hills 20.06.05, 13:50 bardzo prosze o ewentualne opinie uzytkownikow tego auta. Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia29 Re: smart cdi 20.06.05, 13:54 chyba raczej pudelka......wybacz ale trudno to nazwac autem...samochodzikiem raczej ;-) Link Zgłoś
wojtekg1981 Re: smart cdi 20.06.05, 14:40 A moze chodzilo o smarta forfour Tutaj masz opinie urzytkownikow ocenauto.onet.pl/35,55,index.html www.autocentrum.pl/oceny_aut/Smart.html Link Zgłoś
iberia29 Re: smart cdi 20.06.05, 15:10 moze, kto wie, niemniej jednak i tak pudelkiem to jest ;-) Link Zgłoś
hills Re: smart cdi 20.06.05, 18:05 ojj przeciez prosilem o uwagi uzytkownikow. Decyzje o zakupie podjalem - to nie bedzie jedyne auto w rodzinie. Chodzi oczywiscie o nowego smarta fortwo cdi, full opcja, passion. Byc moze jest to pudelko, byc moze nie, cena mi odpowiada - nie interesuje mnie co moge za ta cene miec - poniewaz chcemy kupic wlasnie smarta cdi - jeszcze raz prosze o uwagi ewentualnych uzytkownikow (wygoda, halas, spalanie, koszty serwisu, czestosc usterek itd.) pozdrawiam Link Zgłoś
iberia29 Re: smart cdi 20.06.05, 18:35 jedyna zaleta ze auto jest oruginalna, ale nawet gdybym spala na pieniadzach to bym tego plastiku nie kupila. Link Zgłoś
niknejm Re: smart cdi 20.06.05, 15:18 Jak dla mnie cena około 50kPLN dla dwuosobowego miniautka z dizelkiem 41KM to jakieś totalne nieporozumienie. Za to można kupić normalny samochód. Ale to nie moja kasa. ;-) Pzdr Niknejm Link Zgłoś
frequentflyer Re: smart cdi 20.06.05, 15:47 albo ok. 80K za forfora z przedziału B-, choć z 95KM dieslem, nawet mercedesa? gdyby był w cenie klasy C, np C4, focusa - mogłbym się zastanawiać, ale za ten pieniądz jest Mondeo/C5. dziękuję, postoję. Link Zgłoś
kazimirz Jerzeli jestes masohista i znasz jenzyk niemiecki 20.06.05, 15:33 to polecam link klubu nieszczeslifcuw : www.smart-club.de/ proszem kliknac na button "forum". Durzo zabawy rzyczem. Link Zgłoś