r.jordan 26.10.05, 09:46 Poszukuje wszelkie informacje na temat tego auta!!! Moze ktos wie cos o tym aucie??Nawet z zagranicy kupie do restauracji!! www.histomobile.com/histomob/internet/209/histo02.htm Link Zgłoś Obserwuj wątek
kundabufer Re: SKODA HISPANo SUIZa 26.10.05, 17:41 Proponuję się rozejrzeć raczej za nowym Bugatti-na pewno będzie tańszy niż przedwojenna Hispano-Suiza-auto już wtedy kosztujące tyle co Roys.Powodzenia życzę. Link Zgłoś
instruktor-zalogowany Re: SKODA HISPANo SUIZa 26.10.05, 19:35 www.autocentre.ua/article/7439.html www.carkeys.co.uk/features/classichistoric/983.asp www.badenpage.de/alsace/automuseum/ Sprawdz moze cos znajdziesz. Link Zgłoś
kompletny_idiota Re: SKODA HISPANo SUIZa 26.10.05, 19:48 www.itv-motoring.com/features/classichistoric/983.asp Czeska wygladala inaczej niz ta na Twojej fotografii. Chcesz ja wstawic jako atrakcje do swojej restauracji? Link Zgłoś
r.jordan Re: SKODA HISPANo SUIZa 27.10.05, 12:23 Dziek panowie!¨ JA WIEM DOSKONALE ILE TO AUTA MOZE KOSZATOWAC!! w LATACH 30TEN SAMOCHOD BYL JAK ROYS!!! Znajomy w Nieczech w 2003 kupil takie auto w Rosji!! Jednak bardzo zadnko jet spotkac!! Co do tego BUgatti to nie to! Stae auto to kalsyka!!!!! Zdecydowanie wole te starsze!!!! Czekam na dalsze informacje Pizdrawiam Robi Link Zgłoś