greenblack 13.10.05, 18:13 Samochód napakowany nowinkami technologicznymi sprzed 7 lat. Link Zgłoś Obserwuj wątek
wio4litery Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 20:32 greenblack napisał: > Samochód napakowany nowinkami technologicznymi sprzed 7 lat. Chodzi o Night Vision? Fakt, z Night Vision spółkował już chyba Cadillac. Być może nie działał na tyle dobrze, by instalować go w europejskich wózkach klasy premium. Albo nikt w Europie nie miał odwagi, by to wprowadzić. Nie zdziwiłbym się, gdyby za Mercem poszli inni. Skoro Audi i Merc skopiowali kontrowersyjny iDrive, tym prędzej pewnie opracują swoje jakieś DarkEye, czy XrayView. w4l Gość portalu: MJ napisał(a): > Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju będzie drogówka stać co kilometr. Wtedy > będzie miło, spokojnie i aż będzie się chciało jechać. Link Zgłoś
latamnisko Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 20:56 aa, to juz jasne dlaczego mercedesy sie tak psuja. Gdyby wrzucali nowe czesci a nie 7letnie... Link Zgłoś
latamnisko Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 21:05 właśnie odnalazlem taki smaczek "Zgadywanie prędkości utrudnia samopoziomujące się nadwozie wygaszające o 60 proc. przechyłów więcej niż poprzednio. Ja jednak próbuję. 80 km/h? Pudło - 160 km/h, 120 km/h - również pudło, na liczniku już ponad 200." skąd ten koleś się urwał???? Trzeba być ślepym debilem, żeby nie rozróżnić takich prędkości Link Zgłoś
wio4litery Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 21:17 latamnisko napisał: > skąd ten koleś się urwał???? Trzeba być ślepym debilem, żeby nie rozróżnić > takich prędkości Jak rozumiem zdążyłeś już zajeździć ze trzy nowe S-klasy. W końcu od premiery upłynęły już ze dwa tygodnie... w4l Gość portalu: MJ napisał(a): > Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju będzie drogówka stać co kilometr. Wtedy > będzie miło, spokojnie i aż będzie się chciało jechać. Link Zgłoś
kompletny_idiota Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 22:54 > skąd ten koleś się urwał???? Trzeba być ślepym debilem, żeby nie rozróżnić > takich prędkości A moze predkosciomierz byl zepsuty? Link Zgłoś
ml_500 Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 21:20 mercedesa krytykuja z reguly akurat Ci ktorzy pieniedzy na niego nie maja. taki paradoks. nie ma sie co podniecac Link Zgłoś
unterseeboot Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 21:33 W tym właśnie jest cała prawda. Nie wiem czego poprzednicy chcieli by jeszcze mieć w tej S-klasie? Może na specjalne życzenie C-M spełni ich marzenia ;) Link Zgłoś
thorgal10 Re: Supersymulator - Mercedes S500 13.10.05, 22:40 "Na autostradzie wyprzedza mnie tylko jedno auto. Kierowca srebrnoszarego Audi RS4 zwalnia i z uwagą wpatruje się w lusterka. Pewnie zastanawia się, co we Włoszech robi S-klasa na kilka dni przed premierą. A może chce się zamienić? Kręcąc głową, daję do zrozumienia, że raczej nie - za dobrze mi w S-klasie." To chyba nawiązanie do testu RS4 w WO. Czy się mylę? Pozdrawiam, Link Zgłoś
ron76 Re: Supersymulator - Mercedes S500 16.10.05, 12:02 oni zawsze tak pisza to taki ich sposob na sprowokowania porownania. jakos dziwnie jak testuja terenowke to akurat podjezdza Land Cruiser, zas jak jada subaru impreza po gierkowce to niesamowitym zbiegiem okolicznosci obok przejezdza Mitsubishi EvoVII. takie opowiesci z krypty dzieci piszacych w gazetach:P Link Zgłoś
quasir Re: Supersymulator - Mercedes S500 17.10.05, 16:03 samochodzi super. ... tylko srednio wygladaja pady na kierownicy ... Link Zgłoś
sniperslaststand Re: Supersymulator - Mercedes S500 21.08.07, 02:47 ml_500 napisał: > mercedesa krytykuja z reguly akurat Ci ktorzy pieniedzy na niego > nie maja. Serio?? autos.msn.com/advice/CRArt.aspx?contentid=4023544 (tam na dole, sekcja "Best & worst models"->Luxury cars) en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W220#Legacy www.topgear.com/content/features/stories/2005/11/stories/01/3.html (32 miejsce na 36 możliwych - IMPRESSIVE!) en.wikipedia.org/wiki/Top_Gear_(current_format)#Top_Gear_Survey To mówią ludzie, których na benza stać. Nie musieli ciułać na niego nie wiem ile, to i nie widzą w nim ubersamochodu i stać ich również na obiektywną opinię. > taki paradoks. No właśnie. Ja też uważam za paradoks, że tyle lat po komunie i marzeniach o czymkolwiek z Niemiec ciągle mercedes czyni Polaków aż o tyle lepszymi. Meroli z Niemiec jak ch..j, S W220 używane można mieć za niewiele więcej niż nowego ceed'a, ale mit ciągle żywy. Echch... mieć "merola"... bez gwiazdy nie ma kurcze jazdy no. > nie ma sie co podniecac Dokładnie. Włożyli tyle elektroniki w W221, że to nie ma szans działać 10 lat, tak samo jak nie działało w W220. To nie lexus. Link Zgłoś
prezes3335 Re: Supersymulator - Mercedes S500 04.12.05, 18:39 mercedes od poczatku wydawal doskonale i piekne modele.A najnowsza s500 jest po prostu nie stej ziemi.Rewelacyjna linia i wykonanie cos pieknego. Link Zgłoś
analnyzabojca Supersymulator - Mercedes S500 21.08.07, 00:00 Muj mercedes S126 z 86 roku ma nową instalacje gazową, porobione zawieszenie i reperatórki na błotnikach Link Zgłoś
niepokorny666 Supersymulator - Mercedes S500 19.03.08, 08:42 Tak durnego artykułu nie czytałem od lat.Styl dzieciaka z podstawówki.Zenua. Link Zgłoś