apolot 22.03.05, 18:25 Co sądziecie o nowej Cromie..???Ciekawe jaka bedzie cena ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mar_elx Re: Fiat Croma 22.03.05, 21:22 1. Z wierzchu nijaka 2. W środku ładna. Nawet bardzo ładna - chociaż mam dejavu: zegary chyba ze stilo, boczki drzwi takie trochę "alfowate"; konsola "lanciowata"... 3. Cena - powinna być tańsza od alfy 159, chociaż przypuszczam, że będzie raczej nieco tańsza od alfy 159 sportwagon - jeżeli taka się pojawi. Najtańsza wersja na początku 75 tys. za silnik 1.8 - jak bedą rozsądni. Jak pójdą w luksusy tak jak ze stilo na początku - to będzie kosztować 80parę i wtedy nikt tego nie kupi. Link Zgłoś
apolot Re: Fiat Croma 24.03.05, 07:21 Hmmm.nocos to auto w sobie ma ... Nie chce powiedzieć , że włoski styl ale ...........??? Jesli chodzi o cene .??? Zgadzam sie z Toba co do tego , że to bedzie ok 80 tys... (((((( Bedzie to miało chyba raczej słabe branie przy takiej cenie Link Zgłoś
jtull Re: Fiat Croma 24.03.05, 15:20 Na retuszach komputereowych nie podobala mi sie ale na zdjeciach juz tak....Pozatym mam duzy sentyment do starej Cromy!!! Fajne auto, tylko nie zrobili go jak Signum albo Vel Satis tylko jak kombi!!! Troche bez sensu jak dla mnie! Link Zgłoś
tomasksw Re: Fiat Croma 24.03.05, 21:12 Jesli FIAT wyskoczy z cena ok 80.000 co jest prawdopodobne ,wątpie żeby to auto znalazło wielu nabywców :(:(:(:( Druga sprawa to tak naprawde fiat powinien pozostać przy produkcji małych samochodów (panda punto ) bo to wychodzi mu lepiej a klasa średnia w wydaniu fiata ????? ja podziękuje ,nie skorzystam :):):) Link Zgłoś