Gość: mkacik IP: *.dowco.com 28.06.02, 22:43 czy mozna jeszcze gdzies dostac w miare nowy silnik do trabanta. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: rrrrrrrr wstaw od poloneza bedziesz robil furore !!!!!!!! IP: 217.153.117.* 29.06.02, 01:34 Link Zgłoś
Gość: is300 Re: wstaw od poloneza bedziesz robil furore !!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 29.06.02, 02:05 Wrzuc tam cosc co sie moze wtaczac na 7000rpm. To bedzie dopiero zabawa. Moze cosc od Civica. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: wstaw od poloneza bedziesz robil furore !!!!!!!! IP: *.telia.com 29.06.02, 05:07 Stary to trociny z karosy w powietrze sie uniosa,Max 70KM.Mydelnica bedzie zaliczan do bardzo szybkich aut.Pzdr.Michal Link Zgłoś
Gość: tomek194 Re: gdzie dostac silnik do trabanta IP: *.gwarant.bytom.pl 29.06.02, 11:38 Nowego silnika do trabanta nigdzie nie znajdziesz. Możesz spróbować po różnych auto złomach i być może uda Ci się znależć gdzieś starego trampka, z którego nikt jeszcze nie wyciągnął silnika. Tylko zależy za ile go kupisz. Ja 3 lata temu też miałem trabanta i szukałem silnika do niego. W końcu kupiłem za 200 zł. Ale to różnie bywa czasem calego trabolota kupisz za 300 zetów. Wymiana silnika jest bardzo prosta tylko musisz poprosić kogoś o pomoc bo sam nie dasz rady go wyciągnąć. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Vojt Gdzie dostac silnik do trabanta i czesci / Ebay.de IP: *.o1.com 30.06.02, 23:02 Duzo czesci jest na Ebay.de Klikni jna Auto&Motorrad potem markenspezifiches Zubehor,Trabant, tam jest jakies 214 wszelkiego rodzaju czesci, wiele czesci ma zdjecia i ceny sa niskie. Ile tys ma na silniku?? Pzdr,Vojt Link Zgłoś
the-besciak Re: gdzie dostac silnik do trabanta 01.07.02, 09:21 Gość portalu: mkacik napisał(a): > czy mozna jeszcze gdzies dostac w miare nowy silnik do trabanta. podobno silnik od MZ-ki pasują :-) Link Zgłoś