Dodaj do ulubionych

pomocy...parkowanie w krakowie

02.02.05, 09:31
witam,
mam zaszczyt odwiedzic krakow i koledzy wynajeli hotel w centrum krakowa na
ul. Grodzkiej - tylko pytanie - gdzie tam zaparkowac?? mam propozycje
35/zeta/dobe, ale to lekka przesada wydaje mi sie.
Obserwuj wątek
    • Gość: turysta Re: pomocy...parkowanie w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:41
      to pewnie strzezony ! jak na 3-4 dni to nie zaboli!! jak na 2 tyg to juz bum
      sie zastsanowil! wnioskujr ze to hotelowy parking !tak sobie licza niestety !!
      jka sie spotkalem z .....45zl/doba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      jak dbasz o auto bezpieczniej zawsze na strzezonym niz na ulicy!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • wojtekg1981 Re: pomocy...parkowanie w krakowie 02.02.05, 09:53
      ja sie juz spotkalem w krakowie z cena 4,5 zł za godz i przez to zaplacilem
      prawie 60 zł nawet grosza nie sposcili
    • proszek01 Re: pomocy...parkowanie w krakowie 02.02.05, 10:11
      cześć,
      35 PLN za dobę parkowania w Krakowie nie jest wcale ceną wygórowaną. Miałem
      przyjemność gościć w Krakowie w zeszłym tygodniu, mieszkałem w hotelu na ulicy
      Pijarskiej, to bardzo blisko ul. Floriańskiej i rynku Starego Miasta.
      Najbliższy parking był na placu Św. Ducha i kosztował 60 PLN za dobę. Trochę
      mnie przytkało, bo w innych miastach nie płaciłem więcej, niż 40 PLN. Cztery
      dychy kosztował np parking w Holiday Inn we Wrocławiu. Po długich
      poszukiwaniach znalazłem parking niedaleko dworca PKP za 50 PLN, strzeżony, ale
      pod chmurką - przez 15 minut musiałem rano auto odkopywać. Tak więc krakowianie
      zarabiają na turystach, ile wlezie.....
      Pozdrawiam
      • marekggg Re: pomocy...parkowanie w krakowie 03.02.05, 01:14
        Dzieki za slowa otuchy, ....no zobacze co zrobie w tej materii...chyba 35 zeta
        to mus jakis :)
        nie zamierzam jezdzic na dworzec PKP p o samochod wiec to jedyne rozwiazanie....
        mam AC/OC, wiec mi troch zwisa.
    • Gość: analityk Re: pomocy...parkowanie w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 12:11
      Dosc dobre ceny ma parking na parking nad dworcem PKP Krakow Glowny. Wjazd od
      strony ul. Rakowickiej (Akademia Ekonomiczna)...
      • Gość: verte Re: pomocy...parkowanie w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:23
        Gość portalu: analityk napisał(a):

> Dosc dobre ceny ma parking na parking nad dworcem PKP Krakow Glowny. Wjazd od
        > strony ul. Rakowickiej (Akademia Ekonomiczna)...

Aleś mu poradził.Po chooju.To 2 kilometry od Grodzkiej.
    • jaro_ss Re: pomocy...parkowanie w krakowie 02.02.05, 13:09
      Na Franciszkańskiej w pałacu biskupim - udawaj księdza.. :o)
    • Gość: verte Re: pomocy...parkowanie w krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 01:27
      marekggg napisał:

> witam,
      > mam zaszczyt odwiedzic krakow i koledzy wynajeli hotel w centrum krakowa na
      > ul. Grodzkiej - tylko pytanie - gdzie tam zaparkowac?? mam propozycje
      > 35/zeta/dobe, ale to lekka przesada wydaje mi sie.

Gdzie żeś tak tanio wychaczył?Serio.35 złoty/doba to bardzo mało.Zwłaszcza
      że się hotelujesz na Grodzkiej.Różniaste tam są przybytki ale średnio 3
      stówy za jedynkę.10% więc byłaby dopłata za parking było nie było w centrum
      tego miasta.Coś ściemniasz chyba.Dla przykładu parking na pl.Szczepańskim
      chce 7zł/godzina.Ździerstwo wiem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka