Dodaj do ulubionych

Info dla idiotow

22.02.05, 19:35
Informacja dla idiotow ktorzy nie wiedza ze nimi sa.
Jesli na poczatku korka wpuszczacie cwaniakow z innych pasow to jestescie rownie ograniczeni jak oni.

Dzisiaj stalem kilka minut w korku, bo przez kilka zmian swiatel, prosto przejechalo wiecej aut z pasa dla skrecajacych w lewo niz tych ktorzy prawidlowo zajmowali pas dla jadacych prosto. Potem cykna awaryjnymi do idiotow ktorzy ich wpuscili i jada zadowoleni dalej.
To jest plaga i trzeba zaczac tych ludzi leczyc.
Obserwuj wątek
    • kuszacy_witas Re: Info dla idiotow 22.02.05, 19:44
      Poza tym zastanawiam sie nad zakupem jakiegos starego auta za pare tysiecy i w wolnych chwilach rozpoczac polowanie na takich cwaniakow. Samochod oczywiscie bedzie nietypowy zeby czesci byly drogie - Rover albo Saab.
      Mysle ze kilka tysiecy miesiecznie uda mi sie na tym zarobic.
    • albercik7 Re: Info dla idiotow 22.02.05, 19:59
      kolejny temat rzeka, ja robie inaczej poprostu swoim Manikiem jade i juz , pukam goscia czekam na misiaczkow i gosciu placi . ja jade swoim pasem i to on ma zachowac uwage zmieniajac pas a smiac mi sie chce jak jeszcze jest linia ciagla to jest po sprawie. pozdrawiam i uwazajcie na Maniki bo one nie maja litosci dla cwaniakow za kierownica i nie ma tlumaczenia ze sie spieszy a ja co na wycieczke jade . popzdrawiam PS a jak naprawde sie pomylil to szybciej zawroci niz ja swoim mobilkiem z naczepa
      • kuszacy_witas Re: Info dla idiotow 22.02.05, 20:03
        Zazdroszcze Ci...
        Wielu juz puknales ?
        Jestem ciekaw co mowili.... Ja bym wysiadl i sie smial z nich :-))
        • inna-bajka Re: Info dla idiotow 22.02.05, 20:10
          Mnie się marzy jakieś bydle 4x4 z osłonami na kangury i jazda eliminująca na
          mieście.
          Kiedys sprzedałam koledze dostawczaka z silnikiem 125 KM, facet miał smykałke
          do jazdy rajdowej, więc wyciskał z niego 160 km/h. Jeśli ktoś jest normalny to
          mu nie przeszkadza dostawczy na lewym pod warunkiem, że nie jest zawalidrogą.
          Niestety łebkom w beemkach i golfikach siadało libido przy laskach więc
          siedzieli na zderzaku i migali. Kolega załozył sobie stopień z kątownika na
          tylny zderzak ... i tak paru nerwowych wyeliminował ;-)
          • edek40 Re: Info dla idiotow 23.02.05, 14:30
            A po co od razu 4x4? Jezdzilem pozyczonym starym fordem f-150. Wprawdzie mial 4x4, ale nauk udzielalem z wlaczonym 2x4. Wszystko jest kwestia gabarytu oraz zaskakujacego przyspieszenia wielkiego pick-upa osiaganego z niewysilonych pieciu litrow pojemnosci. Wlasciciel tego forda potem mial chevy suburbana. Tez udzielal nauk, choc samochod mial tylko 2x4. Zaden ten nie mial kangura. Mozna uczyc, ale czy trzeba od razu mordowac?
            • inna-bajka Re: Info dla idiotow 23.02.05, 18:38
              W sumie masz rację, chyba sobie kupię tarpana za pięć stówek i będę napie,,lać
              debili.
              Pozdrowienia dla babska z Tico, które dziś zaj..ło lewy pas na autostradzie do
              krakowa i penisa z Wa-wy, który czekał na niebieskie światło w Wodzisławiu
              Śląskim ;-)
    • albercik7 Re: Info dla idiotow 22.02.05, 20:31
      troszeczke ich bylo , nawet karki z ciemnymi szybami wymiekaja , tak sie sklada ze my kierowcy mobili ze znakiem TIR jestesmy w wiekszosci solidarni . pozdrawiam i lustereczko w wasza strone mobilki
      • radioaktywny Re: Info dla idiotow 22.02.05, 20:36
        Popieram, i dolaczam sie do zdania ze takich cwaniakow trzeba eliminowac (z
        wyjatkiem przyjezdnych)
        Pozdrawiam :-)
        • mr.beetroot Re: Info dla idiotow 22.02.05, 21:23
          Też coś takiego miałem, tylko że to był stary DAF z mocnym silnikiem i szyną
          kolejową pod zderzakiem, no, i jeszcze tajny wyłącznik hamulcoświatła, że albo
          nie działało albo działało tylko jak hamuję. No i jadę sobie po mieście 110-120
          lewym pasem, kark w becie chce zaimponować lasce i jedzie za mną i miga, to ja
          pstryk, po heblach (trośkę wzmocnionych), znoof pstryk i już beta leży na
          szynie. Jak gliny przyjeżdżały, to zawsze była jego wina :) A szyna była dobrze
          ukryta. Ale potem przestałem bo zainteresowali się mną.
        • emes-nju Re: Info dla idiotow 23.02.05, 13:19
          radioaktywny napisał:

> Popieram, i dolaczam sie do zdania ze takich cwaniakow trzeba eliminowac (z
          > wyjatkiem przyjezdnych)

Z tymi przyjezdnymi mam problem. Coraz czesciej "przyjezdny" ma ramke wokol tablicy rejestracyjnej z jak nabardziej miejscowym adresem.

Prawie co dzien stoje w korku do zjazdu z warszawskiej Trasy Torunskiej. Korku, ktorego prawie by nie bylo, gdyby nie cwaniaczki wciskajace sie z prawego pasa na lewy tuz przed rozwidleniem. Jest wsrod nich bardzo duzo pewnie (na milimetry) wciskajacych sie "przyjezdnych". Szkoda mi troche auta, ale to towarzystwo tepie bez mrugniecia okiem! Prawdziwego przyjezdnego mozna od razu poznac po niepewnosci przy szukaniu drogi - ci maja zawsze duzo miejsca przede mna :-)

pzdr
          • kupagnoju Re: Info dla idiotow 23.02.05, 13:29
            tępić chamów, ja takich nie wpuszczam a jak się do to blukuję pas na zwężeniu,
            jednak najlepsi są w tym TIR-y

brawo chłopaki !
    • kapitankloss1 Re: Info dla idiotow 23.02.05, 18:58
      Zgadzam sie generalnie z wami ale dam wam inny przyklad glupoty....

Dwupasmowa droga sie zweza a ludzie zaczynaja zjazd na lewy pas juz 1.5
      kilometra od zwezenia i sie z tego korek robi..jak zwalniaja. Ja jade prawym
      do punktu kiedy sie nie zwezy, bo do tego ku**wa punktu jest dwupasmowa droga.

Nie ma problemu z wjechaniem na lewy choc sa czasami idioci ktorzy blokuja.
      Przewaga to takie typy po 40-ce lub baby kurczowo trzymajace kierownicy i nic
      nie widzace. To jest idiotyzm.

Co do tych co jada pasem zjazdowym i w ostatniej chwili chca wjechac nie mam
      dobrych slow.

W ostatnie lato mialem idiote ktory chcial mnie blokowac, bo akurat za chyba
      500m bylo zwezenie, a ja akurat bylem na prawym pasie. Mial wlasnie F150, ale
      niestety nie udalo sie bo mialem szybsza bryczke.
    • zdecydowany4 Zamek błyskawiczny 23.02.05, 19:09
      Zawsze myślałem, że to nie kwestia wpychających się "idiotów" i wpuszczających
      ich "łaskawców" tylko jeżeli łączą się dwa pasy w jeden to płynne wjeżdżanie na
      zasadzie zamka błyskawicznego czyli raz jeden pas raz drugi załatwiło by sprawę.
      • albercik7 Re: Zamek błyskawiczny 23.02.05, 19:30
        kolego ale to nie w polsce , spruboj tak zrobic , ja tez tak mysle ze byloby lepiej ale to naprawde nie w tym kraju.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka