monika0012 16.10.05, 20:52 audi tt jest 2 czy 4 osobowe?! pilnie czekam na odpowiedz, gdyz interesuje sie kupnem tego samochodu i jest to dla mnie wazne Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: audi tt 16.10.05, 20:59 Teoretycznie cztero osobowy ale miejsca z tylu wystarcza tylko raczej dla dzieci ,awaryjnie na krotki dystans da sie przewiesc dwoje doroslych ale nie mozna liczyc na komfort przestrzeni.Wersja cabrio jest tylko 2-osobowa. Link Zgłoś
adrian4u Re: audi tt 16.10.05, 21:24 a dlaczego nie przejdziesz się do salonu i nie sprawdzisz? weż tylko z sobą kogoś, kto mierzy powiedzmy 185cm wzrostu - tak profilaktycznie - i usadź tę osobę z tyłu... badania empiryczne zawsze są lepsze od teoretycznych pseudodywagacji;) Link Zgłoś
unterseeboot Re: audi tt 16.10.05, 21:50 wiesz co Monika , niezadawaj takich pytań , a wiesz moze ile kosztuje TT? jakby ci zalezało na TT to byś się niepytała na forum o ilość miejsc. wogóle czy wiesz jaki ma silnik , jaki napęd , jakie skrzynie , itp. A Ty chcesz kupić sportowy wózek i pytasz sie o ilość miejsc jakby to naprawdę miało znaczenie. Logicznie rzecz biorąc sportowe samochody są 2 osobowe !!!!!!!!!! więc ja przypuszczam że to tylko pytanie by coś napisać. zresztą wejdż sobie na stronę audi - chyba jest taka i tam będziesz miała napewno zadawalającą odpowiedź. Rozwalasz mnie. można zadawac pytania jakie sie chce ale najpierw trzeba przemyśleć to!!!!!! Link Zgłoś
dicort Re: audi tt 16.10.05, 23:03 Oczywiscie ze TT jest 4 osobowe pod warunkiem, ze pasazerowie siedzacy z tylu sa niscy i maja amputowane nogi. Link Zgłoś