Dodaj do ulubionych

Mercedes a klasse pytanko

IP: *.chello.pl 22.09.02, 19:33
Mam pytanie do milych forumowiczow
Mam okazje kupic mercedesa klasse A 160 czteroletni z duzym przebiegiem
140000 (serwisowany).
Pytanko czy na tego mercedesa to duzy przebieg ? jakie sa glowne problemy z
tym samochodem (jesli jakies)?
Serdecznie dziekuje za kazda odpowiedz nie znam nikogo kto jezdzi takim
autkiem i nie mam kogo zapytac.
Pozdrawiam

wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Mercedes A klasse pytanko IP: *.telia.com 22.09.02, 19:47
      Dobrze, na to autko to nie jest duzo ,wlasnie kiedy byl servisowany jak nalezy.
      Sprawdz czy systemy stabilizujace sa sprawne.Bardzo wazna informacja.O ile ten
      model posiadal takowe.Wszystkie sprowadzone do skandynawi musialy ten system
      posiadfac,bez niego nie byly dopuszczane do ruchu.Reszte to jak w normalnym
      aucie,czy nie byl "bity" jezeli ma nowe opony to dokladnie zainteresuj sie
      zawieszeniem przednim.Czy nie jest felerne.Pzdr.Michal
    • Gość: Tomek Re: Mercedes a klasse pytanko IP: *.tu 22.09.02, 21:51
      Co prawda ja mam wersje 170 CDI ale uwazam ze ogolnie moge rowniez zabrac glos.
      Samochod kupilem nowy w styczniu tego roku, jezdze dosc duzo i jak do tej pory
      jestem bardzo zadowolony, przejechalem juz prawie 20 000 km bez najmniejszych
      problemow, pomimo tego przebiegu jeszcze nie robilem przegladu, poniewaz dzieki
      systemowi assys udalo mi sie zaoszczedzic 2 000 km Ogolnie mozna powiedziec ,
      ze samochod spisuje sie bezproblemowo, niezle wyposazony w standardzie, pomimo
      malych gabarytow ma sporo miejsca wewnatrz itd. Ogolnie polecam ja jestem
      bardzo zadowolony, jednak kupujac samochod uzywany trzeba rowniez zwrocic uwage
      na pewna zeczy typu cy nie byl uderzuny itd, jezeli auto bylo naprawde
      serwisowane ( musi posiadac ksiazke serwisowa, wraz z wszystkimi datami
      przegladow, raz wykonanymi czynnosciami serwisowymi) najlepszym sposobem jest
      udanie sie wraz z poprzednim wlascicielem do dealera i poproswzenie go o
      przedsawienie historii auta.
      pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka