Dodaj do ulubionych

Serwis Hondy

IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 04.07.02, 17:42
Mam pierwszą hondę civic, zresztą nową. Który serwis w Warszawie lub okolicy
wybrać zarówno do przeglądów jak też do innych ewentualnych napraw - bo coś
chyba mi odstaje listwa przy przedniej szybie. A może tam gdzie kupiłem,
Matraszek, chociaż przyznam się, że zachwycony nie byłem, a to dlatego że w
dniu odbioru oddali mi auto z niesprawną regulacją lusterek. Niby w ciągu
tygodnia wymienili i działa ale musiałem drugi raz jechać no i trochę zepsuli
mi radość z odbioru nowego samochodu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Niknejm Re: Serwis Hondy IP: 5.3R1D* / *.pg.com 04.07.02, 17:54
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Mam pierwszą hondę civic, zresztą nową. Który serwis w Warszawie lub okolicy
      > wybrać zarówno do przeglądów jak też do innych ewentualnych napraw - bo coś
      > chyba mi odstaje listwa przy przedniej szybie. A może tam gdzie kupiłem,
      > Matraszek, chociaż przyznam się, że zachwycony nie byłem, a to dlatego że w
      > dniu odbioru oddali mi auto z niesprawną regulacją lusterek. Niby w ciągu
      > tygodnia wymienili i działa ale musiałem drugi raz jechać no i trochę zepsuli
      > mi radość z odbioru nowego samochodu.

Matraszek jest według mnie OK... Poza tym polecam AutoWest (wylotówka na Poznań),
      Aries Motor (Wisłostrada, koło mostu Grota-Roweckiego) i AutoWitolin (Praga
      Południe).
      Wszystkie namiary na www.honda.pl

Pozdrawiam,

Niknejm

• Gość: Pak Re: Serwis Hondy IP: *.acn.waw.pl 04.07.02, 19:56
      Ja serwisowałem w Autowest na Połczyńskiej - tel. 6659323, zero uwag z mojej
      strony, to co najważniejsze - traktują cię jak poważnego klienta niezależnie od
      tego z jaką duperelą przychodzisz, u mnie przekładali koła tak długo aż byłem
      zadowolony bo moim zdaniem samochód ściągało - brak jakiegokolwiek komentarza z
      ich strony i zero kosztów.
    • Gość: ji Re: Serwis Hondy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.07.02, 12:13
      Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Mam pierwszą hondę civic, zresztą nową. Który serwis w Warszawie lub okolicy
      > wybrać zarówno do przeglądów jak też do innych ewentualnych napraw - bo coś
      > chyba mi odstaje listwa przy przedniej szybie. A może tam gdzie kupiłem,
      > Matraszek, chociaż przyznam się, że zachwycony nie byłem, a to dlatego że w
      > dniu odbioru oddali mi auto z niesprawną regulacją lusterek. Niby w ciągu
      > tygodnia wymienili i działa ale musiałem drugi raz jechać no i trochę zepsuli
      > mi radość z odbioru nowego samochodu.

No wlasnie, tez miales problem z lusterkami?? U mnie po zimie kompletnie
      regulatory nie dzialaja, musze ustawiac szybke recznie... Poza tym jest dziwny
      ruch dzwigni biegow przy zmianie z 1 na 2 (zwlaszcza przy szybszym ruszaniu). Czy
      ktos tez sie z tym zetknal? No i piszczy mi lewe przednie kolo - nie wiem ki
      czort..

• Gość: Andrzej Re: Serwis Hondy IP: *.centrala.kbsa / 10.1.12.* 08.07.02, 08:40
        Gość portalu: ji napisał(a):

> No wlasnie, tez miales problem z lusterkami?? U mnie po zimie kompletnie
        > regulatory nie dzialaja, musze ustawiac szybke recznie... Poza tym jest dziwny
        > ruch dzwigni biegow przy zmianie z 1 na 2 (zwlaszcza przy szybszym ruszaniu). C
        > zy
        > ktos tez sie z tym zetknal? No i piszczy mi lewe przednie kolo - nie wiem ki
        > czort..
        Tak ale u mnie było to w nowym aucie z salonu (regulacja ręczna). Co do dziwnego
        ruchu dzźwignią to czasami prezy szybkiej jeździe rzeczywiście coś tam tak
        dziwnie przeskakuje, chociaż nie ma problemu z włożeniem 2 tylko czuć jakiś taki
        dziwny przeskok lub coś co można nazwać chrobotem (ale nie wydaje żadnych
        dżwięków).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka