Dodaj do ulubionych

Uniroyal ms plus, Continental TS780, PirelliSnowC.

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.02, 08:26
Zamierzam kupić dobre opony na zimę w rozmiarze 175/65R14. proszę o opinie o
wymienionych w temacie.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarna Re: Uniroyal ms plus, Continental TS780, PirelliS IP: 10.10.41.* 20.09.02, 08:38
      Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Zamierzam kupić dobre opony na zimę w rozmiarze 175/65R14. proszę o opinie o
      > wymienionych w temacie.
      Proponuje poczytac troche opinii i testow na - opony.com.pl
      pozdr
      • Gość: Pawel Re: Uniroyal ms plus, Continental TS780, PirelliS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 09:19
        Znam wyniki testów z www.opony.pl i innych.
        Chodzi mi o opinie tych, którzy mają lub mieli te opony.
        Testy ADAC są może i dobre, ale nic nie zastąpi opinii kierowcy zwłaszcza
        poruszjącego się po polskich drogach.
        • Gość: Michal Re: Uniroyal ms plus, Continental TS780, PirelliS IP: *.telia.com 21.09.02, 18:21
          Pozwole sobie doradzic Tobie Continental TS780.Te opony byly konstruowane przez
          ludzi co wiedza co to znaczy zima.Czyli na mrozie nie twardnieja ,jak sie zrobi
          troszke cieplej nieplywaja, sa wytrzymale ,ciche,maja swietna przyczepnosc na
          sniegu,slasku(snieg rozjezdzony w + temperaturze).Pzdr.Michal
          • Gość: Pawel Re: Uniroyal ms plus, Continental TS780, PirelliS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 08:36
            Dzięki : ) Właśnie konkretne propozycje - "jestem za Continetalem....a ja za
            Pirelli itd." - tylko czy jeździłeś na Continentalach, a co za tym idzie masz
            własne doświadczenia albo znajomych ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka