Gość: Paweł IP: *.wspiz.edu.pl 24.10.02, 19:23 www.fiat.com/ulysse/index.html Super !!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Krzysiek Re: Nowy, piękny Fiat Ulysse IP: *.acn.waw.pl 24.10.02, 20:07 Jaki tam super. Normalny Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Nowy, piękny Fiat Ulysse IP: *.aries.com.pl / 192.168.1.* 24.10.02, 21:34 Z wszystkich braci najbardziej podoba mi się właśnie Ulysse. tak czy owak ciekawy samochód w przeciwieństwie do Sharana/Galaxy oraz starego i nowego Espace`a ma odsuwane drzwi tylne (nawet elektrycznie) pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: Nowy, piękny Fiat Ulysse 24.10.02, 22:33 A Mnie najbardziej podoba się Lancia Phedra. Ma najładniejszy przód i wnętrze. Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nowy, piękny Fiat Ulysse IP: *.wspiz.edu.pl 25.10.02, 15:21 Tylko cenowo Lancia wypada trochę gorzej. No ale w końcu to jest LANCIA ! Link Zgłoś
Gość: malko Re: Multipla jast nie do przebicia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.10.02, 07:39 Z pewnoscią ten nowy van będzie nowoczesniejszy, ale nie jest tak sprytnie rozwiązany jak multipla. No i jak dla mnie jest od multipli duuużo brzydszy, a te światła w stylu scenica to już totalna porażka. wiem zaraz się zacznie krzyk na multiplę bo to Was ulubiony samochód. co do lanci, to wolałbym fiata - ten sam samochód a po co przepłacać, dla znaczka na masce? tych kilka bajerów więcej nie jest warte sporo większej kasy. Link Zgłoś
Gość: haczbek Re: Nowy, piękny Fiat Ulysse IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.02, 15:25 A ja wsiadłem do niego i poczulem się o ćwierć wieku młodszy bo przypomniało mi się jak na szkolnych akademiach siedzieliśmy na ławeczkach gimnastycznych - twardo, mało miejsca pod d. i kolana pod brodą. Prawie tak samo poczułem się teraz. CZy inne plusy tego auta rekompensują tak niewygone siedziska? Pozdrawiam Link Zgłoś