Gość: bb Re: Volkswagen Touran IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 00:13 należy spodziewać się ceny ok 85-90 tys. więc zwykły kowalski moze sobie tylko pomarzyć. ci co maja kasę i tak jeżdżą na Bermudy Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Volkswagen Touran IP: *.waw.cdp.pl 30.09.02, 10:26 Jask dla mnie to te auto jest extra i czekam na nie z niecierpliwością .Sam posiadam samochód z tej grupy (Volkswagena-Skodę Octavie) i jestem bardzo zadowolony i chwale go jak tylko mogę,a ten model jest takim na jaki bardzo chetnie zmienie moją cztero letnią Skode,chociaż nic jej nie można zarzucic. Volkswagen Touran jest tym co dla mnie ,dla mojej rodziny i dla mojej Firmy będzie czymś naprawdę bardzo prydatnym i funkcjonalnym. Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Volkswagen Touran IP: *.aries.com.pl 30.09.02, 18:23 Volksvagen Touran to samochód którego trudno nazwać ładnym.Dawno już nie widziałem takiej cegły w klasie minivanów.Ciekawe co dla Darka jest takiego ekstra w tym samochodzie?Nawet w dniu premiery Scenika Touran zastałby uznany za stylistyczną nude. Touran jest znacznie większy od bezpośrednich konkurentów co wyklucza sens zakupu z podstawowymi jednostkami np. 1,6 100 KM.Przy skłonnościach VW do przesady w wycenie swoich wynalazków chyba lepiej kupić starszą,a ładniejszą Zafire za mniejsze pieniądze lub odrobine dołozyć i kupić coś z rodziny nowych vanów PSA/Fiat (Ulisse/C8) wiekszych i ładniejszych. pozdrawiam Link Zgłoś