Dodaj do ulubionych

wideorejestrator

16.08.05, 14:47
Zaciekawił mnie ostatnio ten temat. Mam pytanie do osób których wyczyny
nagrano w ten sposób: czy policjanci w pewnym momencie wyprzedzaja ofarę i na
miejscu zdarzenia informują o nagraniu czy też w ciągu kilku dni otrzymuje
się zaproszenie na komendę??
Obserwuj wątek
    • mejson.e Re: wideorejestrator 16.08.05, 14:49
      miloszpm napisał:

> Zaciekawił mnie ostatnio ten temat. Mam pytanie do osób których wyczyny
      > nagrano w ten sposób: czy policjanci w pewnym momencie wyprzedzaja ofarę i na
      > miejscu zdarzenia informują o nagraniu czy też w ciągu kilku dni otrzymuje
      > się zaproszenie na komendę??

Zatrzymują i rozliczają "na miejscu" nie "na wynos"...

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • miloszpm Re: wideorejestrator 16.08.05, 15:00
        Tak się właśnie zastanawiałem nad tym. Ostatnio miałem następującą sytuację-
        jechałem na końcu kolumny samochodów, dojechał do mnie samochód "siadając mi na
        ogonie". Jako, że nie lubię takich sytuacji a dysponowałem trochę mocniejszym
        silnikiem, rozpocząłem wyprzedzanie poszczególnych samochodów. Za każdym razem
        naruszałem tylko jeden przepis-ograniczenie prędkości, podczas gdy ścigający
        mnie samochód musiał czasami naruszać np. podwójną ciągłą. W pewnym momencie
        podążający za mną pojazd zjechał na pobocze... W tym przypadku nie był to
        jednak wideo-rejestrator, ponieważ samochód prowadził nastolatek popisujący się
        przed swoja dziewczyną (tym razem się nie popisał ponieważ nie udał mu się
        wyścig ze mną)...
      • pocieszne Re: wideorejestrator 16.08.05, 16:12
        mejson.e napisał:

> Zatrzymują i rozliczają "na miejscu" nie "na wynos"...

chyba ze delikwent im "zwieje"
    • mietek.z.kasom Re: wideorejestrator 16.08.05, 14:50
      miloszpm napisał:

> Zaciekawił mnie ostatnio ten temat. Mam pytanie do osób których wyczyny
      > nagrano w ten sposób: czy policjanci w pewnym momencie wyprzedzaja ofarę i na
      > miejscu zdarzenia informują o nagraniu czy też w ciągu kilku dni otrzymuje
      > się zaproszenie na komendę??

Ja jak żem swojom babę rejestrował na kupnym na targu wideorejestratorze marki Panasonix to jeszcze
      tego samego dnia jej pokazoł jak w wychodku swój blady zad do czynnosci intemnych wypinała.
      Zdaje siem, że policyjne podglondacze też tak robiom.
    • hondziarz Re: wideorejestrator 16.08.05, 19:23
      wyprzedzają, zatrzymują i karzą. Na komendę się wzywa lub wysyła mandat na
      podstawie foto, nie wideoradaru.
    • xvqqvx Nie polecam 4kom.pl - kompletne dno 15.10.14, 21:47
      Nie polecam 4kom.pl - firma zatrudniająca kretynów spamerów takich jak franek535, którzy nie umieją nawet przeczytać daty, musi być kompletnym dnem i należy ją omijać.
      • marrant Re: Nie polecam 4kom.pl - kompletne dno 16.10.14, 16:27
        Skuteczne na spamerów, ale poza tym prosiłabym jeszcze o zgłaszanie ich do wycięcia:) (forum@agora.pl)
    • sven_b Re: wideorejestrator 15.10.14, 21:57
      Full HD za 99.90 pln. Widzę, że wiara w narodzie nie ginie.
      • soulshuntr Re: wideorejestrator 16.10.14, 13:27
        Za 99,90 zlocisza faktycznie moze byc ciezko/ nierelanie. Natomiast za juz tak od 150zl-250zl mozna jak najbardziej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka