maciek389 21.12.05, 18:16 brawo Robert,całe życie zapieprzania Ci się wreszczie opłaci,trzymam kciuki za powodzenie Twej dalszej kariery,ja tez osiągne dużo,ale w troche innej dziedzinie,Trzym sie chłopie! Link Zgłoś Obserwuj wątek
lotusesprit Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 00:40 miejmy nadzieje ze dzieki temu bedzie wiecej F1 w Wysokich i oczywiscie o Kubicy takze. juz teraz sportu samochodowego jest jakby wiecej, wiec moze to i dobrze ze Malysz gorzej skacze :) Link Zgłoś
mareb1 Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 01:48 LUDZIE TA FIRMA NIC NIGDY NIE WYGRALA A ON JEDYNIE NA LAWCE REZERWOWYCH-POLSKA BUFONADA Link Zgłoś
lotusesprit Re: Kubica w Formule 1 02.01.06, 17:58 ...znawca sie znalazł. BMW dopiero teraz wystawia swoj team, wczesniej to byl wspolny z Williamsem. A jako trzeci, rezerwowy kierowca bardzo wielu zczynalo swoja kariere w F1. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 08:39 Hura! Precz z malyszem - wiwat kubica! cala polska robotnicza jest z toba! nie mozesz zawiesc! Link Zgłoś
bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 09:04 On będzie takim Saletą albo Gołotą Formuły 1. Wiele szumu o nic !!!!!!! Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 09:07 a niech bedzie mistrzem swiata - widzialem go raz w tv - jakis mily gosc nie o niego tutaj chodzi, tylko o cala reszte :-) zaraz sie pol polski wznieci i sie okaze ze kazdy jest fanem F1 od lat tylko to ukrywal :-) Link Zgłoś
bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 10:31 o właśnie. przecież F1 to narodowy sport polski !!!!!!!! poprzedni prezydent małysza oglądał bezpośrednio a nowy na kubice będzie latał po cały świecie, pzrecież nas stać nie !!!!!!!! Polska F1 STOI !!!!!!!! Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:22 bbso napisał: > o właśnie. przecież F1 to narodowy sport polski !!!!!!!! poprzedni prezydent > małysza oglądał bezpośrednio a nowy na kubice będzie latał po cały świecie, > pzrecież nas stać nie !!!!!!!! Polska F1 STOI !!!!!!!! dokladnie :-) kubica bedzie z rodzina uzywal neostrade, do dobrego tonu bedzie nalezalo dyskutowac na przerwie w pracy o wynikach w F1 zwiekszy sie ilosc malych chlopcow ktorzy zechca zostac kierowcami F1 w przyszlosci :-) dzialacze beda gadac w tv i gazetach o potrzebie narodowego programu budowy torow gokartowych powstana szkolki jazdy (2 na caly kraj hehe) ktore pokaze w dzienniku tvp1 kubica bedzie na audiencji u papieza i kaczora kaczynski wystapi z propozycja pochowania kubicy w przyszlosci w krypcie wawelskiej itd itp heheh typowa polska :-) Link Zgłoś
habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 11:19 Stawiałem na tego chłopaka jak inni jeszcze nie wiedzieli jak on się nazywa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23526364 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23575379 Był też u mnie w pracy i opowiadał o swoich planach zanim stał sie rozpoznawalny przez fanów motoryzacji . Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:17 > Stawiałem na tego chłopaka jak inni jeszcze nie wiedzieli jak on się nazywa. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23526364 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=23161049&a=23575379 > Był też u mnie w pracy i opowiadał o swoich planach zanim stał sie rozpoznawaln > y > przez fanów motoryzacji . hehe te watki to sa z maja i czerwca 2005 wiec co one maja udowadniac? stawiac na niego to mogles w 2000 a tak juz od roku to co po niektorzy zaczeli juz sie podniecac - ale on juz dawno byl w tym world series i wlasnie czekal juz na szanse w F1 trzeba bylo mu pomoc jak jezdzil gokartami 5 czy 10 lat temu a nie teraz sie mundrzyc hehe juz od poczatku 2005 kubica podnieca sie niejaki krakus na forum autodebil i kilku jego kolegow rychlo w czas wszyscy sa fanami F1 a co bedzie za pol roku ho ho :-) Link Zgłoś
habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:38 szymizalogowany napisał: > hehe te watki to sa z maja i czerwca 2005 wiec co one maja udowadniac? ...to że jeszcze w maju 2005 gdy ja cytowałem wypowiedzi K na temat techniki jazdy to fachowcy z tego forum nie potrafili jeszcze napisać jego nazwiska poprawnie i mylili go z kimś innym. Cytowane przeze mnie wypowiedzi nie pochodzą z maja 2005 tylko z lat wcześniejszych kiedy to jeszcze nikt tego chłopaka nie rozpoznawał ani w TV ani na żywo. > > stawiac na niego to mogles w 2000 a tak juz od roku to co po niektorzy zaczeli > juz sie podniecac - ale on juz dawno byl w tym world series i wlasnie czekal > juz na szanse w F1 Co Ty pierd...sz ??? 2005 to pierwszy sezon WSbyR > > trzeba bylo mu pomoc jak jezdzil gokartami 5 czy 10 lat temu a nie teraz sie > mundrzyc > Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego przekazu i przedstawić go Tobie . Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:42 > ...to że jeszcze w maju 2005 gdy ja cytowałem wypowiedzi K na temat techniki > jazdy to fachowcy z tego forum nie potrafili jeszcze napisać jego nazwiska > poprawnie i mylili go z kimś innym. Cytowane przeze mnie wypowiedzi nie pochodz > ą co ty pie..sz, wlasnie dokaldnie wpisujesz sie w typowe polactwo ktore zaczelo powoli podniecac sie kubica od poczateku tego roku tak jak napisalem trzeba bylo go wspomoc 5 lat temu a nie sie mundrzyc teraz > Co Ty pierd...sz ??? 2005 to pierwszy sezon WSbyR no i wlasnie wtedy zaczeto sie nim jarac, moge poszukac watkow tu i na autodebilu, jego droga na szczyt zaczela sie jak sam mowi ponad 10 lat temu a nie w ostatnim polroczu wiec przestan sie mundrzyc > Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego przekaz > u > i przedstawić go Tobie . ja go nie znam, sram na F1, nie interesuje mnie to i GP ogladalem moze raz czy dwa w zyciu podobnie jak cala reszta - jeden promil hehe tylko cala reszta lacznie z toba teraz bedzie pozowac na specow od F1 i jak to stawiali na kubice od dawna hehe (od czerwca 2005 buahhahahaha) Link Zgłoś
habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 12:46 szymizalogowany napisał: > > Zanim Ty go poznałeś najpierw musiały poznać sie na nim środki masowego > przekaz > > u > > i przedstawić go Tobie . > > > > ja go nie znam, sram na F1, nie interesuje mnie to i GP ogladalem moze raz czy > dwa w zyciu No to już wyjaśnia sporo. Link Zgłoś
mobile5 Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 13:05 Pierwszy raz usłyszałem o Kubicy, 6, 7 lat temu, jak zdobył mistrzostwo kartingowe Włoch, co już było wielkim sukcesem i bardzo dobrze rokowało na przyszłośc. Przed nim duże szanse na karierę wyścigową miał J. Wierczuk, ale chyba mniejszy talent i brak sponsorów załatwił sprawę. Raczej nie ma się co chwalić, że o Kubicy usłyszało się pół roku temu. Wesołych. Link Zgłoś
habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 13:52 mobile5 napisał: > Pierwszy raz usłyszałem o Kubicy, 6, 7 lat temu, jak zdobył mistrzostwo > kartingowe Włoch, co już było wielkim sukcesem i bardzo dobrze rokowało na > przyszłośc. Przed nim duże szanse na karierę wyścigową miał J. Wierczuk, ale > chyba mniejszy talent i brak sponsorów załatwił sprawę. Raczej nie ma się co > chwalić, że o Kubicy usłyszało się pół roku temu. > Wesołych. Nie zrozumiałeś mnie . Zebyś teraz mógł pisać że o K usłyszałeś 6-7 lat temu to te 6-7lat wstacz ktoś Ci musiał taką informacje sprzedać , prawda , ale najpierw musiał sam ją przygotować . Gdy jeszcz ponad pół roku temu pisałem kilkanaście postów na jego temat nikt się nie podłaczał do dyskujsji a ten co się podłączył to pomylił go z kimś innym . Teraz za to wszyscy K znaja i szanują . Link Zgłoś
dr.verte Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:26 Szczęście Kubicy i rozsądek jego Starych że zawczasu wywieźli go z Polski. Gratuluje sukcesu niewątpliwego ale lepiej dla wszystkich z Kubicą włącznie żeby naród wiecznie nienajedzony i głodny jakiegoś idola sportowego za bardzo się nie podniecał i dziennikarze też.Szkoda że taki choojowy team ale i tak dobrze że wogle.Obtrzaska się trochę chłopak. Link Zgłoś
habudzik Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:32 dr.verte napisał: > Szczęście Kubicy i rozsądek jego Starych że zawczasu wywieźli go z Polski. > Gratuluje sukcesu niewątpliwego ale lepiej dla wszystkich z Kubicą włącznie > żeby naród wiecznie nienajedzony i głodny jakiegoś idola sportowego za bardzo > się nie podniecał i dziennikarze też.Szkoda że taki choojowy team ale i tak > dobrze że wogle.Obtrzaska się trochę chłopak. I przynajmniej on wstydu nam nie przyniesie w przeciwieństwie do naszych 'niektórych' polotyków w Brukseli . Link Zgłoś
bbso Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 14:34 >>>>"Teraz za to wszyscy K znaja i szanują ." Tzn. Kto go zna i szanuje ??? Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Kubica w Formule 1 24.12.05, 15:02 stary pol roku temu to juz ja wiedzialem kto to jest Kubica to znaczy ze juz wtedy o nim pisali - juz sie zaczynala nowa "moda" w narodzie teraz sie podlacza wszyscy i beda chcieli na gosciu zarobic trzeba bylo mu pomoc tak jak mowie 5 lat temu, z tego co slyszalem to jego stary mu wszystko oplacal a potem gosc sobie znalazl sponsorow za granica w polsce na chooja mogl liczyc wiec zal dupe sciska jak sie teraz wszyscy podlaczaja "na gotowe" Link Zgłoś