Dodaj do ulubionych

Kiedy 407?

IP: *.org 27.09.01, 01:18
Witam
Pytanie do wszystkich orientujacych sie w temacie motoryzacji.
Kiedy pojawi sie nastepca 406 (407?)
Obserwuj wątek
    • Gość: MArek Re: Kiedy 407? IP: *.lb-dyn.charterpipeline.com 27.09.01, 08:19
      podnosze temat
    • Gość: s Re: Kiedy 407? IP: *.czajen.pl 27.09.01, 10:44
      chyba za rok w paryżu
      • Gość: rez Re: Kiedy 407? IP: *.shell.nl 27.09.01, 10:59
        Gość portalu: s napisał(a):

> chyba za rok w paryżu

Gdzies czytalem, ze nie 407, a juz 408. Ze wzgledu na popularnosc tego segmetu
        aut w Europie (najwieksze dochody wszystkich producentow samochodow pochodza z
        tej klasy) Peugeot ma tym modelem narzucac trendy (zaden face-lifting, a
        calkowicie nowe auto). Prezentacja podobno w kwietniu 2002. Tez czekam.

PZDR
        • Gość: Artur Re: Kiedy 407? IP: *.eranet.pl 27.09.01, 13:52
          Jeśli ktoś jest zainteresowany 407 to była o nim notka 11.09 na
          parking.poland.com
          oto link
          http://parking.poland.com/aktualnosci/?
          wid=2&aid=12&bid=10&mid=21010000&nrlpg=7&nrlsz=6&tmpl=default&page=1&cid=2003&cm
          Pg=1&cmPgCnt=1&cmTL=-1&cmPost=-1&cmd=more&oid=84619
          • Gość: Marek Re: Kiedy 407? IP: *.org 27.09.01, 17:21
            Serdeczne dzieki za info. Jezdze 406 juz 3 lata i jestem tak zadowolony, ze
            postanowilem poczekac na jego nastepce.
            Marek
            • Gość: Tom Ok Re: Kiedy 407? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 17:21
              Wkrótce w Auto Świecie powinny się ukazać pierwsze zdjęcia szpiegowskie nowego
              auta. Podobnie jak kiedyś 307 pokazywane auto nie ma żadnych osłon.Ewentualnie
              odsyłam do Auto Bild (któryś z numerów sprzed mniej więcej miesiąca)
              Pozdrawiam
              Tom Ok
              • Gość: : ) Re: Kiedy 407? IP: 212.244.170.* 04.10.01, 10:43
                Gość portalu: Tom Ok napisał(a):

> Wkrótce w Auto Świecie powinny się ukazać pierwsze zdjęcia szpiegowskie nowego
                > auta. Podobnie jak kiedyś 307 pokazywane auto nie ma żadnych osłon.Ewentualnie
                > odsyłam do Auto Bild (któryś z numerów sprzed mniej więcej miesiąca)
                > Pozdrawiam
                > Tom Ok

Właśnie ukazały się w bieżącym A-Ś. Auto będzie za dwa, niestety, lata. Jest
                ładne, ale 406 dla mnie ładniejsze choć mniej nobliwe.

• Gość: Franek Re: Kiedy 407? IP: *.mannesmann.de 04.10.01, 11:27

> > Wkrótce w Auto Świecie powinny się ukazać pierwsze zdjęcia szpiegowskie no
                  > wego
                  > > auta. Podobnie jak kiedyś 307 pokazywane auto nie ma żadnych osłon.Ewentua
                  > lnie
                  > > odsyłam do Auto Bild (któryś z numerów sprzed mniej więcej miesiąca)
                  > > Pozdrawiam
                  > > Tom Ok
                  >
                  > Właśnie ukazały się w bieżącym A-Ś. Auto będzie za dwa, niestety, lata. Jest
                  > ładne, ale 406 dla mnie ładniejsze choć mniej nobliwe.
                  >
                  Drodzy koledzy, z tego co wiem to te tzw zdjecia szpiegowskie z auto swiata/ bild to maja niewiele wspolnego z
                  rzeczywistoscia. Sa to tworcze projekty grafikow z gazety na podstawie opisow osob ktore wiedza cos na temat
                  projektu. np osoba mowi ze nowa 407 bedzie miala swiatla jak 607, do zdjecia 406 dorzuca sie swiatla z 607 itd...
                  Na jakiejs stronie alfy jest zdjecie takiej wizji alfy 147, mozna porownac jak daleko odbiega taki projekt od efektu
                  koncowego;)))
                  • Gość: : ) Re: Kiedy 407? IP: 212.244.170.* 04.10.01, 11:32
                    Pożyjemy, zobaczymy. W przypadku 307 komputerowa obróbka zdjęć szpiegowskich (
                    to nie to samo co twórcza wizja ) sprawdziła się w 100 %.
                    • Gość: Ptr Re: Kiedy 407? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 16:07
                      Oto kolejny przykład radosnej tfu!rczości grafików Auto Bilda. To nie są żadne
                      tam komputerowo poprawione zdjęcia lekko zamaskowanego prototypu tylko
                      fantazja "na temat" (może i widzieli ten prototyp, ale tak zamaskowany jak pułk
                      wojska w lesie). Linia okien 206, przód żywcem wzięty z obecnej 406 coupe, tył
                      to już własna wizja. I jeszcze próbują mi wmówić, że ta ich nędzna hybryda jest
                      rzekomo elegantsza od 607! Mam nadzieję, że oryginał będzie prezentował się jak
                      na Peugeota przystało. To już ciekawsza jest sensacja z ostatniego numeru Auto
                      Bilda. Jakiś facet sfotografował na planie filmu Men in black 2 nowego Merca E-
                      klasse w wersji "seryjnej", bez maskowania stał sobie na ulicy Nowego Jorku, w
                      salonach dopiero za rok.
            • Gość: Ali Re: Kiedy 407? IP: *.popnet.pl 05.10.01, 08:13
              Gość portalu: Marek napisał(a):
              Jezdze 406 juz 3 lata i jestem tak zadowolony, ze
              > postanowilem poczekac na jego nastepce. Marek

Staty kup sobie 606 super Bryka.
              • Gość: Satani Re: Kiedy 407? IP: *.unregistered.formus.pl 05.10.01, 09:04
                Gość portalu: Ali napisał(a):

> Staty kup sobie 606 super Bryka.

... a Ty, Ali kup sobie "Bryka" o nr 666 ...
                Satani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka