Dodaj do ulubionych

Stare ake jare

25.05.05, 10:36

For those of you who like the EXTREME.
A beauty to watch !
Just hold on to your chair - 300 km/h !!!!

Aart En Sigrid sent in this 12mb wmv file of a turbo-charged Busa with 499bhp
www.superbike.co.uk/images/for_web/downloads/video_thumbs/12_4_5/busa.wmv

Adam Etherington, AKA 'GSXR1000 Luver' has been super busy at
www.superbike.co.uk/images/for_web/downloads/video_thumbs/22_10_4/Davide-R1-TankCam-GSXcrash-24sec.wmv

More on : www.superbike.co.uk

Obserwuj wątek
    • fazi_ze_sztazi Re: Stare ake jare 25.05.05, 19:34
      jesli mnie wzrok nie myli to koles ma ponad 280 km/h i stawia na kolo...
      po takiej dawce adrenaliny to zamiast ch.ja serce by mi stanelo.
      pzdr.
      • skyddad Re: Stare ale jare 26.05.05, 11:46
        Tak Ghostrider jest zawodnikiem ,to jest wysokiej klasy zawodowiec a nie
        amator.Jak zapewnie pamietasz film byl krecony na trasie Stockholm-Udevalla.
        Dowcip polega na tym ,aby przy tej predkosci postawic kolo to trzeba miec na
        tylnim kolku minimum 400KM.Mojego syna trenerzy i instruktorzy stawiaja kolko i
        nawet jada ale przy predkosci 170km/h no i moc tylko w granicach 200KM.Przy
        wiekszej predkosci poprostu silnik nie daje rady.Moje oba synki jezdza enduro
        stawiaja kolka i to ladnie ale przy predkosci 40-80km/h.Starszy jest
        zawodnikiem pare lat mlodszy zaczal wtym roku ale teraz na studia sie wybiera i
        trzeba bedzie treningi odlozyc.Starszy wlasnie skonczyl i za pare dni dyplom w
        kieszeni.Natomiast obaj kreca swietne filmy z Enduro:ostanie zawody ktore
        opisywalkem zostaly przez nich sfilmowane i puszczone na internet ten sam adres
        co te z zimy jazdy po jeziorze.Tam jest roniez wstawka film pokaz zawodow
        robotow ktorego skonstruowal syn.Pappa krecil ale bateria sie skonczyla i jest
        tylko 10minut.Fimy wszystkie sa redygierowane i podlozona muzyka oczywisc ie
        zachowany jest dzwiek motocykli jako drugim plan.
        Prosze zobaczyc czy sie da film jest dlugi ale sie szybko laduje pokazuje
        zawody krajowe jakie sie odbyly na poczatku maja w Skåne kolo Lundu.
        Krecil moj starszy syn i mlodszy,pozniej obaj redigerowali.Na poczatku starszy
        powozi motocyklem.Jest wywiad z mistrzem 8 krotnym swiata.
        ENDURO SM Revinge 360mb

Pzdr.Sky.
        • skyddad Re: Stare ale jare 26.05.05, 11:48
          Teraz moze wyjdzie ;
          lgh77.fornfyndet.se/film/pansar.wmv
          Pzdr.Sky.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka