21.01.11, 10:04
Bardzo się cieszę, że znowu powtarzają na VH1 :) Super komediowy serial.
Obserwuj wątek
    • zolzatoja Re: ALLO ALLO 21.01.11, 10:15
      Zgoda, fajnie, że powtarzają, ale przyjemność oglądania psuje przebijający francuski dubbing, niestety.
      • Gość: ja Re: ALLO ALLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:21
        Też się cieszę, że powtarzają, ale nie nazywajmy już tego kanału VH1, tylko Comedy Central Family.
        A francuski dubbing jest tylko przez pierwsze 8 odcinków. :)
    • majkaws Re: ALLO ALLO 21.01.11, 10:29
      We wczorajszym odcinku już francuskiego dubbingu nie było.
      • Gość: bbb Re: ALLO ALLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 11:24
        a na BBC entertainment puszczają już chyba 5 raz. Jak kończą raz, to zaczynają od nowa. Tylko czasami dają serie nie po kolei :)
      • zolzatoja Re: ALLO ALLO 21.01.11, 11:34
        A to super; wczoraj nie oglądałam :)
    • iza232 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 20:37
      UWIELBIAM!! I też mnie wkurzał ten francuski dubbing :( I cieszę się, że już go nie ma :) Przynajmniej śmieszny będzie francuski policjant "dzień dybry przynisłem tyrt". A wiecie, że rano leci Bill Cosby Show? Kto pamięta? Też uwielbiam! Mam nadzieję, że zaczną też powtarzać Pełną chatę.
      • kasiorek79 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 21:43
        Wiemy, wiemy :)
        Myślałam że po takim długim czasie ten serial nie będzie mnie śmieszył, a jednak się pomyliłam. Tylko te ubrania i makijaże trochę rażą, ale na to nic się nie poradzi.
        Gdyby dali "Pełną chatę" i "Dzieciaki, kłopoty i my" to już by była pełnia szczęścia :)
        • jerryone1 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 21:55
          a czy wy ludzie chodzicie czasem do pracy? dziń dybry był napyt na bynk
        • Gość: ja Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 22:03
          Ja do "Pełnej chaty" dodałbym jeszcze "Alfa" i "Skrzydła".
          Trzeba przyznać, że coraz fajniejszy ten kanał. Szkoda VH1 Polska, ale kanał nadający starsze seriale komediowe to dla mnie strzał w dziesiątkę. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka