, bo przy
      wydatku nr 2 po mieszkaniu, nikt nie bedzie kierowal sie skojarzeniem
      negatywnym.
    • Gość: Dario Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.europolgaz.com.pl 31.08.01, 08:45
      A mi się bardzo podoba........
      Jeżdźę Golfem IV i wiem co tak naprawdę czujecie chłopaki oglądając tę reklamę.
      Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy pojazdów renault, peugeot, etc i
      oczywiście VW.
      • Gość: ebonyman Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.abb.pl 31.08.01, 08:54
        Gość portalu: Dario napisał(a):

> A mi się bardzo podoba........
        > Jeżdźę Golfem IV i wiem co tak naprawdę czujecie chłopaki oglądając tę reklamę.
        > Pozdrowienia dla wszystkich posiadaczy pojazdów renault, peugeot, etc i
        > oczywiście VW.

Zgadzam się z Tobą w zupełności.Jeżdżę Passatem TDI już trzy lata (95 kkm)i nie
        wiem co to jest serwis.Posiadacze VW łączcie się.

• Gość: Jarek Co czuja Dario i ebonyman? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 17:20
          Gość portalu: ebonyman napisał(a):

> Gość portalu: Dario napisał(a):
          >
          > > A mi się bardzo podoba........
          > > Jeżdźę Golfem IV i wiem co tak naprawdę czujecie chłopaki ...

> Zgadzam się z Tobą w zupełności.

Co Oni czuja? To proste - spaliny!!! Jak stoja w korkach to glownie z maluchow,
          polonezow, trabantow, wartburgow, TIR-ow, autobusow itd.

A tak na powaznie - to spaliny z mojej rury wydechowej... Wiec czuja to co
          wszyscy? O, kurcze! "Jak nie <czuc> roznicy, to po co przeplacac?" (kolejna
          reklama).

No coz Chlopaki "mam na pewno cos, czego WY ( a moze VW) nie macie" , bo jeszcze
          na leb nie upadlem, aby kupowac sam znaczek (w koncu ceny sa o 20-30% wyzsze od
          konkurencji). Przeciez z Merca mozna go urwac za darmo... (it''s joke).

Slyszalem, ze niemieckie auta sa dobre i nawet niektore mi sie podobaja. I szkoda
          tylko, ze (cyt.) "wstyd nimi jezdzic".

Pozdr
        • Gość: ktoss Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:07
          Cholera, czy wszyscy w tym kraju nienawidzą VW ????????????? Ja uważam, że ta
          marka jest super i już, (sam jestem szczęśliwym posiadaczem new Passsat) i nie
          narzekam, wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolony gdy (z góry) widzę te
          wszystkie daewoo, peugoty, renoualty (francuskiego nie umiem)
          • Gość: Jarek Halo "ktoss"! Sprachhilfe. IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 08:33
            Tut mir leid, dass Sie keine Sprachkentnisse untertiefen konnen.
            Also wenn Sie Probleme mit Automarken aus Frankreich haben, kann ich Ihnen
            helfen:
            - Renault,
            - Citroen,
            - Peugeot.
            Tschuss
        • Gość: cc Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:04
          Gość portalu: ebonyman napisał(a):

> Zgadzam się z Tobą w zupełności.Jeżdżę Passatem TDI już trzy lata (95 kkm)i nie
          >
          > wiem co to jest serwis.>

Współczuję następnemu właścicielowi... 95 000 km bez serwisowania! szczyt wiadomo
          czego!
          A swoją drogą zgadzam się z większoscią postów powyżej. VW chce bazować na
          legendzie żyjącej już chyba tylko na wschód od Łaby. Wszyscy ich prześcigają w
          każdej kategorii, a jeszcze narobili sobie konkurencji pod własnym dachem (SKODA,
          SEAT).
          Itd itp

vide: test Golfa IV po 100 000 km na zachodnich drogach
          vide: wynik nowego Passata w kategorii zabezpieczenie antykradzieżowe (kilka
          sekund i bryka znika;-)
          itp
      • Gość: adr Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 194.114.63.* 31.08.01, 09:47
        Gość portalu: Dario napisał(a):

> Jeżdźę Golfem IV i wiem co tak naprawdę czujecie chłopaki oglądając tę reklamę.
        > oczywiście VW.

Mam Golfa IV i tak naprawdę... jest jak w reklamie. Można oczywiście dyskutować o
        przewadze jednej marki nad drugą, ale ja jestem bardzo zadowolony z tego auta.
        Gdy przesiadłem się z Daewoo, to poczułem różnicę między XX a XXI wiekiem.
        Oczywiście nie neguję innych (samochodów i ich posiadaczy), ale tu już w grę
        wchodzą emocje, które wywołała reklama.

Pozdrawiam dla posiadaczy aut VW
        • Gość: Jarek Przesiadki??? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 17:24
          Gość portalu: adr napisał(a):

> Gdy przesiadłem się z Daewoo, to poczułem różnicę między XX a XXI wiekiem.
          > Oczywiście nie neguję innych (samochodów i ich posiadaczy), ale tu już w grę
          > wchodzą emocje, które wywołała reklama.
          >
          > Pozdrawiam dla posiadaczy aut VW

A ja jak przesiadlem sie z Ikarusa do tramwaju, to tez poczulem roznice...

"Pozdrawiam dla" korzystajacych z komunikacji miejskiej
        • Gość: Krzysiek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.*.*.* 01.09.01, 12:35
          Pozdrawiam dla kierowcow furmanek konnych (ktory to wiek??? 17sty?)
      • Gość: Franek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.mannesmann.de 31.08.01, 18:20
        > oczywiście VW.

Tobie sie wydaje ze to czuja inni, to Ty tak czules i dlatego jezdzisz tam autem. Zawsze tak jest ze reklama
        danego produktu skierowana jest do jakiejs grupy, mozna Ci jedynie wspolczoc ze tak uwazasz :(
    • Gość: Darius Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.160.211.* 31.08.01, 09:40
      Nie nie denerwuje, VW sam sobie dołek kopie, a ta reklama to w sumie efekt
      vzarnej rozpaczy jaka ogarnia marketigowców tej firmy, swego czasu jako
      niegdysiejszy użytkownik POLO wybrałem się do salonu VW, aby nabyć nowe POLO,
      wyszperałem nawet kalkulację kosztów jaką mi przedstawiono aby nie być
      gołosłownym chciałem POLO 1,4 16V 75 KM,ABS,halusie, z elektryką, 4 jaśki,
      klima manualna i inne bzdety wynikające z wersji czyli central, regulacja i
      wspoma kier, regulacja foteli, metalic i dostałem cenę końcową 60460 PLN, a z
      utargu dywaniki welurowe, alarm i 2000 upustu oraz 3 miesiące czekania na auto.
      I nie kupiłem, w salonie 2 km dalej wzdłuż ulicy dostałem ofertę ten sam wypas
      + radio z CD (a nie tylko instalacja przygotowana) silnik mocniejszy o 25%
      chociaż też 1,4 16V a z utargu ubezpieczenie alarm, 3500 upustu tydzień
      czekania i cena 48560 PLN, wybór był prosty. Róznica poszła na dłuuugie wojaże
      po południu europy.
      • Gość: Piotr Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 09:45
        Reklamy sa kretynskie ale widac dzialaja jesli tyle ludzi kupuje te wozy. Choc
        z drugiej strony w tym kraju najlepiej sprzedaje sie wodka disco polo i dresy
        to tlumaczy sprzedaz VW.
        • Gość: Darius Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.160.211.* 31.08.01, 09:51
          Tak, w gwoli jasności 3 miechy czekania nie wynikało z chodliwości towaru,
          golasa miałbym też po tygodniu, jak chcesz cokolwiek ponad standard to tyle to
          trwa tak mi mówili w salonie
      • Gość: TK Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.clinika.pl 31.08.01, 10:14
        Gość portalu: Darius napisał(a):

> I nie kupiłem, w salonie 2 km dalej wzdłuż ulicy dostałem ofertę ten sam wypas
        > + radio z CD (a nie tylko instalacja przygotowana) silnik mocniejszy o 25%
        > chociaż też 1,4 16V a z utargu ubezpieczenie alarm, 3500 upustu tydzień
        > czekania i cena 48560 PLN, wybór był prosty. Róznica poszła na dłuuugie wojaże
        > po południu europy.

A jaki to byl salon?

Tomek
        • Gość: Darius Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.160.211.* 31.08.01, 10:15
          Renault
    • Gość: malko Re: nie denerwuje mnie reklama WV IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.08.01, 16:51
      a powinna? Chyba tak samo jak reklamy proszków. VW mnie nie rusza "pakietem
      elektrycznym" ani kredytem "1%" przy ich cenach, a reklama jest taka sobie.
      Clio MTV - pamietacie? To była reklama!!! (z kolesiem zamiatającym podłogę)
      Punto - z rękami w kieszeniach- też była niezła
      Kamel w swoim programie pokazał kiedyś reklamę Statoil - kilku Skandynawów
      tłumaczy na migi Hiszpance myjącej samochód, że oni korzystają z myjni na
      stacji benzynowej.
      VW powinien zmienić agencję reklamową, bo obecne reklamy są nudne jak ich
      samochody.
      • Gość: Jarek denerwuje mnie reklama WV IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 18:09
        Gość portalu: malko napisał(a):

> VW powinien zmienić agencję reklamową, bo obecne reklamy są nudne jak ich
        > samochody.

Wart Pac palaca, a palac Paca. Najlepszy komentarz.
        • Gość: Jarek Re: denerwuje mnie reklama WV IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 31.08.01, 18:16
          Zapomnialem... Najgorzej, ze moze sie okazac, ze dobrej reklamy tj. "pewnych
          rzeczy nie da sie skopiowac".
        • Gość: Jolka Re: denerwuje mnie... IP: 10.10.41.* 31.08.01, 18:22
          Ludzie !!!!!!!
          RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!
          Poza kilkoma postami wszyscy chyba tu maja kompleksy!
          Jak mozna pisac takie bzdury:
          >bo co? Lepszy jest bo VW? Rasa Panów?
          > dumny i blady właściciel VW
          Rozumiem , ze reklama moze wywolac rozne emocje ale tak niskie?

• Gość: Ptr Re: denerwuje mnie... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 12:26
            A ty w ogóle bez emocji to piszesz? No chyba, że doświadczasz tylko tych
            wyższych...
    • Gość: Jolka Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 10.10.41.* 31.08.01, 18:29
      Czy aby napewno pisze sie wv?
      A moze jednak odwrotnie?
    • Gość: Krzysiek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.*.*.* 01.09.01, 11:46
      Tak, wkurwia mnie i to ostro.
      "niedoscigniony wzorzec" tak samo jak krol samozwaniec majonezowy Helmans.
      • Gość: bObO Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.244.192.* 03.09.01, 10:27
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Tak, wkurwia mnie i to ostro.
        > "niedoscigniony wzorzec" tak samo jak krol samozwaniec majonezowy Helmans.

No, ale Hellman''s jednak jest najlepszy!
        • Gość: Niknejm Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.pg.com 06.09.01, 13:04
          Gość portalu: bObO napisał(a):

> No, ale Hellman''''s jednak jest najlepszy!

A figę!!! Majonez Dekoracyjny (Made by Winiary) jest lepszy!!! :-)))

Pozdrawiam,
          Niknejm

• Gość: BoBo Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.244.192.* 06.09.01, 15:42
            Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Gość portalu: bObO napisał(a):
            >
            > > No, ale Hellman''''''''s jednak jest najlepszy!
            >
            > A figę!!! Majonez Dekoracyjny (Made by Winiary) jest lepszy!!! :-)))
            >
            >
            > Pozdrawiam,
            > Niknejm
            >

Do dekoracji, może...

Niestety w większości przypadków (poza VW oczywiście ;) jak reklama mówi, że coś
            jest najlepsze, to jest. Przykłady: Gilette, Mobil 1, Knorr.
          • Gość: xx Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 22:21
            nie prawda bo KILELECKI jest najleprzy !!!!!!!!!!!
          • Gość: olo Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 09:42
            Moim zdaniem też Dekoracyjny jest najlepszy: Idealna konstystencja i łagodny
            smaczek, Hellmans jest zbyt :sztywny: i zabardzo perfumowany a Kielecki (znam
            grono jego fanów) moim zdaniem zbyz żadki. Poadobnie z samochodami VW jast zbyt
            sztywny a daewoo zbyt miałkie. Osobiście jeżdzę Toyotą.
    • Gość: Wull Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.01, 23:19
      a ja skacze sobie kangoo-rem :))))
      • Gość: NICK Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.citicorp.com 02.09.01, 10:52
        A JA, ESPERO! ;)))))
    • Gość: xxxx Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 212.244.59.* 02.09.01, 14:11
      A właściciel Saaba95, czy Rovera 75, Jaguara (np.) nic z tej reklamy nie
      rozumie - VW - to chyba "samochód ludowy" - gdzie tu prestiż?????
      • Gość: Gordi Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 217.11.134.* 02.09.01, 15:00
        ...........Aż boje się sobie wyobrazić jak bedzie wyglądała reklama Passata z
        ośmiocylindrowym silnikiem(oznaczony jest chyba W8).Posiadacze
        Merców,Beemek,Jaguarów zacznijcie się bać!!!!!A swoją drogą ciekawy jestem ile
        ten model będzie kosztować i kto kupi VW mając do wyboru za tą samą cene auta
        marek z wysokiej półki(co prawda nie z ośmiocylindrowymi silnikami ale.....)
        • Gość: Niknejm Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.pg.com 06.09.01, 13:13
          Gość portalu: Gordi napisał(a):

> A swoją drogą ciekawy jestem ile
          > ten model będzie kosztować i kto kupi VW mając do wyboru za tą samą cene auta
          > marek z wysokiej półki(co prawda nie z ośmiocylindrowymi silnikami ale.....)

Auto typowo niszowe po prostu. Ma zwiększać prestiż marki i pokazywać to, co w
          niej najlepszego.
          Na tej samej zasadzie powstała np. sześciocylindrowa odmiana Renault Clio, Honda
          Civic VTi, czy Accord TypeR.
          A i tak znajdują się klienci na takie auta.

Pozdrawiam,
          Niknejm
          • Gość: Gordi Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 217.11.134.* 06.09.01, 13:34
            Gość portalu: Niknejm napisał(a):

> Gość portalu: Gordi napisał(a):
            >
            > > A swoją drogą ciekawy jestem ile
            > > ten model będzie kosztować i kto kupi VW mając do wyboru za tą samą cene a
            > uta
            > > marek z wysokiej półki(co prawda nie z ośmiocylindrowymi silnikami ale....
            > .)
            >
            > Auto typowo niszowe po prostu. Ma zwiększać prestiż marki i pokazywać to, co w
            > niej najlepszego.
            > Na tej samej zasadzie powstała np. sześciocylindrowa odmiana Renault Clio, Hond
            > a
            > Civic VTi, czy Accord TypeR.
            > A i tak znajdują się klienci na takie auta.
            >
            > Pozdrawiam,
            > Niknejm

Nie do końca się z tobą zgodzę.Szefowie VW wypowiadali się,że ten samochód ma
            odebrać klientów markom typu Mercedes,Bmw,Audi.Civic i Accord TypeR-te auta
            mają "odpowiedniki" wśród innych marek(Civic np.Leon Cupra,Astra OPC czy
            chociażby Golf Gti,a Accord np.Dawny Mondeo ST200 czy Vectra I500).Z Passatem W8
            jest inaczej.Żadna inna marka nie ma w swojej ofercie auta tej klasy z podobnym
            silnikiem(i podejrzewam,że żadna inna firma się na to nie zdecyduje).Nie wiem
            jaka będzie cena tego auta ale podejrzewam,że na nasze będzie to koło 180-200 tys
            zl.Za ta cene wybrałbym zdecydowanie BMW 530 czy podobnego "okulara",a nie
            VW.Płacąc taką kasę oczekuje prawdziwego prestiżu,nawet jeżeli nie byłby to
            prestiż z widlastą ósemką.Clio V6 nigdy nie miało być autem przeznaczonym do
            masowej sprzedaży a W8 takim autem będzie(o ile przy tych cenach można jeszcze
            mówić o czymś masowym).Vw miał(dalej ma?)inne "ciekawe"projekty np.sportowy
            W12,który ma być konkurencją dla Ferrari i Lamborghini.O ile W8 jest dla mnie
            lekkim przegięciem to projekt W12 to juz zupełna paranoja.Pozdrawiam

• Gość: Niknejm Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.pg.com 06.09.01, 15:09
              Gość portalu: Gordi napisał(a):

> Nie do końca się z tobą zgodzę.Szefowie VW wypowiadali się,że ten samochód ma
              > odebrać klientów markom typu Mercedes,Bmw,Audi.Civic i Accord TypeR-te auta
              > mają "odpowiedniki" wśród innych marek(Civic np.Leon Cupra,Astra OPC czy
              > chociażby Golf Gti,a Accord np.Dawny Mondeo ST200 czy Vectra I500).Z Passatem W
              > 8
              > jest inaczej.Żadna inna marka nie ma w swojej ofercie auta tej klasy z podobnym
              >
              > silnikiem(i podejrzewam,że żadna inna firma się na to nie zdecyduje).Nie wiem
              > jaka będzie cena tego auta ale podejrzewam,że na nasze będzie to koło 180-200 t
              > ys
              > zl.Za ta cene wybrałbym zdecydowanie BMW 530 czy podobnego "okulara",a nie
              > VW.Płacąc taką kasę oczekuje prawdziwego prestiżu,nawet jeżeli nie byłby to
              > prestiż z widlastą ósemką.Clio V6 nigdy nie miało być autem przeznaczonym do
              > masowej sprzedaży a W8 takim autem będzie(o ile przy tych cenach można jeszcze
              > mówić o czymś masowym).Vw miał(dalej ma?)inne "ciekawe"projekty np.sportowy
              > W12,który ma być konkurencją dla Ferrari i Lamborghini.O ile W8 jest dla mnie
              > lekkim przegięciem to projekt W12 to juz zupełna paranoja.Pozdrawiam

Jak sam napisałeś - oferta W8 zapewne nie przemówi zbyt mocno do dotychczasowych
              posiadaczy Mercedesa i BMW. Dlatego dla mnie W8 pozostanie autem niszowym. A to,
              że nie ma odpowiedników, świadczy, że jest to auto BARDZO niszowe :-)

Pozdrawiam,
              Niknejm

• Gość: Wojtas Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.baplc.com 02.09.01, 15:06
      Ta reklame zrobil J-23, a wy dekonspirujecie jego dzialania!

A tak na powaznie.... Kazdy ma swoje upodobania! Jedni lubia pomarancze,
      inni jak im sie nogi poca. Ja staram sie przy podejmowaniu decyzji stanac
      z boku i rozgraniczyc panujace mity od rzeczywistosci.
      VW nie ma monopolu na najlepsze samochody. Konkurencja nie stoi w miejscu.
      Wystarzy zerknac do najnowszego (wrzesniowego) "auto-motor-sport".
      Jest tam test dealerow roznych marek, m.in. VW. Z tekstu wynika (a to pismo
      niemieckie), ze wizyta w salonie VW powinna byc traktowana jak audiencja
      nie wiadomo u kogo. Tam nie przychodzi sie ogladac, wypytywac, przetestowac...
      Tam przychodzi sie kupic VOLKSWAGENA!!! Nie ma miejsca na zbedne pytania
      lub inne ceregiele. Przychodzisz, placisz i ... wiesz co masz (?!).
      Wszystko inne niz VW to chlam...

Pozdrawiam
      Wojtas
      • civic_vtec Re: czy nie denerwuje was reklama VW?????? 02.09.01, 16:41
        Nie denerwuje, denerwowalaby gdybym uwierzyl i kupil (przynajmniej probowal).

By the way czyli na poboczu (i nie o panienkach bedzie mowa, choc pani/panna te
        czesc wypowiedzi sprowokowala - caluje raczki) - dyskutujecie panowie,
        dyskutujecie a blad WV - VW sie wlecze i wlecze. Czy tylko plec piekna moze byc
        spostrzegawcza gdy wpadamy pomiedzy samochody?
    • Gość: VW i już Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:04
      Sam mam VW i ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony, a że innym się nie podoba
      (żal im dupę ściska, że jeżdżą jakimś francuskim/koreańskim wynalazkiem) to co
      ja poradzę. A reklama jaka jest to każdy widzi ;-)
      • Gość: mial Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 22:45
        civic czepiasz sie wazne ze kazdy wie o czym mowa
        VW i juz nic mi dupy nie sciska nic nie mam przeciw marce (pozetym ze jest
        cholernie droga)a nim nie jezdze bo jest poprostu nie wygodny a nie poswiece
        swej wygody dla znaczka

moja intencja bylo oczenienie reklamy jakie wywoluje wrazenie a nie dyskusja o
        markach aut bo kazdy ma swoje preferencje
      • Gość: Jarek A imie jego "VW i juz" IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 09:40
        Gość portalu: VW i już napisał(a):

> Sam mam VW i ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony, a że innym się nie podoba
        > (żal im dupę ściska, że jeżdżą jakimś francuskim/koreańskim wynalazkiem) to co
        > ja poradzę. A reklama jaka jest to każdy widzi ;-)

Jarek napiasal(a):
        > Sam mam <nie mam> VW i ogólnie rzecz biorąc jestem <z tego>
        > zadowolony, a że innym się podoba to co ja poradzę.

A mi zal d... sciska, ze Niemcy nie potrafia zrobic normalnego hydroactiva (chyba
        Mercedes cos kombinuje, ale na pewno nie VW) i caly czas nie wiedza, co to common
        rail, ale przeciez pompowtryskiwacze sa lepsze (od wszystkiego na co patrzy sie z
        gory, mimo ze Merc i BeeMWe juz wiedza).

Wole wodzic swoja - jak to mowisz - d... "francuskim wynalazkiem" w miekkim
        fotelu z komfortowym zawieszeniem niz wygniatac sobie gnaty na twardych
        siedzeniach i odbijac sobie nery na dziurawych, polskich drogach.

I dlatego "mam cos, czego WY (tj. posiadacze VW) nie macie".

Na marginesie chcialbym zwrocic uwage na artykul we wrzesniowym nr "Auto, motor,
        sport" na temat mozliwosci jazd testowych/probnych w salonach VW, gdzie
        proponowano jazdy samochodami klientow, ktorzy zostawili auto na przeglad (!!!).
        To jest dopiero cos! Za prawde powiadam Wam - "VW ma to cos, czego inni nie
        maja" - tj. tanie testowe modele do jazd probnych... Auta swoich klientow!!! Juz
        za przedsiebiorczosc!!! "Sa jednak rzeczy, ktorych sklonowac sie nie da" (kolejny
        cyt. z reklamy VW), tj. tego typu zachowan.

Pozdr wszystkich, takze tych ktorym VW sie podoba
        • Gość: Ptr Re: A imie jego IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 11:38
          Rzeczywiście, równie głupia była reklama Golfa pt.:"Są rzeczy, których
          sklonować się nie da". Taka gadka w odniesieniu do produktu
          masowego, "klonowanego" rocznie w setkach tysięcy sztuk! Że niby konkurencja
          ich nie sklonuje? Widać jednak za mało robią tych wózków, skoro trzeba urządzać
          jazdy próbne w autach klientów, a może wszystkie tak się szybko rozchodzą, że
          do dyspozycji salonów nic nie zostaje...
          • Gość: Jarek reklamy VW IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 11:49
            Gość portalu: Ptr napisał(a):

> a może wszystkie tak się szybko rozchodzą,

No wlasnie sie "rozchodza"... A moze po prostu ktos ma nas w ...
    • Gość: witjosza Re-Reklama - beznadzieja, sugeruje, że VW to auto dla snobów IP: *.mipro.pl 03.09.01, 13:14
      Jeżdżę od 4 lat Fiatem Uno, praktycznie tylko po mieście. Codziennie dojeżdżam
      do pracy + jazda ryczałtowa dla firmy w której pracuję + raz w roku dalszy
      wypad na wakacje. W sumie "robie" ok. 12-15 tys. km rocznie. Dotychczas miałem
      tylko (na szczęście) dwie drobne stłuczki i w obu zawinili właśnie kierujący VW.
      Stłuczka 1: jechał za mną przez dość długi czas VW PASSAT "siedząc na dupie"
      (dla nie wtajemniczonych: bardzo blisko za mną), efekt - wjechał w tył mojego
      samochodu. Krótki komentarz: jechałem dość szybko, jeżeli sku....wiel chciał
      jechać szybciej, to miał wiele okazji by mnie wyprzedzić...palant pieprzony.
      Stłuczka 2: na parkingu strzeżonym, VW wyjeżdżając tyłem uderzył w przód mojego
      (prawidłowo zaparkowanego) samochodu. Krótki komentarz: "ja kierowca VW mam się
      odwrócić, żeby popatrzeć gdzie jadę? ... niech się inni patrzą" (to jest
      mój "wyimaginowany" komentarz do tej sytuacji, no bo czy tak trudno się
      rozejrzeć zanim się zacznie "cofać"???!!!)
      To dało mi do myślenia i zacząłem obserwować poczynania kierujących pojazdami
      tej marki.

Wymienię kilka spostrzeżeń:
      1) wymuszają pierwszeństwo przejazdu,
      2) nie włączają kierunkowskazu przy zmianie pasa ruchu,
      3) jadą ślamazarnie, przy próbie ich wyprzedzania - przyśpieszają,
      4) notorycznie zajmują miejsce dla prawo-skręcających, by później wcisnąć się
      przed samochód który zostawił im wolną drogę,
      5) nie utrzymują bezpiecznej odległości między pojazdami

Cholera - prawie jak taksówkarze (któż na nich nie narzekał)
      Generalizując, takie zarzuty można by skierować do wielu kierowców,
      użytkowników samochodów wielu marek.
      Jeśli jednak jakiś samochód np. zajmuje zostawione miejsce dla "prawo-
      skrętów"...to na cztery samochody trzy będą VW.
      Także nawet wśród kierowców VW, udało mi się dostrzec kilka pozytywnych
      wyjątków (stanowiących jak zwykle regułę).

Jednak wniosek z moich obserwacji jest jeden:
      Znakomita większość kierujących VW to zakompleksieni nieudacznicy, beznadziejni
      kierowcy, próbujący ukryć własne słabości pod maską "cudownego" VW !!!
      Wymowa reklamy jest tym bardziej oczywista: "co tam jakieś wasze dodatki...ja
      mam VW"
      W reklamie w gruncie rzeczy nie chodzi o to, jaki to wspaniały jest VW.
      Przedstawia nam jawne naśmiewanie się z użytkowników innych pojazdów, jako tych
      gorszych.
      Nie kojarzy Wam się to z czasami II Wojny Światowej...jacyś nadludzie, czy coś
      w tym rodzaju... a podobno VW to niemieckie auto...
      Pomijając wywody związane z "nadludźmi", to według mnie reklama adresowana
      tylko i wyłącznie do SNOBÓW !!!
      No i kto po takiej reklamie kupi ten samochód?
      Odpowiedźcie sobie sami...

P.S.
      Przepraszam za użyte wcześniej wulgaryzmy, ale jak przypominam sobie te
      zdarzenia to mnie "krew zalewa".
      Acha, jeszcze jedno, mój "uniak" jest jak na razie (4 lata) bezawaryjny
      (dosłownie), mało pali (ok.6,5 po mieście), a przy tym ma niezłego "kopa".
      Życzę tego użytkownikom VW.

Pozdrowionka
      • Gość: alla Re: Re-Reklama - beznadzieja, sugeruje, że VW to auto dla snobów IP: 10.10.41.* 03.09.01, 13:24
        Gość portalu: witjosza napisał(a):

>
        > Wymienię kilka spostrzeżeń:
        > 1) wymuszają pierwszeństwo przejazdu,
        > 2) nie włączają kierunkowskazu przy zmianie pasa ruchu,
        > 3) jadą ślamazarnie, przy próbie ich wyprzedzania - przyśpieszają,
        > 4) notorycznie zajmują miejsce dla prawo-skręcających, by później wcisnąć się
        > przed samochód który zostawił im wolną drogę,
        > 5) nie utrzymują bezpiecznej odległości między pojazdami
        >

Zapomniales dododac tez , ze to pijaki i zlodzieje bo kazdy pijak to zlodziej
        Prawda?
        Sama jezdze vw i jakos uzywam kirunkow,utrzymuje bezpieczna odleglosc, nie wymuszam
        pierwszenstwa i nie zajmuje prawoskretu jezeli nie skrecam w prawo.
        aha, i nie przyspieszam jak mnie wyprzedzaja.
        chyba wszystko , a moze o czyms zapomnialam?
        Pozdrowiam
        • Gość: Jarek Re: Re-Reklama - beznadzieja, sugeruje, że VW to auto dla snobów IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 03.09.01, 13:33
          Gość portalu: alla napisał(a):

> Sama jezdze vw i jakos uzywam kirunkow,utrzymuje bezpieczna odleglosc, nie wymu
          > szam
          > pierwszenstwa i nie zajmuje prawoskretu jezeli nie skrecam w prawo.
          > aha, i nie przyspieszam jak mnie wyprzedzaja.

Chyba mielismy podyskutowac o reklamie?
        • witjosza Re: Re-Reklama - beznadzieja, sugeruje, że VW to auto dla snobów 04.09.01, 18:33
          Widzę, że nie przeczytałaś dokładnie mojego postu.
          Jest tam napisane, że wśród kierowców VW też są wyjątki.
          Pochwalam Twój styl jazdy, ja też tak jeżdżę i z pełnym szacunkiem odnoszę się
          do każdego kierowcy jeżdżącego kulturalnie, nie łamiącego przepisów. Nie ma dla
          mnie w takim przypadku znaczenia jakiej marki samochodem jeździ ów kierowca.

P.S.
          Nie, nie uważam że każdy pijak to złodziej.

Pozdrowionka
          Witjosza
    • Gość: Tt Re: Ten gość z wąsami to gwiazda teatru im. W. Siemaszkowej.. IP: 213.77.14.* 03.09.01, 13:18
      Zgadnijcie gdzie.
    • Gość: Wojciu Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 15:35
      Gość portalu: mial napisał(a):

Pracuję w branży i ze smutkiem stwierdzam , że REKLAMA JEST SUPER .Niech inni
      zazdroszczą ( wyobrażasz sobie , że tak wyglada reklama Seata lub Fiata ????? )
      • Gość: ma Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 04.09.01, 15:48
        Gość portalu: Wojciu napisał(a):

> Gość portalu: mial napisał(a):
        >
        >
        > Pracuję w branży i ze smutkiem stwierdzam , że REKLAMA JEST SUPER .Niech inni
        > zazdroszczą ( wyobrażasz sobie , że tak wyglada reklama Seata lub Fiata ????? )
        >

Oczywiscie, oczywiscie, najwazniesze, zeby reklama podobala sie w branzy...bron
        Boze tej holocie co ja oglada.
        • Gość: Franek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.mannesmann.de 04.09.01, 16:54

> > Pracuję w branży i ze smutkiem stwierdzam , że REKLAMA JEST SUPER .Niech i
          > nni
          > > zazdroszczą ( wyobrażasz sobie , że tak wyglada reklama Seata lub Fiata ??
          > ??? )
          > >
          >
          > Oczywiscie, oczywiscie, najwazniesze, zeby reklama podobala sie w branzy...bron
          >
          > Boze tej holocie co ja oglada.

wiesz, spojrz na to troche z innej strony, po prostu jest w polsce pewna grupa ludzi ktorych naprawde tak mysli! i
          wlasnie do nich jest ona skierowana (nie wazne jak sie jezdzi, psuje sie, kosztuje wiecej, wazne ze ma dany znaczek
          na masce...). Patrzac z tej perspektywy to ona jest dobra (odwoluje sie do uczuc ktore wyzwalaja u potencjalnego
          kupca chec zakupu).
          Do czlowieka z branzy---> czy jest dobra to sie okaze, reklama musi byc skuteczna, tego jeszcze nie mozna ocenic;)
          (przeciez moze sie okazac ze oplacona przez vw reklama mowiaca ze z od nich to poza samochodem ze znaczkiem
          to dostaniesz najwyzej kopa,to czes ludzi pomysi: eee oni nic nie daja gratis? mam ich gdzies XXX to daje chociaz
          wodotrysk itd...i prosto do konkurencji)

A jak widac to jest spora grupa ludzi na liscie ktora ma inne zdanie na tema tej reklamy... ja tez uwazam ze jest
          kretynska
          Byly posiadac golfa 3
      • Gość: z Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 10.9.65.* 04.09.01, 15:51
        Mnie reklama nie denerwuje. Raczej patrzę na nią z politowaniem dla sposobu myślenia, w jaki próbują mnie
        wkopać autorzy. Mam fiata brava i jestem zadowolony.
      • Gość: Jarek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 16:14
        Gość portalu: Wojciu napisał(a):
        >
        > Pracuję w branży i ze smutkiem stwierdzam , że REKLAMA JEST SUPER .Niech inni
        > zazdroszczą ( wyobrażasz sobie , że tak wyglada reklama Seata lub Fiata ????? )

Opiniotworcza opinia branzy jest O.K.

Poniewaz kazda reklama zostawia pewien obszar niedomowien, wiec ja sobie tak
        wyobrazam przykladowa reklame:
        Wlasciciel Skody: Jak kupowalem auto, to mi dali upust PLN 2 500,- (to chyba
        aktualna promocja Fabii?)
        Wlasciciel Seata Toledo: A mnie dali bagaznik dachowy i kwiaty dla zony (dop.
        autora - zeby nie marudzila na brzydka deske rozdzielcza)
        Wlasciciel Audi A6: A ja dostalem alufelgi i upust PLN 5 000,-, a Tobie co dali?
        Dumny, byly wlasciciel VW Polo: Ja mam cos, czego wy na pewno nie macie (dop.
        autora - kluczyki do skradzionego auta)

Pozdr
        • Gość: Jarek Zapomnialem dodac... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 16:47
          Zapomnialem dodac, ze facet z Audi dostal tez cztery glosniki, ale bez radia,
          ktore sa notorycznie kradzionie podczas transportu na terenie naszego pieknego
          kraju i to nie tylko z aut marki Audi.
          ;-)
          • Gość: Jarek Re: Zapomnialem dodac... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 17:34
            ... no i oczywiscie lakier metalic.
            ;-)
    • Gość: raa Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 01:54
      reklama pewnie została wymyslona w Niemczech według tamtejszych wybrazeń o
      Polakach jako o nierozgarnietych burakach. Reklama jest zajebiście wiesniacko
      tandetna.
      Osobiscie mam w dupie WV między innymi za takie reklamy, które uwłaczaja mojej
      inteligencji (niewiele wyższej od poziomu Forrest''a Gump''a).
      pa, pa,
    • Gość: Tomasz Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 193.59.192.* 05.09.01, 10:10
      Jeździłem swoją Felicją do pracy, ale firma obcięła bonusy. Jeździłem więc
      tramwajem i busem. Teraz na parę tygodni dostałem służbową VECTRĘ, bo szef
      pojechał za granicę. W niedzielę oddaję ją z powrotem i ... awansuję.
      Teraz mnie będą wozić wielkimi pojazdami - mój kierowca z autobusu i motorniczy
      z tramwaju. .... I MARZĘ O VOLKSWAGENIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      I MOŻE BYĆ LUPO TDI (2,89 ltr./100 km). O!
      Tylko, że to Lupo w cenie VECTRY - ha!
      • Gość: Jarek Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 05.09.01, 10:38
        Tomku,
        ale mialbys cos, czego inni na pewno nie maja.
        • Gość: Tomasz Re: VW, dodatki i zboże ... . Ein volk. IP: 193.59.192.* 05.09.01, 11:51
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Tomku,
          > ale mialbys cos, czego inni na pewno nie maja.

JAAAAAAAAAAAAAAA, naturlich !!! Detsche qualitat fur ein volk.
          A dodatki sam sobie wybrałem ... . I zapłaciłem jak za zboże!
          • Gość: Jarek Re: VW, dodatki i zboże ... . Ein volk. IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 05.09.01, 12:08
            Gość portalu: Tomasz napisał(a):

> I zapłaciłem jak za zboże!

... ale jak za niemieckie zboze...
            Zum Wohl
            • Gość: bObO za to reklama Mondeo... IP: 212.244.192.* 06.09.01, 08:53
              jest super! Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie, ale kociak szukający
              bezpiecznego miejsca i znajdujący go wreszcie pod Mondziakiem, jest wg mnie
              bardzo sugestywny.

P.S. Piszę o reklamie, a nie o samym samochodzie, który jest wg mnie szczytem
              braku wyrazu estetycznego.
    • Gość: Pap Re: czy nie denerwuje was reklama WV?????? IP: *.primark.gdansk.tpnet.pl 06.09.01, 10:14
      Witam!

Bardzo mnie denerwuje. Zastanawiam sie tez jak dochodzi do produkcji takiej
      reklamy. Jesli reklama ta powstala poniewaz po analizie rynku doszedl ktos do
      wniosku ze wieksza czesc Polakow dysponujaca jako-taka gotowka zostanie czyms
      takiem przekonana do kupna VW - to jest to dla mnie po prostu tragiczny obraz
      polskiego spoleczenstwa. Od razu uprzedzam. Nie mam nic przeciwko VW, sam z
      checia bym kupil sobie Passata, Golfem tez bym nie wzgardzil, ale ta reklame
      odbieram jako pokazywanie biednemu polskiemu narodowi zwyklego samochodu jako
      osmego cudu swiata - i polski narod w to zapewne uwierzy (przynajmniej jego
      czesc, ciekawe jak duza). A przy okazji obrywa sie wiekszoci innych marek,
      tych "zwyklych".

Zalamany Pap
    • Gość: Niknejm Prosty wniosek IP: *.pg.com 06.09.01, 13:48
      Wniosek z powyższej dyskusji - reklama samobójcza, a przynajmniej nie
      przynosząca wiele reklamodawcy.
      Dlaczego? Często denerwuje posiadaczy innych marek samochodów. Po takich
      negatywnych wrażeniach VW mogą już nie kupić. Z kolei pewnie nie wszyscy obecni
      posiadacze VW (którym reklama mogłaby poprawiać samopoczucie) kupią VW jako
      kolejne auto. Efekt? Zmniejszenie się grupy potencjalnych klientów.

Pozdrawiam,
      Niknejm
    • Gość: Niknejm Prosty wniosek IP: *.pg.com 06.09.01, 13:50
      Wniosek z powyższej dyskusji - reklama samobójcza, a przynajmniej nie
      przynosząca wiele reklamodawcy.
      Dlaczego? Często denerwuje posiadaczy innych marek samochodów. Po takich
      negatywnych wrażeniach VW mogą już nie kupić. Z kolei pewnie nie wszyscy obecni
      posiadacze VW (którym reklama mogłaby poprawiać samopoczucie) kupią VW jako
      kolejne auto. Efekt? Zmniejszenie się grupy potencjalnych klientów.

Pozdrawiam,
      Niknejm
      • Gość: FF Re: Prosty wniosek IP: *.ols.bptnet.pl 08.09.01, 17:51
        Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na tym wątku, mogę stwierdzić tylko jedno:
        wiele osób ma po prostu kompleks volkswagena. A to może być chorobliwe...
        Panowie, mniej emocji, więcej zdrowego rozsądku!!!
        Małysz też kiedyś reklamował jakieś zupki, ale czy od tych reklam zwiększyła
        sie sprzedaż zupek?
        I tak wszyscy kupują Knorra.
        Co marka, to marka.
        Pozdro
        Szwab
        • Gość: x co masz? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 19:28
          Volkswagen wiesz co masz. Gowno masz.
          • Gość: XXL Re: co masz? IP: *.rsk.pl 09.09.01, 13:01
            Zapominacie o jednym.Że jest to tylko reklama, i czemu ona ma służyć.
            Ma informować, uświadamiać, przypominać, wzbudzać dyskusje i kontrowersje.Więc
            chyba spełnia swoje zadania, prawda
            POZDR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka