Dodaj do ulubionych

Sam Zaparkuje!!!

• wojtekg1981 Re: Sam Zaparkuje!!! 13.07.05, 15:09
      Sorki link tutaj

motoryzacja.interia.pl/news?inf=638272
      Włączcie filmik!!!!!

Ale jaja.
      • mess220 Re: Sam Zaparkuje!!! 13.07.05, 19:03
        O szit, czego ludzie nie wymysla.
        Wedlug mnie kolejne niepotrzebne badziewie, ktore bedzie kosztowac krocie.
        Tym bardziej projekt w aucie miejskim, ktorym parkuje sie latwiej niz duza
        limuzyna.
        • typson Re: Sam Zaparkuje!!! 13.07.05, 19:09
          > Wedlug mnie kolejne niepotrzebne badziewie [...]

myslisz sie, dla Francuzow jest to bardzo potrzebne urzadzenie.
    • aj11 Re: Sam Zaparkuje!!! 13.07.05, 19:21
      Będę oryginalny. Uważam, że pomysł super. Normalnie jak z filmu s-f.
    • kolowr he he, rewela !!!! :) 13.07.05, 21:09
      • yoonac Re: he he, rewela !!!! :) 13.07.05, 21:41
        A potem ktoś przesiądzie się do normalnego autka albo to cudo padnie i bum!
        Ostatnio widziałem jak dama przestawiła astrą 100 kilowy kwietnik przy
        parkowaniu:)
    • edek40 Sam zaparkuje az sie zepsuje 14.07.05, 12:48
      Pol biedy jak sie zatrzyma, gorzej gdy z powodu jakiegos krytycznego bledu w windowsie, ktory tym steruje, skreci kierownice przy predkosci 120 km/h. Oj dosyc mam tych bajerow, ktore kosztuja, podnosza wage auta, a wiec i spalanie i do tego sie psuja.
      • wojtekg1981 Re: Sam zaparkuje az sie zepsuje 14.07.05, 12:52
        Troche więcej optymizmu a pożyjesz dłużej!!!
        • edek40 Re: Sam zaparkuje az sie zepsuje 14.07.05, 13:01
          To realizm wynikajacy z obserwacji ciaglych akcji serwisowych oraz z tego, ze jak na te ilosc bajerow to samochody sa za tanie. A to oznacza, ze albo sa "na szybko" konstruowane, albo oszczednosci czynione sa na doborze materialow np. na polaczenia elektryczne, albo podzespoly produkowane sa w jakichs "tanich" panstwach, ktorych kultura techniczna pozostawia sporo do zyczenia. Albo ze wszystkich powyzszych i jeszcze paru innych powodow.

Jezdze ostroznie, mam niezawodny, zadbany i dosc prosty w konstrukcji samochod, w ktorym wycieraczki nigdy nie stana sztorcem na srodku szyby z powodu awarii czujnika deszczu, albo nie bede jechal bez lusterek, bo ich skladanie sie zepsulo. Nie mam w swoim samochodzie jeszcze calej masy rzeczy, ktorych awaria moze utrudnic lub nawet uniemozliwic jazde (np. przy wyprzedzaniu - jak np zawor EGR w lagunie 2,2 diesel). Mam wiec szanse na wieczne zycie, bo zaden silownik nie wyrwie mi nigdy kierownicy z reki, a sprawnosc ukladu kierowniczego mozna kontrolowac amatorskimi metodami.
    • emes-nju Re: Sam Zaparkuje!!! 14.07.05, 12:58
      Szczerze powiedziawszy jezeli w auta musi byc juz wkladana elektornika "myslaca" za kierowce, wole, zeby byly to takie bajery niz automatyczny wlacznik wycieraczek czy swiatel. Urzadzenie to ma jedna zalete - mozna go nie uzywac, czego nie mozna powiedziec o ww. automacikach pchanych do aut i psujacych sie czesto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka