majkaws 21.01.11, 10:04 Bardzo się cieszę, że znowu powtarzają na VH1 :) Super komediowy serial. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zolzatoja Re: ALLO ALLO 21.01.11, 10:15 Zgoda, fajnie, że powtarzają, ale przyjemność oglądania psuje przebijający francuski dubbing, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ALLO ALLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 10:21 Też się cieszę, że powtarzają, ale nie nazywajmy już tego kanału VH1, tylko Comedy Central Family. A francuski dubbing jest tylko przez pierwsze 8 odcinków. :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkaws Re: ALLO ALLO 21.01.11, 10:29 We wczorajszym odcinku już francuskiego dubbingu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: ALLO ALLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 11:24 a na BBC entertainment puszczają już chyba 5 raz. Jak kończą raz, to zaczynają od nowa. Tylko czasami dają serie nie po kolei :) Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 20:37 UWIELBIAM!! I też mnie wkurzał ten francuski dubbing :( I cieszę się, że już go nie ma :) Przynajmniej śmieszny będzie francuski policjant "dzień dybry przynisłem tyrt". A wiecie, że rano leci Bill Cosby Show? Kto pamięta? Też uwielbiam! Mam nadzieję, że zaczną też powtarzać Pełną chatę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 21:43 Wiemy, wiemy :) Myślałam że po takim długim czasie ten serial nie będzie mnie śmieszył, a jednak się pomyliłam. Tylko te ubrania i makijaże trochę rażą, ale na to nic się nie poradzi. Gdyby dali "Pełną chatę" i "Dzieciaki, kłopoty i my" to już by była pełnia szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show 21.01.11, 21:55 a czy wy ludzie chodzicie czasem do pracy? dziń dybry był napyt na bynk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ALLO ALLO/ Bill Cosby show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 22:03 Ja do "Pełnej chaty" dodałbym jeszcze "Alfa" i "Skrzydła". Trzeba przyznać, że coraz fajniejszy ten kanał. Szkoda VH1 Polska, ale kanał nadający starsze seriale komediowe to dla mnie strzał w dziesiątkę. :) Odpowiedz Link Zgłoś