Dodaj do ulubionych

....::::::::::::::hmmmm, mały focus???:::::::.....

06.09.05, 15:31
motoryzacja.interia.pl/gal/wspolczesne/galeria?photoId=181734&tytulGal=Grande%20Punto%20-%20premiera&galId=5415&nr=5
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 06.09.05, 16:07
      Ten fiacik jest przecudnej urody! Dawno Fiatowi nie udalo sie zrobic tak udanego stylistycznie samochodu.

Jedno mnie tylko nurtuje. Czy przypadkiem w czasie projektowania przodu, nie zapatrzyli sie za bardzo w Aston Martina DB9?
      • hmp_inc Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 06.09.05, 16:50
        Ten fiat to istna zlepka roznych aut:) Stylistycznie ma cos z astona, seata,
        hondy i forda. te auto potwierdza teze ze fiat robi najlepiej male auta:) Stilo
        i Croma to wedlug mnie porazka- Punto ma ogromne szanse na sukces. COTY 2006:)?
      • dr.verte Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 06.09.05, 21:00
        emes-nju napisał:

> Ten fiacik jest przecudnej urody! awno Fiatowi nie udalo sie zrobic tak udaneg
        > o stylistycznie samochodu.

Bez żartów,zlepek z 15 innych samochodów,własnego pomysłu to nie ma tam ułamka
        nawet.
        • m_mazur Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 06.09.05, 21:37
          Moze i byc zlepkiem nawet 150 aut, ale jak tworzy jedna zgrabna calosc to dla
          mnie jest ladne i tak wlasnie jest z punto.
          Pozdrawiam
      • szymizalogowany Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 06.09.05, 21:46
        Czy przypadkiem w czasie projektowania przodu, nie za
        > patrzyli sie za bardzo w Aston Martina DB9?

Chyba na Maseratti.
        • plawski Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 07.09.05, 09:17
          szymizalogowany napisał:

> Czy przypadkiem w czasie projektowania przodu, nie za
          > > patrzyli sie za bardzo w Aston Martina DB9?
          >
          > Chyba na Maseratti.
          >
          Zapatrzyli sie na pewno przynajmniej na kilkanaście marek. Można je śmiało
          odnależć w poszczególnych partiach nadwozia. Ale moim zdaniem prwda jest taka,
          że na obecna chwile naprawdę trudno jest zaprojektować nowe auto, które żadnym
          detalem nie przypomina jakiegoś innego... Po prostu naprawdę wiele już było!
          No, chyba, że ktoś zaprojektuje jakiś mega kosmiczny wóz, który nie bedzie
          podobny po prostu do samochodu. Wracając do Punto - brzydki nie jest ale
          zobaczymy jak się zaprezentuje na drodze, bo z doświadczenia wiem, że
          samochodziki slicznie wyglądające na zdjęciach w folderach nie zawsze
          reprezentują to samo w normalnym ruchu...
        • purhed Re: ....::::::::::::::hmmmm, mały focus???::::::: 07.09.05, 10:42
          szymizalogowany napisał:

> Chyba na Maseratti.

Szymi!
          Zapamiętaj - włoska firma, o którą zapewne Ci chodzi nazywa się maseraTi
          (jedno "t").

pozdrawiam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka