Dodaj do ulubionych

Kubica w Formule 1

21.12.05, 18:16
brawo Robert,całe życie zapieprzania Ci się wreszczie opłaci,trzymam kciuki za powodzenie Twej dalszej kariery,ja tez osiągne dużo,ale w troche innej dziedzinie,Trzym sie chłopie!
Obserwuj wątek
    • lotusesprit Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 00:40
      miejmy nadzieje ze dzieki temu bedzie wiecej F1 w Wysokich i oczywiscie o
      Kubicy takze. juz teraz sportu samochodowego jest jakby wiecej, wiec moze to i
      dobrze ze Malysz gorzej skacze :)
      • mareb1 Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 01:48
        LUDZIE TA FIRMA NIC NIGDY NIE WYGRALA A ON JEDYNIE NA LAWCE REZERWOWYCH-POLSKA
        BUFONADA
        • lotusesprit Re: Kubica w Formule 1 02.01.06, 17:58
          ...znawca sie znalazł. BMW dopiero teraz wystawia swoj team, wczesniej to byl
          wspolny z Williamsem. A jako trzeci, rezerwowy kierowca bardzo wielu zczynalo
          swoja kariere w F1.
    • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 08:39
      Hura!

Precz z malyszem - wiwat kubica! cala polska robotnicza jest z toba! nie mozesz
      zawiesc!
      • bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 09:04
        On będzie takim Saletą albo Gołotą Formuły 1. Wiele szumu o nic !!!!!!!
        • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 09:07
          a niech bedzie mistrzem swiata - widzialem go raz w tv - jakis mily gosc

nie o niego tutaj chodzi, tylko o cala reszte :-)

zaraz sie pol polski wznieci i sie okaze ze kazdy jest fanem F1 od lat tylko to
          ukrywal :-)
          • bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 10:31
            o właśnie. przecież F1 to narodowy sport polski !!!!!!!! poprzedni prezydent
            małysza oglądał bezpośrednio a nowy na kubice będzie latał po cały świecie,
            pzrecież nas stać nie !!!!!!!! Polska F1 STOI !!!!!!!!
            • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:22
              bbso napisał:

> o właśnie. przecież F1 to narodowy sport polski !!!!!!!! poprzedni prezydent
              > małysza oglądał bezpośrednio a nowy na kubice będzie latał po cały świecie,
              > pzrecież nas stać nie !!!!!!!! Polska F1 STOI !!!!!!!!

dokladnie :-)

kubica bedzie z rodzina uzywal neostrade, do dobrego tonu bedzie nalezalo
              dyskutowac na przerwie w pracy o wynikach w F1

zwiekszy sie ilosc malych chlopcow ktorzy zechca zostac kierowcami F1 w
              przyszlosci :-)

dzialacze beda gadac w tv i gazetach o potrzebie narodowego programu budowy
              torow gokartowych

powstana szkolki jazdy (2 na caly kraj hehe) ktore pokaze w dzienniku tvp1

kubica bedzie na audiencji u papieza i kaczora

kaczynski wystapi z propozycja pochowania kubicy w przyszlosci w krypcie
              wawelskiej

itd itp

heheh typowa polska :-)
          • habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 11:19
            Stawiałem na tego chłopaka jak inni jeszcze nie wiedzieli jak on się nazywa.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23526364
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23575379
            Był też u mnie w pracy i opowiadał o swoich planach zanim stał sie rozpoznawalny
            przez fanów motoryzacji .
            • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:17
              > Stawiałem na tego chłopaka jak inni jeszcze nie wiedzieli jak on się nazywa.
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23526364
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23575379
              > Był też u mnie w pracy i opowiadał o swoich planach zanim stał sie
              rozpoznawaln
              > y
              > przez fanów motoryzacji .

hehe te watki to sa z maja i czerwca 2005 wiec co one maja udowadniac?

stawiac na niego to mogles w 2000 a tak juz od roku to co po niektorzy zaczeli
              juz sie podniecac - ale on juz dawno byl w tym world series i wlasnie czekal
              juz na szanse w F1

trzeba bylo mu pomoc jak jezdzil gokartami 5 czy 10 lat temu a nie teraz sie
              mundrzyc

hehe

juz od poczatku 2005 kubica podnieca sie niejaki krakus na forum autodebil i
              kilku jego kolegow

rychlo w czas wszyscy sa fanami F1 a co bedzie za pol roku ho ho :-)
              • habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:38
                szymizalogowany napisał:

> hehe te watki to sa z maja i czerwca 2005 wiec co one maja udowadniac?

...to że jeszcze w maju 2005 gdy ja cytowałem wypowiedzi K na temat techniki
                jazdy to fachowcy z tego forum nie potrafili jeszcze napisać jego nazwiska
                poprawnie i mylili go z kimś innym. Cytowane przeze mnie wypowiedzi nie pochodzą
                z maja 2005 tylko z lat wcześniejszych kiedy to jeszcze nikt tego chłopaka nie
                rozpoznawał ani w TV ani na żywo.

>
                > stawiac na niego to mogles w 2000 a tak juz od roku to co po niektorzy zaczeli
                > juz sie podniecac - ale on juz dawno byl w tym world series i wlasnie czekal
                > juz na szanse w F1

Co Ty pierd...sz ??? 2005 to pierwszy sezon WSbyR

>
                > trzeba bylo mu pomoc jak jezdzil gokartami 5 czy 10 lat temu a nie teraz sie
                > mundrzyc
                >

Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego przekazu
                i przedstawić go Tobie .
                • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:42
                  > ...to że jeszcze w maju 2005 gdy ja cytowałem wypowiedzi K na temat techniki
                  > jazdy to fachowcy z tego forum nie potrafili jeszcze napisać jego nazwiska
                  > poprawnie i mylili go z kimś innym. Cytowane przeze mnie wypowiedzi nie
                  pochodz
                  > ą

co ty pie..sz, wlasnie dokaldnie wpisujesz sie w typowe polactwo ktore
                  zaczelo powoli podniecac sie kubica od poczateku tego roku

tak jak napisalem trzeba bylo go wspomoc 5 lat temu a nie sie mundrzyc teraz

> Co Ty pierd...sz ??? 2005 to pierwszy sezon WSbyR

no i wlasnie wtedy zaczeto sie nim jarac, moge poszukac watkow tu i na
                  autodebilu,

jego droga na szczyt zaczela sie jak sam mowi ponad 10 lat temu a nie w
                  ostatnim polroczu

wiec przestan sie mundrzyc

> Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego
                  przekaz
                  > u
                  > i przedstawić go Tobie .

ja go nie znam, sram na F1, nie interesuje mnie to i GP ogladalem moze raz czy
                  dwa w zyciu

podobnie jak cala reszta - jeden promil hehe

tylko cala reszta lacznie z toba teraz bedzie pozowac na specow od F1 i jak to
                  stawiali na kubice od dawna hehe (od czerwca 2005 buahhahahaha)
                  • habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:46
                    szymizalogowany napisał:

> > Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego
                    > przekaz
                    > > u
                    > > i przedstawić go Tobie .
                    >
                    >
                    >
                    > ja go nie znam, sram na F1, nie interesuje mnie to i GP ogladalem moze raz czy
                    > dwa w zyciu

No to już wyjaśnia sporo.
                    • mobile5 Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 13:05
                      Pierwszy raz usłyszałem o Kubicy, 6, 7 lat temu, jak zdobył mistrzostwo
                      kartingowe Włoch, co już było wielkim sukcesem i bardzo dobrze rokowało na
                      przyszłośc. Przed nim duże szanse na karierę wyścigową miał J. Wierczuk, ale
                      chyba mniejszy talent i brak sponsorów załatwił sprawę. Raczej nie ma się co
                      chwalić, że o Kubicy usłyszało się pół roku temu.
                      Wesołych.
                      • habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 13:52
                        mobile5 napisał:

> Pierwszy raz usłyszałem o Kubicy, 6, 7 lat temu, jak zdobył mistrzostwo
                        > kartingowe Włoch, co już było wielkim sukcesem i bardzo dobrze rokowało na
                        > przyszłośc. Przed nim duże szanse na karierę wyścigową miał J. Wierczuk, ale
                        > chyba mniejszy talent i brak sponsorów załatwił sprawę. Raczej nie ma się co
                        > chwalić, że o Kubicy usłyszało się pół roku temu.
                        > Wesołych.

Nie zrozumiałeś mnie . Zebyś teraz mógł pisać że o K usłyszałeś 6-7 lat temu to
                        te 6-7lat wstacz ktoś Ci musiał taką informacje sprzedać , prawda , ale najpierw
                        musiał sam ją przygotować . Gdy jeszcz ponad pół roku temu pisałem kilkanaście
                        postów na jego temat nikt się nie podłaczał do dyskujsji a ten co się podłączył
                        to pomylił go z kimś innym . Teraz za to wszyscy K znaja i szanują .
                        • dr.verte Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:26
                          Szczęście Kubicy i rozsądek jego Starych że zawczasu wywieźli go z Polski.
                          Gratuluje sukcesu niewątpliwego ale lepiej dla wszystkich z Kubicą włącznie
                          żeby naród wiecznie nienajedzony i głodny jakiegoś idola sportowego za bardzo
                          się nie podniecał i dziennikarze też.Szkoda że taki choojowy team ale i tak
                          dobrze że wogle.Obtrzaska się trochę chłopak.
                          • habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:32
                            dr.verte napisał:

> Szczęście Kubicy i rozsądek jego Starych że zawczasu wywieźli go z Polski.
                            > Gratuluje sukcesu niewątpliwego ale lepiej dla wszystkich z Kubicą włącznie
                            > żeby naród wiecznie nienajedzony i głodny jakiegoś idola sportowego za bardzo
                            > się nie podniecał i dziennikarze też.Szkoda że taki choojowy team ale i tak
                            > dobrze że wogle.Obtrzaska się trochę chłopak.

I przynajmniej on wstydu nam nie przyniesie w przeciwieństwie do naszych
                            'niektórych' polotyków w Brukseli .
                        • bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:34
                          >>>>"Teraz za to wszyscy K znaja i szanują ." Tzn. Kto go zna i szanuje ???
                        • szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 15:02
                          stary pol roku temu to juz ja wiedzialem kto to jest Kubica to znaczy ze juz
                          wtedy o nim pisali - juz sie zaczynala nowa "moda" w narodzie

teraz sie podlacza wszyscy i beda chcieli na gosciu zarobic

trzeba bylo mu pomoc tak jak mowie 5 lat temu, z tego co slyszalem to jego
                          stary mu wszystko oplacal a potem gosc sobie znalazl sponsorow za granica

w polsce na chooja mogl liczyc wiec zal dupe sciska jak sie teraz wszyscy
                          podlaczaja "na gotowe"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka