Dodaj do ulubionych

NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU?

22.05.02, 16:12
W jakim samochodzie najlepiej batozy sie wyrwana panienkę? Jaki model
polecacie? Moze macie już jakieś doświadczenia na tym polu?
Obserwuj wątek
    • Gość: darekk Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 217.153.117.* 22.05.02, 16:15
      mysle, ze moj trzydziestoletni bolid z bufiasta tylna kanapa na sprezynach i
      bez zadnego profilowania siedziska czy oparcia moglby sie nadac. :)
      • qrde_balans Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? 22.05.02, 16:16
        Gość portalu: darekk napisał(a):

> mysle, ze moj trzydziestoletni bolid z bufiasta tylna kanapa na sprezynach i
        > bez zadnego profilowania siedziska czy oparcia moglby sie nadac. :)

A co to za bolid? Wołga?
        • Gość: darekk Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 217.153.117.* 22.05.02, 16:20
          polski fiat 125p 1300
          :)

mozna tez probowac z przodu - drazek zmiany biegow nie przeszkadza, bo chowa
          sie za kierownica zamiast sterczec miedzy siedzeniami. a jak sie siedzenia
          polozy (bez zaglowkow oczywiscie) to i cos na ksztalt lozka powstanie.
          • Gość: mik Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 217.98.96.* 22.05.02, 19:05
            Ostatnio jadac lesna sciezka, patrze stoi fiat 125 a w srodku niezla jazda :)
            • Gość: is300 Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.dyn.optonline.net 22.05.02, 19:06
              Mysle ze auta typu kombi sa dobre do ostrej jazdy.
              • Gość: ktos Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.csc.com.pl 22.05.02, 19:18
                a może cinqueceno van - dużo miejsca z tyłu, ale raczej twardo. Mogę nawet go
                sprzedać i to na fakturę VAT! :)
                • Gość: Remo Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 23.05.02, 09:20
                  > a może cinqueceno van

O tak! Można klapę tylną otworzyć jeśli nogi sie nie zmieszczą... :)
              • Gość: Pablo Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 217.96.36.* 23.05.02, 09:10
                Byle były bez kratki za siedzeniami:-)))

Polecam Kia Carnival - można tam naprawdę spore wyro z siedzeń stworzyć
    • Gość: polokokt Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 19:51
      Teamat mi sie podoba.
      Ale ja polecam cos innego. Fakt ze takim samochodem nie dysponuje i pewnie
      nigdy takiego nie nede mial to polecam.
      A jest to Mercedes E-clase w wersji karawan (tak tak, to ten karawan). Super
      sprzet na wypady poza miasto z kobieta. Jezdzi taki u mnie po miescie i
      stwierdzilem ze do tego typu wypadow nada sie znakomicie. Elektrycznie
      rozsuwane rolety w oknach (jeszcze tak gustownie pomarszczone :)).
      A dziewczyny w mojej okolicy najbardziej leca na kabriolety. Ale to raczej te
      na jeden raz, a te porzadne to trzeba jakos na inteligencje przez duze I
      brac. :)
      No to koniec zartow.
      Mam nadzieje ze zadnej Pani z tego forum nie urazilem.
      Pozdrawiam
      • wrc1 Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? 22.05.02, 22:40
        Najlepszy?
        Maluch! Trzeba tylko wymontować przednie reflektory!!!!!

A seks w Skodzie?
        Partnerka MUSI mieć kapelusz!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: TOCHM Przeciez sama nazwa "Maluch" sklania do namyslu IP: RPWPRX* / *.zreo.compaq.com 23.05.02, 16:37
          Przeciez jest to samochod przestronny i wielki,
          Rzekl zmieniajac pozycje Pigmej do Pigmejki
        • Gość: Andre Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.pcplus.com.pl 23.05.02, 21:02
          wrc1 napisał(a):

> Najlepszy?
          > Maluch! Trzeba tylko wymontować przednie reflektory!!!!!
          >
          > A seks w Skodzie?
          > Partnerka MUSI mieć kapelusz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z tym maluchem to mój pomysł, z tym że nie zastrzeżony.
          A co do skody to Kapelusznikowi nie przystoi zdejmować kapelusza nawet w trakcie
          seksu.
          Wiem bo mam !
          PZDR.
          p.s.
          Partnerka nie musi mieć niczego
          • Gość: Braził Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 213.25.84.* 25.05.02, 09:20
            Oj Zgredy Zgredy !
            Z tych na "P" to możecie popierdzieć i pogadać
          • Gość: fabio Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 157.25.125.* 26.07.02, 21:18
            Ale w maluchu trzeba uważać na klakson !
      • Gość: olek Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.05.02, 16:40
        Gość portalu: polokokt napisał(a):

> Teamat mi sie podoba.
        > Ale ja polecam cos innego. Fakt ze takim samochodem nie dysponuje i pewnie
        > nigdy takiego nie nede mial to polecam.
        > A jest to Mercedes E-clase w wersji karawan (tak tak, to ten karawan). Super
        > sprzet na wypady poza miasto z kobieta. Jezdzi taki u mnie po miescie i
        > stwierdzilem ze do tego typu wypadow nada sie znakomicie. Elektrycznie
        > rozsuwane rolety w oknach (jeszcze tak gustownie pomarszczone :)).
        > A dziewczyny w mojej okolicy najbardziej leca na kabriolety. Ale to raczej te
        > na jeden raz, a te porzadne to trzeba jakos na inteligencje przez duze I
        > brac. :)
        > No to koniec zartow.
        > Mam nadzieje ze zadnej Pani z tego forum nie urazilem.
        > Pozdrawiam

z kad jestes? mowisz moze o cimno niebieskim, kombi okularniku? u nas w
        przemyslu taki jezdzi, gosciu pewnie ladnie w nim panienki posuwa...;)
    • Gość: Marek Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 22.05.02, 23:51
      Nie robcie jaj - kazdy samochod jest do tego dobry. Jak sa checi to jest i
      efekt.
    • Gość: Otto Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 25.05.02, 12:30
      Nyska, Żuk.
      • Gość: geenek Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.plaszew.sdi.tpnet.pl 25.05.02, 13:32
        Jelcz; Star, można zorganizować małą orgię
        • kropka. Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? 26.05.02, 00:23
          A może odwrotnie? jaki najlepszy seks do samochodu? :-)
          • Gość: ja Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 13:51
            mercede W 123 tzw. beczka - dluga wielka kanapa na sprężynach.
    • Gość: spik Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 62.233.145.* 26.05.02, 15:44
      Ja mam inny dylemat. Fabia cz Yaris ?
      Czy 8 zaworów Skody wystarczy ?
      • Gość: fakt Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: *.lubin.dialog.net.pl 28.05.02, 18:27
        Ja polecam starą karoserię Syrenki 105 L stojącą za stodołą sąsiada mojego
        kochanego. :-)
    • Gość: Ona Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 10.120.22.* 25.07.02, 14:31
      Ostatnio uprawiałam seks w autokarze wycieczkowym , na tylnej kanapie.....Było
      super :)))))
      • Gość: lupo Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 141.39.41.* 25.07.02, 15:07
        Gość portalu: Ona napisał(a):

> Ostatnio uprawiałam seks w autokarze wycieczkowym , na tylnej
        kanapie.....Było
        > super :)))))

Jechaliscie moze na A4 ?
    • Gość: Hiszpan Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? IP: 213.25.43.* 25.07.02, 15:07
      Mój... :)
      • go-go Re: NAJLEPSZY SAMOCHÓD DO SEKSU? 28.07.02, 08:47
        Gość portalu: Hiszpan napisał(a):

> Mój... :)

lodzik na tylnym siedzeniu fiata uno - miooooodzio :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka