Gość: AB IP: *.magma-net.pl 11.10.02, 19:20 Poszukuję instalacji gazowej używanej (sprawnej i przekładalnej w myśl nowych przepisów )do małego samochodu gażnikowego.Kto wie gdzie można kupić coś takiego kupić ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Adam Re: instalacja gazowa IP: 209.234.157.* 12.10.02, 14:49 Gość portalu: AB napisał(a): > Poszukuję instalacji gazowej używanej (sprawnej i przekładalnej w myśl nowych > przepisów )do małego samochodu gażnikowego.Kto wie gdzie można kupić coś > takiego kupić ? Można, widziałem takie coś w regionalnej gazecie, bardzo tanio, jeżeli interesuje Cie woj. poldlaskie moge dać kontakt. PZDR. Link Zgłoś
Gość: AB Re: instalacja gazowa IP: *.magma-net.pl 13.10.02, 16:46 Gość portalu: Adam napisał(a): > Gość portalu: AB napisał(a): > > > Poszukuję instalacji gazowej używanej (sprawnej i > przekładalnej w myśl nowych > > przepisów )do małego samochodu gażnikowego.Kto wie > gdzie można kupić coś > > takiego kupić ? > > Można, widziałem takie coś w regionalnej gazecie, > bardzo tanio, jeżeli interesuje Cie woj. poldlaskie > moge dać kontakt. > PZDR. Tak, interesuje mnie zdecydowanie. Bede wdzięczny za kontakt, pozdr. AB Link Zgłoś
Gość: Kastor Re: instalacja gazowa IP: *.stacje.agora.pl 14.10.02, 16:25 Nie pchaj się w to. Nie dostaniesz homologacji na używaną instalacje. Link Zgłoś
eskwadrat Dawne czasy... 14.10.02, 17:21 Ja pamiętam pierwsze lata 90-te jak instalacje gazowe wchodziły na dobre na naszy rynek. I pamiętam jak się kupowało od "ruskich" taniej taki sprzęt. Właśnie w tamtych czasach miałem okazję jechać z jednym z pracowników pewnej firmy telekomunikacyjnej jego poldkiem i nie zapomnę bo strasznie śmierdziało gazem w kabinie. Pytałem się gościa, czy sie nie boi jeździć na butli z gazem, a on na to że to "dobra ruska robota". :-O Zgroza... Tak zostało mi do dziś. Wolę mieć pod tyłkiem jedną "bombkę" (bak z paliwem) niż dwie. Pzdr Link Zgłoś
soulshuntr przez 11 lat to juz chyba cos znalazles? 10.05.13, 14:58 Zastanawiam sie kiedy zaczna wklejac watki nabywcow forda -T? Link Zgłoś