ai14 11.08.06, 00:08 Moze ktos mi pomoze, emulek mi nie chce sciagac, ma caly czas czarna przepaske, mam bezprzewodowy ruter z netgear wszystko w nim poustawialem emulek tez ustawilem tak ze powinno byc okie , a tutaj dalej nic ? Jakies pomysly ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumis_90 Re: emule 11.08.06, 18:24 u mnie jest pobodnie, czasem cos pobierze, ale to tylko raz na jakis czas jakas piosenke czy cos; najgorsze jest to ze ja na tym wszystkim sie kompletnie nie znam - zycie jest ciezkie Odpowiedz Link Zgłoś
ai14 Re: emule 11.08.06, 23:11 Tak router jest okie, nawet ne laptopie jest okie tylko ze na glownym kompie kuleje jak diabli i nie wiem co jest grane, odlaczylem firewall na kompie i nic to nie dalo, ustaienia zrobilem takie same jak na laptopie i nic to nie dalo dalej kuleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kokeeno Re: emule IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.08.06, 09:38 Wystaw główny komp na DMZ i będzie po problemie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: emule IP: *.chello.pl 11.08.06, 18:53 www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=20&ga=1 Odpowiedz Link Zgłoś